تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا به پیشگویی اعتقاد دارید؟

راي دهنده
139. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

59 42.45%
  • خیر

80 57.55%
صفحه 22 از 28 اولاول ... 12181920212223242526 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 276

نام تاپيک: پیشگویی، علم یا خرافات؟ (بررسی بزرگترین پیشگویی های تاریخ انسان و زمین)

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

Fresh quake triggers tsunami warning in Japan

By the CNN Wire Staff
    April 7, 2011 1:20 p.m. EDT

زلزله 7.4 ریشتری در ژاپن
    هشدار تسونامی های عظیم در اقیانوس آرام

ژاپن هنوز از بهت زلزله 8.9 ریشتری و تسونامی عظیم حاصل از آن در نیومده که چند ساعت پیش زلزله شدید 7.4 ریشتری مجددا آن را لرزاند.
    در پی این زلزله، هشدار احتمال تسونامی های عظیم در اقیانوس آرام صادر شده است.

منبع: CNN

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

Another strong aftershock hits Japan 6.6 Tokyo

Updated April 11, 2011

زلزله 6.6 ریشتری در ژاپن (این بار توکیو)
    هشدار تسونامی در شمال شرق ژاپن

زلزله دیگری به قدرت 6.6 ریشتر چند ساعت پیش ژاپن را بار دیگر لرزاند.
    هشدار تسونامی در شمال شرق ژاپن داده شده است.
    زلزله در نزدیکی نیروگاههای هسته ای ژاپن رخ داده است و نگرانی های نشت مواد رادیواکتیو چند برابر شده است.

منبع: abc

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ببخشيد ، اين اخبار لحظه به لحظه از زلزله ژاپن ، چه ربطي داره به بحث تاپيك !!!!!!!

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

خوب این تاپیک رو اتفاقی دیدم.....قبلا یه تاپیک بود با این عنوان:
    مولوی و پیش گوئی سیاه چاله
    توی این لینک:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من دیدم بعضی دوستان قانع نمیشن و همینطوری واسه خودشون انواع اقسام آسمان-ریسمان (مغلطه و سفسطه) رو به هم می بافن....اومدم و با استناد به شعرهای حافظ (که اونم شانسی باز میکردم) کلی پیش گوئی از حافظ پیدا کردم:

اما پیشگوئی های حافظ(نوسترافظ):

به چشم عقل در این رهگذار پر آشوب........جهان و کار جهان بی ثبات و بی محل است
    اصل عدم قطعیت هایزنبرگ+نظریه آشوب (ریاضیات) + قانون سوم ترمودینامیک + انبساط کهکشانی و اصل هم ارزی ماده و انرژی
    ببینید این همه دانشمند اینا رو ثابت کردند ولی حافظ همه اینا رو توی یه بیت گفته به این میگن معجزه

حافظ اسرار الهی کس نمیداند خموش..............از که میپرسی که دور روزگاران را چه شد؟
    سیستم فلکی خورشید مرکزی

دوش با میگفت پنهان کاردانی تیزهوش...........و از شما پنهان نشاید کرد سر می فروش
    گفت آسان گیر بر خود کارها کز روی طبع...........سخت میگردد جهان بر مردمان سخت کوش
    این دیگه ازون معجزات هست مثلا:
    گفته کز روی طبع: خوب این یعنی فیزیک..
    بعد گفته سخت میگردد.....چرا نگفته میگذرد؟؟؟ این به خاطر این بوده که ایرانیا اولین مردمانی بودن که چرخش زمین به دور خورشید رو کشف کردند.......
    بعد کل بیت دوم..........پیش بینی قانون عمل و عکس العمل نیوتن هست در واقع هر عمل عکس العملی دارد به همان شدت و در جهات مخالف.....
    بیت اول موید تئوری های توطئه است و بهرحال نشون میده که حافظ با فضائی ها در ارتباط بوده و در واقع این بیت اول مشخص میکنه که فضائی ها به ایران هم اومدند....
    مسائل دیگه ای هم وجود داره که هنوز کشف نشده.....هر وقت کشف شد معلوم میشه....

برو ای زاهد و بر دردکشان خرده مگیر.......که نداند جز این تحفه به ما روز الست

این اشاره به بیگ بنگ نیست؟ در واقع جبر فیزیکی؟ ما از همون بیگ بنگ به خاطر قوانینی که در جهان ما هست داریم پیش میریم و ...

طلب لعل و گهر نیست وگرنه خورشید ....... همچنان در عمل معدن و کان است که بود
    آخه انصاف بدین ازین واضح تر به فرآیند همجوشی هسته ای در خورشید میشه اشاره کرد؟؟؟؟

بیا ساقی آن می که عکسش ز جام............به کیخسرو و جم فرستد پیام
    پیشگوئی انتقال بیسیم تصویر و خلاصه مخابرات

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت..............دایما یکسان ناباشد حال دوران غم مخور
    هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب.........در پرده باشد بازی های پنهان غم مخور
    پیشگوئی اصل عدم قطعیت هایزنبرگ

عزیز مصر به رغم برادران غیور..............ز قعظ چاه برآمد به اوج ماه رسید
    حالا هی بگین آرمسترانگ اولین کسی بود که به ماه رفت..........اینا ما رو استثمار کردن..........اینا مارو استحمار کردن.....ما اینهمه برکات فخیمه داشتیم ولی.........

درین زمانه رفیقی که خالی از خلل است............صراحی می ناب و سفینه غزل است
    اینم بحث حفره برای عبور بین ابعاد و توقف زمان از طریق سفینه ای بوده که فضائی ها در اختیار حافظ میگذاشتند که غزلهاشو به اصطلاح ملهم کنه

طی مکان ببین و زمان در سلوک شعر........کاین طفل یک شبه ره یک ساله میرود
    تله پورت + نسبیت + پارادوکس دوقلوها

خوب اینا نتیجه چندتا تفأل ساده بود فکر کنم اگر دیوان حافظ یا باقی عرفای ما بررسی شه ما متوجه دریای عظیمی از علم خواهیم شد و باز بر سر این سخن سر فرود آریم که:
    هنر و علم و ادب و اخلاق همه ش نزد ایرانیان است و بس!
    (توی صفحه ی آخر)
    حالا اتفاقی دیدم اونجا هم جناب shabe.saket پست دارن مثلا:
    من میگم بهتره یه کم بحث و ارجاع بدین به عنوانش.
    مولوی و پیشگویی سیاه چاله ها.
    آیا مولوی میتونست سیاهچاله رو پیشگویی کنه؟
    مسلما نه. اول اینکه در زمان حیات مولوی مردم هنوز نمیدونستد که زمین به دور خورشید میچرخه. در مورد سیارات منظومه شمسی اطلاعی نداشتند. از مفهوم سیاهچاله اطلاعی نداشتند. در مورد ماهیت نور و سرعتش و گرفتار شدنش در درون سیاهچاله ها چیزی کشف نشده بود. چون فیزیک کوانتوم وجود نداشت. یعنی اصلا سیاهچاله کشف نشده بود. پس چجوری مولوی از وجود سیاهچاله ها اطلاع داشته و در اشعارش به اون اشاره کرده؟! مولوی مسلمآ در مورد فیزیک چیزی نمودونسته. اگر میخواسته در مورد سیاهچاله ها نظر بده باید از فیزیک استفاده میکرده.
    شاید به ذهن آدم برسه که ایشون در طی خلسه های عرفانی که میرفته با عالم ماورا ارتباط برقرار میکرده و از متافیزیک رموز هستی بهش گفته میشده. ولی بحث سر اینه که فیزیک از ابتدای خلقت برای بشر اثبات شده ، با زندگی او عجین شده و کل زندگی بر مبنای اون میچرخه. در حالیکه متافیزیک هنوز پا در هواست. فیزیک توسط علم تایید شده ولی متا فیزیک نه. پس در این مورد افرادی که میخوان از پیشگویی مولوی در مورد سیاهچاله ها دفاع کنن باید استدلال هایی که علم قبول میکنه رو بیارن. در مورد متافیزیک فکر نکنم این اتفاق بیوفته.
    ما که هر چی گشتیم ندیدیم یه فیزیکدان بزرگ در مقابل سوال اینکه آیا شما به متافیزیک اعتقاد دارید بگه بله دارم. هیچ وقت هم سکوت نکردند وگفتند چیزی به نام متا فیزیک به اون شکلی که شما میگی نیست.
    چیزی که توی حوزه علم نباشه میشه چرت.

خوب پس این متون تفسیر پذیر خاصیتشون همینه...همیشه هم اینطور بوده که دانشمندا کشف میکردن و بعد یه عده میومدن واسه خودشون طوری تفسیر میکردن که به قضیه بخوره.....رو هم که نیست سنگ پای قزوینه!
    بعدش این آقایون اگر مرد بودن صاف و دقیق پوست کنده میومدن میگفتند...اگه در جام جم راز سر یار دیده اند خوب میگفتن چنین و چنان نه اجی مجی لا ترجی، آتشی عظیم افروخته خواهد شد، بیماری بزرگ، سمبقل لاصمبقا، اسمان صمعا و طاعتا....

5. 6 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

خيلي برام جالب بود.

و جالب تر اينكه همين ادعاها در مورد متون مذهبي هم ميشه .

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

ببخشيد ، اين اخبار لحظه به لحظه از زلزله ژاپن ، چه ربطي داره به بحث تاپيك !!!!!!!
    من چند ماه قبل توی همین تاپیک یک پیشگویی از یکی از اقوام سرخپوست گذاشته بودم و توی اون پیشگویی گفته بود که سیلابهای مهیبی خواهد آمد. شما خواهید شنید خیلی از جاها به زیر آب خواهد رفت. فکر کردم زلزله ژاپن و تسونامی بزرگی که شهرهایش را ویران ساخت و زلزله دوم و سوم و هشدارهای تسونامی میتونه ربط داشته باشه به موضوع. فکر کنم 13000 کشته در ژاپن رقم بسیار بزرگی از عمق فجایع باشه.

خوب پس این متون تفسیر پذیر خاصیتشون همینه...همیشه هم اینطور بوده که دانشمندا کشف میکردن و بعد یه عده میومدن واسه خودشون طوری تفسیر میکردن که به قضیه بخوره.....رو هم که نیست سنگ پای قزوینه!
    بعدش این آقایون اگر مرد بودن صاف و دقیق پوست کنده میومدن میگفتند...اگه در جام جم راز سر یار دیده اند خوب میگفتن چنین و چنان نه اجی مجی لا ترجی، آتشی عظیم افروخته خواهد شد، بیماری بزرگ، سمبقل لاصمبقا، اسمان صمعا و طاعتا....
    ببنید دوست عزیز من متوجه حرفهای شما به علت دوپهلو بودن نمیشم. لطفآ واضح بگید.
    منظور از این آقایون کیه؟ نوستراداموس؟
    چرا شما یک قسمت از حرفهای ایشون رو که همگان قبول داریم دو پهلوست و میشه به چند اتفاق مشابه ربط داد میبینید و قسمت دیگر حرفهای ایشون رو که واضح است به چه چیزی اشاره میکنه نمیبینید؟
    چرا شما پیشگویی آسمان در 23 درجه میسوزد و شهر جدید نابود میشود رو میبینید و دو پهلو میدانید (که قبول دارم تا حدی دوپهلوست)
    ولی پیشگویی قدرت گیری ژنرال دوگل در فرانسه (کسی به نام دوگل سه مرتبه رهبر فرانسه خواهد شد.)
    را نمیبینید؟ چرا به این موضوع هیچ اشاره ای نمیکنید؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

1. حرفهای من اصلا دوپهلو نبود...حالا اینکه منظورم کی بود و شما متوجه نشدید باعث نمیشه کل مطلب من دوپهلو بشه (ازینجا میشه به مسئله ی نحوه استدلال افراد گریز زد) ولی بله منظور من هم آقایانی مثل نوستراداموس و هم مولوی و حافظ و... که بعد از کشفهای علمی ادعای مالکیت معنوی میکنند (در واقع طرفدارانشون) هست.

من چند ماه قبل توی همین تاپیک یک پیشگویی از یکی از اقوام سرخپوست گذاشته بودم و توی اون پیشگویی گفته بود که سیلابهای مهیبی خواهد آمد. شما خواهید شنید خیلی از جاها به زیر آب خواهد رفت. فکر کردم زلزله ژاپن و تسونامی بزرگی که شهرهایش را ویران ساخت و زلزله دوم و سوم و هشدارهای تسونامی میتونه ربط داشته باشه به موضوع. فکر کنم 13000 کشته در ژاپن رقم بسیار بزرگی از عمق فجایع باشه.
    یکی از همین مواردی که گفتم همین هست. ببینید سونامی چیزی جدید نیست و مثل بقیه بلایای طبیعی مواردی بسیار بدتر قبلا رخ داده و بعدها هم رخ خواهد داد (زلزله، آتشفشان، سونامی و ....) از نظر من این پیشگوئی در واقع یه حسن تصادف طبیعی هست. مثل اینه که من بگم "زلزله ای عظیم در ایران رخ خواهد داد" . این کاملا یه پیش گوئی هست ولی مشکلش اینه که چشم بسته غیب گفتم در واقع کاملا هم محتمل هست. پس از نظر من نه فقط یه شمن یا کاهن از یک سونامی عظیم خبر خواهد داد و مردم قبلیه ی خود را ترسانده بلکه این مورد به دفعات در نقاط مهم دنیا رخ داده و همواره افرادی ازین دست ازین حرفها زدند و میزننند.
    به این نکته توجه کنید:
    چرا این فرد یا افراد که خبر از سونامی بزرگ دادند عمدتا در جاهائی بودند که این خطر وجود داشته و به نحوی مردم با نمونه های کوچیکترش یا افسانه هاش بزرگ شدن؟ چرا در صحرای مغولستان کسی از چنین چیزی خبر نداده؟

چرا شما پیشگویی آسمان در 23 درجه میسوزد و شهر جدید نابود میشود رو میبینید و دو پهلو میدانید (که قبول دارم تا حدی دوپهلوست)
    اگر شما سر این موضوع که متون مبهم همیشه قابل تاویل و تفسیر هستند و همیشه میشه ازشون انواع و اقسام مسائل و دیدگاههی مختلف رو بیرون کیشد و این مسئله در واقع از معجزه ی اون متون نیست بلکه معجزه در وسعت حماقت و تکرار اون بین افراد یه جامعه است (association) خوب باید بگم خیلی جلو هستیم و صحبت راجع به پیشگوئی هائی که فرد به طور صریح یک مورد را پیش گوئی (ونه پیش بینی) کرده و اون مورد موردی بعید یا غریب بوده (حداقل واسه زماان پیشگو) و محقق هم شده خوب این بحثش جداست.
    پس امیدوارم روی این موضوع موافق باشیم یعنی بحث سر پیشگوئی هائی از جنس صریحش هست.

ولی پیشگویی قدرت گیری ژنرال دوگل در فرانسه (کسی به نام دوگل سه مرتبه رهبر فرانسه خواهد شد.)
    را نمیبینید؟ چرا به این موضوع هیچ اشاره ای نمیکنید؟
    به احتمال زیاد آشنائی من با مطالب نوستراداموس به اندازه ی شما نیست. من این کتاب رو زمان دبیرستان به شکل موردی (و توی مدرسه) میخوندیم. کتاب متعلق به یکی از دوستام بود و من بیشتر از دید یادگیری زبان به قضیه نگاه میکردم و حزئیات کتاب رو اصلا یاد ندارم. تنها چیزی که خوب یاد دارم اون قضیه 11 سپتامبر بود که بحث میکردیم سرش (تقریبا چند ما از 9/11 نگذشته بود این مسئله مطرح شده بود) ....
    بهرحال شما این مسئله ای رو که گفتین با سند و دقیق بذارین. ضمن اینکه شما دراین میگین نوسترادموس سه بار به واژه ژنرال دوگل اشاره کرده و احیانا چیزی که اون میگفته ربطی به نام قدیم فرانسه (گل) نداشته. یعنی یه جور بازی با کلمات و دوباره همون ایهام بازیها نیست.....

بهرحال من اگر از قضیه خبر میداشتم شاید....

9. 4 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ضمنا برخلاف پست اول تاپیک بیش بینی با پیش گوئی فرق داره اگه بخوایم برین تو جزئیات این فرق میشه کلی مطلب نوشت و حرافی کرد ولی پیش بینی عمدتا کار افراد متخصص یا دانشمندان هست حالا از هواشناس تا فیزیکدان یا جامعه شناس و اقتصاد دان و ....
    اما پیش گوئی کار رمال و فالگیر و کاهن و شمن و ... هست.

به نظر من یه پیش گوئی معمولا باید از چند چیز مبرا باشه تا بشه اصولا راجع بهش بحث کرد:
    1. جمله یا عبارتی گسسته (out of context)، مبهم و گنگ نباشه
    مثلا این شعر حافظ:
    طلب لعل و گهر نیست وگرنه خورشید ....... همچنان در عمل معدن و کان است که بود

خوب ایهام رو داره حالا out of context یعنی اینکه به زمینه ی این باور نزد قدمای ایران که سنگهای قمیتی مثلا زمرد، یاقوت، الماس و ... در واقع از اثر تابش خورشید به وجود میان رو ندیده بگیریم و این رو به فرایند جوشش هسته ای در خورشید (که بی شباهت به یه معدن هیدورژنی نیست) ربط بدیم.
    همینجا یاد یه مسئله ای افتادم: بعضی از فلزهائی که در زمین هستند مثلا طلا، گفته میشه بازمانده از انفجار بزرگی هستند که از ستاره ای که منظومه ی ما رو شکل داد در زمین ماندند (در واقع حبس شدند) خوب آیا اون نظر قدما پیش گوئی ازین مطلب نیست؟
    خیر بهیج وجه برای اینکه ما داریم اینجا از یک مسئله مهم غفلت میکنیم و بدون در نظر گرفتن محیط اون نظریه و حواشی مربوط به اون فقط به صرف هدف خودمون بخشی ازش که به دردمون میخوره رو به بخشی از نظریه ی جدیدتر جوش میدیم (out of context)

2. یه پیش گوئی قابل بحث باید یک واقعیت بعید یا جزئی رو پیش گوئی کنه. نه یک واقعیت کلی و محتمل
    مثلا من میگم "زلزله ای عظیم در ایران رخ خواهد داد و کلی اراجیف دیگه رو پشتش قطار میکنم...."
    این پیش گوئی من ارزشی واسه بحث نداره

3. پیش گوئی ها تا وقتی که محقق نشده اند از ارزش ساقط اند. وقتی محقق شدند اونوقت تازه میشه روشون بحث کرد که یه پیش گوئی بوده یا حسن تصادف.
    تازه اگه حسن تصادف هم نباشه. جعل و مشکل دیگه ای هم در کار نباشه....تازه دانشمندان باید بشینن و پیدا کنن که این پیش گوئی از چه طریقی رخ داده. یعنی اون فرد به چه واقعیتی از دنیای ما اشراف داشته که تونسته یه همچین چیزی رو بگه خلاصه بشینن راجع بهش تحقیق کنن (به این میگن روحیه ی علمی نه خراقاتی)

4. با تمام این حرفها من یه مشکل فلسفی با پیش گوئی دارم. پیش گوئی با این مطلب که موجودات مختارند (در معنای فلسفی و طبیعی) منافات داره و من هرچه این دنیا رو نیگاه میکنم سراسر اختیار هست و اختیار.
    در واقع اگر غیر این میبود اصولا باید خیلی از روابط و شرایط و مناسبات دنیای امروز فرق میکرد...

5. بعد از چند سال فعالیت جسته و گریخته توی این بخش از انجمن کم کم دارم به این نتیجه میرسم که ریشه های روانی این بحثها عمیقتر و موثرتر از مسائل دیگه است.
    این به خودی خود بد نیست اما به نظر من این مسئله که ما متمایل به عقل، احساس، اشراق، عرفان، شهود، هیجان، محافظه کاری و کودک درون، والد، تخیل، واقعیت هستیم بیشتر نقش داره تا جدل های صوری و در واقع این بحثها همیشه هست....
    توجه کنید من متوجه این مغلطه هستم که نمیشه این مسئله رو به عنوان یه استدلال گرفت. در واقع این فقط بحث از یه دیدگاه دیگه است./همین

11. 4 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

فرق پیشگویی و پیشبینی دانشمندان در ابتدای تاپیک ذکر شده. لزومی نیست که دوباره این موارد ذکر بشه. و اینکه شما تابع احساسات یا علایق تاریخی خود در این موارد هستید مشکلی نیست ولی بسیاری از جمله من این موارد رو فدای احساسات و تفکرات قبلی خود نمیکنیم.
    لطفا شما تاپیک رو دقیق مطالعه کنید. به پیشگویی ژنرال دوگل هم خواهید رسید در همین تاپیک.
    من فقط در این تاپیک پیشگویی ها رو از اقوام مختلف میزارم و نشانه ها رو ذکر میکنم. قبول یا رد این موارد به خود افراد بستگی داره.
    Last edited by shabe.saket; 12-04-2011 at 15:13.

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اين دليل و پيشگويي خيلي مسخره به نظر مياد.

منم الان پيشگويي ميكنم كه آتشفشان باعث ميشه مردم يه شهر از بين برن. بالاخره تو 13000 هزار سال يه بار اين اتفاق ميافته ديگه. اينكه نشد پيشگويي.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •