تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 89 اولاول ... 121819202122232425263272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 881

نام تاپيک: Wildfire | گوشي ارزان قيمت HTC با سيستم عامل اندرويد

کـاربـر بـاسـابـقـه zahedy2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

سلام
    کسی به 2.2 آپ کرده؟

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

یه 15 صفحه بری عقب تر،بله دوستان اپ کردن..رام های کاستوم هم براش هستن ظاهرا!!

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

یه 15 صفحه بری عقب تر،بله دوستان اپ کردن..رام های کاستوم هم براش هستن ظاهرا!!
    سلام
    رسمی منظورم بود نه رام و ...
    بعد مگه این تازه نیومده برای این گوشی؟

یه چیر دیگه: چرا من همش 11 صفحه جلومه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

یه چیر دیگه: چرا من همش 11 صفحه جلومه؟
    واسه اینکه مونیتورتون خرابه!!! چون این تاپیک 22 صفحه هستش!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Notorious098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

نمیشه رزولشن و cpu این گوشیرو بالا برد ؟
    فیرمویرهایی که مخصوص اپراتورهای خاصی هستن رو نباید فلش کنین (این فلش یعنی چی ؟)
    لینک دانلود navitel و نقشه تهران اگه کسی داره برا دانلود بزاره خوشحال میشم

من گوشمیمو هنوز روت نکردم میتونم این آپدیت رسمی 2.2 رو بریزم بعد روتش کنم ؟

این آپدیت 2.2 رسمی جدید رو که میگین از فارسی هم ساپورت میکنه (لینک دانلودشو کسی بزاره ممنون میشم)؟

کلا چه رامی بهترین رام برای این گوشیست که هم سرعت خوبی داشته باشه و از هم فارسی ساپورت کنه ؟

یا علی
    Last edited by Notorious098; 28-12-2010 at 23:09.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

لینک دانلود navitel و نقشه تهران اگه کسی داره برا دانلود بزاره خوشحال میشم
    من تو پروفایلتون آدرس اون کلوپ رو گذاشتم.
    عضو شوید و دان کنید

نمیشه رزولشن و cpu این گوشیرو بالا برد ؟
    ظاهرا قابلیت اور کلاک با رام خاصی رو داره اما من پیگیر نشدم - رزولوشن را نمی دونم

واسه اینکه مونیتورتون خرابه!!! چون این تاپیک 22 صفحه هستش!!
    یادم رفته بود که گذاشتم در هر صفحه 20 پست نمایش داده بشه !!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

با سلام به همه دوستان.چندتا راهنمایی میخوام،اگه کمکم کنید ممنون میشم.پیشاپیش از اینکه طولانی نوشتم عذر میخوام،اما جواب این سوالا واسه هر آدم مبتدی که بخواد تازه از گوشیهای بازاری(نوکیا و سونی) بهhtc کوچ کنه خیلی مهمه.
    من تا حالا htc و آندروید تجربه نکردم و همه گوشی هام در حد نوکیا،سونی اریکسون،سامسونگ بوده.اما الان میخوام یه گوشی از htc تجربه کنم.گوشی های زیادی از htc بررسی کردم.به این نتیجه رسیدم که یه دونه ارزونترشو بگیرم واسه شروع بهتره.یه مدت نظرم رو diamond2 بود که ویندوزه،تا اینکه wildfire اومد.باظاهرش کلی حال کردم.دوس دارم بخرمش.البته از مشکلاتش(مثلا رزولوشن) خبر دارم.
    اما وقتی مشکلات آندروید رو میخونم ازش زده میشم،واسه هر کاری باید کلی سرچ کنی تا یه آموزش گیر بیاد،تازه ممکنه جواب نده!حالا با این تفاسیر،دوستانی که این گوشی رو گرفتن به منم پیشنهاد میکنن بگیرم؟لطفا نگید که این بستگی به انتظارات من از گوشی داره!من میخوام یه گوشی باحال با قیمت متوسط تجربه کنم که خیلی گنده نباشه.بگید خودتون از گرفتنش پشیمون نیستید؟پیش خودتون نمیگید کاش فلان گوشی رو گرفته بودم؟یعنی من اگه بگیرم پشیمون نمیشم؟
    اگه این گوشیو بهم پیشنهاد میدین بگیرمش،تازه سوالاتم شروع میشه:
    1.سوال اصلیم اینه: با گارانتی یا بدون گارانتی؟قیمت گارانتی یاس حدود80000بالاتر از بدون گارانتیه!واقعا ارزش داره؟مگه گارانتی چکار میکنه واسه آدم؟تازه میگن واسه نصب نرم افزار وGps بازم پول میگیره! الان بدون گارانتیش راحت300000گیر میاد
    2.اگه صبر کنم ممکنه 2.2بصورت فابریک رو این عرضه بشه؟؟مثلdiamond2که ویندوزش6.1بود اما بعد از مدتی با 6.5هم اومد.اگه بشه فعلا نیازی به دردسر آپدیت و روت نیست
    3.اگه بگیرمش،واقعا میشه روی کمک شما و آموزش انجمن ها حساب کنم؟ یا اینا همش الکیه؟
    بازم ممنونم و ازتون بابت پرحرفیم عذر میخوام.لطفا کسایی که این گوشی رو دارن کمک کنن

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

من سر دوراهی موندم در کل ارزش خریدن داره آیا وقتی به آندروید 2.2آپدیت شد چی میشه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اما وقتی مشکلات آندروید رو میخونم ازش زده میشم،واسه هر کاری باید کلی سرچ کنی تا یه آموزش گیر بیاد،تازه ممکنه جواب نده!حالا با این تفاسیر،دوستانی که این گوشی رو گرفتن به منم پیشنهاد میکنن بگیرم؟
    باید شما رو به جرم تشویش اذهان عمومی یه هفته از سایت اخراج کنن!! دی اخه کدوم مشکل؟! فارسی سازی؟ یه اموزش هست و صد درصد هم کار میکنه و مشکلی نداره....بقیشم روت کردنه که دلبخواهیه!!راحت بگم که عشقت کشید،روت میکنی،عشقت نکشید،روت نمیکنی!! به همین سادگی....

1.سوال اصلیم اینه: با گارانتی یا بدون گارانتی؟قیمت گارانتی یاس حدود80000بالاتر از بدون گارانتیه!واقعا ارزش داره؟مگه گارانتی چکار میکنه واسه آدم؟تازه میگن واسه نصب نرم افزار وGps بازم پول میگیره! الان بدون گارانتیش راحت300000گیر میاد
    یادته گفتم روت کردنش عشقیه؟! بعد از یه مدت عشقت میکشه که روت کنی!!!(خیلی ها اینجوری بودن!!!به شخصه هم اینجوری بودم!!) حالا،اگه روت کنی و گارانتی داشته باشی،گارانتی می پره!!!البته میتونی انروت کنی!!(یعنی گوشی رو از حالت روت برداری!!)
    حالا،به این فکر کن که مثلا،گوشی از دست بیوفته یا همینجوری شانست نگرفت و زد و گوشی خراب شد!!! خوب بدون گارانتی کلی پیاده میشی!! با گارانتی،چیزی پیاده نمشی که هیچ،کلی داد و بیداد میکنی سر یارو گارانتی!!(البته بنده ایکس تن داشتم که این اواخر باهاش کشتی کج بازی میکردم و گارانتی رو هم به چشم ندیدم!!! ولی اون سونی بود و این اچ تی سی!!!)
    در نهایت،میخوام بگم که اون هست،اینم هست!!! دیگه طبق عشق خودت! میتونی با یا بی گارانتی بگیری....ولی خیلی ها هستن که گوشی700 تایی گلکسی رو بدون گارانتی میگرن!!!
    درباره ی جی پی اس و اینا،خوب حق داره یارو....البته میتونی خودت تو خونه این کارا رو بکنی! البته اگه اینترنتت به شیلنگ اینترنت مثلا پر سرعت وصل باشه!!

2.اگه صبر کنم ممکنه 2.2بصورت فابریک رو این عرضه بشه؟؟مثلdiamond2که ویندوزش6.1بود اما بعد از مدتی با 6.5هم اومد.اگه بشه فعلا نیازی به دردسر آپدیت و روت نیست
    وقتی رام رسمی 2.2 براش بیاد(فک کنم اومده!) ملت دارن از 2.3 استفاده میکنن و شما خواه یا ناخواه،روت کرده،به نسخه ی 2.3 اپگرید میکنی!!

3.اگه بگیرمش،واقعا میشه روی کمک شما و آموزش انجمن ها حساب کنم؟ یا اینا همش الکیه؟
    داداش،فکر نکن که میخوای با خریدن این گوشی،فرمول های جبر و هندسه و توابع مثلثاتی با دامنه و مدشون رو حل کنی!!یا مثلا اتحاد ها رو میخوای برای حل معادله ی 7 مجهولی به کار ببری!!!!
    اسمارت فون هم یه گوشی مثل این همه گوشی توی بازار!!!! روش برنامه نصب میکنی(برنامه هاش خفن ترن!!) و کارهای باحال تر میکنه!!! اگه باهاش راه بیای و نرم ازش استفاده کنی،مشکلی پیش نمیاد....اندو هم اونقد اسونه کار کردنش،که بعد از یه هفته خودت اینجا میشینی و یه همچین پستی رو در پاسخ یکی دیگه مینویسی!!!میخوام بگم که واسه خودت یه غول مثل کنکورش نکن!!! چیز معمولییه!!!
    بعدشم،اینجا اسمش انجمن هست ش و ده دوازده کاربر اینجا،و در انجمن رسمی اندو ایرانی هستن که به تازگی مشکلاتش حل شده و برگشته و داره با قدرت کار میکنه!!!
    پس،شما میتونی خیالت راحت باشه و روی کمک های بچه های اینجا و اونجا و خارج حساب کنی!!

بازم ممنونم و ازتون بابت پرحرفیم عذر میخوام.لطفا کسایی که این گوشی رو دارن کمک کنن
    خواهش میشه....

من سر دوراهی موندم در کل ارزش خریدن داره آیا وقتی به آندروید 2.2آپدیت شد چی میشه؟
    چی میشه؟ چی باید بشه؟! اپدیت کلا یه سری پچ ها و اصلاحیه های نرم افزاریه...چیز خاصی نیست!!
    در این رنج قیمت،اگه میتونی لجند بگیری،خوشکل تره!! اگه نه که گوشی خوبی هستش....

برای هر دوی شما،دلایل استفادتو نرو هم به یاد بیارید!! ممکنه یه اسمارت فون به درد شما نخوره و شما فکر کنین که کلا این گوشی به دردتون نخورده!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Notorious098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

6

این رام ها مثل ویندوز در کامپیوتر هستند که هر چه نسخه بالاتری عرضه میشه کیفیت بهتری دارن مثل ویندوز XP و 7
    اگه فعلا نیاز شدیدی به گوشی نداری نخر بزار چند ماه دیگه مطمئن باش گزینه های بهتری میاد
    به نظرم بهترین سیستم عامل فعلا آندروید هست

---------- Post added at 08:37 PM ---------- Previous post was at 08:35 PM ----------

با سلام به همه دوستان.چندتا راهنمایی میخوام،اگه کمکم کنید ممنون میشم.پیشاپیش از اینکه طولانی نوشتم عذر میخوام،اما جواب این سوالا واسه هر آدم مبتدی که بخواد تازه از گوشیهای بازاری(نوکیا و سونی) بهhtc کوچ کنه خیلی مهمه.
    من تا حالا htc و آندروید تجربه نکردم و همه گوشی هام در حد نوکیا،سونی اریکسون،سامسونگ بوده.اما الان میخوام یه گوشی از htc تجربه کنم.گوشی های زیادی از htc بررسی کردم.به این نتیجه رسیدم که یه دونه ارزونترشو بگیرم واسه شروع بهتره.یه مدت نظرم رو diamond2 بود که ویندوزه،تا اینکه wildfire اومد.باظاهرش کلی حال کردم.دوس دارم بخرمش.البته از مشکلاتش(مثلا رزولوشن) خبر دارم.
    اما وقتی مشکلات آندروید رو میخونم ازش زده میشم،واسه هر کاری باید کلی سرچ کنی تا یه آموزش گیر بیاد،تازه ممکنه جواب نده!حالا با این تفاسیر،دوستانی که این گوشی رو گرفتن به منم پیشنهاد میکنن بگیرم؟لطفا نگید که این بستگی به انتظارات من از گوشی داره!من میخوام یه گوشی باحال با قیمت متوسط تجربه کنم که خیلی گنده نباشه.بگید خودتون از گرفتنش پشیمون نیستید؟پیش خودتون نمیگید کاش فلان گوشی رو گرفته بودم؟یعنی من اگه بگیرم پشیمون نمیشم؟
    اگه این گوشیو بهم پیشنهاد میدین بگیرمش،تازه سوالاتم شروع میشه:
    تنها مشکل بزرگ این گوشی رزولشن پایینش هست که نمیشه بازی های شاخی توش اجرا کنی و بقیه چیز هاش ok هست
    از دوربین و صداشم نباید انتظار زیادی داشته باشی کلا روی دوربین گوشی های htc حساب باز نکن
    یه چیز دیگه هر چقدر صبر کنی مطمئن باش قیمت گوشی میاد پایین پس بهت پیشنهاد میکنم اگه احتیاج ضروری به این گوشی نداری فعلا گوشی نخر و اصلا ویندوز موبایل 6.5 به نظرم نخر چون هی هنگ میکنه و باید باطریشو در بیاری
    کار کرد با این گوشی ها هم نسبتا سخت هست اگه بخری مطالبی مثل روت و رام و ... باست سوال میشه
    بعضی از گارانتی ها هم خودشون رام فارسی نصب میکنن و دیگه نیاز هی تو نت مثل من دنبال رام فارسی بگردی
    حرف نهایی : اگه فعلا نیاز شدیدی به گوشی نداری نخر بزار چند ماه دیگه مطمئن باش گزینه های بهتری میاد

11. این کاربر از Notorious098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •