تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 24 اولاول ... 1218192021222324 آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 233

نام تاپيک: راهنمایی خرید کابل HDMI

داره خودمونی میشه ir.warez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستان من دیروز یه Samsung LED TV Full HD 32 inch گرفتم مثلا مدل 2014
    میخواستم ببینم نسخه HDMI ش چیه و یا از کجا میشه فهمید؟ اصلا مهمه ؟
    بعد اینکه میخواستم وصلش کنم به لپتاپ م که یه Asus هستش که 4 سال پیش گرفتم. نسخه HDMI لپتاپ رو از کجا میشه فهمید ؟
    با این تفاسیر چه کابلی مناسبه و با توجه به اینکه تلویزیون Full HD هستش نه 3D آیا لازمه خرج کنم کابل خوب بگیرم ؟
    شرمنده من اولین بارمه کابل HDMI میخوام بگیرم و اصلا تابحال لپتاپ م رو وصل نکرده ام با HDMI

سلام
    مبارک باشه.دوست عزیز اگر میخواهید تصاویر یه بعدی ببنید در تلوزیون حتما باید hdmi 1.4 تهیه کنید.در خصوص اینکه چطوری ورژن هاشون رو ببنید از سایت سازندشون اطلاعات محصول رو بررسی کنید.ولی الان 99% یه بعدی ها 1.4 هستند.
    قیمت کابل های 1.4 معمولی مارک سونی و ال جی و سامسونگ در حد 25 ت تا 40 ت هستند.اگر کابل ی میخواهید که بتونید باهاشون مثلا مدیا پلیر و به تلوزیون وصل کنید و از تصاویر با وضوح بالا استفاده کنید.پیشنهاد من خرید کابل های بهتر مثلا دیمو . .. هست از 45 ت به بالا هستش قیمت هاش.توی این تاپیک اصلاعاتی در خصوص سایت های فروشنده ایرانی و خارجی میتونی پیدا کنی.

2. این کاربر از ir.warez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام
    مبارک باشه.دوست عزیز اگر میخواهید تصاویر یه بعدی ببنید در تلوزیون حتما باید hdmi 1.4 تهیه کنید.در خصوص اینکه چطوری ورژن هاشون رو ببنید از سایت سازندشون اطلاعات محصول رو بررسی کنید.ولی الان 99% یه بعدی ها 1.4 هستند.
    قیمت کابل های 1.4 معمولی مارک سونی و ال جی و سامسونگ در حد 25 ت تا 40 ت هستند.اگر کابل ی میخواهید که بتونید باهاشون مثلا مدیا پلیر و به تلوزیون وصل کنید و از تصاویر با وضوح بالا استفاده کنید.پیشنهاد من خرید کابل های بهتر مثلا دیمو . .. هست از 45 ت به بالا هستش قیمت هاش.توی این تاپیک اصلاعاتی در خصوص سایت های فروشنده ایرانی و خارجی میتونی پیدا کنی.
    آقا ممنون
    والا دیگه تلویزیون آشغال سامسونگ که تو ایران ساخته شده که سایت و اطلاعات و اینا نداره دیگه. خودتون میدونید چه وضعیه. اصلا مدل های اینا تو هیچ جای نت موجود نیست.
    بیشتر قضیه سمته لپتاپه. میگم چون قدیمیه نسبتا امکان داره HDMI ش 1.4 نباشه. ها؟ البته نمیدونم 1.4 از کی اومده.
    بیشتر به خاطر Compatibility و اینا میگم. میگم نزنه تلویزیون رو بسوزونه. آخه یه جا خوندم یکی از دوستان یه همچین مشکلی براش پیش اومده بود.
    از طرف دیگه اگه لپتاپ 1.3 باشه که احتمالا همینطوره آیا فایده ای داره که کابل 1.4 باشه حتی اگه مقصد که همون TV هستش 1.4 باشه؟؟
    من روابط اینا رو متوجه نمیشم!
    من میخوام با کیفیت Full HD ببینم منتها نمیدونم اصلا لپتاپ همچین کیفیتی رو روی پورت ش قرار میده یا نه !

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

آقا ممنون
    والا دیگه تلویزیون آشغال سامسونگ که تو ایران ساخته شده که سایت و اطلاعات و اینا نداره دیگه. خودتون میدونید چه وضعیه. اصلا مدل های اینا تو هیچ جای نت موجود نیست.
    بیشتر قضیه سمته لپتاپه. میگم چون قدیمیه نسبتا امکان داره HDMI ش 1.4 نباشه. ها؟ البته نمیدونم 1.4 از کی اومده.
    بیشتر به خاطر Compatibility و اینا میگم. میگم نزنه تلویزیون رو بسوزونه. آخه یه جا خوندم یکی از دوستان یه همچین مشکلی براش پیش اومده بود.
    از طرف دیگه اگه لپتاپ 1.3 باشه که احتمالا همینطوره آیا فایده ای داره که کابل 1.4 باشه حتی اگه مقصد که همون TV هستش 1.4 باشه؟؟
    من روابط اینا رو متوجه نمیشم!
    من میخوام با کیفیت Full HD ببینم منتها نمیدونم اصلا لپتاپ همچین کیفیتی رو روی پورت ش قرار میده یا نه !

1.4 تقریبا از 2012 به این ور اومده تا جایی که میدونم.
    توی گوگل بزن hdmi چیت ؟ اولین سایت که علم ؟؟؟ با شه کامل توضیح داده.تلوزیون رو با کابلی که میگه مربوط به چند سال پیش هست و وصل کن.روی کنترل دکمه اطلاعات تصویر رو بزن ( دقیقا نمی دونم کدوم چون سامسونگ ندارم.) ببین چه رزولیشنی رو با چه کیفیتی بهت میده.قدرت گرافیک لپ تاب چقدر هست ؟
    فول اچ دی هست ؟
    یه کابل متوسط 1.4 بگیر.اگر کیفیت تبادل اطلاعات کمتر از 1.4 هم باشه بازم مشکلی پیش نمیاد.چون 1.4 میتونه کیفیت پایین تر رو انتقال بده ولی بالاتر رو نمیتونه.به نظرم نگرانیتون بی مورد هست.یه فایل فول اچی رو با اون لب تاب تماشا کنید ببیند رنگ و کیفیت صفحه چه تغییراتی میکنه.شما که دیگه حداقل 1.200 دادین تلوزیون رو گرفتین.20 تا 30 ت هم بدیدن یه کابل بگیرین.
    البته الان ورژن 2 کابل هم اونده که سرعت و پهنا درش از 10.2 به 18 گیگ افزایش پیدا کرده.موفق باشید/

5. این کاربر از ir.warez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال rznrz06's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

درود
    عزیز HDMI 1.4 برای FULL HD ها بسیار کافیه.
    و اگه لپتاپ یا TV شما هم به فرض ورژنش پایینتر باشه مشکلی نیست،و با 1.4 با آخرین ظرفیت کار میکنه.

SONY XPERIA Z3

7. این کاربر از rznrz06 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال p30g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    یک کابل خوب که باعث افت کیفیت نشه معرفی کنید

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    یک کابل خوب که باعث افت کیفیت نشه معرفی کنید
    با سلام.
    وقت بخیر.
    پیشنهاد من DAIYO هست.من این کابل رو خریداری کردم برای دستگاه میدیا پلیر که تصاویر سه بعدی 1080 p رو ارایه میده.یه خورده از سایر برند ها گرون تر هست و لی شک نکن که بهترین هست.اگر توی همین تاپیک چند صفحه قبلتر رو بگردید من هم مشکل شما رو داشتم.در خریدش شک نکن و خیالت راحت باشه.تا 4k رو به راحتی پشتیبانی می کنه.البته توی سایت ها نوشته ساخت ژاپن که مال اندونزی هست و مونتاژ چین.من 1.20 منری رو گرفتم 45 ت .یک بار هزینه کابل بده یه خورده بالاتر به جای چندین بار خرید جنس بی کیفیت.از نظر اقتصادی هم عاقلانه تر هست.من قبل از خرید این کابل شاید نزدید 2 برابر پول این کابل رو به انواع و اقسام کابل های دیگه که توی بازار بود دادم ولی جواب نگرفتم.
    یا عی.اگر ادرس سایت رو خواستی برای خرید بگو برات پیام خصوصی کنم.اینجا بگم میشه تبلیغات.

10. 2 کاربر از ir.warez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال p30g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

با سلام.
    وقت بخیر.
    پیشنهاد من DAIYO هست.من این کابل رو خریداری کردم برای دستگاه میدیا پلیر که تصاویر سه بعدی 1080 p رو ارایه میده.یه خورده از سایر برند ها گرون تر هست و لی شک نکن که بهترین هست.اگر توی همین تاپیک چند صفحه قبلتر رو بگردید من هم مشکل شما رو داشتم.در خریدش شک نکن و خیالت راحت باشه.تا 4k رو به راحتی پشتیبانی می کنه.البته توی سایت ها نوشته ساخت ژاپن که مال اندونزی هست و مونتاژ چین.من 1.20 منری رو گرفتم 45 ت .یک بار هزینه کابل بده یه خورده بالاتر به جای چندین بار خرید جنس بی کیفیت.از نظر اقتصادی هم عاقلانه تر هست.من قبل از خرید این کابل شاید نزدید 2 برابر پول این کابل رو به انواع و اقسام کابل های دیگه که توی بازار بود دادم ولی جواب نگرفتم.
    یا عی.اگر ادرس سایت رو خواستی برای خرید بگو برات پیام خصوصی کنم.اینجا بگم میشه تبلیغات.
    سلام دوست عزیز
    بیزحمت آدرس رو پ.خ کن

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnlyRealMadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

قبلا جایی کار میکردم که کامیون کامیون کابل HDMI میاورد برای فروش. من میرفتم بالای کامیون و یه آهن ربا میگرفتم دستم و میزدم روی دونه دونه ی کابل ها تا ببینم اصل هستش یا تقلبی. دوستان گلم اگه کابلی جذب آهن ربا بشه یعنی تقلبیه. گفتم این تجربمو برای دوستان عزیز این تاپیک بگم، حتما بدردتون میخوره. منم شنبه ( 94.8.23 ) میخوام برم از ولیعصر برای مانیتور 27 اینچ ASUS که امروز خریدم، یه کابل HDMI خوب تهریه کنم چون تو جعبش نبود ( حالا یا فروشنده برداشته یا کلا نداشته ) ولی حتما با یه آهن ربا! میرم برای خرید و حتما HDMI 2.0 میخرم. به شما دوستان گل هم توصیه میکنم HDMI نسخه 2.0 بخرید

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

قبلا جایی کار میکردم که کامیون کامیون کابل HDMI میاورد برای فروش. من میرفتم بالای کامیون و یه آهن ربا میگرفتم دستم و میزدم روی دونه دونه ی کابل ها تا ببینم اصل هستش یا تقلبی. دوستان گلم اگه کابلی جذب آهن ربا بشه یعنی تقلبیه. گفتم این تجربمو برای دوستان عزیز این تاپیک بگم، حتما بدردتون میخوره. منم شنبه ( 94.8.23 ) میخوام برم از ولیعصر برای مانیتور 27 اینچ ASUS که امروز خریدم، یه کابل HDMI خوب تهریه کنم چون تو جعبش نبود ( حالا یا فروشنده برداشته یا کلا نداشته ) ولی حتما با یه آهن ربا! میرم برای خرید و حتما HDMI 2.0 میخرم. به شما دوستان گل هم توصیه میکنم HDMI نسخه 2.0 بخرید

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

متاسفانه کل جمهوری و ولیعصر رو زیر و رو کردم اما نسخه 2.0 گیرم نیومد. واقعا که جهان سومیم. نسخه 2 اواخر 2013 معرفی شد ولی بعد از این همه مدت هنوز تو بازار ایران نیست ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •