cpu 2.4 celeron
ram 1 gb
geforce 5500
نصب میشه ؟
cpu 2.4 celeron
ram 1 gb
geforce 5500
نصب میشه ؟
بازی هنوزتازه اومده هیچ منتقدی دست به قلم نشده همه منتظر نکات ضعف و مثبت بازی هستند اونوقت بدنبال فارسی شدنش می گردی فعلا باید منتظر نطق وزارت ارشاد نصبت به ممنوعیت بازی در داخل کشورباشم آخه هنوز بازی دستشون نرسیده
راستی یادم رفت یک سئوال تخصصی داشتم
این نمرات مافیا از سایتها و نشریات نمره اول وآخرشه یا احتمال تغییر وجود داره
اخه داداشم وقتی دیدشون به مرض دیوانگی رسید نزدیک بود بلایی سرخودش بیاره احتمال تغییر دادن نمرات وجود داره
بره من که فقط یه آنزیپ کردن بود . روی 3DVD بود البته . یه جورای انگار پرتابل بود
---------- Post added at 08:11 PM ---------- Previous post was at 08:10 PM ----------
اینم کرک بازی روی سرور ایرانی و قابلیت رزیوم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 08:13 PM ---------- Previous post was at 08:11 PM ----------
داستان بازی فعلا که زیبا شروع شده . خود بازی هم خیلی قشنگه . بریم جلوتر ببینیم چی میشه![]()
بازی به دستم رسید 3 تا دی وی دی اجراش کردم مشکلی نداشت
--------
ممکنه وسطای بازی به مشکل بر بخوره؟
نمراتش قابل تغییر نیست.اگر نقدهایی که من از بازی خوندم درست باشه همون 7 ign برازنده این بازیه.
بیشترین مراحل بازی شامل این میشه که شما بری ماموریت رو بگیری بعد با ماشین بری یک سری ادم رو بکشی بعد با ماشین بر گردی اپارتمانت رو تختت بخوابی تا مرحله تموم شه همین.بیشتر گیر نقد ها رو مراحل تکراریه بازیه. در ضمن مافیا ادعا کرده بود که دنیای این بازی از دنیای جی تی ای زنده تره ولی تو نقد ها نوشته دنیای این بازی فوق العاده مرده هست.
---------- Post added at 08:45 PM ---------- Previous post was at 08:43 PM ----------
دوستان کرجی جایی نیاوارد؟
اگه نه که فردا صبح احتمالا سی دی سنتر تو میدان سپاه یا شهرام میارن
رو سیستم من جواب داد اما رو سیستم داداشم که اینترنت نداره جواب نداد
ایا از اون قسمت اپدیته یا مشکل چیز دیگه ای هست ؟
نصب میشه. اجرا نمیشه
ببخشید رو لپ تاپ من خوب اجرا میشه؟
Cpu i7 1.6
ram 4gb ddr3
vga geforce 230m 1gb up 2815 mb
os windows 7 64bit
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)