آپدیت جدیدو از کجا باید گرفت؟
.................
Last edited by iCe m@n; 17-11-2011 at 23:02.
از اینجا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم نسخه ی خیلی خیلی فشرده ی بازیه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه این عنوان رو نخرید سبک ترید![]()
یه آپدیت دیگه هم اومد (v1.4.24706) ولی کسی کرک نکرده متاسفانه![]()
سلام دوستان
میخواستم بدونم که اینجا کسی مرحله 16 را رد کرده ؟؟ من با بدبختی تونستم به مرحله 16 برسم .. الان برگشتم به همون قلعه اول بازی و باید قلعه رو پس بگیرم ... ولی دیگه بیش از حد سخت شده و فقط با تعدادی انگشت شمار , باید بزرگترین قلعه رو بگیرم !!
اگه مرحله 16 رو رد کردین , راهنمایی کنید
----------------
----------------
خودم تمامش کردم ... الان مرحله 17 هستم .. برای مرحله 16 باید از سمت چپ و بعدش مستقیم جلو بروید.
Last edited by generalali; 19-11-2011 at 23:48.
به جای این برید روم توتال وار بازی کنید، درسته که سخت تر و پیچیده تره ولی واقعی تر و لذتش هم بیشتر می باشد.
آخخخخخخخخخخخخ جوووووووون پشتیبانی از بازیو داشته باشید فقط بفرمایید خدمت دوستان : دمت گرم فایر فلای![]()
Stronghold 3 1.4.24706
Stronghold 3 1.3.24532
Reloaded!
Part1کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Part2کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستانه قلعه 3 دار و قلعه باز حتما به 1.4 آپدیت کنید فایلهارو جاگزین کنید و از قلعه 3 بدونه هیچ عیب و نقصی لذت ببرید عالی شده خیلی از باگها و مشکلات بازی حل شده اعم از کرش کردن و سنگینی بار گرافیک و ......
و اما گزینه Easy, Normal and Hard برای دوستانی که از سختی بازی هم گله مند بودند گنجانده شد !!! از قلعه 3 حالا لذت ببرید... Stronghold 3 1.4.24706 Patch
به گفته سازنده تمام مشکلات برطرف شده - دوستان من همه جوره تستش کردم 4 ساعت یه کله پاشم هر روز واقعا عالی شده دیگه از کرش کردن و خیلی باگهایی که میدونید خبری نیست حیوانات و مشکله ساختمانها ساختنشون فیکس کردنشون
از همه مهمتر قبل از اینکه وارد مرحله بشید 3 تا گزینه جدید میبینید قابل توجه دوستانی که همش به این بازی محبوب تند گویی میکردن! حالا ببینم کی دیگه به قلعه 3 من میخواد ایراد بگیره با وجود پچ 1.4 حالا لذت ببرید از قلعه 3 عاشقشم.
Last edited by hrdpc1; 22-11-2011 at 17:01.
نه نيازي نيست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)