تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا تیم ملی بسکتبال ایران به دور دوم صعود خواهد کرد؟

راي دهنده
98. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی

32 32.65%
  • خیر

69 70.41%
Multiple Choice Poll.
صفحه 22 از 46 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 451

نام تاپيک: آرشیو / جام جهانی بسکتبال (FIBA World Championship) | ترکیه 2010

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehryazdan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

خوبه استدلال شما منطقی هست مال ما نه من بین همه این بچه باهات شرط میبندم اگر اینها بازی رو پخش کنند مطمئن باش اون آخرشو حتما حذف میکنند اگر اینجور نباشه من دیگه اینجا نمیام
    شما فکر کنم یادت رفته کجا زندگی میکنی
    تمام دلایل پخش نکردن سیاسی بود وبس شما هم هر جوری دوست داری فکر کن

---------- Post added at 10:56 PM ---------- Previous post was at 10:55 PM ----------

پس با این حرف مطمئن شدم شما چیزی از دزدی فرهنگی نمیدونی اینها همیشه تمام مسابقات لالیگا سری آ و خیلی از مسابقاتو کلا دزدی میکنند

داره خودمونی میشه arisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

گزارشگران ترک اتفاقا به نظرم گزارش منصفانه ای انجام دادند،مخصوصا چند حرکت زیبای ایرانیها که حسابی به وجد اوردشون..

در ضمن اگر کسی کمی از بسکتبال سررشته داشته باشه میتونه بفهمه که ایران بازی خوبی انجام دادن و در ضمن کمترین گل را هم نسبت به سایر تیمها به جز برزیل تا به حال خوردن از ایالات متحده..

پی اس : بازیهای شبیه این تورنومنت که حساب ویژه ای روی حق تلویزیونیش به خاطر جهانی بودن باز میشه و مستقیما در منطقه ی ما حق پخشش به یک شبکه واگذار شده و از همه مهمتر تیم خود کشور هم در اون حضور داره (و زیر پا گذاشتن قوانین تورنومنت باعث محرومیت شدید تیم میشه) با بازیهای لیگها که تقریبا دست کشورها برای پیگیری حقشون در صورتی که بخواهند بسته است تفاوت زیادی میکنه
    Last edited by arisa; 01-09-2010 at 22:04.

آخر فروم باز iceweek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

پس با این حرف مطمئن شدم شما چیزی از دزدی فرهنگی نمیدونی اینها همیشه تمام مسابقات لالیگا سری آ و خیلی از مسابقاتو کلا دزدی میکنند
    داری اشتباه میکنی.
    مثلا اخبار ورزشی مگه نمیبینی؟برای بعضی خبرهارا تصاویر ارشیو سال گذشته میگذارن یا فقط چند ثانیه را دائما تکرار میکنن.
    دلیلش اینه که نمیخوان برن بخرنش وگرنه کاری نداشت از یه خبرگذاری ها فیلمشو بگذارن.مثل اب خوردن.

تمام دلایل پخش نکردن سیاسی بود وبس شما هم هر جوری دوست داری فکر کن
    هرکسی حق داره هرطور دوست داره فکر کنه.چه من و چه شما.ولی داری اشتباه میکنی

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

علت پخش نشدن بازیها به توافق نرسیدن با شبکه الجزیره عنوان شده بود،الجزیره حق پخش تمام بازیها را در خاورمیانه خریده بود و یک روز قبل از شروع بازیها هنوز به توافق نرسیده بودند و بازی اول هم پخش شد ولی بصورت ناقص و احتمالا به صورت غیرتوافق! که گویا کارش بیخ پیدا کرد و اجازه ی پخش باقی بازیها داده نشد..

در ضمن انتظار بالا داشتن از تیمی که چند سال پیش آرزو داشتیم از چین با اختلاف بالا نبازه انتظاری غلط هست ..
    دوست خوبم همونطور که قبلا گفتم عدم پخش هیچ ربطی به حق پخش و مشکلات فنی مذهبی تماشاگران و دنسر و اینها نداشته بالاخره گزارشگر شنگول رادیو ورزش هم از یه جایی بازی رو میدیده زنده و گزارش می کرده... علت فقط تداخل با برنامه های شفته و سریالهای مسخره و بسیار بی سر و ته بوده نه به باخت جلو آمریکا ربط داره چون مشخصا ما تونس رو شکست می دادیم بازی اول هم چون ساعت 23 به وقت تهران بود پخش شد باز یه عده بگن برای آبرو ریزی جلو آمریکا بود و ابعاد سیاسی داشت و فلان و فلان...

در ضمن یکی از عزیزان باید گیرندش رو بهتر تنظیم کنه من گفتم تونس با اینکه وضع خیلی متفاوتی از نظر اقتصادی با ما داره اما از نظر امکانات سخت افزاری و حمایتهای دولتی از ما جلوتر هست این دلیل نمیشه که بازیکنان این تیم قویتر یا مربی هاشون فنی تر باشند

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

مقایسه کنید:
    بازی ایران وآمریکا در جام جهانی 98 (با این که پیروزی آمریکا محتمل بود) پخش شد.12 سال قبل
    بازی ایران و آمریکا در جام جهانی بسکتبال ((با این که پیروزی آمریکا محتمل بود)پخش نشد.
    خب امکانات 12 سال قبل بیشتر بود یا الآن؟
    خودتون قضاوت کنید

آخر فروم باز iceweek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

مقایسه کنید:
    بازی ایران وآمریکا در جام جهانی 98 (با این که پیروزی آمریکا محتمل بود) پخش شد.12 سال قبل
    بازی ایران و آمریکا در جام جهانی بسکتبال ((با این که پیروزی آمریکا محتمل بود)پخش نشد.
    خب امکانات 12 سال قبل بیشتر بود یا الآن؟
    خودتون قضاوت کنید
    چه مقایسه جالبی!!!
    راستی جوابتونا توی پست بالا اقای arbabe.sayeha دادن که گفتید تونس قویتر بود.
    حالا نگفتید تونس هم چون احتمال باختمون میرفت پخش نکردن یا نه.
    ما منتظریم بالاخره از زبان شما بفهمیم چی شده و چی نشده

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehryazdan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

خوب وقتی کل 90 دقیقه فوتبال رو دزدی میکنند 30 ثانیه اخبار ورزشی هیچ وقت نمیتونه ملاک باشه
    چون اینجا جاش نیست دیگه نمیخوام ادامه بدم
    ولی من تنها جذابیت رو تو روندو میدیدم که اونم اونجوری شد واسه همین خیلی بهم نمیچسبه تیم آمریکا اگر اون ستاره ها بودن مطمئن باشید امروز اون ورزشگاه پر میشد

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

در ضمن یکی از عزیزان باید گیرندش رو بهتر تنظیم کنه من گفتم تونس با اینکه وضع خیلی متفاوتی از نظر اقتصادی با ما داره اما از نظر امکانات سخت افزاری و حمایتهای دولتی از ما جلوتر هست این دلیل نمیشه که بازیکنان این تیم قویتر یا مربی هاشون فنی تر باشند
    آقا شما من رو دیوانه کردی امروز
    اگه ایران از تونس قویتره خب بردنش افتخار نداره اگه ضعیف تره خب بگو تا ماهم بفهمیم دیگه.

داره خودمونی میشه arisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوست خوبم همونطور که قبلا گفتم عدم پخش هیچ ربطی به حق پخش و مشکلات فنی مذهبی تماشاگران و دنسر و اینها نداشته بالاخره گزارشگر شنگول رادیو ورزش هم از یه جایی بازی رو میدیده زنده و گزارش می کرده... علت فقط تداخل با برنامه های شفته و سریالهای مسخره و بسیار بی سر و ته بوده نه به باخت جلو آمریکا ربط داره چون مشخصا ما تونس رو شکست می دادیم بازی اول هم چون ساعت 23 به وقت تهران بود پخش شد باز یه عده بگن برای آبرو ریزی جلو آمریکا بود و ابعاد سیاسی داشت و فلان و فلان...

بله،من هم قطعی نگفتم،شاید هم دلیل این بوده،مشکلات تصویری هم که دنسرها را که خود شبکه های معمول هم پخش نمیکنند و بیشتر برای تماشاچیان داخل سالن هست و شبکه اصولا بهترین وقتش را برای پخش اگهی اختصاص به دنسرها نمیده،تماشاگران هم مشکلی نداشتند و بازی هم منحصرا مربوط به امریکا نمیشد عدم پخشش چون بقیه هم تقریبا پخش نشدند حتی بازی ی که با برد ایران همراه بود،هرچند به نظرم کار درستی نبود به هر دلیلی،امیدوارم با اومدن شبکه ی ورزش کنداکتور بازتر بشه تا هم عادل به 12 دقیقش! برسه و هم دوستداران بسکتبال و فوتسال و والیبال و ... به سهمشون از رقابتهای زنده خصوصا ملی..

پی اس : در ضمن امیدوارم دوستان حداقل های قانونی را رعایت کنند و اینطور یک تاپیک تخصصی را به انحراف نکشونند..

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

آقا شما من رو دیوانه کردی امروز
    اگه ایران از تونس قویتره خب بردنش افتخار نداره اگه ضعیف تره خب بگو تا ماهم بفهمیم دیگه.
    قشنگ بخون که مشکلی پیش نیاد تیم تونس توسط دولتش به شدت حمایت شده با اینکه هیچ افتخار خاصی نداره بهترین و جدیدترین ورزشگاه به همراه بازی های دوستانه خوب و کمک مالی عالی داشته اما ایران اینها رو نداشته که هیچ مشکلات خروج از کشور تهیه بلیط و پروازهای معمولی و خسته کننده...برد تونس از این جهت ارزشمنده که ما با کمترین پشتیوانه و حمایت به مسابقات رسیدیم و در اولین دوره پیروزی کسب کردیم یعنی می خوام بگم اونها برای ضعیفترین هاشون در هر رشته ای چقدر ارزش قائل هستند و حمایتشون می کنن ما بردن در جام جهانی بسکتبال و بازی های قابل قبول رو بی ارزش و کوچیک می کنیم

لطفا انقدر قضیه رو به سیاست ربط نده امروز خدا رو شکر اینترنت هست با سرعت کم ماهواره هست و ... مردم اطلاعاتشون به روز میشه هر کسی کوچکترین اطلاعات ورزشی داشته باشه می دونه آمریکا قدرت بالامنازع بسکتبال دنیا هست و کسی الان از باختن با بیش از 30 اختلاف ناراحت نیست و گریه نمی کنه!به غرور و شخصیت افراد منطقی بر نمی خوره شاید شکستن پلی برای پیروزی باشه ولی این از اون شکستهای تلخ نیست مثل شکست مقابل عربستان نیست مثل شکست مقابل بحرین نیست ناامید کننده نیست!

والسلام علیکم
    Last edited by Kianoosh; 01-09-2010 at 22:23.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •