سلام
تکراری بود.. ویرایش شدش...
سپاس .
سلام
تکراری بود.. ویرایش شدش...
سپاس .
Last edited by New-P30world; 27-09-2011 at 19:21. دليل: تکرار
این مشکل از فریم نیست مشکل آنتنه یه فلش شما بد سکتور داره اول فلشت رو بزن تو کامپیوتر تا یک بار اسکنش کنه و مشکلاتش حل بشه بعدشم اگه از فلش استفاده میکنی فرمتش فقط باید fat باشه چون فلش ntfsنمیشه و فقط لیبلش رو میگیره مشکل ساز میشه اگه هم یک بار فلش رو کامل فرمت کنی هم دیگه چه بهتر
یه نگاهی هم به منوی دستگاه کن ببین قدرت گیرندگیت تو چه حالتیه اگه از آنتن کتیو استفاده نمیکنی باید خاموش باشه وگرنه برق اضافی رو وارد آنتن میکنه که برگشت این برق هم این مشکل رو به وجود میاره
انجمن تخصصی گیرنده های دیجیتال
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برو خدارو شکر کن با اینکه تو تحریم هستیم t14+رو بهمون دادن اینا دیگه بماند اگه کیس واست مهمه دستگاه شیک و خوب رو به بالا هم پیدا میشه فقط نباید ازش مدیا پلیر امپراتوری مثل بلوسنس رو بخوای چون واسه کد کردن یه فرمت مدیا پلیر پدر ماها درمیاد تا درست بشه ماشالا به این ایرانیا که تا تو فرمت های استاندارد جهانی هم برای خودشون متفاوتن و پدر هرچی برنامه نویسه درمیارن
Last edited by esfahan-viuna; 26-09-2011 at 21:36.
سلام و تشکر
نمونه هایی رو معرفی می کنید.. ممنون میشم..
.
موندم از کدوم خرید کنم..!! دوستان چی پیشنهاد می کنن..؟؟؟؟
.
یه نمایندگی تو تهران که فروش آنلاین هم داره 90 تومن + 6 تومن هزینه ارسال + هدیه رم ریدر که حداقل 2 تومن پولشه..
نمایندگی رشت میگه قیمت شرکتیه 95 تومن ! ! !
اصفهان ایشاپ هم 91 تومن زدن و هزینه ارسال رو نگفتن..
چرا با توجه به اینکه نماینده رسمی هستن تفاوت قیمت دارن..؟!!؟؟؟
سپاس .
Last edited by New-P30world; 26-09-2011 at 21:50.
.
.
.
.
.
کسی نیست..
.
.
.
.
.
با تشکر از esfahan-viuna عزیز ممنون از راهنمایی شما
انجام دادم حل شد![]()
با سلام خدمت دوستان من دیروز یه بلوسنس t14 plusگرفتم به قیمت 87 هزارتومن با یه عینک سه بعدی و یک عدد دی وی دی سه بعدی فقط چند تا سوال داشتم
1-من در همدان ساکنم دستگاه اصلا کانالها رو خوب نمیگیره همش تصویر و مثل دی وی دی های خش دار پخش میکنه درصد سیگنال دایم کم و زیاد میشه یه دفعه از 80 میره به 60 میخواستم بدونم این ایراد از کجاست؟طوری شد که دیگه بیخیال شدم رفتم دوباره سمت تصویر انالوگ
2-نرم افزار دستگاه ورژنش 14plus_1111737 v1.0 هست ایا با ورزن جدید 2اپدیتش کنم؟ ایرادی پیدا نمیکنه؟اگه اپدیت کنم چه چیزهایی تغییر میکنه؟
من کلی درباره بلوسنس +T14 تحقیق کردم و خواستم بگیرم.. رفیقمم که در جریان بود تصمیم به خرید گرفت..
امروز رفت بگیره خواست همراش برم ولی نشد.. یک ساعت پیش تماس گرفتم گفت از نمایندگی خرید 92000
وــــــــــــ چـنــد نکته جـالــب :
آخریش بوده و فعلا ندارن که منم بگیرم ! جان من شانسو داری...؟!؟!؟؟
می گفت کابل HDMI نداشت نمایندگی هم گفته همینجور دستمون دادن!
جالب تـــر کارت ضمانتنامه هم نداشته..و مجددا فرمودندددد کلش همینه ما همینجور تحویل گرفتیم ! ! !
البته فاکتور نمایندگی کامله و نوشته شده که گارانتی یک سال تعویض و یک سال تعمیر و... داره و مهر و امضاء....
دوستان با توجه به اینکه تنها نمایندگی ( رسمی ) اینجاست و اینجوری تحویل داده، فکر می کنید اعتباری هست
ممکنه مشکلی پیش بیاد..چون منم باید از همین نمایندگی بگیرم..
کمی مشاوره مرحمت میفرمائید.. ؟ ؟
.
با توجه به پست بالا ( قبلی ) :
دم ظهری با هماهنگی! رفتم خونه رفیقم تا بلوسنس رو از نزدیک خودم تست کنم کـــــــــــــه.....
رفیقم گفت کار نکرد و نمی کنه ! ! ! با تعجب فراوان رفتم بالا سر بلوسنسه !
کلید پشت کیس رو زدم به صورت یکسره بدون اینکه کلید پاور جلوی پنل رو بزنم و چراغ eld قرمز رنگ روشن بشه !
تصویر اومد ( آرم بلوسنس - خوش آمد گویی و منوی Exit _ Fav ) خب تا اینجا مشکل یکسره بودن...
کنترل رو برداشتم و دکمه Fav رو یک بار نه صد بار و تک تک دکمه های رو کنترل رو بفشــاردم !! عکس العملی نبود..! !
کلید های جلوی پنل هم به تبعیت از کلیدهای کنترل ترجیح دادن فعالیت انجام ندن!!!
بـــلـــــه به همین کام فور تیبلی ! ( راحتی ) واقیعت داشت..
بلوسنس +T14 نو و سالم و تمیز.. کف آفتاب ندیده ! بدون خط و خش با همه هلوگرام های چسبیده روش !
ما رو در اولین تجربه کار باهاش بسیـار بسیــار بسیـــار بسیــــار نا امید فرمودند...
حال و احوال اینجاب و رفیقم رو میتونید حدس بزنید......
دوستان اهل فن.. پیشنهاد.. و انتقاد ! شما رو با جان دل...
.
.
جدی ؟ ؟ چه خوب خریدی ... خدائیش جدی گفتی.. کفمون برید...
مطمئنن از آنتن هستش.. با کمی حوصله و یک نفر کمک آنتن رو در بهترین جهتی که سیگنال ثابت بمونه تنظیم کن..
در آپدیت کردن ورژن دستگاه هیچ گونه شکی به خودت راه نده و از سایت شرکت دانلود و ....!
خوش باشی...
.
.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)