شما اصلآ حرکتم می کنی وقتی از اون سوراخا درست می کنی می خوای از توشون رد بشی!!!: دیهی سوراخ درست میکنه وقتی ازتوش رد میشی دوباره برمیگردم جایی که بودم، ،باگ به این بزرگی!(جالبه آپدیت 1و2 هم ریختم!)
وقتی حرکت نکنی میشه اله کلنگ!![]()
شما اصلآ حرکتم می کنی وقتی از اون سوراخا درست می کنی می خوای از توشون رد بشی!!!: دیهی سوراخ درست میکنه وقتی ازتوش رد میشی دوباره برمیگردم جایی که بودم، ،باگ به این بزرگی!(جالبه آپدیت 1و2 هم ریختم!)
وقتی حرکت نکنی میشه اله کلنگ!![]()
هال لایف چیه؟ شلنگ تو کلشه ...مثل هال لایف اولش شلنگ تو کلشه،شما ادامه بده حتما موفق میشی.
مشکل احتمالا از کرکتونه ...هی سوراخ درست میکنه وقتی ازتوش رد میشی دوباره برمیگردم جایی که بودم،،باگ به این بزرگی!(جالبه آپدیت 1و2 هم ریختم!)
چون وقتی از توش رد میشی باید بره جایی که سوراخ اولی بود نه همونجایی که هستین.
باید بگم که شما واژگان جدیدی را به این بازی عرضه کردید : شلنگ و هال لایف و کلش ...
اینا یه بخشی از همون نکات مخفی این بازین ...
Last edited by City 17; 03-05-2011 at 14:25.
من می گم شما یک متنی بنویس راجع به این باگ بازی ، بعدش بفرست برای valve ، ما بچه های پی سی ورلد هم ساپورتت می کنیم. خیلی بده که چنین باگ بزرگی بازی داره! تازه جالبیش اینه که 2 تا آپدیت دادن هنوز باگه رو ورنداشتن...
حتما این کارو بکن ... خیلی هم مصرم که این کار رو بکنی.
با تشکر فراوان برای اطلاع رسانی این باگ بزرگ![]()
داداش شما انگاری به خودتم گیر میدی! من چیزی نگفتم که شما اینطوری موضع می گیری!
بله تخصصیه یا حداقلش ادامه بحث هارو تخصصی میکنه و بحث های الکی تموم می شه منم قصدم همین بود از دادن این پست، صحبت در مورد Easter Egg ها از نظر شما مشکل داره !؟
عجب بازیه شاخیه نمرشو همه سایتا 10 دادن.
اونوقت mortal combat هفت گرفته.
با سلام
چجوری باید این بازی رو 2 نفری بازی کرد؟
راهنمایی کنید
بله میشه، تو پست اول تاپیک زیر توضیح دادم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من یه جایی هستم بعد از منفجر کردن مخزن گاز سمی که بعد توسط لوله مکشی به اونجا برده شدم و بعد که از پله ها بالا رفتم و ... الان جلوم یک دره سبز رنگ موجوده ولی باز نمیشه :(
راهی هم برای پرتال و ... وجود نداره ...
نمیدونم مشکل از کجاست ... کسی این مشکل رو داشته ؟
یافتم ... ممنونم.
Last edited by Benygh; 04-05-2011 at 19:19.
حالا که یافتی هیچی. ولی فکر کنم در نصفه باز میشه. باید از لای در یک پورتال درست کنی بعدش رد شی. آره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)