تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 109 اولاول ... 121819202122232425263272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 1081

نام تاپيک: میزگرد علمی-فلسفی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

قانون علت و معلول یا همون برهان نظم خیلی راحت نقض میشه و شده
    نمعلیت یک اصل فراتجربی هسشه بهش استناد کرد گرچه تمام کتابهای دینی ما بر این اساس بنا شده
    این رو قبلاً هم گفتم علیت یک اصل فراتجربی هست (حالا باز بحث رو ببر تو ابعاد زیراتمی!)
    آیا کسی که دین ندارد (انسانهای بی دین و غیر مذهبی)نمیتواند گفتاری نیک ، پنداری نیک و کرداری نیک داشته باشد.
    آیا این امور در سایر ادیان آسمانی وجود ندارد.
    آیا اینها اموری هستند که حتما" باید به وسیله دین و پیامبر به انسان منتقل شود و انسان خود هرگز نمیتواند ذاتا" گفتار و پندار و کرداری نیک داشته باشد.
    با این وجود کسی که فطرتا" و ذاتا" این 3 خصوصیت رو در زندگی داشته باشه دیگه نیازی به دین و پیامبر نداره.؟!
    کلّ این سه مورد درواقع میشه یک هزارم تعالیم مربوط به اخلاق در اسلام
    یک هزارم هم شاید نشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

خيلي خوشحال ميشم جواب اين سوال رو بدونم !
    آيا روشنفكران سكولار هستند يا نه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

البته این بحث زیاد ربطی به علت و معلول نداره ... حداقل مسائل مربوط به رد علت و معلول (همونطور که گفتم) گسترده تره.

یکجایی شنیدم که گفته شده بود که شر یا همون بدی ، نبود خوبیست. یعنی هر جا خدا نباشه ف بدی و شر هست. مثل نور و تاریکی. خود تاریکی وجود خارجی نداره. بلکه ما به نبود نور میگیم تاریکی. همینو بسط دادند به خدا و شیطان.
    ولی به نظر من توجیه مناسبی نیست. چون خدا بعنوان خالق جهان هر آنچه هست و نیست از اوست . (فکر کنم خدا باوران به این اعتقاد دارن و جزو تعالیم مذهبی هم هست). اگر اینطور باشه بالاخره شر و بدی هم از خداست. و تعمیم قضیه نور و تاریکی به این مورد بی جاست. یعنی باید پذیرفت اگر خدایی باشه ، همش اسماء حسنه نیست ! بلکه این خدا هم ذات بد داره و هم خوب.
    البته بازم بد و خوب نسبی هست ، از دیدگاه من هیچ چیز بد یا خوب نیست. بلکه ما هستیم که برچسب بد و خوب رو میزنیم به چیزها.
    سعید جان اینطور هم نیست. زرتشت حرف خوبی زد. ولی به شرطی که این کلمه "نیک" رو برای ما تعریف کنه و همه ی انسان ها اونو بپذیرن. بازم بر میگرده به مشکل اصلی. یعنی بدون تعیین حدود و ... برای نیک و بد اجرا همچین جمله هایی ممکن نیست.
    به به مرسی
    دقیقآ ضعف فلسفه های اسلام و دینی همینه!
    و یک مورد دیگه هم هست
    اگر ما جزو خدا هستیم و اگر جزو اون سیستم و پیکره هستیم و اگر خدا نباشه ما نیستیم پس ما اجزایی از اجزای خداوند هستیم پس خدا نیازمند ماست در حالی که گفته شده خدا بی نیازه!
    بله درسته ولی حدودش رو میتونی ببینی با یک نگاه به منشور کوروش!
    من اینقدر دیگه به روز نیستم ... در مورد این جدیدترین نظریه های فیزیک هم چیزی نخوندم ... و دلیلم رو هم گفتم . حس کردن یه چیز بدون وجود عامل خارجی معقول به نظر نمیرسه. هر چند اون عامل همون چیزی نباشه که حس میشه. ولی بالاخره یه چیزی هست.
    بله علت و معلول رو فیلسوفای معاصر زدن شلو پلش کردن رفت ...
    اما موافقم نیستم که اینجور بحث ها سوختن.
    بر عکس ... کشف حقیقت این بخش از فلسفه خیلی اساسیه.
    مشخصا شما گرایش به فلسفه در اخلاقیاتو اجتماع و ... دارید. ولی من به هر دو سمت علاقه نشون میدم. بخش مهمتر رو بخشی می دونم که سر کارش با علم و مذهب و مشخصا بحث خدا هست. همون پاسخ به سوالاتی مثل کی هستیم ؟ از کجا امده ایم ؟ و قراره چی بشه ؟
    از اون ور یعنی فلسفه اجتماعی و اخلاقی رو هم موافقم بحث کنیم.
    کتاب فلسفه فیزیک (نوشته سر جیمز جینز) یه بحث خوبی در این مورد توش بود ... واقعا بحث علت و معلول یه بحث گسترده ای داره و ایرادات زیادی بهش گرفته میشه.
    بزار به روزت کنم
    خب ببین ما بالاخره یه چیزی رو حس میکنیم
    بله حس میکنیم ولی نه زمان رو بلکه این الگو ها و ترتیب ها و پورسه باعث میشه احساس کنیم زمان وجود داره ولی خب نداره...
    در واقع همونطور که بعضی از اشکال باعث میشن چشم ما گول بخوره اینم اینطوره که شرایط باعث میشه حس ما و احساس سنج ما اشتباه کنه
    yeah
    نه منظور من بحث نبود
    ما حتی در مورد خیلی چیزا بحث میکنیم که احتمال درست بودنشون 99% یا نبودشون 99% هست
    من منظورم عقیده هرکس بود
    ببینید تا حالا توجه کردید که چرا کشورهای خارجی اینقدر نسبت به ما پیشرفت کردن؟!
    بعضیا میگن بودجه تحقیقات زیاده و...
    اما دلیل اصلی اینکه یک عامل رو حذف کردن
    دین
    منظورم این نیست که دین حذف شده(که البته اینطور تبلیغ میکنن رسانه های اسلامی)منظور اینکه آزادی دینی و عقیده ای داده شده
    یک خارجی قبول میکنه بله خدا اینه و بعد تموم شد
    میره دنبال زندگیش و علمش و...
    بحث در مورد خدا و وجودش وخیلی چیزا خوبه و شایدم نیازه و اینجا هم بحث میکنیم برای اینکه به کمک خدا و به اسم اون خیلی تغلب ها با تمام دنیا شده!!!
    ولی سوال من اینه
    خدا باشه یا نباشه یا اثبات بشه یا نشه چه سودی برای بشریت داره؟
    به نظر من بهتره بزاریم هرکس عقاید خودش رو داشته باشه و اون رو از دست نده به خاطر اینکه عقایدش همه چیزش هستن
    حالا اگر شما میخواید دیگران هم حقیقت رو پیدا کنن نگو حقیقت اینه
    حقیقت رو براشون تعیین نکن(پرسیده بودی جنبش 7 چیه که همینه)بلکه اطلاعات دو سویه در اختیارش بزار تا خودش تصمیم بگیره
    من یا خیلیا میتونن به این سوالا پاسخ بدن اگر بخوای ولی محمد جان مهم این نیست که من از کجا اومدم یا کی هستم و قراره چی بشه
    مهم اینکه من هستم و 2 روزی هم که زنده ام رو خوب باشم و بعد هم هرچیزی شد شد
    بعد از مرگ زنده شدم شدم و نشدم هم نشدم
    خوب بودن هم این نیست که خودت رو خوب بدونی و عده ای رو خس و خاشاک بنامی و بکشی و...
    خوب بودن اینکه بتونی دیگران رو هرطور که هستن قبول کنی
    آزادی هم این نیست که هرکاری خواستی بکنی بلکه آزادی اینکه اون چیزی که حقش رو داری انجام بدی(جنبش 7)
    فکر میکنم مطالعه کردم
    خیلی آشناست!
    در مورد علت و معلول هم بله درسته حرفات
    سلام
    یادمه در تاپیک قبلی خیلی در شر بحث شد و پاسخهایی هم داده شد.
    در اون تاپیک شرها تقسیم بندی شد ، اختیار و آزادی انسان در به وجود آوردن شرهای انسانی و بخشهای زیادی از شرهای طبیعی و یا در امان بودن از شرهای طبیعی بیان شد.
    درباره زلزله سوال شد و گفته شد که تا زمانی که خانه ای (غیر مستحکم)نباشد آواری هم نیست که بعد از زلزله بر سر مردم بریزد و گفته شد که دانشمندان معتقدند که از زلزله انرژی های پاک و فراوانی را میتوان استخراج کرد.
    در آن تاپیک گفته شد که این عالم عالم مادی هست و عالم ماده (به علت محدودیت ماده) همراه با نقص و بطلان و زوال و ... هست. و به این نکته اشاره شد که وجود این امور در کنار سایر امور (که به مذاق ما خوش میاید) باعث به وجود آمدن نظم زیبایی در جهان شده و به قول فارابی وجود این آفات و شرها ضروری عالم مادی و طبیعی هست . در کنار شب هست که روز را میشناسیم ، درکنار سرماست که گرما را میشناسیم ، در کنار عشق است که نفرت را میشناسیم.
    در آن تاپیک گفته شد که در دنیایی که بر آن قانون علیت حاکم هست ، تمام پدیده ها ( چه خیر و چه شر) یک علت تامه دارد و علتها ، معلول ها را به وجود می آورد .
    گفته شد که لطف خدا سبب شده که در دنیای مادی که باید انتظار وقوع هر خیر و شری را داشت ، وقوع خیر خیلی خیلی بیشتر از شر هست و قابل قیاس نیست.
    بحث امتحان الهی مطرح شد و اینکه در کتاب الهی ( که تنها راه فهم ما از حقائق عالم هست) بیان شده که هدف از خلقت انسان امتحان است و تا زمانی که شرایط سخت وجود نداشته باشد امتحان بی معنی میشود.
    و جمله ای از ابن سینا :
    اگر بگویند چرا خدا مانع شر در عالم نشد تا جهانی محقق شود که خیر محض است، در پاسخ باید گفت: اگر عالم مادی که تلازم اجتناب‌ناپذیر با شرور دارد، به گونه‌ای خلق می‌شد که در آن شری محقق نمی‌شد، دیگر، مادی نبود؛ بلکه عالم دیگری می‌شد که خیر محض است؛ در حالی که خداوند، چنین عالمی را پیش از این خلق کرده است.
    به به درود ساشا هم اومد
    اگر به انسان این اختیار داده شده که بتونه شر کنه؟
    خداوند خودش این شر رو در وجودش قرار داده پس چرا باید به خاطرش بازخواست بشه؟!!
    در مورد زلزله هم اول بگم که زلزله به موجی اطلاق میشه که از برخورد دو صفحه به هم بوجود میاد و هرچقدر به سطح زمین نزدیکتر باشه قدرت تخریبش بیشتره
    از زلزله نمیشه در حال حاضر انرژی گرفت ولی از ماگماهای داخل زمین بله میشه!
    خب حالا برسیم به چیزی که شما گفتی
    عزیز اگر اینطور هست که میگی چرا خدا مثلآ اینطور نیافریده که وقتی دو صفحه به هم میخورن یک جنگل بوجود بیاد و هیچ لرزشی هم نباشه؟!!!!!
    دقیقا برعکس گفتین!
    علم میگه دنیا از بی نظمی بوجود اومده
    من وقتش رو ندارم ولی اگر دوست داشتین برید درمورد سازوکار مکانیزم X و مدل استاندارد تحقیق کنید تا بعدش با هم بحث کنیم...
    انرژی تبدیل شده به ماده و انیشتین هم اینو گفته e=mc2
    e انرژی هست و m جرم
    ولی ماده و انرژی به هیچ وجه محدود نیستن!
    سوالی که اینجاست اینکه ماده در حالت عادی باید واپاشیده بشه ولی یه چیزی به اسم جرم هست که باعث میشه اینکار انجام نشه و...
    چیزی که پیدا نشده البته همین جرم هستش...
    بالاخره ما نفهمیدیم اعتقاد شما چیه
    خداوند شر رو آفریده یا نه؟
    مگر خدا پاک نیست پس چطور شر رو آفریده؟
    اگر نیافریده پس این شرها از کجاست؟
    البته من این سوالات رو با توجه به فلسفه اسلامی از شما پرسیدم!
    من یکی که گیج شدم
    همش تناقض
    البته ما که به امتحان اعتقادی نداریم!
    پس جوری صحبت کنید که نظرات دیگه رو هم در نظر بگیرید و مطلق صحبت نکنید
    بعدشم این همه قانون فیزیک و شیمی و راضی و... از کتاب وحی اومد؟!!!!!!!!
    نه عزیزم
    همه ی اینها رو چیزی که کفر مینامیش کشف کرده و به خاطر همین هم هست که شما داری راحت زندگی میکنی
    به لطف همین اکتشافات کفر
    البته همین اول بگم که ابن سینا هم کافر خونده شده و کتاباش هم تحریف شده توسط رهبران دینی اون زمان!
    و حالا من یک سوال دارم
    خداوند کی همچین عالمی رو آفریده که مطلقآ خیر باشه؟؟؟
    اصلآ این حرفا از کجا اومده؟
    مگه کسی تونسته تا حالا با خدا صحبت کنه که به این راحتی از زبان خداوند صحبت میشه؟!

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

آیا کسی که دین ندارد (انسانهای بی دین و غیر مذهبی)نمیتواند گفتاری نیک ، پنداری نیک و کرداری نیک داشته باشد.
    آیا این امور در سایر ادیان آسمانی وجود ندارد.
    آیا اینها اموری هستند که حتما" باید به وسیله دین و پیامبر به انسان منتقل شود و انسان خود هرگز نمیتواند ذاتا" گفتار و پندار و کرداری نیک داشته باشد.
    با این وجود کسی که فطرتا" و ذاتا" این 3 خصوصیت رو در زندگی داشته باشه دیگه نیازی به دین و پیامبر نداره.؟!
    پیشتر باید از خودتون این سوالات رو میکردید!
    کسی که این کارها رو انجام بده خودش اتوماتیک وار میره به سمت خوبی و ذات پاک خداوند
    نیازی به پبامبر و مسنجر هم نیست!
    اصلآ پیامبران دلیل اومدنشون چی بوده؟

این رو قبلاً هم گفتم علیت یک اصل فراتجربی هست (حالا باز بحث رو ببر تو ابعاد زیراتمی!)

کلّ این سه مورد درواقع میشه یک هزارم تعالیم مربوط به اخلاق در اسلام
    یک هزارم هم شاید نشه
    دانیال جان این حرفارو از کجا میگی؟!!!!!!!!!!!
    فیزیک کوانتوم در خیلی از موارد نیازی به دلیل و علت نداره
    نژاد پرسی و یا بهتره بگم عقیده پرستی!
    کاملآ معلومه تعصب بی جا داری
    هروقت این یخ رو آب کردی با هم در مورد این موارد هم صحبت میکنیم
    فقط اینکه هرچیزی که میبینی توو اسلام برای رسیدن به این سه جملست و از این سه جمله به خداوند!
    Last edited by saeeddz; 27-10-2010 at 15:58.

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

دیدگاه شما محترمه ،اما شاید منظورت رو درست نرسوندی
    یعنی دروغ ، قتل ، غیبت و ... اموری هستن که ما به اینها برچسب بدی میزنیم و ممکنه که بد نباشن ؟
    شاید منظورت این بود که هر چه که بر ما واقع میشود زاده ی افعال خود ماست ( از ماست که بر ماست ) که من هم همین رو در پست قبلی گفتم.
    بله ... دروغ و قتل و ... همشون فعل هایی هستن که ما انجام میدیم. مثل کمک به دیگران و صداقت و .... حالا من میگم ما انسان ها اومدیم دسته بندیشون کردیم به دو قمت خوب و بد. اگه یه ادم فضایی بیاد ممکنه بر عکس اونا رو بگه خوب ، اینا رو بگه بد. نشون میده این دسته بندی ذهنیه. یه معرفت اولیه نیست که بر ما نازل شده باشه. برای بعضی ها همین قتل و دزدی و ... هنجار به حساب میاد. اگه نیاید چرا اینهمه تبهکار داریم ؟

خيلي خوشحال ميشم جواب اين سوال رو بدونم !
    آيا روشنفكران سكولار هستند يا نه ؟
    ربطی نداره ، ممکنه باشن یا نباشن. ولی اکثرا مثل اینکه سکولار میشن

به به مرسی
    دقیقآ ضعف فلسفه های اسلام و دینی همینه!
    و یک مورد دیگه هم هست
    اگر ما جزو خدا هستیم و اگر جزو اون سیستم و پیکره هستیم و اگر خدا نباشه ما نیستیم پس ما اجزایی از اجزای خداوند هستیم پس خدا نیازمند ماست در حالی که گفته شده خدا بی نیازه!
    بله درسته ولی حدودش رو میتونی ببینی با یک نگاه به منشور کوروش!

بزار به روزت کنم
    خب ببین ما بالاخره یه چیزی رو حس میکنیم
    بله حس میکنیم ولی نه زمان رو بلکه این الگو ها و ترتیب ها و پورسه باعث میشه احساس کنیم زمان وجود داره ولی خب نداره...
    در واقع همونطور که بعضی از اشکال باعث میشن چشم ما گول بخوره اینم اینطوره که شرایط باعث میشه حس ما و احساس سنج ما اشتباه کنه
    yeah
    نه منظور من بحث نبود
    ما حتی در مورد خیلی چیزا بحث میکنیم که احتمال درست بودنشون 99% یا نبودشون 99% هست
    من منظورم عقیده هرکس بود
    ببینید تا حالا توجه کردید که چرا کشورهای خارجی اینقدر نسبت به ما پیشرفت کردن؟!
    بعضیا میگن بودجه تحقیقات زیاده و...
    اما دلیل اصلی اینکه یک عامل رو حذف کردن
    دین
    منظورم این نیست که دین حذف شده(که البته اینطور تبلیغ میکنن رسانه های اسلامی)منظور اینکه آزادی دینی و عقیده ای داده شده
    یک خارجی قبول میکنه بله خدا اینه و بعد تموم شد
    میره دنبال زندگیش و علمش و...
    بحث در مورد خدا و وجودش وخیلی چیزا خوبه و شایدم نیازه و اینجا هم بحث میکنیم برای اینکه به کمک خدا و به اسم اون خیلی تغلب ها با تمام دنیا شده!!!
    ولی سوال من اینه
    خدا باشه یا نباشه یا اثبات بشه یا نشه چه سودی برای بشریت داره؟
    به نظر من بهتره بزاریم هرکس عقاید خودش رو داشته باشه و اون رو از دست نده به خاطر اینکه عقایدش همه چیزش هستن
    حالا اگر شما میخواید دیگران هم حقیقت رو پیدا کنن نگو حقیقت اینه
    حقیقت رو براشون تعیین نکن(پرسیده بودی جنبش 7 چیه که همینه)بلکه اطلاعات دو سویه در اختیارش بزار تا خودش تصمیم بگیره
    من یا خیلیا میتونن به این سوالا پاسخ بدن اگر بخوای ولی محمد جان مهم این نیست که من از کجا اومدم یا کی هستم و قراره چی بشه
    خوب بودن هم این نیست که خودت رو خوب بدونی و عده ای رو خس و خاشاک بنامی و بکشی و...
    آزادی هم این نیست که هرکاری خواستی بکنی بلکه آزادی اینکه اون چیزی که حقش رو داری انجام بدی(جنبش 7)
    فکر میکنم مطالعه کردم
    خیلی آشناست!
    در مورد علت و معلول هم بله درسته حرفات

منشور کوروش در مورد همه چیز گفته ؟! قرآن اونهمه صفحه خیلی چیزا رو نگفته ، بعدا مذهبیون مجبور شدن یه چیزایی در بیارن. یه تیکه سنگ همه نیکی ها رو گفته یجا !!! . فرضم گفته باشه ... این نیکی ها از دید کوروشه. می بینیم که آقای x قبولش نداره. پس این پیشنهاد هم فایده ای نداره.

من هم در مورد نظرت پیرامون پیشرفت غربی ها و حذف خدا موافقم . ولی این بخش از فلسفه اهمیت بالاتری داره. مثل این می مونه که بپرسی آخه ناسا چرا اینهمه خرج کشف 12 میلیارد سال نوری اونورتر میکنه. منم نگفتم حقیقت اینه. گفتم حقیقت پیدا نشده. ولی میشه گفت حقیقت این نیست . یا اون نیست. یعنی نزدیکترین چیزی که می تونه حقیقت باشه رو باید یافت. درک میکنم حرفات رو ، ولی در نظر بگیر که همین عقاید مذهبی یا خیلی دیگر از عقاید آزادی که شما دنبالشی رو منع میکنه. ریشه اینها هم در اینه که مدعی هستن اون سه جواب رو دارن. چون دارن ، برات تعیین تکلیف میکنن. اینجا نشون میده که اون سه سوال ریشه همه چیزهاییه که شما میخوای.

---------- Post added at 03:42 PM ---------- Previous post was at 03:40 PM ----------

ساشا جان حرفای منو با توجه به کل حرفام بسنج!
    ببین در کل چی گفتم؟
    آیا منظور من اینها بوده؟
    حرفامو کامل بخون
    خواهش میکن کامل بخون
    اینو به من گفته بود ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

ربطی نداره ، ممکنه باشن یا نباشن. ولی اکثرا مثل اینکه سکولار میشن
    منشور کوروش در مورد همه چیز گفته ؟! قرآن اونهمه صفحه خیلی چیزا رو نگفته ، بعدا مذهبیون مجبور شدن یه چیزایی در بیارن. یه تیکه سنگ همه نیکی ها رو گفته یجا !!! . فرضم گفته باشه ... این نیکی ها از دید کوروشه. می بینیم که آقای x قبولش نداره. پس این پیشنهاد هم فایده ای نداره.

من هم در مورد نظرت پیرامون پیشرفت غربی ها و حذف خدا موافقم . ولی این بخش از فلسفه اهمیت بالاتری داره. مثل این می مونه که بپرسی آخه ناسا چرا اینهمه خرج کشف 12 میلیارد سال نوری اونورتر میکنه. منم نگفتم حقیقت اینه. گفتم حقیقت پیدا نشده. ولی میشه گفت حقیقت این نیست . یا اون نیست. یعنی نزدیکترین چیزی که می تونه حقیقت باشه رو باید یافت. درک میکنم حرفات رو ، ولی در نظر بگیر که همین عقاید مذهبی یا خیلی دیگر از عقاید آزادی که شما دنبالشی رو منع میکنه. ریشه اینها هم در اینه که مدعی هستن اون سه جواب رو دارن. چون دارن ، برات تعیین تکلیف میکنن. اینجا نشون میده که اون سه سوال ریشه همه چیزهاییه که شما میخوای.
    درسته ربطی نداره
    ای بابا شمام که مثل...فکر میکنی!
    آخه کی گفته باید کامل باشه؟
    آخه کی گفته باید همه چیز رو بهت بگن؟!
    آخه کی گفته تو نمویتونی خودت راه خوبی رو پیدا کنی؟!!
    و هزاران کی گفته دیگه...
    دین که نباید بگه باید و باید اینکارا رو کنید
    دین فقط باید پیشنهاد بده و همین و بس
    دین نباید اصل آزادی انسان رو که خودش هم تاکید زیادی کرده و نقضش کرده رو نقض کنه
    و...
    کوروش هم یکی از کسانی بود که در مسند قدرت تونست این مکتب رو به اجرا در بیاره ربطی به آقای x وy هم نداره
    مدارکش موجود هست
    همونطور که مدارک قادسیه موجوده!!!!
    درسته
    کسی نباید منو منع کنه باید کاری کنه که خودم به این نتیجه برسم که اینکارو نکنم یا بکنم
    ضمن اینکه من مثل بقیه و با اون شدت دنبال س ک س نیستم
    ولی معتقد به آزادی ام
    تو کشور ما آزادی با برهنگی و س ک س و... معنا میشه
    درسته حرفات و به نظر من از اون سه سوال همیشه سواستفاده شده! و همیشه اون سوالا قربانی بودن برای سود بعضی افراد و عقاید و یا چیزایی دیگه
    هیچ موقع کسی حقیقت رو درست نگفته...
    اگر واقعآ دین میتونه آزادی عقیده انسان رو تحمل کنه و عقاید دیگه رو ترد نکنه باید قبول کنه که جواب اون سوالها رو به عهده خود شخص بزاره و با زور شمشیر عقیده خودش رو قالب کنه و...
    و بازم اضافه میکنم:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

10

من که بحث شماها رو درک نمیکنم......
    هدف میز گرد علمی فلسفی چیه.....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    کشف حقیقته؟
    کمک برای کشف حقیقت! منظورم اینه که حقیقت مهم نیست فقط پیرامونش بحث میشه..
    استفاده کردن از این بحث برای پیشرفت! اگه اره برای پیشرفت چی ...کی ...کجا!
    هدف اصلی عنوان کنیید ببینیم چه اساسی برای گفتگو در این بحث علمی و فلسفی در نظر بگیرم

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

کشف حقیقته؟
    هدف اصلی عنوان کنیید ببینیم چه اساسی برای گفتگو در این بحث علمی و فلسفی در نظر بگیرم
    پست اول+عنوان تاپیک کاملآ گویاست

9. این کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

درسته ربطی نداره
    ای بابا شمام که مثل...فکر میکنی!
    آخه کی گفته باید کامل باشه؟
    آخه کی گفته باید همه چیز رو بهت بگن؟!
    آخه کی گفته تو نمویتونی خودت راه خوبی رو پیدا کنی؟!!
    و هزاران کی گفته دیگه...
    دین که نباید بگه باید و باید اینکارا رو کنید
    دین فقط باید پیشنهاد بده و همین و بس
    دین نباید اصل آزادی انسان رو که خودش هم تاکید زیادی کرده و نقضش کرده رو نقض کنه
    و...
    کوروش هم یکی از کسانی بود که در مسند قدرت تونست این مکتب رو به اجرا در بیاره ربطی به آقای x وy هم نداره
    مدارکش موجود هست
    همونطور که مدارک قادسیه موجوده!!!!
    درسته
    کسی نباید منو منع کنه باید کاری کنه که خودم به این نتیجه برسم که اینکارو نکنم یا بکنم
    ضمن اینکه من مثل بقیه و با اون شدت دنبال س ک س نیستم
    ولی معتقد به آزادی ام
    تو کشور ما آزادی با برهنگی و س ک س و... معنا میشه
    درسته حرفات و به نظر من از اون سه سوال همیشه سواستفاده شده! و همیشه اون سوالا قربانی بودن برای سود بعضی افراد و عقاید و یا چیزایی دیگه
    هیچ موقع کسی حقیقت رو درست نگفته...
    اگر واقعآ دین میتونه آزادی عقیده انسان رو تحمل کنه و عقاید دیگه رو ترد نکنه باید قبول کنه که جواب اون سوالها رو به عهده خود شخص بزاره و با زور شمشیر عقیده خودش رو قالب کنه و...
    و بازم اضافه میکنم:

اگه قراره من تعیین کنم چیه پس همه چیشو من تعیین میکنم. حتی یه جمله اضافی از یه نفر رو نباید معیار بگیری. وقتی زرتشت گفت گفتار و پندار و کردار ، باید بگه نیک چیه. این مستلزم اینه که همه حدود معین بشه. اگه میخواستم خودم کشف کنم که چه نیازی به این سه جمله بود. اصلا برای من کردار نیک دزدیه ... شما چی میخوای بگی ؟

یا همه چیزو تعیین کن که ادعای بهترین داشته باشی. اونم تازه باید حقیقت کامل رو بیان کنه. یا اصلا حرفی نزن.

اتفاقا دین قراره بگه چیکار کنی ، چیکار نکنی . فقط اگه حقیقت همه چیز رو بگه. یعنی درست ترین راه. اگه نگه باید انداختش دور. وگرنه ما که با اسم دین دشمنی نداریم.

منم مثل شما معتقد کامل به آزادیم. در همه چیز. ولی هر جا گفتم بهم میگن میخوای مملکتو به فساد بکشونی .

محتوای مخفی: سعید جان بخون 
    فقط سعید جان مواظب باش نری تو قسمت سیاسی ... بوش میاد از حرفات. یه گروه بود همین بحث ها توش می کردیم... چی شد ؟ حذف شد ؟ من میخواستم ادامه بدم ولی دیدم نیست.

کشف حقیقته؟
    هر بحثی فلسفی باشه اینجا مطرح کنیم و یه چیزی از هم یاد بگیریم. هدف هم نداشتیم عیب نداره.

11. این کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

اگه قراره من تعیین کنم چیه پس همه چیشو من تعیین میکنم. حتی یه جمله اضافی از یه نفر رو نباید معیار بگیری. وقتی زرتشت گفت گفتار و پندار و کردار ، باید بگه نیک چیه. این مستلزم اینه که همه حدود معین بشه. اگه میخواستم خودم کشف کنم که چه نیازی به این سه جمله بود. اصلا برای من کردار نیک دزدیه ... شما چی میخوای بگی ؟
    یا همه چیزو تعیین کن که ادعای بهترین داشته باشی. اونم تازه باید حقیقت کامل رو بیان کنه. یا اصلا حرفی نزن.
    اتفاقا دین قراره بگه چیکار کنی ، چیکار نکنی . فقط اگه حقیقت همه چیز رو بگه. یعنی درست ترین راه. اگه نگه باید انداختش دور. وگرنه ما که با اسم دین دشمنی نداریم.
    منم مثل شما معتقد کامل به آزادیم. در همه چیز. ولی هر جا گفتم بهم میگن میخوای مملکتو به فساد بکشونی .
      محتوای مخفی: سعید جان بخون 
    فقط سعید جان مواظب باش نری تو قسمت سیاسی ... بوش میاد از حرفات. یه گروه بود همین بحث ها توش می کردیم... چی شد ؟ حذف شد ؟ من میخواستم ادامه بدم ولی دیدم نیست.
    محمد جان زرتشت گفته...
    بزار توضیح بدم
    ببین دین زرتشتی 7 قسمت بوده
    بعد از حمله اعراب 3 قسمتش از بین میره(خیلی جالبه که مسلمون ها میگن تمام دین ها محترم هستن!!!)
    و بعد از حمله مغولها هم 3 قسمت دیگه از بین رفته
    با رشادت های خیلی ها و تحقیقات زیاد و فراوان خیلی از عزیزان از 7 قسمت این دین ما حالا فقط 3 قسمتش رو داریم!
    منطقه آذربایجان(آذربایگان بوده به خاطر اینکه عرب ها گ ندارن شده ج) و به خصوص اردبیل کنونی در واقع کتابخونه های بزرگی در این مورد داشتن و موارد دیگه و همینطور یکی از پارسی زبان ترین مناطق ایران بودن
    اعراب وقتی میبینن که ایرانی ها یک سر و گردن ازشون بالاتر هستن
    هم از نظر زبان و هم از نظر دین!
    حمله میکنن و این کتابها و... رو از بین میبرن! و بعد هم فردی به اسم اوزون حسن رو حاکم اونجا میکنن تا زبان ترکی رو جایگزین کنه!
    مدارک زیادی هم دراین باره وجود داره پس دوستان آذری احساساتی نشن
    یکی از بزرگترین مدارک این هست که قبل از ورود اعراب به ایران هیچ کدوم از شاعر های اون منطقه حتی یک مصراع شعر به زبان ترکی ندارن!
    با توجه به توضیحات بالا
    حالا ما چطور میتونیم دین زرتشت و اون چیزی که گفته رو تشخیص بدیم
    یکی از راه هاش دیدن کسانی که این دین و آیین رو قبول کردن و بهترین این افراد کوروش هست
    برای اینکه شاه ایران هم میشه! و شاهان اون زمان عمومآ خونخوار بودن و این درحالی هست که اگر منشور کوروش رو خونده باشید خواهید فهمید که حتی از زمان ما هم جلوتره تفکراتش!
    این درحالی هست که کوروش 2500 سال(اگر اشتباه نکرده باشم)قبل از میلاد مسیح این منشور رو نوشته!
    به نظر من که دین فقط و فقط باید یک پیشنهاد باشه و طوری رفتار کنه که همه جذب بشن نه اینکه حمله کنه به سرزمین های کفر(به قول خودشون)و اونها رو به زور شمشیر مسلمان یا مسیحی یا ... کنه!
    زیاد نریم توو بحرش ولی مملکت با کفر میمونه اما نه با ستم
    اینو کوروشم گفته و حضرت علی هم گفته!
    ظلم محکوم به شکسته...
    دنیا اینجور نمیمونه...
      محتوای مخفی: محمد فقط خودت بخون 
    محمد تقصیر من یا تو نیست
      محتوای مخفی: محمد فقط خودت بخون 

توو مملکت ما همه چیز با سیاست مخلوط شده
    فوتبال و ...
    اون گروهام بازه و یه سری بری پروفایل من ism و فریاد رو میبینی
    نگرانم نباش حتی بزرگ مدیر ناظرهای پی سی یعنی بابک هم اونجا رو مشاهد کردن!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •