دوستان عزیز نظرتون در مورد این مطلب چیه ؟
واقعا ناسا چنین چیزایی رو گفته ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته من به 2012 معتقدم ولی دنبال حقیقتم !
دوستان عزیز نظرتون در مورد این مطلب چیه ؟
واقعا ناسا چنین چیزایی رو گفته ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته من به 2012 معتقدم ولی دنبال حقیقتم !
سلام
دوستان واقعا این حرف ها از شما بعیده 2012 پایان دنیا دیگه چه صیغه ایه
در این باره فقط میتونم بگم که
به مرگ گرفتنت که به درد راضی بشی به درد گرفتنت که به تب راضی بشی
که اگر در سال2012 دنیا تموم نشد که نمیشه ولی بجاش جنگی چیزی اتفاق افتاد همه بگن خوبه دیگه جنگ که بهتر از پایان دنیاست
اگر نمیدونید بدونین که اسرائیل قرار بود در سال 2007 نظم نوین جهانی رو اعلام کنه که تو سال 2006 به لبنان حمله کرد که بعد از اون کلک ایران و سوریه را بکنه که تو همون پله اول موند
و حالا قراره در سال2012 نظم نوین جهانی اعلام بشه که این داستان پایان دنیا و این چرندیات رو به پا کردند
در ضمن من هم حقوق بگیر جمهوری اسلامی و دشمن اسرائیل نیستم که این حرف ها رو میزنم
موفق باشید
سیاره Nibiru بنا به ادعاهایی دهمین سیاره منظومه شمسی هست که در این منبع ذکر شده هم نسبت به خواص احتمالی این سیاره و نیروی عظیم مغناطیسی آن اشاره شده است. دوران 3600 ساله نیبرو و نزدیکی آن به زمین ، تنها دلیل سال 2012 نیست.
وقایع بزرگ در 2012 ، دلایل بسیاری داره که من در پست های قبلی گفتم. اجتماع دلایل باعث وقوع سال 2012 خواهد شد.
متاسفانه ذهن های ما رو با مسائل واهی مثل گرمایش زمین پیچوندن. و میگن مثلا گرمایش زمین بزرگترین خطره تمدن و زندگی بشری است. در حالی که گرمایش زمین یک (دروغ) ، خوشبینانه بگم یک اشتباه بزرگ جهانی است.
تمدن و زندگی بشر در سال 2012 و بعد از آن دچار تحولات عظیمی خواهد شد ، چون 2012 پشتوانه عظیمی داره. مایاها.
Last edited by shabe.saket; 15-10-2010 at 01:37.
فرداش یعنی 22 دسامبر 2012 بسیار مشعوف میشم از حضور در این نقطه و نقل قول پست های گذشته... :دي
زنده ـم نباشم وصیت میکنم یکی بیاد به جام اینجا در اون روز حضور داشته باشه... :پی
سلام
اين قضيه يه چرندي هست كه درستش كردن و معلوم نيست چه نقشه اي زير سر دارن با اين كارا !
مطمعنا شهامت حضور را خواهیم داشت. شما منتظر 22 دسامبر 2012 هستید تا بگین 2012 به وقوع نپیوست. ما میگیم دوران افول جهانی فرا رسیده حالا 2012 باشه یا 2025.
زندگی بشر در حال تغییرات بزرگی هست.
تحولات بزرگی در حال وقوع ه.
پس حالا حالا ها سر کاریم.ما میگیم دوران افول جهانی فرا رسیده حالا 2012 باشه یا 2025
فکر کنم ایشون تحت تاثیر این روز ها قرار گرفتن!پس حالا حالا ها سر کاریم.
شاید احساسش درست باشه که دنیا یا حداقل دنیاش داره تغییر میکنه!
ولی حتما قرار نیست برای شما ها خوب باشه!
منظور من بودم؟ متوجه نشدم دقیقا چی بود منظورتون؟
منظور من وضعیت سیاسی ایران هست با توجه به اون در مورد مسائل بالا فکر کن!منظور من بودم؟ متوجه نشدم دقیقا چی بود منظورتون؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)