دوستان فیش بانکی ملی که به حساب راهنمایی و رانندگی واریز میشه تا مهلت دارن
دوستان فیش بانکی ملی که به حساب راهنمایی و رانندگی واریز میشه تا مهلت دارن
مهلتش فکر نکنم تموم بشه من یه بار برا هفته بعد یدونه 1000 تومنی ریختم بعد 1 هفته بعد فیش رو دادم بهشون قبول کردن .
بچه ها کارتم اومد
بی انصافا برا امتحان عملی بینهایت سخت میگرفتن
من یک هفته تموم تو تمرین بودم
به حدی که بعد این یه هفته چشم بسته هم میرفتم![]()
آقا الان یکی قطعی میشه بگه آموزشگاه اجباریه واسه گرفتن گواهینامه؟ینی اصن هست همین چیزی همه جا؟بعد یکی که امتحان داده بگه انقد سخته واقعا امتحان عملی که میگن از هر ده نفر یکی دونفر قبول میشن؟با سرعت کم رد کنیم قبول نمیشیم؟
من هنوز جایی ندیدم که آموزشی شده باشه...آقا الان یکی قطعی میشه بگه آموزشگاه اجباریه واسه گرفتن گواهینامه؟ینی اصن هست همین چیزی همه جا؟بعد یکی که امتحان داده بگه انقد سخته واقعا امتحان عملی که میگن از هر ده نفر یکی دونفر قبول میشن؟با سرعت کم رد کنیم قبول نمیشیم؟
حد اقل شهرستان خودمون که اینطوری نیست
سختی امتحان هم بستگی به افسر داره
ولی افسر ما نه خیلی راحت میگرفت نه خیلی سخت
با این حال از 50 نفر هر هفته دو نفر قبول میشدن
نه اینکه یارو بهونه بگیره... نه
ما خودمون میدیدیم که یا پاشو میذاشت زمین... یا مانه رو مینداخت
داداش مبارکه
میخواستم بپرسم کارتت چند روزه اومد
چون منم قبول شدم 4 شنبه باید برم واسه تکمیل پرونده
دوستان ببخشید تاپیک رو آپ می کنم ولی چون تاپیک مرجعه گفتم بهتره بپرسم:d
آقا بالاخره گواهینامه موتور چند سال تمامه؟(هوندا 125 میخوام)
رفیقم زنگ زده گفت 18 ساله؟ یارو گفته نمی خواد پاشو بیا!! اونم رفته گرفته! (چیزیه که به گوشم رسیده راست و دروغشو نمی دونم)
من متولد 1/2/1375 هستم چقدر باید صبر کنم؟
سلام دوستان
نيازمند كسي هستم كه با بند پ گواهينامه موتور سيكلت بگيره.
سنم قانوني هست و ٤سال گواهينامه پايه ٢دارم ولي امكانش برام نيست تا بتونم به صورت حضوري گواهينامه بگيرم.
از دوستان كسي قادر به انجام اين كار بود بنده را از طريق پيغام خصوصي در رابطه با هزينه و ... مطلع كنند.
سلام داداش من سن خودم 17 سال هست میخوام گواهینامه موتور بگیرم موتور من از این موتور های بی کلاج هست مدلش هم پرشیا هست که بهش فایتون هم میگن
میخواستم بدونم میتونم با سن 17 سال برای گرفتن گواهینامه ثبت نام کنم؟؟؟؟؟ لطفا سریعا راهنمایی کنید؟؟؟ مرسی![]()
بارها گفته شده 18 سال تمام ! اگه تاحالا فقط بی کلاچ سوار شدی زیاد امید نداشته باش برای قبولی امتحان شهر با 125 شهرک![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)