تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 98 اولاول ... 121819202122232425263272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 971

نام تاپيک: تاپیک جامع مشاوره خرید هر نوع موتورسیکلت

داره خودمونی میشه aminit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

تقديم به Babak TechCom
    آقا ديروز نمايندگي روانRV بودم يه كاميون روان آورده بود رنگ هاي مختلف طوري كه روان آدمو بهم ميريخت قيمت يكو نهصد كه نسبت به قبل 200 گرون شده فروشنده گفت كلا موتور زده بالا .
    هوس كردم يكي بخرم بندازم آفرود بزنم به كوه و دشت!!!!!!!!
    اينم عكس هاش

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    Last edited by aminit; 03-06-2011 at 12:54.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    اینجا

پيش فرض

تو رنج قیمت 1500 موتور خوب تو تیپ و قیافه پالس و آپاچی چی میشه پیدا کرد؟

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

میدونم موتور از این ضعیفتر نیست تو بازار. ولی خوب قیمت این موتور 100 سی سی کارخونه ی پیشرو چنده؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    من تا حالا موتور سوار نشدم و الان برای کارم نیاز به یه موتور دارم. اول میخواستم پالس 200 یا 220 بخرم( البته کارکرده) اما جدیدا دو مدل موتور به چشم خورده که قیافشون حرف نداره. یکی پرواز200 (ریسی) یکی احسان ریس.
    من دنبال سرعت رفتن با موتور نیستم ولی خوشم هم نمیاد دم به دقیقه خراب شه و برم تعمیرگاه. و البته آدمیم که از وسایلم خوب نگهداری میکنم.
    از دوستان میخواستم راهنمایی کنند به نظرشون این دو مدل موتور خوبه؟ لوازمش تو تهران گیر میاد؟ پرواز صفرش 1300 هست اگه کارکردش دوروبر 1000 باشه خوبه بخرم یا صفر بهتره؟ میخوام بعد یه مدت که دستم راه افتاد بفروشم یه چیز بهتر بگیرم افت قیمتش چطوره؟
    و اینکه آیا با این موتور ها میشه موتورسواری یاد گرفت؟ چون میخوام بخرم یاد بگیرم بعد برم دنبال گواهینامه

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تقديم به Babak TechCom
    آقا ديروز نمايندگي روانRV بودم يه كاميون روان آورده بود رنگ هاي مختلف طوري كه روان آدمو بهم ميريخت قيمت يكو نهصد كه نسبت به قبل 200 گرون شده فروشنده گفت كلا موتور زده بالا .
    هوس كردم يكي بخرم بندازم آفرود بزنم به كوه و دشت!!!!!!!!
    یادتون باشه این موتورسیکلت تنها 15 اسب توان داره . می تونه جاده های خاکی و سربالایی ها رو بره اما نه برای تپه و دامنه کوه مناسبه و نه حتی گل و شل . حداقل به 35 اسب بخار برای آف-روود نیاز دارید .
    سلام
    من تا حالا موتور سوار نشدم و الان برای کارم نیاز به یه موتور دارم. اول میخواستم پالس 200 یا 220 بخرم( البته کارکرده) اما جدیدا دو مدل موتور به چشم خورده که قیافشون حرف نداره. یکی پرواز200 (ریسی) یکی احسان ریس.
    من دنبال سرعت رفتن با موتور نیستم ولی خوشم هم نمیاد دم به دقیقه خراب شه و برم تعمیرگاه. و البته آدمیم که از وسایلم خوب نگهداری میکنم.
    از دوستان میخواستم راهنمایی کنند به نظرشون این دو مدل موتور خوبه؟ لوازمش تو تهران گیر میاد؟ پرواز صفرش 1300 هست اگه کارکردش دوروبر 1000 باشه خوبه بخرم یا صفر بهتره؟ میخوام بعد یه مدت که دستم راه افتاد بفروشم یه چیز بهتر بگیرم افت قیمتش چطوره؟
    و اینکه آیا با این موتور ها میشه موتورسواری یاد گرفت؟ چون میخوام بخرم یاد بگیرم بعد برم دنبال گواهینامه
    سلام
    با توجه به نوشته های شما . پاسخ بنده در تمام موارد هست : خیر !
    این موتورسیکلتها صفر کیلومترشون بمشکلاتی بر می خورند که برای شما که هنوز هم با مکانیک اینها آشنا نیستید دردسر ساز می شه . با توجه به نیازهای شما همون پولسار و آپاچی 160-180 بنظر مفیدتر می آد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

یادتون باشه این موتورسیکلت تنها 15 اسب توان داره . می تونه جاده های خاکی و سربالایی ها رو بره اما نه برای تپه و دامنه کوه مناسبه و نه حتی گل و شل . حداقل به 35 اسب بخار برای آف-روود نیاز دارید .

سلام
    با توجه به نوشته های شما . پاسخ بنده در تمام موارد هست : خیر !
    این موتورسیکلتها صفر کیلومترشون بمشکلاتی بر می خورند که برای شما که هنوز هم با مکانیک اینها آشنا نیستید دردسر ساز می شه . با توجه به نیازهای شما همون پولسار و آپاچی 160-180 بنظر مفیدتر می آد
    خیلی ممنون از جوابتون. اگه کارکرده شو که آب بندی شده بگیرم چی؟ و اینکه چه جور مشکلاتی پیش میاد؟
    و سوال دیگه اینکه وینر 200 چطوره؟ قیمتش حدودا چنده؟
    یه مدل چینی هم دیدم سوزوکی فکر کنم 150 سی سی بود قیمت هم حدود 1200. اون چطور؟
    ظاهر موتور واسه من خیلی مهمه.
    Last edited by arashad; 08-06-2011 at 18:44.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

از نظر کیفیت و لوازم بین پرواز200 و وینر200 و کثیر 150 کدوم بهتره؟

داره خودمونی میشه aminit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

جناب پيرمرد يه سوال داشتم
    من درباره اسب بخار چيزي نميدونم اگه ميشه توضيحاتي در اين رابطه بدين وتفاوتش باسي سي چيه؟
    در ضمن هوندا crf 250 با 450 چند اسب بخار تفاوت داره اگه قيمت هم دارين ممنون ميشم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

کسی نمیتونه راهنمایی کنه؟

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

توان محرک انجین قبل از انتقال به چرخها .
    اولی 43 اسب و دومی 50 اسب توان دارند و هر دو تک سیلندرن با سیستم cd
    قیمتشون رو نمی دونم . اسمها رو کامل بنویسید . هر دو R آخر رو جا انداخته بودید : crf250R

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •