در ادامه سوال قبلیم خودم حدس میزنم هر دو تا کارت گافیکم درست نصب شده ، اما الان سیستم با intel داره کار میکنه ، چطور رو کارت geforce سویچ کنم ؟؟
ممنون.
لظفا کامل توضیح بدید من آماتور هستم . مرسی خیلی خیلی
در ادامه سوال قبلیم خودم حدس میزنم هر دو تا کارت گافیکم درست نصب شده ، اما الان سیستم با intel داره کار میکنه ، چطور رو کارت geforce سویچ کنم ؟؟
ممنون.
لظفا کامل توضیح بدید من آماتور هستم . مرسی خیلی خیلی
سلا دوستان گرامی
اگر با کلید Fn+F6 نمایشگر 5741 یا مشابه ان را خاموش میکنید و خود به خود روشن می شود به علت های زیر است:
1- تمام شدن یک پروسه (مثلا اتمام دانلود یا اتمام اسکن انتی ویروس)
2- فعال شدن اسکرین سیور (به علت زمان کم مثلا 3 دقیقه)
3- حرکت موس به علت پد نامناسب که باروشن شدن چراغ موس معلوم میشه
از خودم که اینجوری بود به خاطر کم بودن زمان اسکرین سیور بود و تا اسکرین سیور فعال می شد نمایشگر هم روشن می شد
سلام دوستان
5741 من هم رفت زیر تیغ اتاق عمل هنوز 80 گیگا بایت از هاردم پر نشده بود که از کار افتاد خلاصه بعد از 20 مرتبه بردن به گرانتی قرار شده هاردش را عوض کنند الان هم که زنگ زدم گفت که هارد 500 به جای 640 انداخته روش گارانتی می گفت 640 ها کلا مشکل دارند و الان دیگه تولید نمی شوند خلاصه می خواستم نظر دوستان را بپرسم
هچنین طرف ازم 20000 تومان خواسته واسه هزینه حمل رفت و برگشت تا گارانتی و الان 20 روزی هست که لپ تاپم را برده و گفته امروز تازه میرسه
من از كرمان خريد كردم با هاردش هم كاري نكردم از خيلي ها خراب شده مشكل بد سكتور داشت به صورت شديد بار اول كه بردم اون شركتي كه لب تابم را خريده بودم به واحد فني خود شركت معرفيم كرد بعد در واحد فني كفت كه كارانتي به ما كفته اول خودمون نقص يابي كنيم اكه درست نشد مي فرستيم كارانتي واسه همين 4 روز طول كشيد تا ظرف هارد را low level format بعد هم كه كفت هاردش بايد تعويض بشه عصر من هم كارتنش را دادم به طرف تا بفرسته تهران كارانتي خلاصه يكي دو روز طول كشيد تا از كرمان با تيباكس بفرستن بعدش هم بنجشنبه هفته كذشته امده شده بود و يك دو روزي هم طول كشيد تا از كارانتي بفرستن كه فكر كنم امروز رسيده باشه راستي طرف بهم كفت به خاطر اينكه شيراز نزديك تر هست فرستادم كارانتي ساركار شيراز !!!!!!![]()
ان شالله مشکلت حل بشه و چرخش برات بچرخه
انشالله الان كه سيستمم رسيده قرار شده تفاوت قيمت هارد 640 با 500 را بدن راستي ايا جقدر ميشه؟
زیاد فرقی نداره حدود 20 دلار
مثلا تو ایران اینترنتی قیمت اینه
HDD (Hard Disk Drive) 2.5" Laptop
500 GB for Laptop SATA 71.000
640 GB for Laptop SATA 84.000
BOX External USB 2.5"
500 GB External 2.5" 73.000
640 GB External 2.5" 86,000
1- وقتی fn پایین باشه کلیدهایی که روشون آبی دارن فعال میشن..
مثل f3 تا f8 و کلید های جهت و4تا کلید گوشه راست بالا...که کاربردشون (از شکلش حداقل) مشخصه
2- وقتی باتری لازم داری بذار روی گرافیک اینتل ولی بقیه وقتها یا وقتی دیدی کند عمل میکنه و جواب نمیده سوییچ کن رو جیفورس
![]()
دوستان سلام
من امروز 5742 خریدم....
ببینم این یک بلندگو(اسپیکر) داره؟من فقط یک دونه می بینم و وقتی بالانس صدا روی سمت راست بدم صدا قطع می شه!!!!!!!!!!!!!!
واقعا یکی داره![]()
مبارک باشه
کدوم کانفیگ؟ چند؟
متاسفانه صداش مونو هست و فقط یه اسپیکر داره!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)