خیر سخت افزار بلوتوث ندارد.
قبل از ساختن مدار توجه کنید لپ تاپی پیدا کنید که پورت سریال rs32 داشته باشد (من که گشتم و پیدا نکردم) والا بعد از ساختن مدار بلا استفاده می شود و مثل من مجبور می شوید گوشی n73 دوستتان را برای این کار قرض بگیرید.
البته چون فقط یک بار می خواهید وارد منو مخفی شوید تا گیرنده دیجیتال را راه بیندازید به دردسر این که سیستم دسکتاپتان را بیاورید بغل تلویزیون تا کارتان راه بیفتد می ارزد.
البته وسوسه نشوید که حالا که وارد منو مخفی شده اید بروید سایر آپشنها را با سعی و خطا تغییر دهید تا ببینید چه می شود چون معمولاً با این تغییرات چیز خاصی به دست نمی آورید و ممکن است اصلاً تلویزیون هم بالا نیاید.
اگر تلویزیونتان هنوز گارانتی دارد تلفن بزنید شرکت بیاید رایگان گیرنده دیجیتال را راه بیندازد.
(یادش به خیر نصاب که آمد برای نصب تلویزیون lcd660 من وقتی گفتم با ریموت سرویس می تواند گیرنده دیجیتال را راه اندازی کند اصلاً چنین چیزی به گوشش نرسیده بود. بعد از سه ماه تماس گرفت که ریموت را گرفته ام بیایم گیرنده را برایتان راه اندازی کنم که من گفتم خودم همان فردای نصب راه انداخته ام؛ از طرز صحبتاش معلوم بود از این که من بدون ریموت سرویس توانسته ام این کار را بکنم شاخ در آورده است.)