تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 25 اولاول ... 121819202122232425 آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 248

نام تاپيک: سامسونگ و فعال کردن اینترنتtv

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان ببخشید مدل تلوزیون ما دقیقا ua40eh5560 اینو پشت تلوزیون نوشته شده بود پیدا کردم و میخواستم اینترنت تی وی رو فعال کنم اما hospitalmodبه جای hotel mod، بود و بقیه یتنظیماتی که شما می گین وجود ندراه اگر امکان داره نحوه وصل کردن اینترنت تی وی تلوزیون ما رو دقیق توضیح بدین با توجه به نوشته ها و منو این مدل از تلوزیون ولی به اینتر نت وصل شدم و سامسونگ اپپز نرم افزار ها رو دانلود کردم ولی نشد تو اینترنت سرچ کنم فقط همون صفحه سامسونگ اپپز رو باز می کرد
    ممنون میشم اگه توضیح کامل بدید و منو راهنمایی کنید
    دوست عزیز
    اول اینکه این دو آیتم فرقی در عملکرد باهم ندارند و دوم اینکه آن چیزی را که شما خواندید نیست اینترنت tv دارای عملکردی محدود است و اگر در اسمارت هاب تان BrowserWeb داشته باشید می توانید در اینترنت جستجو کنید و استفاده از بعضی آپلگیشنها اول دانلود و بعد در محیط اینترنت می توانید از آن استفاده کنید و برای بعضی دیگر باید حساب اسمارت تتان را فعال کنید که چون مطلب مفصل است این اطلاعات را می توانید از این مسیر پیدا کنید
    منو----> پشتیبانی---> e- manual

اگه نباشه جاش خالی می مونه sara100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام دوسان گلم آیا در حال حاضر می توان اینترنت tv را روی سامسونگ ES6980 راه انداخت گزینه info link contry در مسیر sub option تلویزیون بنده وجود نداره که بخواهم کشور استرالیا را انتخاب کنم خواهشا یکی کمک کنه بنده خیلی دوست دارم اینترنت TV را فعال کنم....

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوسان گلم آیا در حال حاضر می توان اینترنت tv را روی سامسونگ ES6980 راه انداخت گزینه info link contry در مسیر sub option تلویزیون بنده وجود نداره که بخواهم کشور استرالیا را انتخاب کنم خواهشا یکی کمک کنه بنده خیلی دوست دارم اینترنت TV را فعال کنم....
    دوست عزیز
    اصلاٌ نیازی به اینکارها نیست آن چیزی که به اسم اینترنت tv هست برای مدلهای قدیمی بوده تا بتوانند از آپلکیشنها و آیتمهای تلویزیونی که بصورت محدود آن هم در بعضی از کشور ها بوده استفاده کنند و آن تبلیغات همه دورغی بیش نیست و اینکه تلویزیون شما خود دارای اسمارت هاب است که قابلیت آن زیاد تر از مدلهای قدیمی است که می توانید از آپلکیشنها - جستجوی اینترنتی - شبکه های اجتماعی که البته در ایران فیلتر است و غیره بهره ببرید.

4. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت leilafarhad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام دوستان من وارو منوی مخفی سامسونگ شدم . تلویزیون ما قابلیت سه بعدی داره که در تاپیک هایی که خوندم باید بعد از ارتقا وارد منوی مخفی شوید و انها را فعال کنید. اینترنت تی وی خیلی عالی بود . از برنامه های سامسونگ قسمت ویدیو یک برنامه مربوط به فیلمهای سه بعدی بود دانلود کردم معرکه بود با عینک چه فیلمهای واقعای میشد دید . تا امروز هر فیلمی سه بعدی دیده بودم تخیلی بود ولی اینا با دوربین سه بعدی فیلمبرداری شده بود و خیلی زیبا بود فقط وقتی 5 دقیقه میگذشت می گفت سرعت اینترنت بالا میخواد گرچه مال ما 1 meg هست . قسمت فیس بوک و هوا رو نتونستم راه بندازم چون وی پی ان که نمیشه استفاده کرد کلا از فری گیت استفاده میشه باید یک راهکاری پیدا کنم تا از طریق فری گیت تلویزیون وصل شه . الان از all share کامپیوتر به تی وی وصل هست . میخوام این راهکار رو امتجان کنم با کابل lan به کامپیوتر وصل کنم و اینترنت کامپیوتر را اشتراک بگذارم تا وقتی که از فری گیت استفاده کنه تی وی هم اون رو بتونه استفاده کنه . اگر موفق شدم اطلاع میدم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام ایا میشه از منوی مخفی فرمت ضبط کرن تلویزیون رو تغییر داد
    مدل ES7770
    میباشد
    با نرم افزارDeSTRoi 1.3.3 نمیشه فایلهای ضبط شده این دستگاه رو تبدیل کرد
    اگر راه حلی وجود داره لطفا کمک کنید

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام ایا میشه از منوی مخفی فرمت ضبط کرن تلویزیون رو تغییر داد
    مدل ES7770
    میباشد
    با نرم افزارDeSTRoi 1.3.3 نمیشه فایلهای ضبط شده این دستگاه رو تبدیل کرد
    اگر راه حلی وجود داره لطفا کمک کنید
    دوست عزیز
    خیر فرمت ضبط غیر قابل تغییر است تلویزیون سامسونگ از فرمت خواستی استفاده میکند که قابلیت تبدیل ندارد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

خیلی ممنون که به سوال من جواب دادین با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه sara100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دکمه رکورد یا ضبط تلویزیون 6980 آیا برای شبکه های ماهواره ای (-----) کارایی داره یا فقط برای کانالهای استانی کارایی داره؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دکمه رکورد یا ضبط تلویزیون 6980 آیا برای شبکه های ماهواره ای (-----) کارایی داره یا فقط برای کانالهای استانی کارایی داره؟
    دوست عزیز
    قابلیت ضبط فقط برای ضبط برنامه های تلویزیون است نه چیز دیگر

11. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام

تمام کارهایی که گفتید رو انجام دادم ولی متاسفانه یادم رفت hotel option رو غیر فعال کنم

بعضی از قابلیت ها الان غیر فعال شده مثل ----t اصلا نمیتونم جستجوی کانا کنم و این گزینه برای من غیر فعال هستش

ممنون میشم راهنمایی کنید

.................................................. ...........
    درست شد
    Last edited by ticoen; 06-08-2013 at 15:53.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •