کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخدمت شما .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخدمت شما .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از شما ولی من از این لینکا هیچی سر در نیاوردم
دو لینک اخر که آدرسشو آقا P30 داغونش کرده بود اون اولی هم تو خط فکری ما نبود
یه لطفی کن خودت به زبان زیبای فارسی قدم به قدم به ما بگو
ممنون از لطفت
من خودم این روش رو اصلا تست نکردم چون N900 ندارم ، من Vivaz Pro دارم
با ویواز هم هنوز هَکش نکردند![]()
راستی میلاد جان اینی که شما میگی هم فکر نمیکنم کاملا درست باشه!
چون که مثله اینکه این معمولیهارو هم میشه آپدیت کرد که با فریمور هماهنگ باشه!
با آپدیت میشه بله ، ولی اون آفیشاله آپدیت نیاز نداره برای دور زدن سیستم امنیتی کنسول .
میگم ببینید آرمین ابراهیمی چه کرده: (پسر دمش گرم خیلی کارش درسته!!)از همون سایت بازیرایانه هستش!
خیلی حال کردم باهاش
اینم اطلاعات پستش:
چند روز دیگه میرسه دستم!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام
بازی رایانه حتی موفق شده کوچکتر از این رو بسازه و هر کس بخواد می تونه سفارش بده .
فقط دو روز تاخیر می خوره قطعه .
این تازه این دست ایرانی ها افتاده ما ها از چینی ها هم بدتر هستیم .![]()
.................صبر کنید چند وقت دیگه یه کاری می کنن این بچه های با استعداد ایرانی که از کنسول PS3 بشه به جایی جارو برقی و قندک و ... هم استفاده کرد
...........حتی کاری می کنن که بازی ها 360 رو هم اجرا کن ................تازه راهشو پیدا کردند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
سلام بر دوستان jailbreak پرور پی سی ورلدمیگم نمیشه سیستم رو دانگرد کرد؟که ورژن3.41 بشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)