بچه های سامسونگ کجان ؟ همه لپ تاپاشونو خریدن ؟
![]()
بچه های سامسونگ کجان ؟ همه لپ تاپاشونو خریدن ؟
![]()
نه، انقد گرون شد که دیگه بی خیال شدیم....![]()
یک هفتس 24 ساعته روشنه.
that is rf511s04
شبا دانلود روزا بازی.سرفه هم نکرده.فقط تو سوراخ سمبه هاش آشغال رفته،ظاهرا باید بریم یه جارو برقیه سامسونگم بیگیریم.
ولی من دلم سری7 میخواد.چرا آخه اقده گرونه؟![]()
همینجوریش با توجه به گارانتی اصل بودنش گرون بود دیگهبا این قیمت دلار ادم روش نمیشه بره سوال کنه!!! ولی دستگاهاش حرف نداره یه ذره شاید طراحیش کار داشته باشه که اونم سلیقه ایه.از نظر فنی توپه توپه.یه استند گذاشتن ورودی پاساژ ایران که معرفی میکنه محصولاتو.یه هفتست دارم میرم میام همش روشنن دسته اینو اون حتی یه بار یکیش اوفتاد از یه ارتفاع 30 سانتی تقریبا ولی هیچیش نشد (البته اون موقع!!) ولی واقعا کمپانیه غولیه این سامسونگ.a5 اپل هم در کارخونه ی سامسونگ تولید میشه! بعد استیو بی چشم و رو میره سره تبلت ازش شکایت میکنه!
به غیر از سی پی یو .. صفحه نمایش رو هم سامسونگ براش میزنه که برای ای پد 3 شاید الجی براش اینکارو کنه در هرصورت برای آی پد 3 سامسونگ و الجی انتخاب شدن ...
منم خیلی دلم سری 7 میخواد مخصوصا سری Gamer ولی 2.500 پوند پولشه که میشه 4 میلیون تومن بدون گارانتی و گمرک ... این کرونوس هم که 1.400 دلار بیشتر قیمت نداره ولی ... قیمت دلار ....!!!گلکسی نوت هم نتونستم بخرم ... شده 1.600!
Last edited by mahyarSAMSUNG; 25-01-2012 at 14:58.
صبر کن دلار ارزونتر میشه مطمئنا.
مهيار پسر پوند ارزون ميخري به ما هم بده
پوند 3000 تومنه 2500 تاش ميشه 7.5 ميليون تومان
مگه اينكه همون 2.500 پوندي كه نوشتي باشه كه ميشه 7هزار و 500 تومن
خداوكيلي 7 تومن داشتي الين وير ميگرفتي يا سامسونگ؟
راست میگی 2.500 پوند میشه 7.500میلون ....الین ور خوبه ولی الین ور مدل جدیدش که دوتا 6990 داره قیمتش 6000 یورو ... میشه یه چیزی در حدود 16 تا 18 میلیون ... خداییش تو 18 میلیون داشتی الین ور میخریدی یا 206 تیپ 6 ؟
![]()
نه بابا ارزونتر در مياد
سلام.
من می خوام سامسونگ سری 3 بگیرم.مدل NP300V5A با core i7 قیمت 1599 !!!! با گارانتی هورداد.
من از هرکی پرسیدم میگه حرف نداره.حتی باهاش هم کار کردم.
برای خرید چه نکاتی رو رعایت کنم؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)