مدرک لیسانس داشته باشی هم باید 24 ماه خدمت کنی؟ یا میشه همین 18 ماه الان؟
مدرک لیسانس داشته باشی هم باید 24 ماه خدمت کنی؟ یا میشه همین 18 ماه الان؟
لیسانس همون 18 ماه است
---------- Post added at 09:25 AM ---------- Previous post was at 09:25 AM ----------
بله دوست عزیز
زیر دیپلم ۲۴ ماه، دیپلم ۲۲ ماه، فوق دیپلم ۲۰ ماه، لیسانس ۱۸ ماه
معلوم شد این مجلس هم جز ... کار دیگهای هم بلده...
ما که داریم میریم بقیه هم خودشون میدونند
سلام
1) تاریخ اعزامی که برام میاد رو چقدر میتونم عقب یا جلو بیاندازم؟؟
2) با مدرك ليسانس چقدر احتمال داره بعد دو ماه آموزشي ادامه خدمتم توي شهر خودم نباشه؟؟
حداقل 2 ماه و اگه آشنا باشه تا 4 ماه
اصلا ربطی نداره ! + بایستی تو امتحان هایی که دوران آموزشی ازتون میگیرن نمره خوب بیاری و جزو 3 نفر باشی تا احتمال اینکه تو شهر خودت باشی زیاد بشه همین/.
---------- Post added at 05:45 PM ---------- Previous post was at 05:44 PM ----------
یعنی مدت خدمت لیسانس الان هم 18 ماهه ؟ پس یعنی واسه لیسانس ها فرقی نکرد آره ؟
بهترین دوران زندگی من دوران خدمت سربازی و دانشگاه بود
با اینکه خدمت راه دور بودم ولی با سختی های که در خدمت داشتم تونستم مرد بودن را یاد بگیرم و چطور باید با سختی های زندگی جنگید
خیلی معذرت می خوام ولی اینها همش ....است.اصلا ربطی نداره ! + بایستی تو امتحان هایی که دوران آموزشی ازتون میگیرن نمره خوب بیاری و جزو 3 نفر باشی تا احتمال اینکه تو شهر خودت باشی زیاد بشه همین
تو اموزش می گفتن شهر خودتونو در نظر بگیرین حالا یه دایره بزنین هرچی نمراتتون بیشتر باشه شعاع اون دایره کمتره و احتمال بیشتری دارین بیافتین تو شهر خودتون ..
اینها همش شعر است من که تیراندازی نفر 3 گروهان شدم و ازمون کتبی هم عالی بودم شاید جز نفرات اول تا 3 ولی چی شد افتادم 800کیلومتر اونور خونمون..تو بدترین حالت هم که حساب می کردم و شعاع دایره رو بزرگتر می کردم اونجا نمی افتادم ..
قبل از اموزشی بهمون میگفتن اینها همش ...شعر است و( از نکات زیر تخت ها ...دیوارها ...دوستان) ولی ما باور نمی کردیم.
بیخیال تموم شد ...خوش گذشت دلم واسش تنگ شده.
تنها در صورتی می افتی شهر خودت که:
شرایط داشته باشی( بهزیستی - فوت پدر- متاهل - تک فرزند - .....)
یه اشنا کوچولو
البته اینها واسه ارتش بود تو سپاه اگه باشی احتمال این که تو خونتون هم خدمت کنی زیاده ...
====خلاصه تو ارتش اگه اشنا و شرایط نداری باید فقط شانس داشته باشی===-
---------- Post added at 05:32 PM ---------- Previous post was at 05:30 PM ----------
واسه ما 18 ماه بود ...یک ماه منطقه محروم کم شد ...یک ماه هم لطف رهبر برای لیسانسه ها.یعنی مدت خدمت لیسانس الان هم 18 ماهه ؟ پس یعنی واسه لیسانس ها فرقی نکرد آره ؟
من خودم 1 سال خدمتم و انداختم جلو
مدرک تحصیلی و نظم و انظبات و نمره تیراندازی و غیره و ارتباطش با احتمال خدمت کردن نزدیک خونتون که توی دوران آموزشی بهتون میگن همش چیز شعره.
بین خدمت کردن توی ارتش و بقیه جاها فرق کار خیلی بیشتر از اونیه که فکر میکنید
تحدیدهایی که توی دوران آموزشی میکنن و خیلی جدی نگیرید
اگه میخواید راحت خدمت کنید از 1 ماه قبل از اعزام قید تفریح و کنار دوستان بودن و تلویزیون و ماهواره و دوست دختراتون و ... رو بزنید و کم کم خودتون و عادت بدید تا راهتتر بتونید از دوران شخصیگریتون دل بکنید و نرید اونجا فکرتون 100 جا باشه و دهنتون صاف بشه.(وقتی رفتین تو محیط بیشتر این حرفمو درک میکنید)
اگه ارتش هم افتادید به هیچ عنوان فرار نکنید که بدبخت مبشید
خدمت خوفی داشته باشید
چرا مگه شما تجربشو دارين؟اگه ارتش هم افتادید به هیچ عنوان فرار نکنید که بدبخت مبشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)