آقا این Davidoff:cool water Game چطوره؟
به نظرت ارزش خریدو داره ؟![]()
آقا این Davidoff:cool water Game چطوره؟
به نظرت ارزش خریدو داره ؟![]()
زیاد جالب نیست.به نظرم کول واترش بهتره.البته دوتاشون موندگاری زیادی ندارن.
بوش که بستگی به سلیقه داره، ولی خیلی ملایمه و همونطور که دوستمون گفت ماندگاریش زیاد نیست.آقا این Davidoff:cool water Game چطوره؟
به نظرت ارزش خریدو داره ؟
مدل قدیمی هست و قیمت ارزونی هم داره.
سلام
از همفرومی های عزیز درخواست دارم یک عطر مردونه با بوی تلخ و خنک تو رنج قیمت 100 پیشنهاد کنند.
ممنونم.
اگه میشه چندتایی ادوکلن معرکه با بوی خنک تو رنج 50-70 تومن بگین؟(عاشق بوهای سردم)
موندگاریشم اصلا مهم نیست،چون معمولا این بوهای سرد موندگاری خوبی ندارن،حالا اگه موندگاری داشته باشن که چه بهتر...
دوستان سلام
این chanle بوش چجوریاس ک هقیمتش 125 تومنه ؟
اون مارک سلطنتیه واسه همینه که گرون تره،بوشم بستگی به مدلش داره...ولی در کل جزو ادوکلن های باکیفیته
سلام دوستان یه ادکلن بهتون معرفی میکنم عالیییییییی من یکیشو امروز تمام کردم دارم میرم یکی دیگه هم بخرم اسمش hypnose homme هستش قیمتش 80 تومن هست ماندگاریشم عالیه به نظر من در خریدنش شک نکنید بخریدو ما رو هم 2 عا کنید
من که امروز کله کردم رفتم یک دونه ادکلن فارنهایت 100 میل گرفتم 110 تومن با یک ادکلت لالیکو اینکره نویره ووووووووووووووووووووووووو ای که چقدر بوش باحاله این دومیو گرفتم 65 هزار تومن از شوهر خالم که کلاه سرم گذاشت جای دیگه میداد 60 ولی بچه ها بوشششششششش عالیه بوی 2 تاش مطمینن همه دوستشون دارن
البته یادم رفت بگم که فروشنده 2 تا ادکلن شانل الور اسپورت و بلو رو هم بهم پیشنهاد کرد که شانل الور اسپورتو میگفت 115 هزار و شانل بلو رو میگفت 160 ولی شانل اسپورت شیشش خیلی زشت بود انگار اصلی نبود واسه همین ترسیدم بخرم .
الان یه پیس ادکلن لالیکو زدم به این دستم یه پیسم ادکلن فارنهایت زدم به این دستم ببینم تا کی میموونه ولی الان بوی 2 تاش داره دیووونم می کنه به خدا لازم میدونم بگم که من انحراف بینی دارم و دماغم اصلا خوب کار نمی کنه و شامم کلا مجل داره ولی این 2 تاوا قعا به اعماق تهم نفوذ میکنن دمت گرم p30world بابت راهنماییت از همه بچه ها هم در آخر تشکر میکنم به کمک این بچه ها بود که من تونستم امشب خوشحال شم
---------- Post added at 10:43 PM ---------- Previous post was at 10:42 PM ----------
پروژه بعدی خرید شانل بلو هست با اینکه گرونه ولی می صرفه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)