تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 205 اولاول ... 121819202122232425263272122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 2044

نام تاپيک: Crysis

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اونجا که گیر کرده بودم رد شد باید میرفتم دنبال اون علامت زرد رنگ ( فکر کردم quest secondry رو نباید انجام بدیم ) برا همین دنبالش نمی رفتم ولی این بار رفتم و اون دستگاهی که دوستمون می گفت رو پیدا کردم .....به هر حال ممنون .............. راستی این موشن بلوره خیلی باحاله ... تو بازی lost planet هم دیده بودم ....

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

چرا كسي جواب منو نميده

يه سيو ميخوام بعد از اون مرحله كه تو كوه هست و جاذبه هست و همش رو هوا هستم و هشت پا ميام
    يه سيو كه فقط اين مرحله رو رد كرده باشه

آخر فروم باز ardalan_zapata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

پيش فرض

جواب منم بدید دیگه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_gm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خیلی ممنون حتما امتحانش می کنم ........ من گرافیک 8400 gs 512 mb .......یه سوالی داشتم اگه گرافیک بازی cod 4 رو دیده باشی دست کمی از crysis نداره حداقل اگه کمتر خیلی محسوسه...(این نظر منه ها شاید اشتباه می کنم)...ولی کلا می خوام اینو بگم که من اونو با آخرین تنظیمات گرافیکی 1024*768 دارم بازی می کنم و هیچ تیکی نمی زنه ولی نمی دونم چرا crysis اینجوریه ......؟......شرکت activison همیشه بازی هاشو یعنی نسخه های قبلی cod رو جوری زده که به همه جور سیستمی بیاد حتی همین COD 4 رو با گرافیک 6200 هم اجرا کردیم و میشد بازی کرد ولی بازیهایی مثه CRYSIS نمی دونم چرا انقدر گیر میدن ......ANTI ALIASING این بازی رو 2X می کنم سیستم قاطی می کنه ..... اگه میشد یه کاری کرد که حداقل مثه COD 4 شه...خیلی خوب بود چون آخه وقتی مدیوم می کنم زمین تا آسمون با های بازی ، فرق داره البته بیشترش به خاطره همون SHADER هستشش که خیلی سرعت میگیره ولی خب اگه برش داری خیلی ضایع میشه........فکر کنم یکی از ضعف های بازی همین باشه که سیستم خیلی سنگینی می خواد .......... ولی در کل چه جوریه که COD 4 گیر نمیده ولی CRYSIS میده ....؟ .....شاید به خاطر موتور های گرافیکیه که به کار بردن ..... نه ؟
    یه چیزی هم بگم من COD 4 رو وقتی مدیوم می کنم خیلی چیز ضایعی نمیشه و همون قشنگیرو داره ولی کریسیس اینجوری نیست و فقط های اون خیلی حال میده .......................
    بله من خودم COD 2 رو با گرافيك آنبرد و تنظيمات بالا و غير فعال كردن AA راحت و روون اجرا كردم. حالا 4 رو نديدم ولي اين مساله سنگيني به خاطر نوع طراحي موتور بازي هست مخصوصا نوع طراحي و نوشتن Shader ها. خيلي از موارد هست كه ظاهرا به چشم نمياد ولي فعال بودن اونها بدجوري نفس سيستم رو ميگيره مثلا تو Crysis اگه دقت كنيد تمام برگهاي هر درخت و بوته ها در اثر وزش باد در جهت هاي مختلف حركت ميكنن كه فكر ميكنم يكي از عوامل افت فريم باشه. معمولا اين به سياست سازنده بازي برميگرده. بعضي از سازنده ها بازي رو طوري طراحي ميكنن كه فقط با كارتهاي گرافيك High End بشه از بازي لذت برد و اگه كارتهاي ضعيف نتونستد اجراش بكنن اصلا براشون مهم نيست يعني كيفيت رو مهمتر ميدونن مثل همين Crysis ولي بعضي از سازنده ها به دنبال كميت هستند و با اندكي سبكتر كردن طراحي و گرافيك طيف بيشتري از بازي كننده ها رو حتي با سيستمهاي ضعيفتر و كارتهاي Low End هم جذب ميكنن مثل Half Life.

آخر فروم باز ardalan_zapata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

پيش فرض

یعنی کسی نیست واسه ما یدونه Save بزار]؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

من اين بازي رو گرفتم خيلي كند اجرا ميشه با پايين ترين روزوليشن وپايين ترين تنظيمات چيكار كنم :

vga: 7300 gs xfx

cpu : 3.2 p4

ram: 1 gig kingston

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من اين بازي رو گرفتم خيلي كند اجرا ميشه با پايين ترين روزوليشن وپايين ترين تنظيمات چيكار كنم :

vga: 7300 gs xfx

cpu : 3.2 p4

ram: 1 gig kingston
    خب گرافیکت ضعیفه ................کسیو سراغ داری با اون گرافیک تونسته باشه بازی کنه ..........؟

بله من خودم COD 2 رو با گرافيك آنبرد و تنظيمات بالا و غير فعال كردن AA راحت و روون اجرا كردم. حالا 4 رو نديدم ولي اين مساله سنگيني به خاطر نوع طراحي موتور بازي هست مخصوصا نوع طراحي و نوشتن Shader ها. خيلي از موارد هست كه ظاهرا به چشم نمياد ولي فعال بودن اونها بدجوري نفس سيستم رو ميگيره مثلا تو Crysis اگه دقت كنيد تمام برگهاي هر درخت و بوته ها در اثر وزش باد در جهت هاي مختلف حركت ميكنن كه فكر ميكنم يكي از عوامل افت فريم باشه. معمولا اين به سياست سازنده بازي برميگرده. بعضي از سازنده ها بازي رو طوري طراحي ميكنن كه فقط با كارتهاي گرافيك High End بشه از بازي لذت برد و اگه كارتهاي ضعيف نتونستد اجراش بكنن اصلا براشون مهم نيست يعني كيفيت رو مهمتر ميدونن مثل همين Crysis ولي بعضي از سازنده ها به دنبال كميت هستند و با اندكي سبكتر كردن طراحي و گرافيك طيف بيشتري از بازي كننده ها رو حتي با سيستمهاي ضعيفتر و كارتهاي Low End هم جذب ميكنن مثل Half Life.
    من فکر کنم با شرکت هایی که کارت گرافیک می سازن دستشون توی یه کاسه هستش...
    با لاخره باید کارت گرافیک اونا هم فروش بره یا نه................. ..........................
    Last edited by brain; 26-11-2007 at 15:06.

پروفشنال DHAMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ؟

پيش فرض

من در مرحله Assault تو قسمت آخرش گير كردم.يه چيزيي در باره هوا پيما ميگه اما نميدونم بايد چي كاركرد اگه ميشه منو راهنمايي كنيد.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

خب گرافیکت ضعیفه ................کسیو سراغ داری با اون گرافیک تونسته باشه بازی کنه ..........؟

من فکر کنم با شرکت هایی که کارت گرافیک می سازن دستشون توی یه کاسه هستش...
    با لاخره باید کارت گرافیک اونا هم فروش بره یا نه................. ..........................

من با این سیستم تمومش کردم!
    CPU: Intel Pentium D 3.4
    RAM: 2 Gb DDR2 667
    Graphic : Geforce 7300 GS 512 Mb
    بودجه ام جور بشه میرم 8600 میگیرم!
    Last edited by havas_1980; 27-11-2007 at 01:37.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من با این سیستم تمومش کردم!
    CPU: Intel Pentium D 3.4
    RAM: 2 Gb DDR2 667
    Graphic : Geforce 7300 GS 512 Mb
    بودجه ام جور بشه میرم 8600 میگیرم!
    بازی کردی .......... منم نمی گم نمیشه ولی خب آخه با چه گرافیکی و با چه frame rate ؟.... اصلش اینه که همرو high کنی و بازی نرمه نرم باشه.....وگرنه بازی بهت حال نمیده که .................. ................ low بازی خیلی آشغاله البته در مقایسه با high بازیا ...........

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •