الان از رویه سو برات میرم رفیق ناراحت نباش ! ولی فک کنم مشکل کرک داری چون من با چنین جایی برخورد نکردم !
صبر کن فقط چند دقیقه ....
الان از رویه سو برات میرم رفیق ناراحت نباش ! ولی فک کنم مشکل کرک داری چون من با چنین جایی برخورد نکردم !
صبر کن فقط چند دقیقه ....
گفتم مشکل کرکه . در راحت باز میشد . به هر حال من اون یه تیکه رو رد کردم و سیو کردم .
ولی شاید جاهایه دیگه به مشکل بر بخوری که باید کرک رو دانلود کنی .
سیو :
چرا اینقدر پشته سره هم سیو کرده بودی !؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم کرکش که خودم دانلود کردم جواب داده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ایول ایول داش رضا رو ایول
منم دقیقا همین کرک رو دارم شاید جایی که بازی رو دانلود کردم فایلا رو انگولک کردن ..
سیستم من مجل داره یهو دیدی ریستارت کرد .. اینه که هر جا توئنستم سیو میکنم
آقا رضا دست گلت درد نکنه .. خیلی لطف کردی ..![]()
متم دقیقا همین مشکل رو دارم با ایم کرکم درست نشد.
از چیه پس؟
عزیز من ممنون از جوابت ولی وقتی سرت نمیشه از چیزی نظر نده..اولا که من اون جمله ننوشتم که معنی کنی اخه اون جمله که بچه 5 ساله هم میتونه معنی کنه..میتونی بری توی notebookcheck.net چک کنی میفهمی که گرافیک من چقدر از گرافیک لازم برای این بازی بالاتره..من هر بازی دیکه رو اجرا کردم مثل black ops یا medal و هر بازی دیگه..پس نظر الکی نده
خوب از لحاظ سخت افزاری گرافیکت اینقدر قوی هست که بتونه بازیرو اجرا کنه ولی بحث سر اینجاست که موتور بعضی از بازیها از گرافیکهای لپ تاپ ساپورت نمیکنه و باهاشون به مشکل برمیخوره و گاهی چنین ایرادهایی میده بهترین کاری که شما میتونیبکنی اینه که به سایت زیر مراجعه و آخرین درایور گرافیکت رو دانلود کنی اگه جواب داده هیچ ولی اگه جواب نگرفتی احتمال مشکل از همونی هست که گفتم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمحتوای مخفی:
Last edited by mehdy.z; 23-02-2011 at 20:15.
من معذرت میخوام از اساتید محترم.
دوست عزیز من اشتباه کردم خیلی ببخشید(اومدم ثواب کنم کباب کردم)
اصلا میگم اون پستو حذف کنن.
سلام دوستان ببخشید من این بازیو نصب کردم...توی راهنما نوشته بود کرک هم تو پوشه بریزید...اما من الان دارم بدون مشکل" بدون کرک بازی میکنم میخواستم بدونم اگه کرک رو نریزم مشکلی پیش نمیاد(در مراحل اینده)؟
این نسخه ای که شما گرفتید به احتمال زیاد همون نسخه ای هست که کرک رو از اول درون خودش داره... ( نیاز به کپی کردن کرک نیست )، که با اون کرک تا چپتر 7 بیشتر نمی رفت و از بازی میومد بیرون، بعد اومدن اون کرک فیکس رو گذاشتن تو یک فلدر که شما اگه اونو کپی کنی مشکلی تا آخر بازی نخواهی داشت.
خوب من هنوز مرحله یک رو تازه تمون کردم...از کجا بفهمم که مرحله 7گیر نمیکنه؟به نظرتون کرک را کپی کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)