شما دوباره پست منو بخون متوجه ميشي
شما دوباره پست منو بخون متوجه ميشي
با سلام
نگفتم هر کی نظر خودشو داره.حالا اگه 1 ماه هم بحث کنیم به نتیجه ای نمیرسیممن از صفحات پر رنگ خوشم نمیاد رنگها خیلی پر رنگن مخصوصا اگه نورو زیاد کنی نمیگم این بده ولی من با این سبکی حال نمیکنم چشو میزنه
من صبر میکنم گوشیها بیان و بعد در موردشون تصمیم میگیرم فعلا نمیدونم کدوم گوشی میگیرم![]()
پست شما كپي چند تا پست ديگتون بود تو يه پست
مخلص كلوم تصوير تو هر حالت و جنبه اي بايد واقعي باشه... نه غير طبيعي و اشباع شده...
دلیلش واضحه چون امنیا اچ دی اولین گوشی سامسونگ با قابلیت فیلمبرداری HD بود و گلکسی اس 2 هم اولین گوشی سامسونگ با قابلیت فیلمبرداری فول HD...
اینم یه بررسی نسبتا عمیق14 دقیقه ای :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من همه رو يه جا نوشتم كه كلي بفهمين مساله چيه (پست 206)
بعدم تو صفحه 6 همين تاپيك هم همه ي كاربر هاي قديمي و مدير اومدن نظر دادن در مورد صفحه نمايش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما كلا يا خيلي دلتون ميخواد يا توقعتون ميشه كه يه lcd از يه سوپر امولد بزنه جلو:
تازه اين كه نكسوزه صبر كنين تا گالكسي اس 2 بياد
بازم ميگم من تو پست هام منطقي حرف زدم و به دور از تعصب گفتم اين گوشي فوق العادس بحثم در مورد صفحه نمايش بود.
من حتي همين صفحه نمايشم تحسين ميكنم طراحي هم فوق العاده زيباست
اما يه موتور كه رويه صفحه نمايش lcd باشه دليل نميشه كه از تكنلوزي oled بزنه جلو . باز هم بهتره كه صبر بكنيم و از نزديك ببينيم
Last edited by PersiAndroid; 02-02-2011 at 11:11.
بله درست مي فرماييد.
اما به نظر من كه با سي پي يو هاي دو هسته اي اين موضوع تكرار نميشه
اما فول اچ دي هم واقعا چيز سنگينيه همين صفحه ي قبل دوستمون يه لينك از 2x گذاشته بودن
تو این عکس بالا که سه تا گوشی رو گذاشتن پیش هم اگه دقت کنید میبینید که xperia arc و apple صفحات روی lcd شون مات انگار روش فیلتر گذاشتن اگه دقت کنید میبینید که شفاف نیست.به قسمت بالا و پایین lcd گوشی xperia دقت کنید؟
احتمالا مخصوصا یه جور عکس گرفته که samsung از همشون صافتر بیوفته و یا با photoshop دست کاری کرده خیلی تابلو این عکس
فکر کنم طرفی که این عکسو گرفته خیلی طرفدار samsung بوده![]()
Last edited by kissyou; 02-02-2011 at 12:57.
آقاي پرشين نميدونم چيچي دست از سر كچل ملت بردار... صفحه نمايش سامسونگ غوغا كرده ميدونيم همه...
چه قدر يه چيزي رو اثبات ميكني برادر؟
سلام
توی عکاسی مبحثی به نام عمق میدان وجود داره
اگر توجه کنید عکاس روی نزدیک فاصله فوکوس کرده و بقیه تصویر فولو (بولاری) هست
حتی مارک سونی اریکسون هم کاملا مات هست و ای به خاطر اینه که
فقط می خواسته جلوی تصویر نت( شفاف) به نظر برسه که کاملا جنبه تبلیغاتی داره
Last edited by rhamid_esf; 02-02-2011 at 13:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)