اینجا جاش نیست. بیا تاپیک مخصوص Sa تا بهت جواب بدم.من اين چهار تا تفنگ رو قبلا با كد اوردم توي خونه
اینجا جاش نیست. بیا تاپیک مخصوص Sa تا بهت جواب بدم.من اين چهار تا تفنگ رو قبلا با كد اوردم توي خونه
یعنی هیچ وقت واسه pc نمیاد؟؟؟
فکر نمیکنم بیخیال سود pc بشن.
مسخرست بابا!هر کی از راه میرسه با اطمینان میگه واسه کامپیوتر نمیاد!!!! *اعصاب آدم خورد میشه* آخه حتی توی GTA Forums هم که یک تاپیک مخصوص این بحث داره و تا حالا ورژن دوی تاپیک هم اومده(!)هیچ کس نگفته 100% واسه pc نمیاد! لعنت!!حتی کسی نگفته 90% 80%!!حداقلش گفتن 50% 50% و اونم با یک سری دلیل که تازه این دلیل ها هم بعدش با دلیل جواب داده میشه نقطه
فوووت جیگر جان:مسخرست بابا!هر کی از راه میرسه با اطمینان میگه واسه کامپیوتر نمیاد!!!! *اعصاب آدم خورد میشه* آخه حتی توی GTA Forums هم که یک تاپیک مخصوص این بحث داره و تا حالا ورژن دوی تاپیک هم اومده(!)هیچ کس نگفته 100% واسه pc نمیاد! لعنت!!حتی کسی نگفته 90% 80%!!حداقلش گفتن 50% 50% و اونم با یک سری دلیل که تازه این دلیل ها هم بعدش با دلیل جواب داده میشه نقطه
موتور Vice City تکمیل شده ی III و San Andreas تکمیل شده ی Vice City بود... یکم توی نخ مودینگش بری متوجه میشی.
و حالا این موتور Rockstar Rage تکمیل شده ی چیه؟
هیچی، اولین تجربه ست و اصلا برای پی سی طراحی نشده.
اگه بیاد خیلی طول میکشه... شاید 7 ماه طول کشید.
عزیز من همین موتور بازی رو با pc نوشتن. یعنی چی برای pc طراحی نشده؟ این موتور مبتنی بر dx هست و به راحتی قابل تبدیل به ورژن های dx موجود در pc می باشد.و حالا این موتور Rockstar Rage تکمیل شده ی چیه؟
ببين حتي خودت هم ميگي 7 ماه . پس مياد. من هم بعيد ميدونم نياد.حتي اگه 7ماه هم طول بكشه ميشه صبر كرد هرچند كشنده باشه.
پس میاد یا نه ما به فکرش باشیم یا نه منظورم واسه pc هستش
اگه واسه Pc نیاد من می رم Ps3 می خرم
جیگرجان از کجا اینهمه اطلاعات داری؟عزیز من همین موتور بازی رو با pc نوشتن. یعنی چی برای pc طراحی نشده؟ این موتور مبتنی بر dx هست و به راحتی قابل تبدیل به ورژن های dx موجود در pc می باشد.
این موتور مبتنی بر خودشه...
استالکر با مپ 300 کیلومتری میدونی چقدر کار برد تا با DX بخونه؟ 6 سال! نه 1.5 سال!
و اگه هم بیاد با 8800 هم روون نخواهد بود.
حالا شما ها که 360 ندارید هی زور بزنید که واسه pc هم می یاد. آخه چرا خودتونو گول می زنین.
مگه لیبرتی استوری برای pc اومد که حالا این بیاد.
در ضمن اگر هم واسه pc بیاد باید اونقدر سیستم رو ارتقا بدید که پولش از یه 360 بیشتر می شه.
پس شما هم اگه این من عشق gta هستید اونم از نوع آنلاین. یه 360 بگیرید و خیال خودتونو راحت کنین.
در ضمن پیشنهاد می کنم اگه به خاطر gta می خواین کنسول بخرین حتما 360 بخرین چون علاوه بر قیمت پایین تر کنسول و همینطور بازی ها پک جزییات gta انحصارا در دست 360 خواهد بود(اون 50 ملیون دلار که یادتون هست)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)