خودم پيدا كردم:VPI/VCI و Encapsulation Mode مخابرات را براي كانفيگ مودم TPLink لازم دارم كسي مي داند چيست؟
VPI=0
VCI=35
Encapsulation Mode همان پيشفرض درست است.
خودم پيدا كردم:VPI/VCI و Encapsulation Mode مخابرات را براي كانفيگ مودم TPLink لازم دارم كسي مي داند چيست؟
VPI=0
VCI=35
Encapsulation Mode همان پيشفرض درست است.
Last edited by amahdavi2004; 16-11-2010 at 13:16.
خوب بقیه مواردی هم که نگفتی LLC و UBR برای روتر های هواوی هستند.بقیه روتر ها هم معمولاً به خاطر compatibility به همین شکل کانفیگ میشن.VPI/VCI و Encapsulation Mode مخابرات را براي كانفيگ مودم TPLink لازم دارم كسي مي داند چيست؟
اقا دمتون گرم منو راهنمائي كنيد البته سوالم زياد مربوط به اينجا نيس من اكانت پرميوم رپيدشر خريدم ولي نميتونم وارد رپيدشر بشم قسمت sign in يوزرنيم و پسورد رو قبول نميكنه مشكل چيه اصلا چطوري بايد اكانت پرميوم رو تو رپيدشر ثبت كرد
دوستان سرعت خيلي افت كرده فكر كنم همگانيه ساعت 1 بامداد اول آذر سرعت شم چطوره ؟
ببین داداشی احتمالا یوزر و پسوورد رو غلط وارد میکنی.(به کوچیک و بزرگ بودن حروف توجه کن )
در غیر اینصورت باید از کسی که اکانت رو خریدی بپرسی چون احتمال داره اون پسوورد رو اشتباه برات فرستاده باشه.
تازه اصلا چرا پول رپیدشیر دادی؟
میرفتی لیچر میخریدی ماهی 5 یا 6 هزار تومن از خیلی سایتای دیگه هم پشتیبانی میکرد(مثل هات فایل و فایل سرو و...)![]()
سلام
من الان اینترنت شاتل دارم و میخوام بیام از مخابرات بگیرم فقط چند تا سوال
1- ترافیک مخابرات نا محدوده ؟
2- اگه 24 ساعت بزاریم روی دانلود گیر نمیدن ؟
3- 512 رو برای خونه میدن ؟
4- قیمتش چنده ؟
5- من شهرک قدس میشینم برای گرفتن ADSL باید کدوم مخابرات برم ؟
ممنون
سلام من اگه بخوام از 128 صبا به 256 مخابرات بیام سرعتم خیلی کم میشه؟توی باز کردن صفحات زمان زیادی نمیبره؟حداکثر سرعتش چقدره چون من یه رفیقم 512 گرفته باید سرعت دانلودش رو 64 باشه ولی معمولی رو 70-80 هست و میگه شبا روی 100 هم میره میخواستم ببینم برای بقیه اکانت هام اینطوریه؟اصلا کسی اینجا 256 مخابرات داره؟
سلام دوست عزیز
میشه بگی کدام سایت لیچر مطمئن و خوب می فروشد
از دیروز مثل اینکه سرعت صبا نت در قم را 2 مگ کرده اند
البته شبانه هنوز افتضاحه و تا 5 ثانیه اول سرعت به 2 مگ می رسه ولی بعد از آن سرعت افتضاح می شه
مثلا من دیشب با نرم افزاری که دوستمان در لینک زیر معرفی کرده بود 420 مگ دانلود کردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به این کار میگن bandwidth throttling.برای Stream کردن video به کار میره.فقط مشکلش اینه که این احمقا نمیفهمن وقتی youtube رو فیلتر کردن این کار خاصیتی نداره.
در ضمن صبانت خیلی وقته که سرعتش شده 2 مگ.
1.بله.(من روزی ~6 گیگ دانلود میکنم)1- ترافیک مخابرات نا محدوده ؟
2- اگه 24 ساعت بزاریم روی دانلود گیر نمیدن ؟
3- 512 رو برای خونه میدن ؟
4- قیمتش چنده ؟
5- من شهرک قدس میشینم برای گرفتن ADSL باید کدوم مخابرات برم ؟
2.من 10 روزه که دارم گزینه یک رو اجا میکنم.
3.و 10 روز دنبال مجور بودم.
4.قیمت 512 ماهی 21 هزار تومان.
Last edited by 0Behrooz; 17-01-2011 at 14:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)