تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 35 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 346

نام تاپيک: Optimus 2X » گوشي LG با پردازشگر دو هسته ای 1 گیگاهرتز و فیلمبرداری فول اچ دی

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

به نظرم اصولا این بحثا که کدوم صفحه نمایش بهتره به جایی نمی رسه... چون هر صفحه نمایش از یه لحاظ برتری داره... هیچ کدوم بهترین مطلق نیستن...
    از نظر سیستم هم که اگه خدا بخواد بالاخره سامسونگیا قبول می کنن که آقا واللا بلا هر چی بنچمارک بوده 2X گرفته GS2 رو با خاک یکسان کرده

یارو سرطان داره ، این جوری بازار داره ، اونم با فقط 3 سری محصول!!! هر کی بود تو چنین شرایطی پنچر می شد!!! یعنی مسلما از من و شما خیلی گنده تره!!! آیپد 2ــش چند ساعت نشده بود رسید بریتانیا ، تموم شد!!! همه میان می گن بازار اندروید بیشتر از iOSــه ، ولی هیچکی نمی گه که چند تا محصول اندروید داریم و چند تا محصول iOS می بینین توی تبلتا ، که آی او اس چند وقته دومیش هم بیرون داده ، که اگه بخوایم بگیریم می گیم یک محصول ، با 4-5 تا تبلت اون زمان اندروید برابر نبوده که هیچ ، قورتشون داده توی گوشی هم شما برین تمام گوشی های اندرویدی که تا حالا تولید شده رو بشمارین ، بازم می بینین این همه در برابر 5 تا گوشی ، قانونا باید خیییلییییی فروش بیشتری داشته باشن ، که بازم فروشش خیلی بیشتر نیس بنده نیومدم این جا بگم اندروید بده ، و اصلا هدفم این نبود ، و خودم فقط این دو تا سیستم عاملو قبول دارم ، و هیچ وقت به اندروید تنها یا آی او اس تنها رضایت نمی دم و به خاطر همین خودم آیپاد خریدم و مخ بابامو زدم که ایکس 10 بگیره که تجربه کار با جفتشونو داشته باشم فقط می خواستم بگم که کسانی مث من و شما خیلی ببخشید عذر میخوام ولی در اون حدی نیستیم که چنین چیزایی بگیم

2. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا این حرف ها رو کاری نداشته باشیم ، آدم واقعا اون عکس صفحه قبل رو نمیتونه قبول کنه ! به راحتی میشه بهش شک کرد .
    اینهمه دوستان عکسهای مقایسه صفحه نمایش ها رو گذاشتن هیچ کدوم اینطوری نبود !
    عزیز .. عکس صفحه قبل داره فقط یک چیز رو نشون میده ! اونم اینه که با افزایش نور

ال سی دی به دلیل نیاز به منبع نوری در پس زمینه ! اینجوری میشه ! اگر شما همین اپتیموس 2 x رو در برایتنس 50 درصد بزارید اینجوری نمیشه ! در زاویه ! دلیلی اینکه اینجوری شده اینه که نور پس زمینه زیاد هست

این عکس هم نشون میده که نور پس زمینه چجوری داره به پیکسلها میتابه !

ولی سوپر امولدی یا کلا! amoled ! به دلیل اینکه اون منبع نوری زیرین وجود نداره هر چی نور رو بیشتر کنیم .. پیکسلها شفاف تر میشن !

دلیلشم اینه که خود پیکسلها هستند که نور تولید میکنند یا از خودشون نور ساطع میکنند ! بر خلاف ال سی دی که پیکسلها مرده هستند و نور پس زمینه ای بهشون میتابه تا حیات بگیرن..

------------

این حرف ها چیه برادر!!!! من میگم کوکی من هم اینجوری نبود منظورم از همون زاویس دیگه!!!
    من که کوکی رو یادم نیست و دقت هم نکردم ! .. اما اکثر ال سی دی ها اینجورین !

اونهایی که نیستن .. چون معمولا روی نور انتهایی نمیزارید و معمولا برایتنس روی وسط هست به نظرتون نیومده ... !

یا کلا برایتنس گوشی کم هست !

البته این برایتنس زیاد از روبرو خوبه ! ولی در ال سی دی ها بخاطر همون منبع نوری در زاویه ناجور میشه ! ...

در مورد رتینا هم اگه اینجوریه الجی هم می بایست وقتی رو آرینا رزول 800 در 480 در 3 اینچ جا داد یه اسم میذاشت مثل شتینا!!!! تکنلوژی مگه الکیه.....
    960*640 =614.400

480*840 =384.00

عدد ppi برای 3 اینچ در 480*800 فکر کنم 311 میشه ...(s8000 و x1 هم شامل میشه)

برای ایفون با صفحه 3.5 اینچی میشه 324 فکر کنم.
    Last edited by pulp_152; 10-04-2011 at 17:03.

4. 3 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این عکس تابلو ! iphone 3gs هست ! اونم ال سی دی هستش!

nova شاید از بک لایت ال ای دی استفاده کرده ؟!

ایکس 10 بگیره
    منم به دوستم گفتم بره ایفون 3G بگیره ! که تجربه کار با ios هم داشته باشم ! ... اگر iphone 5 میگیری برای تجربه اندروید هم باید گلکسی اس 2 بگیری !

اگر iphone 4 میگیری برای رقابت اندروید هم باید شاخترین گوشی اندروید بگیری در زمان خودش !.

تو فروم بغلی !چند تا از دوستان هم کاربر فعال ! هم مدیر فعال بودند و ایفون 4 هم داشتند ! اما بعد از خرید گلکسی اس به گلکسی اس رای دادن !.
    Last edited by pulp_152; 10-04-2011 at 17:14.

6. 2 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

این عکسو هر وقت میبینم خندم میگیره: دی
    Galaxy Tab 8.9 هم مثلا از این Super PLS ها استفاده می کنه...
    .

..
    .
    .
    و اینم شاید بد نباشه ببینیم...
    .

.
    .
    در کل بیخیال ...
    یه گوشی رو که با زاویه 45 درجه ایش با چشم نمی سنجن....
    مهم اون P/P هستش که فکر کنم Optimus 2X کم نیاره نسبت به Galaxy S II ...
    عزیز من وقتی گفته میشه 2.2 با 2.3 برای cortex a-9 فرقی نمیکنه ! یعنی در بنچمارک تاثیری نمیزاره ! ... اگر با این دستکاری ها تونستن با 2.3.3 این بنچمارکو بگیرن با 2.2 هم میتونن !

در واقع این cortex a-8 هست ! که تنها در 2.2 بدلیل پرفرمنس 5 برابری jit در quadrant تستش متفاوت میشه !

بقیه پردازنده ها از جمله ... cortex A-9 , snapdragon بنچ 2.2 با 2.3 تاثیری نداره !( چون این پرفرمنس رو در 2.2 گرفتن)
    من که گفتم دست کاری شده نیست گوشی....
    اگه قراره بحث دست کاری باشه شما اینو ببین...فقط کلاک رو بالا بردن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    +
    شما یه گوشی A9 مثال بزن که از 2.2 به 2.3 رفته تغییری نکنه...
    شما غیر از ایفون 4 ! (بدلیل بک لایت led ) که متمایزش میکنه !...

اگر گوشی با ips اوردی که زاویه دیدش در حد ایفون 4 بود درسته !...

Last edited by 4870x2; 10-04-2011 at 17:50.

8. 3 کاربر از 4870x2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

فقط می خواستم بگم که کسانی مث من و شما خیلی ببخشید عذر میخوام ولی در اون حدی نیستیم که چنین چیزایی بگیم
    بابا من چیزی نگفتم فقط یکی از صفات ظاهریش رو گفتم (کچله دیگه خداییش!!!) بد کردم؟!

در ضمن من با آیفون و آیپاد (تاچ و نانو) و آیپد و مک بوک کار کردم ولی هیچ کدوم اونجور که باید منو راضی نکردن....مشکلات استثناییه که خودش باعث میشه نرم طرفش.....ولی کیفیت محصولات رو انکار نمی کنم مثلا خداییش هیچ پلیری به پای پلیر های اپل نمیرسه.....

عدد ppi برای 3 اینچ در 480*800 فکر کنم 311 میشه ...(s8000 و x1 هم شامل میشه)
    من به ppi کاری نداشتم عزیز فقط گفتم چون تو آرینا هم رزول نسبتا جدیدی بود (قبل از اون فکر کنم رو توشیبا و اکسپریا هم بود) تو زمان خودش باید یه اسم میزاشت....

این عکس تابلو ! iphone 3gs هست ! اونم ال سی دی هستش!
    منم نگفتم این آیفون 4 هستش حتی نوشتم قبل از آیفون 4 ولی خوب کاملا مشهوده که وقتی به اندازه SAMOLED خوب کار کرده پس در مقابل آیفون 4 هم کم نیاورده....
    Last edited by Michael Ropy; 10-04-2011 at 17:38.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

البته همه ال سی دی ها به غیر از s-lcd اینجوری میشن معمولا !...

ایفون 4 هم بخاطر ips بودن ! زاویه اش خوب نیست !

بلکه بخاطر بک لایت led و رتینا هستش !

در واقع ایفون 4 چند تکنولوژی رو در خودش جمع کرده ...

ips .. retina .. back light led که تونسته تو زاویه خوب عمل کنه !...
    فقط اضافه کنم زاویه دید در صفحه های LCD فقط و فقط به پنل اون محصول بستگی داره، نه به نور پس زمینه (چه LED چه CCFL) و نه به رزولوشن/تراکم پیکسل و ... ، فقط و فقط به پنل. دلیل زاویه دید خوب آیفون 4 هم پنل IPS استفاده شده است، نه نور پس زمینه.

درباره تاثیر نور پس زمینه در صفحه های LCD یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در امضام هست که توضیحات کامل دادم، گرچه ویژه موبایل نوشته نشده ولی تکنولوژی کاملا یکسانه.

شما غیر از ایفون 4 ! (بدلیل بک لایت led ) که متمایزش میکنه !...

اگر گوشی با ips اوردی که زاویه دیدش در حد ایفون 4 بود درسته !...
    این همه مانیتور IPS در دنیاست که شاید 80 درصدشون (و حتی گرونترین هاشون) LED نیستن، و بهترین زاویه دید ها رو دارن. ما بیش از 10 نوع تکنولوژی مختلف IPS داریم که هر کدوم معایب و مزیت هایی دارن. اگه همون صفحه IPS آیفون رو با هر نور پس زمینه ای داشته باشیم زاویه دید تغییری نمی کنه. آیفون 4 یکی از بهترین IPS ها رو داره (و بالطبع گرونترین) که باعث شده این زاویه دید خوب رو داشته باشه.

11. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

اینم یه عکس دیگه (بیشتر به نوار بالا که ماله آنتن و... هست دقت کنید):

کـاربـر بـاسـابـقـه Ali_BlueBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

اقا چرا بحث بیخودی می کنید........!!!

توی تئوری که اگزینوس از تگرا 2 قویتر بود....

توی عمل هم که ثابت شد....هم تو تست براوزر....هم تنها گوشی و تنها چیپی که قدرت پردازش فول اچ دی رو داره (30 فریم)گالکس اس2 و چیپست اگزینوس به همراه مالی 400 بود...

حالا شما ها از کل مقایسه چسبیدید به یه عکس از تعداد فریم ریت.....که نکنه ی جالبش هم اینه که در ادامه ی ریوی به دلیل اون پایین تر بودن فریم ریت اعلام شده...

توی ال سی دی هم که دیگه هیچ....!!!

پس دیگه جمعش کنید...غول اومد....: دی

14. این کاربر از Ali_BlueBoy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

این عکس خیلی مشکوکه...:-؟
    دیگه IPS اینطوری نیست که...
    .

.
    واقعا کدوم آدمی که باور میکنه ؟ این ریویو آخری که GSMArena برای گالاکسی نوشته رو نمیشه اسمش رو گذاشت مقایسه ، سر تا ته طرفداری بی چون و چرا از سامسونگ هست ! این عکس هم واقعا عجیبه ، بنچ مارک های GPU رو دیگه نتونستن ماست مالی کنن !

من یه گوشی K320 با صفحه UBC دارم زاویه دیدش از اپتیموس تو این عکس بهتره ! واقعا دروغ گویی ها هم حدی داره !

پست های بالا تایید میشه . اصلا" باید در این gsmarena رو گل بگیرن . شده مثل چین و روسیه که فقط پول میگیره و به نفع یکی نظر میده
    گوشی های 3 سال پیش ال جی رو هم ببینی کیفیت ال سی دیش اینقدر تابلو ضایع نیست . اصلا" رنگ ال سی دی رو قرمز کردن تو این رویوو !!!؟؟؟
    طرفدارای سامسونگ هم که ماشالا رو دارن . خودتون خدا وکیلی این عکسها رو باور دارین ؟

از اون طرف هم که میخواین قدرت گرافیکی و سخت افزاری گوشی رو بپیچونین ؟؟!!

خدا به داد ما فن بوی های موتو برسه وقتی رویوو بخواد از آتریکس بزاره البته بعد از 9 ماه
    Last edited by fire159; 10-04-2011 at 18:13.

16. 2 کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

توی عمل هم که ثابت شد....هم تو تست براوزر....هم تنها گوشی و تنها چیپی که قدرت پردازش فول اچ دی رو داره (30 فریم)گالکس اس2 و چیپست اگزینوس به همراه مالی 400 بود...
    :-؟
    یعنی Tegra 2 نمیتونه 30 فریم بیاره....Avatar با اون عظمتش 24 فریم پخش شد: دی
    تست بروزر...

18. 2 کاربر از 4870x2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •