این چیه که موقع ی نصب ظاهر میشه ؟ :![]()
این چیه که موقع ی نصب ظاهر میشه ؟ :![]()
حامد جان همین کارو میکردم دیگه تو پوشه اصلی بازی تغییر دادم جواب نمیده
صبح که بازی میکردم همو جا هم که الکی بازی میکنی هم دسته درست بود ولی الان جهت ها کار نمیکنه
مثلا همون اول که میخوای پروفایل انتخاب منی جهت نمیآد پاین یا بالا اعصابم خورد شده
توی دمو، بازی توی ویندوز 7 کمی افت فریم داشت و توی XP روون اجرا می شد. اما الان احساس می کنم نسخه نهایی تو ویندوز 7 بهتر اجرا میشه. البته MSAA رو خاموش کردم و بازی شاید 95% روون اجرا میشه.
کرک هم همونه، اغلب شرکتا طوری نصب رو تغییر میدن که فایل exe کرک شده خودش موقع نصب کپی میشه و نیازی به کپی دستی نیست و بعد از نصب بازی میاد بالا.
بازي رو بريز رو هارد و نصب كن ،اگه جواب نداد dvd مشكل داره (احتمالا موقع رايت اين فايل درست كپي نشده)
کسی میتونه بگه چجوری میشه درجه AUTO SWITCH PLAYER رو بالاتر برد؟تو control setting بازی که تغییری نمیشه داد و تو
EA Sports\FIFA 11\Game\fifasetup هم چنین چیزی نداره!!!!
سرعت بازی نسبت به دمو زیاد شده حتی تو حالت slow راهی نیست کمتر شه؟ (مثل سرعت دمو) با این سرعت بازی اصلن نمی چسبه
مشکل لرزیدن پای بازیکنا موقع شروع بازی هم حل شده فکر کنم تو نسخه کنسولی 10 هم همچین مشکلی بود
ورلد کلاس هم به بازی اضافه شده
گرافیک بازی چطور نسبت به دمو بهبود داشته؟
برای من هم همین ارور و داد Ignore کردم نصب شد بعد هم توی نصب دوم هیچ مشکلی نداشت و بازی اجراء شد
کسی نمیدونست؟![]()
کسی نبود بکه که نسخه هایی که نوشته reloaded چه فرقی دارند با اونا که ننوشته؟؟؟؟
نسخه اصلی بازی fifa 11 هست اونا که fifa 11 reloaded هست چیه پس؟
سلام دوستان
اگه با آيكن خود بازي كه بعد از نصب تو دسكتاپ هست نشد وارد بازي بشيد با اون فايل ستينگز كه تو پوشه نصب بازي هست، پلي رو بزنيد شايد شد.
موفق باشيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)