سلام دوستان ورژن جدید دستگاه ۳.۰۰.۲۸ اومده من دستگاهم رو آبگرید کردم .
سلام دوستان ورژن جدید دستگاه ۳.۰۰.۲۸ اومده من دستگاهم رو آبگرید کردم .
من يك دستگاه wd tv live داشتم باهاش براهتي زير نويس srt -sub در اندازه هاي مختلف ورنگهاي مختلف ميديدم رفتم wd elements play خريدم 2tb سرعت عالي تر از tv live ولي زير نويسهاي sub را فقط يك اندازه و زيرشو سياه خود نوشته رو سفيد نشون ميده
نوشته هاي srt مثل قبل به هم نچسبيده است فقط يك مزيت در wd elements play هست كه زير نو يس هاي fly را نشان ميدهد
Last edited by akbar1; 18-11-2011 at 22:44.
خوشبختانه امروز تست کردم که فایل های با فرمت DAT رو بدون مشکل پخش می کنه! شاید بعد از این فرمت متداول ترین فرمت 3GP باشه که نمی تونه پخش کنه.
در مورد تبدیل فایل ها نرم افزار Xilisoft Video Converter Ultimate رو پیشنهاد می کنم که خیلی سریع هست و قابلیت تبدیل اکثر فرمت ها در اون موجود + امکان ویرایش (حذف - برش - چسباندن)
سلام
دستگاهتو آپدیت کن مشکل زیرنویست حل میشه
نرم افزارشو از كجا بگيرم توي سايتش نداره ورژن قديم شو داره
بفرمايين :
[[/ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by kautuver; 19-11-2011 at 20:32.
من دنبال يك مدياپلير خوب بودم كه دو ترا بايت هارد همراه داشته باشه و علاوه بر پخش فرمت هاي مختلف , انواع زيرنويس فارسي رو با قابليت تغيير رنگ و سايز زيرنويس به شكل كاملا مناسبي پخش كنه. ديدم تو سايت امازون اين دستگاه رو با هارد دوترا همراه زده صدونودونه دلار
WD Elements Play 2TB Multimedia Drive
حالا ميخواستم از دوستان خواهش كنم كه منو راهنمايي كنند كه ايا دستگاه مناسبي هست? با اپگريد ميتونه همه زيرنويسهاي فارسي رو به خوبي پخش كنه? از همه مهمتر اينكه ايا قبلا تو بازار ايران بوده و با چه قيمتي? الان از كجا ميشه تهيه ش كرد و با چه قيمتي? هر يك از دوستان اگه اطلاعاتي در مورد اين دستگاه يا دستگاه هاي مشابه دو ترابايتي دارند خواهش ميكنم مرا راهنمايي كنند. اگه حتي اطلاعات اندكي هم داريد باز جاي تشكر داره كه منو محروم نفرماييد. با تشكر به شدت منتظرم.
سلام اینم لینک آپدیت WD Elements Play
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by kelvinator; 20-11-2011 at 09:29.
با تشكر از شما kautuver اين نرم افزار كه گذاشتين براي كدوم دستگاه است
WD Elements Play 2TB Multimedia Drive اين دستگاه ياWD TV Live اين دستگاه
در مورد سوال دوستمون ARASH.SABETمن اين دستگاه رو ذارم فقط گفتم توي پست بالا كه زير نويسو به هم نميچسبونه مشكلي كه قبلا توي دستگاه WD TV Live بود وحل شد دوم اينكه زير نويس sub رو هر اندازه ورنگ كنيم به يك اندازه مي كنه
زير ش سياه نوشته رو سفيد ميكنه من با برنامهSubtitleCreator اين كارها رو كردم باز بگم كه من دو تا دستگاه دارم يكي WD Elements Play 2TB Multimedia Drive يكي WD TV Live قيمتشم 2500000 ازپاساژ ايرانيان طبقه هم كف گرفتم 4 روز پيش
با تشكر از KELVINATOR اين لينك كه كذاشتين يه فايل 8 MB تي ميده بصورت IMG كه دستگاه نميشناسه و خود دستكاه ورژنش از تو سايتش بيشتره توي سايت 10010ولي دستگاه 10112است
Last edited by akbar1; 20-11-2011 at 09:54.
لینکشو بالا گذاشتم
من WD TV Live Hub دارم. قبل از آپدیت زیر نویسش مشکل داشت زير نويسو به هم نميچسبوند . که الان زیرنویسو بدون هیچ مشکلی نشون میده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)