تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 376 اولاول ... 121819202122232425263272122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 3758

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2010-2011

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

فرگوسن: احمقانه ، 2 امتیاز از دست دادیم

سایت گل- سرالکس فرگوسن، مربی باشگاه یونایتد از نتیجه تساوی ای که تیمش مقابل فولام دست یافت، به شدت ناراحت است.

گل دقایق پایانی بازیکنان فولام باعث شد تا منچستر به جای کسب سه امتیاز، تنها یک امتیاز از دیدار هفته دومش کسب کند و بدین ترتیب چلسی با دو امتیاز برتری نسبت به یونایتد در صدر جدول رقابتها قرار گرفت.

یونایتد در این دیدار از حضور وین رونی در ترکیبش محروم بود؛ چرا که ستاره انگلیسی به دلیل ابتلا به بیماری ویروسی قادر به همراهی تیمش نشد. نانی هم در دقیقه 87 یک ضربه پنالتی را از دست داد تا این هم یکی دیگر از دلایل ناکامی یونایتد در این دیدار قلمداد شود.

در پایان این دیدار سرالکس فرگوسن در صحبتهایی به ام.یو.تی.وی گفت:« زمانی که بادر اختیار داشتن ضربه پنالتی، فرصتی برای کنترل بازی را به دست می آوری، باید از آن بهره ببری. این فرصتی بود که ما از دست دادیم و این باعث شد تا آنهارو به جلو حرکت کرده و در نهایت بازی را به تساوی کشاندند.»

سرالکس در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که یونایتد پس از دست یابی به دومین گلش تلاش لازم برای پیروزی در بازی راانجام داده بود.

او گفت:«از دست دادن یک ضربه پنالتی که می توانست بازی را 1-3 کند، سخت بود. به همین سادگی دو امتیاز ازدست دادیم و همین نگران کننده است. نباید احمقانه امتیاز از دست بدهیم و ما در دیدار هفته دوم به طرز احمقانه ای امتیاز از دست دادیم و از این گریزی نیست.»

البته فرگوسن معتقد است که تیم هیوز نیز شایستگی کسب امتیاز از این دیدار را داشت و گفت:« اگر بخواهیم عادل باشیم، فولام تیم برتر نیمه دوم بازی بود و فکر می کنم که ما شایسته این نبودیم که با نتیجه 1-2 از حریف پیش باشیم.آنها مشکلات زیادی را برای ما ایجاد کردند، به ویژه بابی زامورا که مهره ای کلیدی برای آنها بود.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اگه میشه با عکس توضیح بدید.....مرسی

یه خرده با این سایته باید ور بری تا همه جاش رو خوب یاد بگیری . برای تیم های محبوب یه بخش مجزا داره .برای هرلیگ بخش مجزا داره و .....

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

هفته دوم لیگ برتر: سیتی 3 - 0 لیورپول
    سیتی! پیش به سوی اوج!
    در آخرین دیدار هفته دوم رقابتهای لیگ برتر منچسترسیتی بانتیجه 0-3 مقابل لیورپول به برتری رسید.

سایت گل - هفته دوم رقابتهای لیگ برتر با برگزاری دیداردو تیم منچسترسیتی و لیورپول به پایان رسید.
    لیورپول در حالی گام به هفته دوم گذاشت که در اولین هفته این رقابتها مقابل آرسنال به تساوی رسیده بود و منچسترسیتی نیز پس از تساوی بدون گل مقابل تاتنهام در هفته اول، پذیرای هاجسون و شاگردانش بود.
    گل زودهنگام گرث بری در دقیقه 13 سیتی میزبان را از حریف پیش انداخت تا نیمه اول با برتری 0-1 سیتی به پایان برسد.

با آغاز نیمه دوم کارلوس تبس در دقیقه 52 برای دومین بار دروازه لیورپول را گشود و در دقیقه 68 نیز سومین گل سیتی از راه رسید و تبس از روی نقطه پنالتی بار دیگر برای تیمش به گل رسید.
    بدین ترتیب و در پایان هفته دوم رقابتهای لیگ برتر، چلسی با 6 امتیاز صدرنشین مطلق جدول است.آرسنال با 4 امتیاز و تفاضل گل 6 در رده دوم است و تیمهای منچستر یونایتد ، منچسترسیتی، بولتون، بیرمنگام، وولورهمپتون و تاتنهام، همگی با 4 امتیاز و تفاضل گل کمتر در رده های بعدی هستند.
    منبع خبر: گل
    کد:
    پ.ن:

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مانچینی: خوشحالم در حضور شیخ منصور بردیم

سایت گل – شیخ منصور، مالک منچسترسیتی برای اولین بار به ایست‌لندز رفت تا بازی تیمش را تماشا کند. سیتی این بازی را سه بر صفر مقابل لیورپول برد.

روبرتو مانچینی خوشحال است که باشگاهش پیروزی مهمی به دست آورده و پیام قدرتمندی به دیگر مدعیان فرستاده است.

مربی ایتالیایی می‌گوید: «اول از همه باید بگویم که منچسترسیتی شبی رویایی داشت. به خاطر همه چیز خوشحالم. امیدوار بودم که بازی خوبی داشته باشیم چون شیخ منصور برای اولین بار به ورزشگاه آمده بود و این برای ما مهم بود.»

او ادامه می‌دهد: «به نظرم ذهنیت خیلی مهم است. ما تنها کارلوس تبس را در خط حمله داشتیم اما می‌دانیم که ذهنیت مهم است، نه چیز دیگری. اگر تیم ذهنیت خوبی داشته باشد می‌توانیم همه را ببریم.»

مانچینی بار دیگر جو هارت را به جای شی گیون در دروازه تیمش قرار داد و این دروازه‌بان جوان دو واکنش در سطح جهانی داشت تا مربی تیمش باز هم تصمیم سختی داشته باشد. او می گوید: «تصمیم بر سر این دو نفر خیلی سخت است، اما این طور بهتر است چون می‌توانم از بین دو بازیکن خوب یکی را انتخاب کنم. ما هر سه روز بازی می‌کنیم و در حال حاضر به بازیکنانم نیاز دارم. بداقبال هستم که چهار یا پنج بازیکن مصدوم را در اختیار ندارم، اما حالا ما هر سه روز بازی می‌کنیم و بازیکنان باید آماده باشند.»

او درباره شی گیون گفت: «امیدوارم این جا بماند. شی مرد خوبی و دروازه‌بان خوبی است. به تصمیم او احترام می‌گذارم.»

کد:

هاجسون: کاش بتوانیم ماسچرانو را نگه داریم

سایت گل – روی هاجسون، مربی لیورپول امیدوار است که خاویر ماسچرانو را در باشگاه نگه دارد. او در جریان شکست سه بر صفر مقابل منچسترسیتی غایب بود.

هاجسون می‌گوید: «موضوع ماسچرانو با نهایت سرعت بررسی و حل خواهد شد. می‌خواهم ماسچرانو بماند و این آرزو و امید من است.

نمی‌خواهیم او را بفروشیم. مشخص است که او را به این مبالغی که می گویند نخواهیم فروخت. امیدوارم، هرچند امید من واهی باشد، اما می‌خواهم که خاویر ماسچرانو در تیم ما بماند. او بازیکنی خوب است و ما را به تیمی بهتر تبدیل خواهد کرد.»

یکی از بازیکنانی که در لیورپول خواهد ماند فرناندو تورس است. او در جریان شکست ناامیدکننده در خانه سیتی برای اولین بار در این فصل در ترکیب ثابت لیورپول قرار گرفت.

هاجسون می‌گوید مهاجم اسپانیایی هنوز از آمادگی کامل به دور است: «مجبور شدیم او را زودتر از زمانی که می‌خواستیم به میدان بفرستیم. او در لحظاتی نشان داد قادر به چه کارهایی است، اما البته که او پایین‌تر از حدی بازی کرد که می‌خواست باشد و از او انتظار داریم. اما باید با این موضوع کنار بیاییم.»

هاجسون درباره بازی هم گفت: «به نظرم در این شکست سنگین کمی هم بداقبال بودیم. فکر نمی‌کنم واقعا شایسته باخت با سه گل بودیم. په‌په رینا چندان در جریان بازی قرار نگرفت و به نظرم دو دوره خوب در بازی داشتیم. اما مقابل منچسترسیتی بازی کردیم که بسیار قدرتمند و موثر بازی می‌کند و البته آنها گل‌هایشان را هم در بهترین زمان‌ها زدند.»

کد:

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

لیورپول خیلی بدبخت شده از دست این بازیکن هاش ...........هی میخوان برن

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

ای نامرد این من سیتی داغون کرد لیورپولو که !

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

ما به عنوان سرور و برادر بزرگتر سیتی (یونایتد) این قولو میدیم که سیتی هیچ کاری نمی تونه بکنه

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

ما به عنوان سرور و برادر بزرگتر سیتی (یونایتد) این قولو میدیم که سیتی هیچ کاری نمی تونه بکنه

ایضا لیورپول!!

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

البته هیچه هیچ هم که نه .
    شاید بتونن دوم و سوم بشن .

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

سلام
    این برنامه مسابقات تیمهای مشهور اروپایی توی یک فرومی دیدم گفتم اینجا بزارم شاید برای شما هم جالب باشه.
    (کاری از farhad_o2)
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •