خرید این گوشی هم مثله عاشقی میمونه ! آدم عقلشو از دست میده من که به سرم زده همین امشب بخرمش![]()
خرید این گوشی هم مثله عاشقی میمونه ! آدم عقلشو از دست میده من که به سرم زده همین امشب بخرمش![]()
بچه ها همگی خوشحال باشید و امیدوار چون iPhone 4 در ابتدای ورودش به بازار 2200000 بود ولی در حال حاضر 1100000 هستش ، تفاوت قیمت رو خودتون ببینید بعد نظر بدید !!!!!!!
یعنی نسبت به روز اولش نصف شده ، پس N8 جون تا 400 جا داره بیاد پایین
اینم لینک از یه منبع موثق :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم چندتا لینک تغییر قیمت از گوشی های شاخ دیگه مثل N900 ، N97 و N86 :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همه از حدود 1 میلیون به 400 و 500 افت قیمت داشتن ، پس اصلا نگران قیمت نباشید ، اکثرا تو بازه ی زمانی 3 الی 4 ماه قیمتشون شدید افت داشته ، پس صبر کنید که ان الله مع الصابرین![]()
Last edited by mameli22; 25-10-2010 at 17:52. دليل: مطلب اضافه
دوستان ديجي كالا 860000 ميده
بابا دمش گرم! خدا کنه فقط جنس خوب بده !
ميگم برنامههاي گوشيو کجا ميشه پيدا کرد؟ اين که فقط براش بازي داره مياد؟ پس چي بود اين ساپورتي که ميگفتين؟!!
بابا کلی چیزی براش اومده ! شما یه سرچ بکن ! تازه تمام چیزای ورژن قبلیش هم بهش میخوره! اگه پیدا نکردی بگو خودم آدرس بدم بهت ...
سلام
آقایون الان آمار گرفتم...
شماره نمایندگی رو از سایت نوکیا برداشتم واسه دوبی
دادم یکی از همون دوبی زنگ بزنه
میگه با گارانتی اصلی 2630 درهم. که درهمی 293 تومن در میاد دورو بر 780 هزار تومن خودمون!!
خوب یعنی هنوز هم زوده واسه خرید!!
يه چيزايي پيدا کردم ولي اگه آدرس بدين هم ممنون ميشم.
دوست من اگه قراره تا آخر سال صبر کنیم بیاد قیمتش پایین که فایده نداره نوکیا سال 2011 چند ماه دیگه گوشی X9 رو میده بازار که صفحه نمایش گوشی 3.7 اینجه و خیلی شیک طراحی شده من که منتظرش میمونم
---------- Post added at 08:13 PM ---------- Previous post was at 08:12 PM ----------
دوست من برید سایت زیر
سلام!
حدود 40-50 تا برنامه برای S^3 منتشر شده، منتظرم بخش مخصوص ایجاد بشه و اونجا قرار داده بشه..!
اگر طول کشید تو همون S60v5 قرار می دیم..
شاد باشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)