ز.ر.ت
من نمیدونم ایرانی که از کویت 2-0 میبازه روش میشه که تیم برزیل رو از نزدیک ببینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی باز هم تبریک میگم که تیم ملی ایران افتخار بازی با برزیل نصیبش شد !
ز.ر.ت
من نمیدونم ایرانی که از کویت 2-0 میبازه روش میشه که تیم برزیل رو از نزدیک ببینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی باز هم تبریک میگم که تیم ملی ایران افتخار بازی با برزیل نصیبش شد !
اول اینکه 2-1 باخت به کویت
دوم اینکه حالا یه باخت داد تیم ملی دهنشونو سرویس نکنین دیگه !
سوم اینکه جمله آخرت تایید میشه بازی با برزیل افتخاری بزرگ بود که من هم هنوز باورم نمیشه با برزیل بازی کردیم !
به قول اون یارو جوادی همه چیز یهویی شد ! هفته پیش اعلام شد که این هفته با برزیل بازی میکنیم ! ولی در مورد بازی با آلمان اینطور نبود ...
بابا کره جنوبی هم یه بار از مالدیو 0-1 باختش ولی دهن تیم ملیشونو صاف نکردن ملتشون
آرژانتین هم 6تا از بولیوی خوردش
ایتالیا هم از اسلواکی باختش
اسپانیا از سوییس خورد
و ..........
باخت برای همه پیش میاد،خدایی دلیل نمیشه چون یه بازی غیرمنتظره باخته دیگه ولش نکنیم و هی بکوبیم تو سرش
س ی ا س ت ! ! !به قول اون یارو جوادی همه چیز یهویی شد
مسلما شما همتون بازی رو دیدین که چجوری بازی شد؟!
تمام موقعیت ها برای گل زدن برزیل با حرکت به قول معروف نمایشی گل نشد
و اگرنه تا حالا رقم گل خوردنمون به دو رقم هم رسیده بود(شاید هم سه رقم یا بیشتر)
Last edited by rozy_1500; 08-10-2010 at 01:16.
دوستاني كه اعتقاد دارن اين تيم اميد برزيل بود يا تيم اصليش نبود
توي فهم و درك فوتبال مشكل دارن
بازي با اين تيم خيلي سخت تر از بازي با تيم جام جهاني برزيل بود
ستاره ها توي اين بازيها اصلا با انگيزه ظاهر نميشن
برزيل تازه وقتي روبينيو رو آورد بيرون تيمش راه افتاد
من آرزوم بود امسال كاكا و رونالدينيو توي اين بازي بودن تا فرقشون رو با اين بازيكنا ميديديم
مطمئن باشيد تيم 2014 برزيل همين تيمه
امسال كاكا و رونالدينيو و مايكن و دسوزا و ماريو و آدريانو ... توي جام جهاني بعدي جايي ندارن
تازه همين روبينيو و آلوز هم اگه بخوان توي 2014 بازي كنن بايد جون بكنن
به قول بعضي از دوستان اين بازي ايران كه اصلا ضد فوتبال نكرد و اكثرا توي دفاع 3 يا 4 بازيكن بود
شرف داره به اون بازي كره شمالي كه 90 دقيقه بكش زيرش بازي كرد
مطمئن باشيد اگه ايران ميخواست دفاعي بازي كنه برزيل عمرا نمتونست گل بزنه
چون ايران اينجوري بازي كردن رو هم بلده نمونش يوگوسلاوي و دانمارك
ولي ايران اومد كه بازي كنه و بازي رو نبنده وقتي بازي مساوي بود توپ بيشتر دست ايران بود كه يه گل سالمم زد
كه بعضيا به زور ميخوان اون گل رو نبينن
ايشاالله اين تيم دوباره به روزهاي اوجش برميگرده
تيم ملي ايران فارغ از هر نظام سياسيي 50 ساله شناسنامه و تنها بهانه و باقيمانده غرور ملي اين مردمه كه از در و ديوار براشون بدي ميباره
آرزوم اينه كه توي جام ملتها اين تيم نتيجه بگيره تا دوباره مردم جداي از همه مشكلات يك هفته بيشتر و راحت تر بخندن
از بس که تیم ملی توی این چندسال اخیر بد بازی کرد
کسی میدونه تکرار این بازی پخش میشه یا نه ؟؟
دوستان من شک دارم اگه ایران برزیل را هم میبرد کسی اینجا خوشحال میشد احتمالا میگفتیید از پیش تعیین شده بوده واقعا من نمیدونم چی بگم![]()
یعنی واقعا با این وضعیتی که فوتبال ما داره شما اننظار داشتی ایران ، برزیل رو ببره؟
نه دیگه، این بازی منو کمی تکون دادپیش بینی کرده بودم بازی 90%از سمت ایران دفاعی اداره بشه!!
اما روی هم رفته خوب بودیم.
باید اعتراف کنم که ایران،ایرانی بازی کرد.درسته 3تا خوردیم اما درست بازی کردیم ونشون دادیم که از برزیل نمیترسیم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)