تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 125 اولاول ... 121819202122232425263272122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 1249

نام تاپيک: طرفداران Dell XPS L501

آخر فروم باز mehdi666lp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران جلس

پيش فرض

من امروز بازار بودم قیمت ها داره میاد پایین........................................ ........
    .
    .
    راستی این تجربه هم واستون میزارم گرچه به این پست ربطی نداره اما بدونید خوبه
    .
    .
    .
    .
    من امروز یه هارد Transcend 25M3 که هم USB2.0 /USB 3.0 داره و 640 GB هستش خریدم..................من توصیه میکنم این هارد رو نخرید چون واسه استفاده از USB 3.0 باید از 2 تا کابلش استفاده کنید من خودم عاشق WD هستم اما واسه یکم ظرفیت بیشتر الکی رفتم این هارد آشغال رو خریدم.............آقا نخرید این مدل رو از من گفتن بودا.................. این هارد دو تا کابل داره .............اصلا هارد جالبی نیست

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    TEHRAN---kamranie

پيش فرض

من می خوام بخرم پولم حدود 1400 هست

1 میگن لب تاپ های dell خرابیشون زیاده ایا این صحت داره

2 کدوم کانفینگ بگیرم که سیم کارت بخوره

3 من برای برنامه نویس انیمیشن و گررافیک و گیم می خوام بخورم به نظرتون خرابی گرافیک نداره ؟؟ و بازی های جدید رو روان اجرا میکنه ؟

اگه مدل دیگه هم میشناسین از سری asus بگید> مرسی
    با 1380 میتونی این مدل رو بگیری که 6 گیگ رم و هارد 640 گیگ داره و سیم کارت هم میخوره

دل خرابی نداره اونجوری فکر میکنی همه برند ها یسری مدل هاشون مشکل دارن که اونم حل میشه

بازی های جدید رو که راحت من بازی میکنم ولی برای انیمشن و گرافیک رو نمیدونم

3. این کاربر از mokhtar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

با 1380 میتونی این مدل رو بگیری که 6 گیگ رم و هارد 640 گیگ داره و سیم کارت هم میخوره

دل خرابی نداره اونجوری فکر میکنی همه برند ها یسری مدل هاشون مشکل دارن که اونم حل میشه

بازی های جدید رو که راحت من بازی میکنم ولی برای انیمشن و گرافیک رو نمیدونم

یعنی عالیه عالیه .دیگه . من بیشتر برای کاراریی و خراب نشد ن و گیم این مدلو می خوام بگیرم . ولی متاسفانه بیشتر فروشندگان از dell به عنوان خرابی بیشتر تعریف می کنند . منم موندم ///

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با سلام به همه دوستان عزیز از انجایی که از قدیم گفتند هر ارزونی بی علت نیست وهر گرونی بی حکمت واز انجایی که قصد خرید یک لب تاب خوب را داشتم در حدود قیمت 1600 یک تحقیق درست وحسابی نسبت به برند دل مدل 501 انجام دادم شاید به جرات بگم با بهترین و با سابقه ترین تعمیر کاران لب تاب و فروشندگان مشورت کردم که از دوستانم بودند وبه این نتیجه رسیدم که برند دل طی این چند سال اخیر فقط در تلاش برای جذب مشتری بوده و کیفیت محصولات خودش را زیر سوال برده وبا روانه کردن لب تاب هایی که ازنظر قیمت قابل مقایسه با برندهای دیگه نیست خود گویای این مطلب می باشد که در این فاصله زمانی با برندی اشناشدم به نام توشیبا که همگی به اسانی از ان عبور میکنیم که باید بگم سخت در اشباه هستید که از نظر دوستان تعمیر کارم یکی از بهترین برندهای تولید لب تاب در جهان است و کمترین خرابی بین همه لب تاب ها چه سونی اچ پی ایسر ... و دارای معتبرترین گواهینامه های بین الملی در اروپا می باشد وخود من توشیبا مدل a665 s6092 با مشخصات زیر خرید کردم cpu 740 6m cache ram 6 g hdd 640 vga Nvidia GeForce330 1g up to 2.5g led 15.6 hd به قیمت 1490 که از هر نظر خاطرم نسبت به دل 501 که یکی از طرفدارانش بودم جمع است وبه شما هم عرض میکنم دل را بی خیال شوید وگول اعداد و ارقام را نخورید

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران جلس

پيش فرض

با سلام به همه دوستان عزیز از انجایی که از قدیم گفتند هر ارزونی بی علت نیست وهر گرونی بی حکمت واز انجایی که قصد خرید یک لب تاب خوب را داشتم در حدود قیمت 1600 یک تحقیق درست وحسابی نسبت به برند دل مدل 501 انجام دادم شاید به جرات بگم با بهترین و با سابقه ترین تعمیر کاران لب تاب و فروشندگان مشورت کردم که از دوستانم بودند وبه این نتیجه رسیدم که برند دل طی این چند سال اخیر فقط در تلاش برای جذب مشتری بوده و کیفیت محصولات خودش را زیر سوال برده وبا روانه کردن لب تاب هایی که ازنظر قیمت قابل مقایسه با برندهای دیگه نیست خود گویای این مطلب می باشد که در این فاصله زمانی با برندی اشناشدم به نام توشیبا که همگی به اسانی از ان عبور میکنیم که باید بگم سخت در اشباه هستید که از نظر دوستان تعمیر کارم یکی از بهترین برندهای تولید لب تاب در جهان است و کمترین خرابی بین همه لب تاب ها چه سونی اچ پی ایسر ... و دارای معتبرترین گواهینامه های بین الملی در اروپا می باشد وخود من توشیبا مدل a665 s6092 با مشخصات زیر خرید کردم cpu 740 6m cache ram 6 g hdd 640 vga Nvidia GeForce330 1g up to 2.5g led 15.6 hd به قیمت 1490 که از هر نظر خاطرم نسبت به دل 501 که یکی از طرفدارانش بودم جمع است وبه شما هم عرض میکنم دل را بی خیال شوید وگول اعداد و ارقام را نخورید
    .

.
    .
    .
    .
    سلام دوست عزیز
    عرض به حضورت که من خودم سال 84 یه لپ تاپ دل مدل Dell Vostro 1500 خریدم و تا الانم دارمش......تو این 5 سال خدا شاهده به جرات قسم میخورم حتی یک بار هم نه خراب شده نه رفته تعمیرگاه.....حتی باهاش 5 ساعت هم بازی کردم و حتی همین چند وقت پیشم 72 ساعت روشن بود قبلا هم روشن بوده به همین اندازه..........نه داغ میکنه نه چیزی...........خیلی ها راضی هستن خیلی ها راضی نیستن.......اما من خودم تره هم واسه فروشنده و تعمیرکار خرد نمیکنم چون 90 درصدشون اصلا سواد اینو ندارن که چی به چی هست....فروشنده هم که فقط میخواد جنسشو رد کنه بره........تو بازار یه سر بزن 2 تا سوال تخصصی از لپ تاپ بپرس چنان میمونن توش که چرت و پرت جواب میدن هر برندی واسه طرفداراش عزیزه.......نخواید هر برندی رو تخریب کنید و اون یکی رو شاخ کنید...........هر برندی پرچمش واسه طرفداراش بالاست....دل های الانی هم خوبن خیلی ها خریدن راضی هستن.......................
    .
    .
    حالا چون توشیبا داری دلیل نمیشه توشیبا خوبه دل بده......پس منم سونی بخرم باید بگم حتما دل و توشبیا آشغال هستن......
    .
    .
    .
    هرکی داره لپ تاپ میخره پول دلشو میده............................پول عشقشو میده...............واسه من همه برند ها خوبن و عزیز..............مهم این دنبال چی هستین

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

انداختیم توی شک ؛ از چند نفر هم من پرسیدم می گفتند از کیفیت لپ تاب زدن / حالا من نمی دونم ؟؟؟؟

---------- Post added at 12:13 PM ---------- Previous post was at 12:10 PM ----------

.

.
    .
    .
    .
    سلام دوست عزیز
    عرض به حضورت که من خودم سال 84 یه لپ تاپ دل مدل Dell Vostro 1500 خریدم و تا الانم دارمش......تو این 5 سال خدا شاهده به جرات قسم میخورم حتی یک بار هم نه خراب شده نه رفته تعمیرگاه.....حتی باهاش 5 ساعت هم بازی کردم و حتی همین چند وقت پیشم 72 ساعت روشن بود قبلا هم روشن بوده به همین اندازه..........نه داغ میکنه نه چیزی...........خیلی ها راضی هستن خیلی ها راضی نیستن.......اما من خودم تره هم واسه فروشنده و تعمیرکار خرد نمیکنم چون 90 درصدشون اصلا سواد اینو ندارن که چی به چی هست....فروشنده هم که فقط میخواد جنسشو رد کنه بره........تو بازار یه سر بزن 2 تا سوال تخصصی از لپ تاپ بپرس چنان میمونن توش که چرت و پرت جواب میدن هر برندی واسه طرفداراش عزیزه.......نخواید هر برندی رو تخریب کنید و اون یکی رو شاخ کنید...........هر برندی پرچمش واسه طرفداراش بالاست....دل های الانی هم خوبن خیلی ها خریدن راضی هستن.......................
    .
    .
    حالا چون توشیبا داری دلیل نمیشه توشیبا خوبه دل بده......پس منم سونی بخرم باید بگم حتما دل و توشبیا آشغال هستن......
    .
    .
    .
    هرکی داره لپ تاپ میخره پول دلشو میده............................پول عشقشو میده...............واسه من همه برند ها خوبن و عزیز..............مهم این دنبال چی هستین
    دوست عزیز شما که میگید سال 84 اون موقع dell بهترین مارک و کیفیت را داشت . حالا هم داره ولی نمی دونم اکثرا میگن کیفیتش پاییین اومده .و خرابیش بیشتر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان گرافیک 435m با ظرفیت 2گیگ چند درصد از گرافیک 425m با ظرفیت 1گیگ قوی تر هست؟
    من روی حرف آقای مهدی که میگه هرکس لپ تاپ می خره پول عشقش را میده خیلی فکر کردم.من تصمیم خودم را تا دوهفته پیش گرفته بودم که وایو بگیرم.چون واقعا" تیپ وایو را دوست دارم.ولی سخت افزار هم برام مهمه.بنابراین یه مدلی از وایو انتخاب کردم که گرافیک 425 1گیگ داشته باشه.بعد به خودم گفتم بزار قبل از خرید یه سرچ دیگه ای بکنم ببینم مدل جدید دیگه ای اومده یا نه که با l501 آشنا شدم.فقط و فقط تنها چیزی که چشم من را گرفت گرافیکش با ظرفیت 2گیگ بود.برای همین پرسیدم که چقدر تاثیر داره این 1گیگ بیشتر نسبت به 425؟

دوست دارم بدون تعصب پاسخ بدید.چون می خوام تصمیم نهاییم را برای خرید بگیرم.من اهل بازی زیاد نیستم.فقط تنها بازی که می کنم فیفا هست همین و بس.به نظر شما گرافیک 425m برای بازی فیفا جواب میده تا حداقل 3سال دیگه؟چون به این زودی ها قصد تعویض لپ تاپ ندارم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه taban341's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض

دوستان گرافیک 435m با ظرفیت 2گیگ چند درصد از گرافیک 425m با ظرفیت 1گیگ قوی تر هست؟
    من روی حرف آقای مهدی که میگه هرکس لپ تاپ می خره پول عشقش را میده خیلی فکر کردم.من تصمیم خودم را تا دوهفته پیش گرفته بودم که وایو بگیرم.چون واقعا" تیپ وایو را دوست دارم.ولی سخت افزار هم برام مهمه.بنابراین یه مدلی از وایو انتخاب کردم که گرافیک 425 1گیگ داشته باشه.بعد به خودم گفتم بزار قبل از خرید یه سرچ دیگه ای بکنم ببینم مدل جدید دیگه ای اومده یا نه که با l501 آشنا شدم.فقط و فقط تنها چیزی که چشم من را گرفت گرافیکش با ظرفیت 2گیگ بود.برای همین پرسیدم که چقدر تاثیر داره این 1گیگ بیشتر نسبت به 425؟

دوست دارم بدون تعصب پاسخ بدید.چون می خوام تصمیم نهاییم را برای خرید بگیرم.من اهل بازی زیاد نیستم.فقط تنها بازی که می کنم فیفا هست همین و بس.به نظر شما گرافیک 425m برای بازی فیفا جواب میده تا حداقل 3سال دیگه؟چون به این زودی ها قصد تعویض لپ تاپ ندارم.
    سلام دوست عزیز تفاوت چندانی تو فریم ها ندارن و پاسخگوی نیاز شما هست این گرافیک هایی رو که گفتین
    اگه زیادی حساسین میتونین تو سایت Notebookcheck.com مقایسه رو انجام بدین .
    دل به غیر از مدل 5010 که خیلی نسبت به قیمتش خوبه و طرفدارهای زیادی داره رو بهتون پیشنهاد نمیکنم
    من خودم تنها بازی که میکنم PES هستش و بیشتر تو کارای گرافیکی و 3D هستم ...
    به شما IBM Lenovo Y560 رو معرفی میکنم بدون هیچ تعصب خاصی چون تو این چند وقتی که تحقیق کردم و واسه داداشم همین مدل رو برداشتم که واقعا عالیه و گرافیک قدرتمندی هم داره ATI Redeon 5730
    من خودم به شخصه از طرفداران اپل هستم ولی تو لپ تاپهای ویندوزی با این مدلی که گفتم کار کردم و زیاد هم ازش کار کشیدم اصلا کم نمیاره و ضمنا با گارانتی سازگار ارقامه اگه گیرت بیاد واقعا محشره . و از من میشنوی سراغ دل نرو این یه نصیحت برادرونه .البته 5010 دل لپ تاپ خوبیه اگه اونم خرابش نکرده باشن .
    هنوز فوجیتسو از دل خیلی بهتره در حال حاضر . به خاطر 200 تومن تفاوت قیمت بعد پشیمون نشی
    از قدیم گفتن هر چی پول بدی همون قدر آش میخوری
    خوب زیادی حرف زدم .
    برقرار باشید وسبز
    Last edited by taban341; 27-01-2011 at 16:20.

10. این کاربر از taban341 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    TEHRAN---kamranie

پيش فرض

دوست حرف خرابی اکثر لابتاب ها دارن

این کیفیت رو هم همه دارن و اینی که معرفی کردی vga 330 هست و ضعیف تر از 501 هست و اون طرف هم نگاه کنی کلان دل ارزون هست و نمیاد بخاطر یه مقدار سود ابروی شرکتشون رو ببرن

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران جلس

پيش فرض salam

.
    .
    .
    .
    .
    .
    سلام
    یه سری به سایت Notebookcheck بزن میفهمی.
    .
    .
    .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    .
    .
    .یه سری بزن توش 425 و 435 رو پیدا کن تیک بزنRestrict کن ببین تفاوت چیه

13. این کاربر از mehdi666lp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •