تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 61 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 607

نام تاپيک: کلوپ lenovo y560

داره خودمونی میشه P!nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Shahi

پيش فرض

بچه ها شارژر من وقتي گوشمو نزديكش ميبرم صدايي مثل جريان الكتريسه ي ممتد داره انگار كلا در حال جرقه هست.ميخواستم بدونم واسه شما هم همينطوره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

اگه از من ميشنوي cor i5 460 يا با فركانس هاي بالاتر بگير نه 450.من خودم يه اشتباه بزرگي كه كردم 450 گرفتم.پول اضافه واسه cor i7 نده چون هم سرعتش نسبت به cor i5هم مصرف شارژ و ديگر مسائل ازين قبيل.حالا درسته كه cor i7 اينده بهتري داره ولي چند وقت ديگه هم سيپيو هاي جديد اينتل مياد به بازار كه مثلا همين cor i5 با 4 هسته ي واقعي و 4 هسته ي مجازي وارد بازار ميشه
    هيچوقتم از سايت نخر يعني نه اينكه بد باشه ولي توصيه نميشه بلاخره داري يك ميليون پول ميدي جنساي وارد شده مخصوصا تو ايران اطمينان كامل نيست.خلاصه ارزش نداره خدايي نكرده بگيريو سالم از آب در نيادو دنبال گارانتي رفتنو و وقت صرف كردن
    من خودم از شهرستان پاشودم رفتم تهران پايتخت خريدم كه از خود نمايندگي سازگار تو شمال60000 تومان ارزون تر خريدم
    يعني اين دو مدل i5 خوب هستن براي خريد ؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Shahi

پيش فرض

يعني اين دو مدل i5 خوب هستن براي خريد ؟

کد:
    خوب مسلما تو مدل هاي i5 دومي يعني cor i5 480.فقط باس رم اين چندتا مدل همه 1066 هستش ولي اين مدلي كه من دارم يا بچه هاي ديگه هم دارن 1333 هستش

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Every Where

پيش فرض

بچه ها شارژر من وقتي گوشمو نزديكش ميبرم صدايي مثل جريان الكتريسه ي ممتد داره انگار كلا در حال جرقه هست.ميخواستم بدونم واسه شما هم همينطوره؟
    نه من که همچین مشکلی ندارم

5. این کاربر از L e n o v o بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

يك چند تا سوال ديگه هم داشتم اگه جواب بدين ممنون ميشم
    1.از كجا بفهمم باس رم چنده ؟
    2.سرعت هارد چند ؟
    3.مشخصات cpu ؟ مثلا i5 يا i7 بودن رو. يا 460 يا 480 بودن رو.
    4.چند سلولي بودن باطري رو چطور تشخيص بدم ؟

ممنون ميشم جواب بدين چون واقعا در خريد مهم هستن.مرسي

اگه نباشه جاش خالی می مونه salieri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

دوستان منم y560 core i7 740qm با hdd 750g دو هفته پیش خریدم 1400 ( با کیف و موس اورجینال)

اومدم اینجا یه نقدی ازش بزارم بلکه دوستانی که قصد خریدشو دارن مطلع بشن

در مرحله اول باید در مورد طراحی این مدل بگم که واقعا حرفه ای و مهندسی طراحی شده از شکل ظاهری گرفته تا صفحه کیبورد ، تاچ پد فوق العاده دریچه های زیرین لپ تاپ که کمک زیادی به خنکی اون کرده و با یک کول پد دمارا استثنایی میکنه ، دکمه وان تاچ ریکاوری وقسمت بالای کیبورد که یک ابتکار جالب واسه شورت کاتها و قفل کردن لپ تاپ که من این ویژگی هارو واقعا عالی و کم نظیر میدونم

گرافیک در بازی : من بازیهای fifa 11 , crysis , pop 5 , cod black ops , mafia 2 ,need f speed hot pursuite را رو این مدل انجام دادم و در کل خیلی راضی بودم بازیها در رزولیشن high بدون افت فریم و پرش جواب میداد و از نظر فریم باید بگم که با بهترین سرعت اجرا شد

صدا : j2x 2W JBL designed stereo speakers with Dolby Home Theater certification یعنی فوق العاده و بی نظیر ، فقط پیشنهاد میکنم آهنگ Sleep Away که sample ویندوز هست را با این لپ تاپ بشنوید تا متوجه تفکیک فوق العاده صدا و قدرت اسپیکرهای این مدل بشین

تصویر : زاویه دید و وضوح نسبتا مطلوبی داره . من با مدل اچ پی 3172 و asus n61 و del xps l 501 مقایسه کردم که به نظر من اگه بهتر نباشه بدتر نیست...

دما : در اجرای بازیها با رزولیشن high دما حداکثر 75 درجه شد که نشون میده لپ تاپ خنکیه

چند نقطه قوت از این لپ تاپ :

1. فوق العاده بی سروصدا باور کنین من تا حالا صدایی از هاردش نشنیدم
    2.تکنولوژی lenovo enhanced experience که ویندوز 7 این مدل را سریعتر در مقایسه با مدل های دیگه بالا میاره و شات دان میکنه
    3.روی بدنه دستگاه اثری از داغی و حرارت احساس نمیشه که این مشکل یکی از ضعفای مدل های اچ پی و دل و ایسوس هست
    4.کیبورد روان و راحت که بعد از تایپ طولانی مدت احساس خستگی و مچ درد نمیکنین
    5.امتیازی که ویندوز 7 به سی پی یوی این مدل داده 7.2 بوده که واقعا بی نظیره!!!

و در آخر باید بگم باور کنین من نقطه ضعفی از این مدل ندیدم شاید تنها نقطه ضغفش کیبورد عربیش باشه که اونم واسه کسایی که تایپشون خوب باشه ضعف نیست و در کل خیلی ازش راضی ام و اینم بدونین لپ تاپی که از hardwarezone و notebookcheck نمره 90% 'گرفته باشه کارش خیلی درسته . و اگه دنبال یه لپ تاپ پر قدرت ، گیم ، برای استفاده دراز مدت خنک و کم صدا و شیک و خاص با قیمت مناسب هستین شک نکنین بهترین انتخابه...

ریویو hardwarezone

کد:

ریویو notebookcheck

کد:

8. 2 کاربر از salieri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Shahi

پيش فرض

يك چند تا سوال ديگه هم داشتم اگه جواب بدين ممنون ميشم
    1.از كجا بفهمم باس رم چنده ؟
    2.سرعت هارد چند ؟
    3.مشخصات cpu ؟ مثلا i5 يا i7 بودن رو. يا 460 يا 480 بودن رو.
    4.چند سلولي بودن باطري رو چطور تشخيص بدم ؟

ممنون ميشم جواب بدين چون واقعا در خريد مهم هستن.مرسي
    با این نرم افزاری که پایین نوشتم همه مشخصات ریز و بم سیستمو بهت نشون میده:

SiSoftware Sandra Engineer Standard

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Shahi

پيش فرض

[QUOTE=salieri;5863778]دوستان منم y560 core i7 740qm با hdd 750g دو هفته پیش خریدم 1400 ( با کیف و موس اورجینال)

اومدم اینجا یه نقدی ازش بزارم بلکه دوستانی که قصد خریدشو دارن مطلع بشن

در مرحله اول باید در مورد طراحی این مدل بگم که واقعا حرفه ای و مهندسی طراحی شده از شکل ظاهری گرفته تا صفحه کیبورد ، تاچ پد فوق العاده دریچه های زیرین لپ تاپ که کمک زیادی به خنکی اون کرده و با یک کول پد دمارا استثنایی میکنه ، دکمه وان تاچ ریکاوری وقسمت بالای کیبورد که یک ابتکار جالب واسه شورت کاتها و قفل کردن لپ تاپ که من این ویژگی هارو واقعا عالی و کم نظیر میدونم

گرافیک در بازی : من بازیهای fifa 11 , crysis , pop 5 , cod black ops , mafia 2 ,need f speed hot pursuite را رو این مدل انجام دادم و در کل خیلی راضی بودم بازیها در رزولیشن high بدون افت فریم و پرش جواب میداد و از نظر فریم باید بگم که با بهترین سرعت اجرا شد

صدا : j2x 2W JBL designed stereo speakers with Dolby Home Theater certification یعنی فوق العاده و بی نظیر ، فقط پیشنهاد میکنم آهنگ Sleep Away که sample ویندوز هست را با این لپ تاپ بشنوید تا متوجه تفکیک فوق العاده صدا و قدرت اسپیکرهای این مدل بشین

تصویر : زاویه دید و وضوح نسبتا مطلوبی داره . من با مدل اچ پی 3172 و asus n61 و del xps l 501 مقایسه کردم که به نظر من اگه بهتر نباشه بدتر نیست...

دما : در اجرای بازیها با رزولیشن high دما حداکثر 75 درجه شد که نشون میده لپ تاپ خنکیه
    ...............

دقیقا حرفاتون درسته منم تو چند صفحه قبل همین حرفارو زدم که بیشترین اشکالش واسه من یخورده بزرگه یعنی اگه 14 یا 15.4 وجود داشت اونارم میگرفتم.در مورد دما هم دقیقا درست گفتین واسه من 75 دیگه حداکثر 80 برسه حتی استفاده از گرافیکش از 80 بالاتر نرفت.
    مال من cori5 امتیاز سیپیوش هم 6.8 هستش.در مورد اون دکمه هم واقعا بی نطیر هستش که چند صفحه قبل هم گفتم ویندوزم پرید زنگ زدم گارانتی گفت با اون دکمه روشن کن لپ تاپ بر میگرده با حالت کارخانه.
    اما در مورد بالا اومدن ویندوز مال من بر عکس دیر میاد بالا یعنی بعد اینکه ویندوز اومد بالا حدودا یه 30 ثانیه ایی نباید برنامه رو اجرا کنم.حتی فکر کردم از هارد هستش که شاید بد سکتور گرفته دیدم نه اینطور نیست:( واقعا نمیدونم علتش چیه:(

---------- Post added at 02:11 AM ---------- Previous post was at 02:06 AM ----------

بچه ها بعد از پا تیشن کردن و انجام دادن OneKey Recovery آیا پارتیشن بر میگرده به حالت اولش که دوتا درایو بود؟ و محتواش چطور؟ پاک میشه؟
    Last edited by P!nk; 16-02-2011 at 00:13.

11. این کاربر از P!nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    BND

پيش فرض

سلام دوستان! من میخواستم این مدل رو بگیرم!
    1سوال فقط!!!
    مدل cpu چی باشه؟؟؟
    ترجیح میدم i5 بگیرم به خاطر قیمتش!
    ولی چه مدلی از i5 رو بگیرم؟؟؟ , ایا نیازی هست i7 بگیرم؟؟؟

راستی با mac که مشکلی نداره؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه salieri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام دوستان! من میخواستم این مدل رو بگیرم!
    1سوال فقط!!!
    مدل cpu چی باشه؟؟؟
    ترجیح میدم i5 بگیرم به خاطر قیمتش!
    ولی چه مدلی از i5 رو بگیرم؟؟؟ , ایا نیازی هست i7 بگیرم؟؟؟

راستی با mac که مشکلی نداره؟؟؟

اگه قصد خرید CORE I5 داری مدل core i5 460 بگیر . من خودم core i7 740 دارم راضی ام ولی خب به نسبت شارژ بیشتریم مصرف میکنه اگه از برنامه های مهندسی سنگین استفاده نمیکنی همون i5 کافیه.
    خیر با MAC مشکلی نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •