کسی جواب منو میدونه؟
کسی جواب منو میدونه؟
سلام دوستان
من میخوام یه فایل ورد رو که روی هاردم ذخیره کردم بوسیله ایمیل به یکی از دوستام بفرستم
من باید فایل رو جایی آپلود کنم بعد لینک رو از ایمیل براش بفرستم یا اینکه باید کار دیگه ای انجام بدم
در ضمن من از سرویس یاهو استفده میکنم و اون از جیمیل
ممنون میشم راهنماییم کنید
ممنون ولی فقط همین؟
یعنی هیچ راهی وجود نداره؟
سلام به همگی: آقا تو رو خدا یکی زود کمک کنه که آبرم رفت . دو روزه ایمیل مسخره از طرف من میره به همه کانتکتها و از طرف خودم به خودم میل میاد و میلهای قدیمی هی برام تکرار میشه . چی کار کنم ؟ ممنون راستی امیل یاهو این مشکل پیدا کرده.
Last edited by javadkhabbazi; 06-04-2011 at 14:50.
با سلام
سيستمتون به احتمال زياد ويروسي شده
با يه آنتي ويروس آپديت شده اسكن كنيد سيستم رو
موفق باشيد.
با سلام
هم ميتونيد آپلود كنيد هم اينكه از طريق آپلودر خود ميل سنترها اين كار رو انجام بديد
به صورتي كه در قسمت ايميل ها ميتونيد compose mail رو بزنيد و از اونجا attach كنيد فايلتون رو
موفق باشيد.
هم ميتونيد آپلود كنيد هم اينكه از طريق آپلودر خود ميل سنترها اين كار رو انجام بديد
به صورتي كه در قسمت ايميل ها ميتونيد compose mail رو بزنيد و از اونجا attach كنيد فايلتون رو
موفق باشيد.[/QUOTE]
سلام.یعنی در این حالت دیگه متن ارسال شده که مثلا در محیط ورد نوشته شده بوده
برای شخص دریافت کننده در محیط ورد نمایش داده نمیشه؟
دوستان توی چت روم مشکلی که دارم اینه که تا کسی توی add list نباشه pm هام به دستش نمیرسه و حتما باید طرف رو اول add کرد تا باش چت کرد !! چون هرچی به همه پیغام میدن انگار براشون نمیره و چیزی متوجه نمیشن ! اما توی add list این مشکل وجود نداره
دلیلش چیه؟
ممنون
میشه بگید چی کار کنم ؟
یعنی کسی جواب سوال منو واقعا بلد نیست ؟!! من مطمعنم کسان دیگر هم به این مشکل برخوردن خواهشا اگه میدونید راهنمایی کنید![]()
ورژن جدید بتا که همین روزا توی ایمیل اومده این مشکل را داره
---------- Post added at 04:41 PM ---------- Previous post was at 04:38 PM ----------
سلام به همه دوستان
کسی می دونه اگه بخوای توی چت ایمیل، نه برنامه یاهو مسنجر برای بعضی ها خاموش باشی یعنی نفهمن آن لاین شدی چی کار باید بکنی برای همه نه ها، فقط برای بعضی ها
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)