حدود یک ماه پیش در جریان زیر و رو کردن انبار آرشیو ناسا، چندین قطعه سنگ ماه در آرشیو پیدا شد....
حدود یک ماه پیش در جریان زیر و رو کردن انبار آرشیو ناسا، چندین قطعه سنگ ماه در آرشیو پیدا شد....
lol
شما علاوه بر یک روانپزشک، نیازمند مراجعه به یه چشم پزشک و neurologist برای بررسی اینکه اصولاً قسمت "درک سه بعدی" و سایه ها در مغزتون تکامل یافته یا خیر، هم هستید...!
جواب اینهمه تلاش شبانه روزی شما تنها با دقت به زاویه ی تابش نور خورشید، نازک بودن جنس به کار رفته برای پرچم، و یکم قدرت "تصور سه-بعدی!"، داده میشه.
بشر داره تا یه دهه دیگه میره مریخ رو آباد کنه، همین دیروز در اخبار بود که اولین عمل جراحی پیوند "سر" انسان به انسان موفقیت آمیز بوده (بعد از 40 سال که روی حیوانات انجام میدادن)، و این سرعت پیشرفت علم و تکنولوژی در یک قرن اخیر... ولی همچنان یه عده هستن که خودشون انتخاب کردن در "جهل مرکب" زندگی کنن...!
یکی امثال شما خیلی افراد جکی هستید، یکی افرادی که مثل شما تمام شبانه روزشون رو دارن سعی میکنن فرگشت و دستیافته های علوم جدید درباره ی سن عالم رو نقض کنن و بگن یه سری داستانای قدیمی درباره موجودات خفن، واقعیات هستن و نه علوم جدید...
درک کن عزیزم که این فعالیت های شما در چشم افرادی که میفهمن، تنها باعث مضحکه بودن خود شما میگردد.
افرادی که دور امثال شما جمع میشن و به به و چه چه میکنن، یه عده بیسواد مثل خودتونن![]()
Last edited by Zeitgeist; 05-07-2013 at 14:02.
آقای Majid4mi من تمام صفحات این تایپک رو زیر و رو کردم چون برام این مسئله جالب بود.
اما یه سوال:ناسا برای چی باید اینقدر ناشی بازی دربیاره؟؟
و تمام این تصاویری که شما گذاشتین براساس ناشی بودن ناسا و طراحای عکسا باشه؟؟
ممنون میشم با جوابی قاطع و مستند به این موضوع سردرگمی من رو از بین ببرین
من این مثلا مقاله رو قبلا خونده بودم ولی با اینکه شخصا در تمام موارد انسان پرسشگر و شکاکی هستم ولی از استدلالهای این مقاله علمی خندم گرفت
اینکه ماه نور میتابونه پس بابد تمام عکسها سوخته بشن واقعا از یه ادم با تحصیلات ابتدایی هم بعیده و نیاز نیست منجم باشین تا فرق ستاره و سیاره رو بدونین
اینکه چرا 40سال پس اینکارو کردن ولی الان نمیتونن!!! واقعا حرف مسخره و بی ارزشیه چون در این صورت باید تمام اکتشافات فضایی رو برد زیر سوال نه فقط رفتن به ماه
اینکه چرا ارمسترانگ به انجیل قسم نخورده بازم خنده داره چون یه دانشمند هرگز علم رو با قسم خوردن ثابت نمیکنه حالا بگذریم که ایا اصلا به اون کتاب اعتقادی داره یا نه
اینکه گفته بشه چون در ماه هوا وجود نداره پس سرما و گزما معنایی نداره نشون میده طرف یه ادم کم سواد هست که انواع از انتقال حرارت هیچی نمیدونه
اینکه گفته میشه چرا پرچم تکون میخوره یا توی 2تا عکس شبیه هم هست بازم نشون میده طرف هیچی از فیزیک و جرم و انرژی نمیدونه
و ....
یا اینکه ذوستمون اینجا فقط عکس قرار میدن بدون هیچ توضیح درستی که اصلا کجای عکس مشکل داره و دلیل علمی بیارن نه دلیل ....
کاش حداقا کسانی که اینجور تئوریها رو مطرح میکنن یه مقدار کار بیشتری روی تئوریشون انجام بدن که واقعا بشه اسمش رو مطالب علمی گذاشت نه مالیخولیالی
من هرچی بررسی کردم این عکسها رو واقعا نفهمیدم ایراد از کجاست
طاقدیس و ناودیس امواج پزچم اتفاقا کاملا درسته توی عکسهای در 2جهت
این عکس شماست
الان همونطور که مشخص کردم توی نقطه 1 و نقطه2 کاملا عکس از روبرو و پشت پرچم در فرورفتگی و بالازدگی یا همون طاقدیس و ناودیس مطالبقت دارن
حالا اگه میشه کاملا توضیح بدید که منظور شما چی بوده دقیقا؟
Last edited by havzhini; 05-07-2013 at 14:19.
بله و قبلش هم NASA اعلام کرده بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا" چند سال دیگه هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به خوردمون میدن و بعدش دوباره باید بگردیم دنبال پرتقال فروش!
AS17-145-22159
AS15-90-12248
AS15-86-11601
AS15-88-11865
AS16-107-17446تا حالا به این فکر کردین که چرا ماه سیاه و سفید و خاکستری هست؟ اما سنگهایی که از ماه آورده شدند رنگارنگ هستند!
در واقع در کره ماه تنها اشیاء رنگی که به چشم می خورد تجهیزات NASA هست!
به نظرم ویرایش کردن یک عکس یا فیلم سیاه و سفید و کم کیفیت راحت تر باشه تا یک عکس یا فیلم رنگی با کیفیت!
AS15-82-11075اثبات جعلی بودن عکس بالا توسط Professor Colin Rourke[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
AS15-82-11180
a15pan1661856south
ببین دوست عزیز
شما درست میگی، من که برای شما با سوادها دعوت نامه نفرستادم که حتما" بیاین اینجا ما رو ارشاد کنین!
یه عده بی سواد اینجا سوال و جواباشون رو باهم رد و بدل می کنن. در شاءن شما نیست با یه عده بی سواد هم کلام بشین.
راستی توی هیچ خبری نداشتیم که اولین عمل جراحی پیوند "سر" انسان به انسان موفقیت آمیز بوده! ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) اون پزشک ایتالیایی هم به نظرم شکر زیادی خورده! بشر هنوز نمی تونه معلولان قطع نخاعی رو درمان کنه، اونوقت امثال این آقا می خوان n تا رگ و عصب و ... رو پیوند بزنن!
راستش این سوال رو نباید من جواب بدم! این سوال رو باید NASA جواب بده.
چیزی که تا الان برای من و برای خیلی ها قطعی هست اینه که کل ویدئو ها و عکسهای آرشیو ناسا جعلی هست و هر کسی داره به شیوه ای اعلام میکنه. (کافی یه کم توی نت یه چرخی بزنین).
حالا شما این عکسها و مطالب رو یا قبول میکنین و یا مثل خیلی های دیگه بی تفاوت از کنارش رد میشین. یا هم که کلا" صورت مسئله رو پاک میکنید و منکر میشید. من فقط دارم بخش هایی از مطالب رو به شما نشون می دم.
این مطلب یه ادعایی هست که باید روش فکر بشه. هر چند این مطلب خنده دار نیست، اما یادتون باشه که خیلی چیز های خنده دار توی این دنیا وجود داره که حقیقت دارن! خیلی ها میگن که پس با این استدلال روی زمین هم نمی شه عکس گرفت، چون زمین هم داره روی کره ها و سیارات دیگه نور خورشید رو انعکاس میده. درست هم میگن اما از یه حقیقتی غافل میشن. از اتمسفر کره زمین که هم جلوی اشعه های کیهانی رو میگیره تا به زمین نرسن و هم باعث میشه نور کمتری از زمین انعکاس پیدا کنه. کره ماه هیچ اتمسفری نداره. و تمام اشعه های کیهانی بدون هیچ مانعی به ماه می خوره، نور هم تقریبا" با توجه به حجم کوچکتر ماه به نسبت زمین بیشتر از زمین منعکس میشه. نکته بحث برانگیز اصلی اینه که به ادعای NASA تمام عکسهای ماه با نگاتیو گرفته شده.
دوست عزیز کسی اکتشافات فضایی رو نبرده زیر سوال! چون تمام اون اکتشافات توسط ربات صورت گرفته.
این مطلب توی مقاله نیومده. فقط از جهت روانشناسی قضیه اون کلیپ رو اینجا گذاشتم.
این قسمت از مقاله
کاملا" علمی و مستند هست. میشه کمی ما رو راهنمایی کنید؟گرما با به عنوان حركت و لرزش مولكول هاي ماده معني مي شود. حركت سريع مولكول ها، يعني دماي بالاتر. حركت آرامتر مولكول ها يعني دماي پايين تر. صفر مطلق دمايي است كه در آن حركت مولكول ها، متوقف مي شود. براي داشتن گرما يا سرما، بايد ملوكول هايي موجود باشند. خلأ حالتي از نيستي است كه هيچ مولكولي وجود ندارد. خلأ هم درجاتي دارد.دانشمندان معتقدند كه خلأ كامل وجود ندارد. فضا شبيه ترين چيز به خلأ كامل است كه براي ما شناخته شده است. در جايي كه ما به عنوان فضا مي شناسيم مولكولهاي بسيار كمي وجود دارد كه مفهوم اندازه گيري سرما وگرما در آن غير ممكن است. اين همان دليلي است كه براساس آن ما از فلاسك يا بطر هاي خلأ براي نگهداري مايعات سرد يا گرم استفاده مي كنيم تا بدون نياز به دوباره سرد كردن يا دوباره گرم كردن، دماي آنها حفظ شود. همه ي انواع پرتوها در خلأ حركت مي كنند اما هيچ تأثيري برخلأ ندارند.
پرتوهاي گرمايي خورشيد در فضا حركت مي كنند اما فضا را گرم نمي كنند. در واقع پرتوهاي گرمايي خورشيد به هيچ وجه تأثيرگذار نيستند تا وقتي كه به ماده برخورد كنند. حركت هاي مولكولي وقتي انرژي موجب به صورت مستقيم توسط ماده دريافت شود، زياد مي شوند. زماني كه طول مي كشد تا ماده بر اثر نور مستقيم خورشيد در فضا گرم شود، به رنگ نور، خواص عنصري آن، فاصله از خورشيد، و نرخ جدب موج گرمايي توسط ماده بستگي دارد.
فضا داغ نيست. فضا سردنيست. اجسامي كه گرم مي شوند به وسيله ي فضا نمي توانند سرد شوند.
اولين كار براي سرد كردن يك جسم اين است كه آن را از معرض نور مستقيم خوشيد دور نگه داريم. چيزهايي كه در سمت سايه ي يك چيز ديگر قرار دارند، عاقبت سرد مي شوند، اما نه به خاطر اين كه فضا سرد باشد. فضا سرد نيست. گرما و سرما در خلأ فضا وجود ندارد. قوانين حركت دستور مي دهند تا مولكولها آهسته تر حركت كنند. اگر هيچ منبع گرمايي ديگري نباشد، اجسام بالاخره سرد مي شوند، اما از آنجايي كه خلأ موجود در فضا يك عايق كامل محسوب مي شود، زمان زيادي طول مي كشد تا يك جسم سرد شود حتي زماني كه به طور كامل از معرض امواج گرمايي يا ديگر امواج خارج شود.
ناسا ادعا مي كند كه فضاپيما به آرامي چرخش مي كرده است تا قسمت هاي قرار گرفته در سايه، به وسيله ي سرماي جان فرساي فضا سرد شود… سرماي جان فرسايي كه وجود ندارد. در واقع تنها كاري كه چرخش سفينه مي توانسته انجام دهد، آن بوده است كه گرمايي ثابت و حتي بيشتر براي سفينه را سبب شود همانند وقتي كه شما يك هات داگ را روي آتش مي چرخانيد. در واقع يك غذا كه نامش فضانورد آپولو بوده است، پخته مي شده است. حداقل كاري كه مي شود كرد اين است كه وقتي سفينه به زمين بازمي گردد شما دلتان نمي خواهد كه در سفينه را باز كنيد.
تا فیزیک رو چی فرض کنیم! به چی بگیم دلیل علمی!!
مجید عزیز . من از نحوه بحث کردن شما خیلی خوشم اومده .
اون خبری که shabe saket گفته رو من توی پروف خودش هم بهش گفتم که منبع نداره و اینکه با توجه به مقدار اهمیتی که این سنگ ها داره قابل قبول نیست که چندین تکه ازش رو ته انبار پیدا کنن . ایشون هم با سعه صدر کامل پیام من رو تایید عمومی کرد .
دوم اینکه نسبت رنگ ماه و ماشین ها و سنگ ها رو خیلی راحت میتونی با یک ساحل دریا مقایسه کنی . شما وقتی به ساحل نگاه میکنی با وقتی که یه سنگ رو از اون برمیداری و تمیزش میکنی و از نزدیک ازش عکس بر میداری کلا فرق داره . نداره ؟
سوم اینکه نور ماه به نسبت اون با توجه به حجم کوچکترش بیشتر از زمین منعکس نمیشه . هر سطحی به نسبتی که نور بهش تابیده میشه به همون نسبت خودش بازتابش داره .
دادا شما از اول تاپیک اصرار داری به فونت بزرگ . احتمالا به خاطر وبلاگ داری باشه . ولی همین فونت متوسط هم بنویسی ما قبولت داریم
باشه مجید جان ممنون که داری این تصاویر و اتفاقات رو بازتاب میکنی و سعی داری مارو
متوجه کنی که آمریکا دروغ گفته اما باز من نمیدونم جدا چرا؟؟تمام آزمایشات و....الکی
بوده؟؟من مثل خیلی های دیگه بیتفاوت نمیخوام از کنارش رد شم وادعای دانایی هم نمیکنم چرا که 15 سال سن بیشتر ندارم
و اطلاعات کافی هم ندارم که بخوام وارد بحث بشم اما میخواستم بدونم که شما میگی تمام کارهایی که آمریکا در زمینه هوا و فضا انجام داده
الکی بوده؟؟ایستگاه فضایی و کاوشگر کنجکاوی و.....؟؟؟
حالا به بحث ماه کاری ندارم چرا که آمریکا نیاز داشت برا اینکه یه نوع اسلحه یا برتری نسبت به حریفش تو جنگ سرد داشته باشه
یه کار بزرگی بکنه اما باز میخوام بدونم که آیا واقعا آمریکا به اون بزرگی توانایی سفر به ماه رو نداشته؟؟
Last edited by lionf3; 05-07-2013 at 18:05.
اولا من میتونم قبول کنم این مطلب فقط یک ادعا هست نه حتی یک نظریه و تئوری علمی و فقط در حد همون چهارچوب ادعا باید باهاش برخورد بشه نه اینکه اینطوری تمام اطالاعات علمی و مستند رو با پسوند دروعین خونده بشه بعد تازه گفت حرف ما فقط ادعا هست
من تخصصی در زمینه علوم فضا و کیهان شناسی ندارم و فقط بعنوان علاقمند و دنبال کننده بحث صحبت میکنم
باز هم میگم تخصص در زمینه تجهیزات عکاسی ندارم ولی مدرک و دلیلتون برای این مطلبتون که میفرمایید اشعه های کیهانی اجازه عکاسی نمیده چی هست؟دقیقا چه اشعه ای این اجازه رو نمیده و نگاتیو رو از بین میبره؟لطفا با مدرک عنوان کنید اگر این مطلب ثابت شده هست
ولی اگر باز هم فقط یک ادعا هست عنوان کنید فقط یک ادعا
پس مشکل فقط فرود انسان بر روی کره ماه هست؟
خب بر طبق ادعای شما که میفرمایید بعد از 40سال هنوز فرستادن انسان به کره ماه تکرار نشده من نمیتونم ادعا کنم که همچین تشکیلاتی که این همه اکتشافات فضایی داشته چه دلیلی داره نتونه انسان هم بفرسته به ماه؟
بحث روانشناسی رو که مطرح میکنید باید گفت خب از لحاظ رواشناسی ایا بررسی کردین که یه انسان دانشمند از لحاظ علمی چرا باید وسط خیابون عملی که یک فرد پرخاشگر و غیرنرمال ازش میخواد رو انجام بده؟
اونم کاری مثل قسم خوردن که هیچ عقل و منطق و شعوری قبولش نخواهد کرد
از لحاظ غلمی باید عرض کنم مطلب شما یه ایراد اساسی داره و اون اینکه در علم انتقال حرارت 3شیوه انتقال حرارت وجود داره که شما یکی رو در نظر گرفتین که انتقال حرارت جابجایی هست و 2 مورد دیگه تشعشعی و هدایتی هست رو از قلم انداختین که توی این مورد که شما عنوان کردید بله انتقال حرارت جابجایی در فضا و خله وجود نداره ولی انتقال حرارت تشعشعی و هدایتی وجود داره و رو به اشعه خورشید بودن یا در سایه بودن بخاطر این هست
البته امیدوارم از این مورد ندانسته و از روی نداشتن اطلاعات باشه نه غرض ورزی
فیزیک و قوانین فیزیک فرضی نیست بلکه یه علم هست با قوانین ثابت مشخص که همه چیز در چهارچوب اون قوانین معین میشن و کسی که علمی صحبت کنه مطالبش قابل قبوله
پس بهتره برای رد کردن یه مطلب علمی مثل این مورد موارد علمی اثباتپذیر داشت نه مطالب ناقص و برداشتهای غیر علمی و کاملا غلط
مثل مورد پرچم که من که موردی در رد اون یا دروغین بودن نصب پرچم در ماه ندیدم و شما اصلا توضیح مجددی ندادید
Last edited by havzhini; 05-07-2013 at 20:49.
کشف خاک ماه روی زمین پس از 40 سال
دانش > فضا- همشهری آنلاین:
جمعآوری و مرتب کردن انبار فضایی بزرگی در لابراتوار ملی لارنس برکلی منجر به یک کشف فضایی توسط مسئول آرشیو این انبار شد.
براساس گزارش Cnet، کارن نلسون مسئول آرشیو این انبار است که در حین تمیز کردن انبار موفق به کشف ظروف شیشهای حاوی خاک ماه شد که نیل آرمسترانگ و باز آلدرین در ماموریت مشهور خود به کره ماه جمعآوری کردهبودند.
پس از بازگشت آپولو 11 در سال 1969، سنگها و خاک جمعآوری شده توسط آرمسترانگ و آلدرین به تدریج در میان 150 لابراتوار در سرتاسر جهان توزیع شد تا پس از آزمایش و تحقیق به ناسا بازگردانده شوند،اما برخی از آنها در این لابراتوارها باقی ماندند. این نمونهها نیز در لابراتوار برکلی به فراموشی سپرده شدهبودند تا اینکه مسئول آرشیو انبار این لابراتوار آنها را دوباره کشف کرد.
این نمونهها درون بطریهای شیشهای وکیوم شدهای نگهداری شدهاند و هنوز مشخص نیست چگونه از این انبار بزرگ سردرآوردهاند. این نمونهها طی تمامی این سالهای فراموشی در کنار نسخهای از مقاله مطالعه برروی ترکیبات کربنی در نمونههای ماه ماموریتهای آپولو 11 و 12 نگهداری شدهاند.
ممکن است محققان در برکلی به محض اینکه نتوانستهاند نشانهای از حیات کربنی در گذشته ماه بیابند،علاقه خود را به این نمونهها از دست داده و آنها را به انبار انتقال دادهاند. ناسا از نلسون درخواست کرده که این نمونهها را به این سازمان بازگرداند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)