تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 1364 اولاول ... 1218192021222324252632721225221022 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 13636

نام تاپيک: صندلي داغ

کـاربـر بـاسـابـقـه k@vir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    پشت هیچستان

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط john_mcdollar
    !Hi

قشنگ ترين حسي که داشتي چي بوده؟ تنهايي، شادي، غم، عشق، تنفر يا چيزاي ديگه؟
    به نظرت خدا چرا انسان ها رو آفريده؟ (فلسفه ي وجودي انسان چيه؟) اصلا تا حالا به اين موضوع فکر کردي که چرا آفريده شدي؟
    تو روزي چند ثانيه به خدا فکر مي کني يا ياد خدا ميافتي؟ (چون من خودم معمولا هيچ وقت ياد خدا نميافتم)
    چقدر فلسفه ي سهراب سپري رو فهميدي؟ مثلا راجع به اين شعر يه نظري بده:
    "شراب بايد خورد
    و در جواني يک سايه راه بايد رفت، همين."
    غم انگيز ترين آهنگي که شنيدي چي بوده؟
    Hi

حس تنهایی که همیشه با منه .یکی دو سال هم می شه که غم دست از سرم بر نمی داره!
    شادی و تنفر هم که گاهی می یاد و گاهی می ره ولی من همیشه معتقدم که خیلی قشنگه که آدم بدونه یه نفر دوسش داره در واقع حس عشق حس قشنگیه! یه نفر تاره گی ها اومده تو زندگیم که دوسش دارم
    ولی با این حس کلی نگرانی و غم و کلی چیزای دیگه هم اومده ولی فکر نمی کنم از قشنگیش کم کنه!!!

یه زمانی خیلی به این موضوعات فکر می کردم خدا چیه کیه از کجا اومده ما از کجا اومدیم به کجا می ریم و کلا این چیزا
    ولی به جاییی نرسیدم آخرش مغزم سوت کشید و واقعا معتقد شدم که در ظرف ادراک ما نمی گنجد
    به نظر من اگر خدا انسان رو نمی آفرید در آفرینش نقصی بود که این از نظر حکمت الهی جور نیست ! این جهان با اتسان هدفش والاتره!
    ولی راجع به خودم نمی دونم!اصلا واسه چی به دنیا اومدم! ای کاش هیچ وقت به دنیا نمی اومدم!
    آخه وقتی آدم به دردی نخوره پس واسه چی باشه؟

سر نماز واسه دعا. گاهی که مشکلی دارم. وقتی از چیزی بترسم.
    وقتی مبهوت قدرت خدا می شم شکرش می کنم ! مگه می شه به خدا فکر نکرد؟!!!

فکر می کنم خیلی کم ! می دونی من یه معلم ادبیات داشتم که می گفت: هر کسی در شرایط سنی مختلف
    یه جور برداشت از شعر داره و هر کسی یه جوری معنیش می کنه ! حالا شاید معنی که من از شعر سهراب دارم با نظر دیگران کلی فرق داشته باشه. اینم بگم که درک مفهوم شعر سهراب خیلی سخته از نظر من!
    راجع به این شعرم فکر نمی کنم مفهومش با چیزی که در ظاهر داره یکسان باشه ! شاید می خواد بگه نباید سخت گرفت نباید ناب ترین دقایق رو از دست داد.

آهنگ غمگین خیلی گوش کردم هر کدومم یه جور آدمو حالی به حالی می کنه !

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    پشت هیچستان

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mohamad hosein
    خوب با اجازه منم يه چند تايي سوال دارم
    چه رنگي و بيشتر دوست داري؟اصولا خودتو چه رنگي ميبيني؟فكر مي كني در زندگي آدم موفقي هستي؟
    بفرمایین :

رنگ سیاه رو دوست دارم
    به نظرم خاکستری باشم آخه نه 0 هستم نه 100 همیشه تو کارام یه اعتدالی هست البته به سیاهی بیشتر می زنم آخه خیلی بد بینم نا امیدم دیپرسم (دیگه نبود؟!!!! )

قبلا هم گفتم نه اصلا! هیچ از خودم راضی نیستم حسه پوچی دارم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    پشت هیچستان

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط saviss
    بله منکه موافقم 100در100با کمال میل
    بنده به نفع ایشانFX64 Dual Core کنار میروم

بفرمائید
    اقلا خرج یه شلوار ضد حریق رو از ما کم کردید
    اقا اگه کسی شلوارش نسوخته به ما قرض بده.........ممنونیم
    ممنون کویر خانم
    ای بابا !چرا تعارف می کنین؟!!!
    من نظر شخصیمو گفتم اونم به درخواست آقای سعید رونالدو ولی وقتی شما انتخاب شدین
    امتحانش کنین ضررنداره هاااااااااااااا

داره خودمونی میشه john_mcdollar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    underneath the bridge

پيش فرض

گفتيد اگرخدا انسان رو نمي آفريد در ذاتش نقص بود. پس يعني قبل از اين که خدا انسان رو خلق کنه ناقص بوده؟

نظرتون راجع به اين عکس چيه؟

سوال آخر هم اينکه اگر يکي مثل اوني که تو آواتاره منه بياد سراغت چه حالي بهت دست ميده؟
    Last edited by john_mcdollar; 29-05-2006 at 00:54.

پروفشنال soooot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    فعلا توي مردمك چشم شما !

9

سلام سلام
    اهم ، اهم ( مثلا گلوم رو صاف کردم که سوال بپرسم )
    1 - تا حالا با دماغت گیگیلی درست کردی بمالی به دیواری ، زیر صندلیی ، جایی ؟
    2 - تا حالا شده با ماشینهای عبوری مسافرت کنی ؟
    3 - اگر یه جای خلوت و آروم کنار دریا گیر بیاری و تنهایی در حال شنا کردن توی آب باشی اونوقت یه دفعه یه اتوبوس آدم بریزن توی ساحل چیکار میکنی ؟
    4 - اگر توی همون فرصتی که به خواستگار و عروس خانوم آینده میدن تا یه گفتگوی کوتاهی با هم داشته باشن اولین سوالت از اون آقاهه این باشه که چرا اومدی خواستگاری من و اون هم بگه عاشقت شدم اونوقت بهش چی میگی ؟
    5 - تا حالا شده تف کنی روی کسی ؟
    6 - راستش این سوال ششم رو شونصد بار خوندمش ولی هر چی با خودم کلنجار رفتم دیدم ممکنه از خوندنش دلت بشکنه و با این سوالم ناراحتت کنم برای همین هم پاکش کردم ( یه سوال به شونصد هزار میلیون سوال بی جواب ذهنم اضافه بشه اشکالی نداره ولی خدا نکنه دل کویر جونم بشکنه )
    7 - گفتی پول برات مهمه اگر جاسم ( یکی از اون میلیاردرهای شیخ نشین عرب ) یکی رو بفرسته خواستگاریت ( آخه جاسم سرش خیلی شلوغه خودش وقت نمیکنه بیاد ) تا تو بشی همسر شونصدمش بعد به این مناسبت شونصد میلیاد دلار مهریه بهت بده و اون مهریه رو درست بعد از عقد بهت بده حاظری باهاش ازدواج کنی ؟ ( به خدا من اونی که جاسم فرستاده نیستم )
    8 - اگر همین الان بگن دیگه حجاب توی ایران اجباری نیست و هر کسی میتونی هرجوری که خودش دلش میخواد بگرده تو چیکار میکنی ؟
    9 - اگر بگن soooot داره میمیره و یه کلیه میخواد و کلیه تو هم بهش میخوره حاظری یه کلیت رو بدی به soooot ؟ ( حالا اگر حاظر نیستی حد اقل یه سیخ دل و جیگر برام بخر قبل از مردن یه دلی از عزا در بیارم )
    10-تا حالا شده در حال چت کردن و یا وقتی داری یه وبلاگ رو میخونی گریه کنی ؟
    اینجا هم یه چیزایی نوشتم ولی بعدش که مثلا یه خورده تفکرات انجام دادم پاکش کردم ( به کسی نگید هااااااااااا درباره نفر بعدیی بود که میخواستم روی این صندلی بشینه )

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    پشت هیچستان

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط john_mcdollar
    گفتيد اگرخدا انسان رو نمي آفريد در ذاتش نقص بود. پس يعني قبل از اين که خدا انسان رو خلق کنه ناقص بوده؟

نظرتون راجع به اين عکس چيه؟

سوال آخر هم اينکه اگر يکي مثل اوني که تو آواتاره منه بياد سراغت چه حالي بهت دست ميده؟
    ببینین من نگفتم که در ذات خدا نقصی پیش می اومد من گفتم در آفرینش نقصی بود!منظورم اینه که انسان از از نظر خدا کامل ترین موجوده خب اگه انسان آفریده نمی شد یه چیز کامل کننده ی آفرینش کم بود.این به این معنی نیست که ذات خدا ناقص می شد نه!!!! منظورم اینه که هدف از آفرینش جهان کاملا منطقی به نظر نمی رسید و نقصانی درش دیده می شد.

راستش من هر کار می کنم عکسی نمی بینم ین جا

وحشت!!!

کـاربـر بـاسـابـقـه saviss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Far far away

پيش فرض َضریب هوش

نقل قول نوشته شده توسط soooot
    سلام سلام
    3 - اگر یه جای خلوت و آروم کنار دریا گیر بیاری و تنهایی در حال شنا کردن توی آب باشی اونوقت یه دفعه یه اتوبوس آدم بریزن توی ساحل چیکار میکنی ؟
    4 - اگر توی همون فرصتی که به خواستگار و عروس خانوم آینده میدن تا یه گفتگوی کوتاهی با هم داشته باشن اولین سوالت از اون آقاهه این باشه که چرا اومدی خواستگاری من و اون هم بگه عاشقت شدم اونوقت بهش چی میگی ؟
    6 - راستش این سوال ششم رو شونصد بار خوندمش ولی هر چی با خودم کلنجار رفتم دیدم ممکنه از خوندنش دلت بشکنه و با این سوالم ناراحتت کنم برای همین هم پاکش کردم ( یه سوال به شونصد هزار میلیون سوال بی جواب ذهنم اضافه بشه اشکالی نداره ولی خدا نکنه دل کویر جونم بشکنه )
    7 - گفتی پول برات مهمه اگر جاسم ( یکی از اون میلیاردرهای شیخ نشین عرب ) یکی رو بفرسته خواستگاریت ( آخه جاسم سرش خیلی شلوغه خودش وقت نمیکنه بیاد ) تا تو بشی همسر شونصدمش بعد به این مناسبت شونصد میلیاد دلار مهریه بهت بده و اون مهریه رو درست بعد از عقد بهت بده حاظری باهاش ازدواج کنی ؟ ( به خدا من اونی که جاسم فرستاده نیستم )
    8 - اگر همین الان بگن دیگه حجاب توی ایران اجباری نیست و هر کسی میتونی هرجوری که خودش دلش میخواد بگرده تو چیکار میکنی ؟
    9 - اگر بگن soooot داره میمیره و یه کلیه میخواد و کلیه تو هم بهش میخوره حاظری یه کلیت رو بدی به soooot ؟ ( حالا اگر حاظر نیستی حد اقل یه سیخ دل و جیگر برام بخر قبل از مردن یه دلی از عزا در بیارم )
    اینجا هم یه چیزایی نوشتم ولی بعدش که مثلا یه خورده تفکرات انجام دادم پاکش کردم ( به کسی نگید هااااااااااا درباره نفر بعدیی بود که میخواستم روی این صندلی بشینه )
    ضریب هوشیت
    بالای 160

داره خودمونی میشه john_mcdollar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    underneath the bridge

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط k@vir
    راستش من هر کار می کنم عکسی نمی بینم ین جا
    البته خودمم اول نمي ديدم!
    اين جا رو نگاه کن:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    پشت هیچستان

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط soooot
    سلام سلام

سلام سلام
    بفرمایین

1)
    با این سوالهات کشتی منو! مردم از خنده ! من خیلی به تمیز بودن بینیم حساسم ولی این کارم نمی کنم اگه هم بکنم به جایی نمی مالم دستمالو پس واسه چی ساختن؟

2) عبوریه شخصی؟ نه تا حالا نشده ولی این اتوبوس ها چرا شده بدون رزرو بلیط راهیم کنن !

3) آخه من چی به تو بگم؟!!!! یه سوال هایی می کنی آدم خودش به خودش شک می کنه هاااااااااا ولی به نظرم انقده بمونم تو آب تا همشون برن بعد من بیام بیرون! روم نمی شه که اون جوری بیام بیرون

4) مبلغی سرخ و سفید می شم واسش بعد می گم چرا عاشق من شدی؟ چیزی که زیاده دختر!
    منتظر می شم ببینم چی می گه؟ اگه منطقی بود راجع به مسائل اولیه زندگی هم صحبت می کنم اگه توافق داشتیم خب

:5) معلومه که نه!!!!

6) خواهش می کنم بپرس اگه نپرسی تو خماری می مونم بیشتر دلم می شکنه هاااااااااااا
    هر چی باشه جواب می ده مثل همیشه صادقانه.

7) بعد عشق برام مهمه!(توجه نمی کنی هاااااااااااااااااا) پول بدونه دل خوش رو می خوام چی کار؟
    حاضرم فقیر باشم ولی هوو نداشته باشم!ببین در کل باید طرفم عاشق باشه !ولی حداقل خرج زندگی رو بتونه بده1
    من قصر نمی خوام مهریه ی آنچنانی نمی خوام من عشق بی ریا می خوام ولی نه با بی پولی چون خود خدا هم گفته فقر همسایه ی دیوار به دیوار کفره! می خوام پول داشته باشیم که بی پولی عاشقی رو از یادمون نبره.همین

8) نه اصلا خوب نیست من کم می یارم تو اون شرایط نه روی آنچنانی گشتن رو دارم و نه دوست دارم که دمده باشم!اگر هم همچین اتفاقی بیفته من با بلوز و شلوار یا دامن بلند (ولی شیک هاااااا) میرم بیرون یه کلاه با شال هم می زارم سرم.

9) خدا نکنه! آره شاید این کارو بکنم ! البته اگه بشناسمت یعنی نزدیکم باشی نمی دونم طوری که
    این کارم منطقی باشه! ولی دوست دارم بتونم جون کسی رو نجات بدم اگه با خودم باشه!

10) بله!

11) این جا هم باز می گم هر چی دوست داری بپرس راجع به هرذ کسی که دوست داری بپرس!من با کمال میل جواب می دم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    پشت هیچستان

پيش فرض

[QUOTE=john_mcdollar]البته خودمم اول نمي ديدم!
    اين جا رو نگاه کن:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE
    راستش عکس گنگیه نمی دونم چی بگم؟!!!!
    اگه واسم توضیح بدی ممنون می شم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •