- برای شروع خودتون رو معرفی کنید و بگید که از کی طرفدار میلان هستید و به چه دلیل طرفدار این تیم شدید؟
بنده بهزاد هستم...و از سال 97-98 بود که به میلان علاقه مند شدم...اون زمان اولین بار بازیی که از سری آ دیدم یک بازی از تیم یووه بود و بعد ازاون بود که بازی های سری آ رو دنبال کردم و بازی های میلان رو هم دیدم...ولی نمیدونم چجوری بود که عاشق این تیم شدم.کلا حس خاصی نسبت به اون داشتم...فکر کنم راست میگن پیراهن میلان خاصیت شیطانی داره
من هم از اون موقع تا حالا بازی های این تیم رو با علاقه و عشق زیاد دنبال میکنم و تنها تیمیه که از اون حمایت میکنم.
-انتخاب ماسیمیلیانو آلگری برای میلان رو چطور ارزیابی می کنی ؟ آلگری میتونه روزهای خوب حضور کارلتو رو دوباره تکرار کنه؟
میشه گفت مثل انتخاب لئو برای میلان بود که باید ریسکش رو بپذیری...البته آلگری توی دورانی که در کالیاری مربیگری میکرد دو بار به عنوان بهترین مربی فصل سری آ هم انتخاب شد.
ولی هنوز زوده که بخوایم در مورد عملکردش توی میلان نظر بدیم.
ولی امیدوارم بتونه کارلتوی جدیدی برای میلان باشه...کلا ایتالیا مربیان خوبی رو پرورش میده که امیدوارم آلگری هم جزو یکی از اونا باشه.
- عملکرد تیمتون در نقل و انتقالات رو چطور می بینی ؟
میلان نقل و انتقالات رو فاجعه بار شروع کرد و هیچ کار خاصی نکرده بود و فقط یپس 34 ساله رو بصورت بازیکن آزاد گرفته بود.ولی کم کم راه افتاد و بعد از انتقال آملیا و پاپاستاتوپولوس به سراغ بوآتنگ رفت و پس از اون هم دو تا بمب ترکوند.
که یکی از اونا زلاتان و دیگری روبینیو بود
میشه گفت میلان خیلی بد و تلخ شروع کرد ولی پایانش شیرین بود
- میدونیم که میانگین سنی بازیکنان میلان کماکان بالاست و هنوز بازیکنانی مانند نستا ، سیدورف ، پیرلو ، آبیاتی و... در ترکیب میلان حضور دارند ، به نظرت این یک مساله نمره منفی برای میلان محسوب نمی شه ؟
این که میانگین سنی تیم بالاست رو قبول دارم...البته الان میانگین سنی تیم کمی پایین تر رفته و اینتر الان از میلان پیرتره.
ولی نستا با این سنش هنوز یکی از بهترین های میلانه که هنوز جانشین درخور نام اون برای اون پیدا نشده...ولی سیدورف رو قبول دارم که دیگه باید از تیم بره.
پیرلو هم بازیکنیه که به ندرت میشه جانشینی با خصوصیات اون پیدا کرد و اگر هم باشه یا داری تیم های مناسبی هستن که جدا کردن اونا از تیمشون مشکله...مثل ژاوی
ولی میلان یک بازیکن به نام آندرا پولی رو برای جانشینی پیرلو در نظر گرفته که در سمپدوریا بازی میکنه و استعداد خوبی داره و از اون به عنوان پیرلوی جدید یاد میشه.
ولی در کل میلان باید سریعتر بازیکنان پا به سن گذاشته خودش رو برکنار و بجای اونا از بازیکنان جوان و با انگیزه استفاده کنه.
- نظرت در باره ی شروع نه چندان خوب میلان در سری آ چیه ؟
شروعمون که در بازی اول رویایی بود و 4 بر صفر لچه رو شکست دادیم...ولی در بازی مقابل چزنا غرور تیم کار دستش داد و بازی رو واگذار کرد...البته نباید از دو گل صحیح میلان چشم پوشی کرد که توسط داور نادیده گرفته شد.
مصدومیت بازیکنان هم به میلان ضربه زده...نمونه بارز اون همین مصدومیت پاتوست که مهره کلیدی برای میلانه.البته خریدهای جدید میلان مثل زلاتان و روبینیو هنوز با تیم هماهنگ نشدن.در مورد این مسئله میشه بعدها بهتر نظر داد.
- فکر میکنی امسال میلان در CL حرفی برای گفتن داشته باشه ؟
من که هر سال به امید موفقیت میلان بازی های CL رو نگاه میکنم...ولی مطمئنم این میلان مثل میلان پارسال نیست که به اون راحتی که پارسال حذف شد از گردونه رقابتها کنار بره...امسال حرف های بیشتری برای گفتن داریم...تیم تقریبا خریدهای خوبی داشته و اگه مشکل مصدومیت بوجود نیاد و بازیکنان کلیدی تیم در اختیار مربی باشن تا رده های بالا میتونیم صعود کنیم.
- بازی با لاتزیو رو چطور ارزیابی میکنی ؟
به نظرم مثل بازی با کاتانیا بازی سختیه...لاتزیو هم بعد از افتضاح فصل پیش امسال خریدهای خوبی داشته و میشه روی این تیم به عنوان یکی از تیم هایی که توانایی کسب سهمیه CL رو دارن حساب کرد.
کلا امسال تیم های سری آ خودشون رو خیلی خوب تقویت کردن و بازیکنان خوبی گرفتن.
- ترکیب پیشنهادیت برای این بازی ؟
البته این ترکیب میلان رو با حساب مصدومین میگم...چون که مصدوم زیاد داریم...روبینیو هم که هنوز با تیم هماهنگ نشده :
آملیا
آنتونینی ------- سیلوا ---------نستا ---------------آباته
سیدورف--------پیرلو--------------استراسر
رونالدینیو--------زلاتان-----------بواتنگ
- پیش بینیت از نتیجه این بازی ؟
من که خودم علاقه دارم میلان بازی رو ببره...البته کلا میلان توی زمین لاتزیو خوب نتیجه گرفته و توی این سال ها معمولا موفق بوده...من خودم برد 2 بر 1 میلان رو پیش بینی میکنم.
- نظرت درباره ی رقیب اصلی تیمتون یعنی اینتر چیه ؟ فکر میکنی میلان بتونه به سلطه اینتر بر کالچو پایان بده ؟
اینتر هم تیم قدرتمندیه و با این موفقیت هایی که توی این چند سال اخیر داشتن بازیکنانش به اعتماد به نفس بالایی رسیدن.برای همین ضربه زدن به این تیم کار سختی شده ولی شدنیه.
با احترام به تمام هوادارن اینتر باید بگم امسال میتونیم این تیم رو پایین بکشیم و قهرمان اسکودتو بشیم.
فقط باید خریدهای جدید با تیم هماهنگ بشن و اینقدر مشکل مصدومیت نداشته باشیم.
سال قبل هم میلان خیلی از این مسئله ضربه خورد و شانس قرمانی اش رو به همین دلیل از دست داد.ولی در کل امسال فکر کنم رقابت جالبی داشته باشیم.
- در پایان اگر نظری در باره ی گروه Fan VS Fan داری بگو .
گروه جالب و خوبیه و نیاز به وجودش احساس میشد...بعد از اون بلاهایی که سر تاپیک ورزشی اوردن و اون رو به این روز انداختن با وجود همچین گروهی میشه دوباره هیجان رو به دوستداران فوتبال انتقال داد.
واقعا فکر و ایده خوبی بود...ولی اگه میشد بصورت یک تاپیک اون رو دسترس قرار داد خیلی بهتر و جذاب تر میشد.
از کسانی هم که این گروه رو تشکیل دادن و اون رو مدیریت می کنند نهایت تشکر رو دارم.
از شما هم بابت سوالات ممنونم
خلاصه دست همه درد نکنه
به امید موفقیت میلان
با اجازه ...