سلام.
دوستان فکر نمیکنید این همه عکس که تو یه صفحه گذاشتید باعث میشه صفحه برای خیلی از دوستانی که با اینترنت سرعت پایین کار میکنن لود نشه؟
اگر لطف کنید و پستهاتون رو ادیت کنید فکر میکنم بهتر باشه.(البته این نظر منه و شاید هم اشتباه کنم.)![]()
سلام.
دوستان فکر نمیکنید این همه عکس که تو یه صفحه گذاشتید باعث میشه صفحه برای خیلی از دوستانی که با اینترنت سرعت پایین کار میکنن لود نشه؟
اگر لطف کنید و پستهاتون رو ادیت کنید فکر میکنم بهتر باشه.(البته این نظر منه و شاید هم اشتباه کنم.)![]()
سلام دوستان کسی سایتی را میشناسه که بررسی اختصاصی دیزایر اچ دی را داشته باشه و اونا با گالاکسی مقایسه تخصصی کرده باشه؟
به دلیل درخواست درخواست AryanLand عزیز این عکسها به این صفحه انتقال پیدا کردند تا حجم زیاد عکسها در یک صفحه باعث ایجاد مشکل نشه.
دوستان عزیز من میخوام یه مقاله براتون بزارم از مقایسه ی آیفون 4 و دیزایر اچ دی که خودم ترجمش کردم و یکمی هم از اطلاعات خودم بهش اضافه کردم.
ابعاد:
Desire HDبه طور قابل توجهی از iPhone4 بزرگتر است و اندازه ی صفحه ی نمایش آن نشاندهنده ی این موضوع است که این گوشی برای قرارگیری در جیب شما مناسب نیست. آیفون از رقیب خود در این عرصه 27 گرم سبک تر است؛ اگر چه این رقم بزرگی نیست اما این تفاوتها کافیست تا iPhone4 در این رده برنده ی این رده باشد.
Winner: iPhone 4115.2 x 58.6 x 9.3mm, 137gLoser: Desire HD123 x 68 x 11.8mm, 164g
صفحه ی نمایش:
درست است که صفحه ی نمایش دیزایر به مراتب از رقیب خود بزگتر است اما یکی از نقاط قوت آیفون ۴ را می توان نمایشگر بحث برانگیز آن عنوان کرد، نمایشگری که با جا دادن ۹۶۰ در ۶۴۰ پیکسل در خود، توانسته به وضوح تصویری معادل ۳۲۶ نقطه در اینچ دست پیدا کند. این نمایشگر با بهره گیری از تکنولوژی IPS دارای زاویه دید زیاد و کنتراست ۱ به ۸۰۰ می باشد. نمایشگری گه به گفته اپل: نقاط آن برای شبکیه چشم غیر قابل تشخیص می باشند و شما تصاویر را همچون یک صفحه چاپ شده مشاهده می کنید. به خاطر وضوح بالاتر و قدرت چشم گیر صفحه ی نمایش آیفون برتری این رده از آن این گوشی خواهد بود.
Winner: iPhone 43.5in, 960 x 640, 326dpi, TFT-LCDLoser: Desire HD4.3in, 480 x 800, 240dpi, LCD
پردازشگر:
و اولین برتریDesire HD
آیفون جدید با قدرت پردازشگر Apple A4 هدایت می شود. این پردازشگر بر پایه ARM Cortex-A8 و بر اساس نیازهای پردازشی یک تلفن همراه طراحی شده است. اما پردازنده استفاده شده در اين مدل از نوع Qualcomm Snapdragon و مدل QSD8255 با فرکانس کاري 1 GHz مي باشد. که برتری را در این رده از آن این گوشی نموده است.
winner: Desire HD1GHz Qualcomm 8255 Snapdragon, 768MBloser: iphone 4Apple A4 CPU
دوربین:
اما به سراغ دوربين ميرويم دیزایر مجهز به یک دوربین 8 مگاپيکسلیست واز يک فلاش LED دوگانه بهره مي برد.مد فيلمبرداري اين دوربين مي تواند تصاوير را با کيفيت p720 و نرخ 30 فريم بر ثانيه ضبط کند.
البته گوشی آیفون نیز قابلیت فیلمبرداری با فرمت اچ دی را داراست اما سزاوارتر میبینیم تا به خاطر مگاپیکسل بالاتر و داشتن فللش دوگانه ی ال ای دی گوشی اچ تی سی برتری را از آن او بدانیم.
Winner: Desire HD8MP, AF, flash, 720p video captureLoser: iphone 45MP, AF, flash, 720p video capture
ذخیره سازی:
به دلیل قابلیت استفاده از کارتهای microSD در این رده هم دیزایر برنده میشود.
Winner: desire hd1.5GB + expansion with microSD cardLoser: iphone 432GB
سیستم عامل، ساپورت و نرم افزار:
انتخاب در این مرحله بسیار سخت است هر دو گوشی دارای سیستم عاملهای عالی.
ایفون 4 به همرا iOS 4 سیستم عامل جدید اپل برای این تلفن همراه ارایه می شود ودیزایر اچ دی با سیستم عامل عظیم این روزهای گوگل یعنی آندرویید 2.2.
گذشته از همه ی این تفاسیر گوشی اچ تی سی پشتوانه ای قوی به نام HTCSense را به همراه دارد. صاحب این گوشی می تواند با ورود به اکانت اش در این سایت، از راه دور کار پشتیبان گیری از گوشی را انجام دهد یا حتی اطلاعات روی آن را پاک کند.
با وجود اینکه ممکن است با این نتیجه گیری موجب ناراحتی طرفداران فراوان iOS شویم اما ناگزیر باید برتری را به دیزایر و سیستم عامل آندروییدش اختصاص دهیم.
Winner: Desire HDHTC Sense + Android 2.2Loser: iphone 4iOS4
قیمت گذاری:
با توجه به قیمت دیزایر اچ دی یعنی £ 415 در برابر قیمت £ 570 آیفون 4 برتری این رده هم از آن گوشی جدید اچ تی سیست.
Winner: Desire HD£415 (SIM free)Loser: iPhone 4£570 (SIM free)
نتیجه گیری:
Winner: Desire HD5
Loser: iPhone 4
2
Last edited by tanatos; 31-10-2010 at 10:07.
بچه ها این هم لینک اصلی خبر اگه دوست داشتید میتونید اونجا هم یه سری بزنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر از اینکه زحمت ترجمه رو کشیدید . یه نکته خیلی مهم اینه که خیلی ها برای خرید گوشی صرفا به مقایسه ویژگی های دو تا گوشی بسنده نمی کنند .اکثرا در نهایت گوشی رو می گیرند که بیشتر به دلشون می شینه . به نظر من عامل موفقیت چشمگیر iphone هم همینه . مثلا چند هفته پیش برنامه کلیک که از بی بی سی پخش می شه رو نگاه می کردم که می گفت با وجود اینکه چند ماه از عرضه رسمی iphone 4 گذشته و تا حالا خیلی ها هم به آنتن دهی این گوشی ایراد گرفتند ، ولی بازهم جلوی فروشگاه های اپل مردم صف کشیدند تا iphone 4 رو بگیرند .
یه مثال دیگه مدل 3gs است که بعد از گذشت 2 دوسال از عرضه اون در ایران ، نه تنها کاهش قیمت نداشته بلکه در یکی دو ماه اخیر حدود 100 تومن هم به قیمتش اضافه شده . در حالی که HD2 با قیمت حدود 1 میلیون تومن وارد ایران شد و الان به 500 تومن رسیده !!! در حالی پردازنده 1 گیگ و کلی امکانات بالاتر از 3GS داره !!!
---------- Post added at 12:16 PM ---------- Previous post was at 12:13 PM ----------
در این مساله که DESIRE HD یه گوشی فوق العاده قدرتمند است شکی نیست ؛ ولی نمی دونم چرا این گوشی ها نمی تونن موفقیت گوشی های اپل رو داشته باشن و در نهایت بعد از گذشت چند ماه ، قیمتشون به نصف می رسه !!!
علیرضای عزیز مرسی از لطفت، حرف شما کاملا متین؛
خوب همه ی اینها در سایه ی سیاستگذاریهای خوب شرکت اپل شکل گرفته که به جای اینکه در سال چندین گوشی بده بیرون، در چندین سال یه گوشی میده بیرون که این هم با استقبال مردم همراهه، من قبلاً هم همینجا ذکر کردم که این دلیل این نیست که اچ تی سی یا سایر برنده های دیگه این توانایی رو ندارند و نمیتونند یه ابر گوشی به بازار عرضه کنند.
بعد گذشته از اون ما زیاد نباید نگران این باشیم که این گوشیها افت قیمت زیادی پیدا میکنند این برندها هستند که باید نگران این مساله باشند که نیستند.
من یادمه که اولین روزهایی که نوکیا n70 رو رو کرده بود با قیمت نزدیک 500 گرفتمش و یکی دو سال بعد با 170 فروختم.
خوب خریدن گوشی در روزهای اولیه عرضش بدون شک در سالهای بعد ضرر مالی رو به دنبال داره ولی خوب خریدارانی مثل ما میدونند که این کار لطف خودش رو داره گذشته از اون همه که چنین کاری نمیکنن. این کار اشخاص خاصی رو میطلبه
اپل،یه شرکت اختاصاصی گوشی ساز نیست....خیلی هم محبوبه و انحصار طلب....مچ شدن لپ تاپ ها و کامپیوتر ها و گوشی هاش هم خیلی عالیه....
کلاس کارش خیلی بالاست و دستگاه هاش همیشه در زمان عرضه،یه گام از بقیه ی دستگاه ها جلو ترن،و جلو تر هم خواهند ماند!!!
مثلا با اینکه دیزایر اچ دی بعد از ایفون 4 عرضه شده،و امکانات خلی خفنی داره،بازم به زور تو کارایی از ایفون 4 میزنه جلو...(اگه بزنه جلو!!)
در حقیقت،کیفیت کار هم خیلی بالاست علاوه بر سیاست های یه شرکت....
اپل صدها مدل گوشی نمیده به بازار،همون فروشی که از یه گوشی میکنه رو سایر شرکت ها از ده ها گوشیی که در سال میدن بیرون میکنن....
در ادامه ی مقایسه ی قبلی این بار مقایسه ی این گوشی رو با گوشی گالکسی سامسونگ براتون میزارم:
ابعاد:
Galaxy s با ابعاد22.4 x 64.2 x 9.9 میلی متر و وزن 118 گرم به مراتب کوتاه تر، سبک ترو باریکتر از رقیب خود یعنی دیزایر اچ دیست و به راحتی در جیب هر شخصی جای میگیرد. برای همین برنده ی این رده بیشک گوشی قدرتمند سامسونگیهاست.
Winner: galaxy s122 x 64 x 9.9mm; 118gLoser: desire hd123 x 68 x 11.8 mm, 164g
صفحه ی نمایش:
سامسونگ ادعا میکند که صفحه ی نمایش گوشی گالکسی یعنی Super Amoled 20% روشنتر است، 20% انرژی کمتری استفاده میکند و 50% کمتر نور خورشید را منعکس میکند اما ما با آنها موافق نیستیم و در این رده دیزایر اچ دی را با صفحه ی 4.3 اینچی اش برنده اعلام میکنیم.
Winner: Desire HD4.3-inch, 800x480px LCDLoser: Galaxy S4-inch, 800x480px Super AMOLED
پردازشگر:
پردازنده استفاده شده در دیزایر اچ دیQualcomm Snapdragon و مدلQSD8255 با فرکانس کاري 1GHz مي باشد.که برتری را در این رده از آن این گوشی نموده است.
TIE: Desire HD1GHz Qualcomm 8255 Snapdragon, 768MB RAMTIE: Galaxy S1GHz CPU, 512MB RAM
دوربین:
درست است که هر دو گوشی قابلیت ضبط ویدیو را با وضوح 720P و نرخ 30 فریم در ثانیه دارا هستند اما گوشی سامسونگ به دلیل نویز در عکسها و کیفیت نه چندان خوب تصاویر و عدم پشتیبانی از فلاش برای شرایط کم نوری و مگاپیکسل پایینتر از این مصاف عقب افتاده است. پس شکی باقی نیست که این رده نیز از آن گوشی قدرتمند اچ تی سیست.
Winner: Desire HD8MP, flash, 720p video captureLoser: Galaxy S5MP, front facing, 720p video capture
ذخیره سازی:
به دلیل میزان بالاتر فضای ذخیره سازی در گالکسی اس سامسونگ برنده ی این رده این گوشیست.
Winner: Galaxy S8/16GB microSD expandableLoser: desire hd1.5GB microSD expandable
سیستم عامل، ساپورت و نرم افزار:
هر دو گوشی از آخرین نسخه ی سیستم عامل محبوب گوگل یعنی آندرویید 2.2 بهره میبرند.
3.0 TouchWiz سامسونگ با ادغام با طرفهای اجتماعی و ساپورت برخی از ویژگیهای پیشرفته ی گرافیکی بسیار خوب عمل کرده و انتظار میرود که نسخه ی به روز شده ی آن بهتر هم باشد اما دیزایر با پشتوانه ی قوی HTCSense وضعیت بسیار مطلوبتری دارد. HTCSense آنقدر امکانات در اختیارتان میگذارد که بیشک شگفت زده خواهید شد.با همه ی این تفاسیر باید برتری را به دیزایر اختصاص دهیم.
Winner: Desire HDHTC Sense + Android 2.2Loser: Galaxy SSamsung TouchWiz 3.0 + 2.2اتصالات:
اختلاف زیادی در اتصالات و ارتباطات این گوشیها وجود ندارد و گالکسی سامسونگ به خاطر نسخه ی 3 بلوتوث رده ی بهتری را از آن خود کرده است.
Winner: galaxy sWi-Fi (802.11b/g/n), Bluetooth 3.0, DLNALoser: desire hdWi-Fi (802.11b/g), Bluetooth 2.1, DNLA
قیمت گذاری:
با توجه به قیمت دیزایر اچ دی یعنی £ 415در برابر قیمت 449.95 £ گالکسی برتری این رده هم از آن گوشی جدید اچ تی سیست.
Winner: Desire HD£415Loser: Galaxy S£449.95
نتیجه گیری:
Winner: Desire HD5Loser: Galaxy S
3
Last edited by tanatos; 02-11-2010 at 08:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)