تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 48 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 475

نام تاپيک: پژو 405 با موتور کم مصرف TU5

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

دوستان بنظرتون منم عوض کنم ماشینمو ؟؟؟
    الان یه 405 دولفینی مدل 89 دوگانه سوز دارم
    میخوام اگه شد یه tu5 بخرم اگه شد مرسی از نظراتتون.

سندازایفون4 ورژن5.0.1
    سلام
    دوست عزیز اگه شما جاده زیاد میرید یا کلا مصرف بالا دارید کار درستی نیست!
    چون نهایت در 100 کیلومتر 5 لیتر تفاوت مصرف دارن!
    پس هیچی جایه گاز رو براتون نمیگیره!
    اما اگه یه موتور پرشتاب و با کیفیت تر و مصرف مناسب میخواین میتونین اینکارو بکنین

2. این کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ronin_2607's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سوالی دارم. 405 اول با موتور 2000 سی سی به بازار ایران اومد. که میتونم بگم ماشین فوقالعاده و خوبی بود. بعد ایران خودرو برداشت 200 سی سی از حجم موتور کم کرد 1800 داد بیرون که ماشین واقعا نفسش بریده شد. کولرو که روشن می کنی دور موتور قشنگ می افته. کلاً ماشینو خراب کردن رفت. کاری ندارم. حالا برداشته رو همون بدنه موتور 1600 سی سی گذاشته !!!! من فکر نمیکنم دیگه به این ماشین امیدی باشه. چه TU5 چه هر موتور دیگه ای. دوستان این موتور برای نصب روی پژو 206 خوبه. واقعا بهش میاد. متناسبه. اما نمیشه همین جوری برداری هر موتوریو بزاری رو هر ماشینی. من کاری به ظاهر ماشین ندارم . این ماشین دیگه اصالت نداره. هر چیزیشو از یه جا برداشتن کپی کردن. هنوزم که هنوزه ایربگ یکی داره. بابا سرنشین بدبختم آدمه. حق زندگی داره. چرا با جون مردم اینوطری بازی میکنن؟؟ من نمیگم ایربگ معجزه میکنه. اونم ایربگ نسل اول تک !!! اما تو دنیا برای جون آدم ارزش قائلن. الان حداقل 6 ایربگ باید رو ماشین وجود داشته باشه. نمیدونم از دوستان کسی مراحل ساخت ایربگو دیده یا نه؟؟؟ بخاطر یه قوطی به قطر تقریباً 10 سانتی متر که وسط فرمون قرار بزارن حالا به یه مقدار ادوات و سنسور دارن مسخره بازی در میارن. کی قراره ما ایرانیا یه مقدار به همدیگه به خودمون احترام بزاریم؟؟؟

4. این کاربر از ronin_2607 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

یه سوالی دارم. 405 اول با موتور 2000 سی سی به بازار ایران اومد. که میتونم بگم ماشین فوقالعاده و خوبی بود. بعد ایران خودرو برداشت 200 سی سی از حجم موتور کم کرد 1800 داد بیرون که ماشین واقعا نفسش بریده شد. کولرو که روشن می کنی دور موتور قشنگ می افته. کلاً ماشینو خراب کردن رفت. کاری ندارم. حالا برداشته رو همون بدنه موتور 1600 سی سی گذاشته !!!! من فکر نمیکنم دیگه به این ماشین امیدی باشه. چه TU5 چه هر موتور دیگه ای. دوستان این موتور برای نصب روی پژو 206 خوبه. واقعا بهش میاد. متناسبه. اما نمیشه همین جوری برداری هر موتوریو بزاری رو هر ماشینی. من کاری به ظاهر ماشین ندارم . این ماشین دیگه اصالت نداره. هر چیزیشو از یه جا برداشتن کپی کردن. هنوزم که هنوزه ایربگ یکی داره. بابا سرنشین بدبختم آدمه. حق زندگی داره. چرا با جون مردم اینوطری بازی میکنن؟؟ من نمیگم ایربگ معجزه میکنه. اونم ایربگ نسل اول تک !!! اما تو دنیا برای جون آدم ارزش قائلن. الان حداقل 6 ایربگ باید رو ماشین وجود داشته باشه. نمیدونم از دوستان کسی مراحل ساخت ایربگو دیده یا نه؟؟؟ بخاطر یه قوطی به قطر تقریباً 10 سانتی متر که وسط فرمون قرار بزارن حالا به یه مقدار ادوات و سنسور دارن مسخره بازی در میارن. کی قراره ما ایرانیا یه مقدار به همدیگه به خودمون احترام بزاریم؟؟؟
    سلام
    دوست عزیز وارد بحث های اینکه اصالت و اینا نمیشم!
    اما در مورد اطلاعات فنی که گفتین با شما مخالفم!
    اول قدرت ماشین به حجم موتور اون نیست! این تکنولوژی موتور هست مشخص میکنه یه موتور چه مقدار قدرت خروجی داره!
    اتفاقا یچیزی تو ذهن مردم هست همیشه میگن موتور 2000 وای چه قدرتی داشت! از اتفاق باید به شما بگم اگه هردوی این ماشین ها رو کنار هم تست کنین میبینین موتور 1.8 انژکتوری تو شتاب به راحتی از موتور 2000 جلو میوفته! و از همه اون ها جلوتر موتور 1600!
    حالا اون که میگی کولر میگیری اونطوری شده دلایل فراوون داره! کل سیستم سوخت رسانی این دو موتور متفاوته! یکی انژکتوری اون کاربرات!و ...
    قدرت خروجی تولید شده توسط این 3 موتور فرق داره و بیشترینشون همین موتور 1600 هست که 110 اسب قدرت تولید میکنه! و این یعنی تکنولوژی! حجم کمتر و مصرف کمتر و قدرت بیشتر!!!
    اما در مورد اینکه میگین همینجوری گذاشتن اتفاقا اینطوری هم نیست! این موتور و 3 بدنه 405 و پارس و سمند مدت زیادی برای تست و بهینه سازی تو فرانسه برای ایرانخودرو سفارش سازی شده و حتی برنامه کامپیوتری اون کاملا با 206 متفاوته و متناسب برای بدنه 405 و ... هست!
    و کلا ببین موتورهای پژو سیتروئن مشترک هستن و برای بدنه خاصی ساخته نمیشن! اتفاقا همین موتور روی مذل های پژو 205 206 605 و سیتروئن زانتیا و چند مدل دیگه بکار رفته! پس مختص 206 نبوده!
    همه این ها به کنار! شما پشت این ماشینا بشین و تست کن وقتی قدرت و شتاب بهتر و کم صدایی 405 با موتور tu5 بدلت نشست خودش دلیلی برای مناسب بودنه این خودرو هست!
    البته منکر این نیستم همه این ماشین ها بنجل و آشغال هستن! ولی باید دید تو چخ کشوری زندگی میکنی و وضع اقتصاد چطوره و دیگر ماشین ها چطورن بعد گفت ارزش داره یا نه

6. 6 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز شما هم از اون حرفها زدی ها مگه به حجم موتوره بعدشم شرکت های خودروسازی روی مدل های خودروهاشون موتورهای مختلفی با توان متفاوتی میزارن حتی بعضی خودرو سازها موتورهای مشترک میزارند
    موتور tu5 رو حتی روی زانتیا هم اگه بزارند مشکلی نداره
    بعدش هم خود پژو فرانسه در زمان تولیدش موتور های مختافی از 1.4 لیتری با 70 اسب تا 2 لیتری با 220 اسب روی این ماشین سوار کرد
    شما یه میتسوبیشی لنسر evo fq400 رو در نظر بگیر با حجم دولیتر 405 اسب قدرت داره و کمتر ماشینی به گردش میرسه

داره خودمونی میشه ronin_2607's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان از همه شما تشکر میکنم. توضیحاتتون کامل بود و حرف حق جوابی نداره. اما خب سلیقه هم مهمه. راستش من خیلی طرفدار این ماشین نیستم. البته خداییش این حرفارو نزدم که ماشینو خراب کنم یا چون خودم خوشم نمیاد. کلا فکرم همین بود. اما بازم میگم 405 به نظر من زیاد جوون پسند نیست. درسته موتور و بقیه مشخصاتش خوبه. اما من ظاهر ماشین برام اهمیت زیادی داره. یعنی مثلا یه ماشین قدیمی اسپرتو بیشتر ترجیح میدم تا این ماشین رسمی +40 . قبول کنید یه کم سن بالا میزنه. بازم ممنون بخاطر توضحاتتون.

9. 3 کاربر از ronin_2607 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوستان از همه شما تشکر میکنم. توضیحاتتون کامل بود و حرف حق جوابی نداره. اما خب سلیقه هم مهمه. راستش من خیلی طرفدار این ماشین نیستم. البته خداییش این حرفارو نزدم که ماشینو خراب کنم یا چون خودم خوشم نمیاد. کلا فکرم همین بود. اما بازم میگم 405 به نظر من زیاد جوون پسند نیست. درسته موتور و بقیه مشخصاتش خوبه. اما من ظاهر ماشین برام اهمیت زیادی داره. یعنی مثلا یه ماشین قدیمی اسپرتو بیشتر ترجیح میدم تا این ماشین رسمی +40 . قبول کنید یه کم سن بالا میزنه. بازم ممنون بخاطر توضحاتتون.
    خوشبختانه یا متاسفانه 405 یکی از اون دست ماشین هایی هست که توی ایران برای دستکاری کردن و تیونینگ ماشینه بسیار مناسبی هست
    قیمت قطعات ظاهری معقول و مناسب و موجود بودن انواع اقسام وسایل برای تیونیگ و حتی تعویض موتور با انواع اقسام موتور ها بدونه دردسره خاصی 405 رو به ماشینی تبدیل کرده که خیلی ها دوستش داشته باشن
    برای ظاهر میشه از نوع پرشیا استفاده کرد که هیچ فری با 405 نداره
    البته من ظاهر 405 رو بیشتر میپسندم

11. این کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

الان 405 با همین موتور و ABS بعلاوه ایربگ قیمتش چند هست؟ اینکه یکی دو ماه صبر کنم بصرفه تره ؟

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

الان 405 با همین موتور و ABS بعلاوه ایربگ قیمتش چند هست؟ اینکه یکی دو ماه صبر کنم بصرفه تره ؟

قیمتش الان حدود 14500000 تومان هست البته 405 SLX
    الان دیگه وارد سال جدید شدیم و بعد از 13 فروردین میتونید خرید کنید و نیازی به صبر کردن نداره

14. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

slx tu5 + abs+ airbag قیمت 15585000 تومان
    glx tu5 + abs + airbag قیمت حدودا 15150000 تومان که تولید نمیشود

16. این کاربر از mmf66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

slx tu5 + abs+ airbag قیمت 15585000 تومان
    glx tu5 + abs + airbag قیمت حدودا 15150000 تومان که تولید نمیشود
    قیمتش الان حدود 14500000 تومان هست البته 405 SLX
    الان دیگه وارد سال جدید شدیم و بعد از 13 فروردین میتونید خرید کنید و نیازی به صبر کردن نداره
    1 میلیون تفاوت قیمت
    -----
    تفاوت SLX با GLX در چیه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •