اينم پينگ ما !!!!!!!!
![]()
اينم پينگ ما !!!!!!!!
![]()
Last edited by akharwarbaz; 30-08-2010 at 22:21.
ای صبانت حرام لقمه هر چی گفتند به شما یک مشت ....... شعر بوده من الان حدود 2 سال هست کاربر اینها هستم تو این 2 سال کاربرا دانلود نمی کرند حالا الان چند وقت هست که همه کاربرا ساعت 3 می خواهند دانلو کنند؟بعد هم حرف مفت زده همه isp ها یکی هستند آخه کدام آدمی می گوید ماست من ترش هست؟
Last edited by hosein63; 31-08-2010 at 02:49.
وای خدا عجب پینگِیـــــــــــــــــــ ـــی داره الان!!!!!!!دیگه از تعجب خندم گرفته///
یا timeOut میشه یا نزدیک 1000 هست!!!!!!!فکر کنم رکورد داره میزنه از اون ور!!!!!امیدوارم کاپ قهرمانی رو بتونه بگیره...!!![]()
سلام.
اینم پینگ من.
الان که خیلی خیلی خوبه اینطوریه.
من که می خواهم برم شاتل.
دوستان اگه نکته ای چیزی میدونن درباره شاتل راهنمایی کنن ممنون میشم.
شاد باشید
کسی میدونه این لامصب چش شده؟
2روزه پدرمون و درآورده یا کانکت نمیشه و ارور یوزر و پس میده یا ارور PPP پی پی پی فلان اعصاب نذاشته عتیقه
دیروز و امروز هم وسط باز کردن سایت یه دفعه سند و رسیوش صفر میشه!!!! دهن مارو سرویس کرده
کسی این مشکل و داشته؟
دو شب با DU Meter دارم چک میکنم که مشکل از کجاست. نتیجش این شد که از چهار ساعت شبانه سه ساعتش رو با سرعت معمول میگیره و یک ساعتش سرعت بر میگرده به 128 و برای همینه که کم دانلود میکنه. الان DU Meter های خودتون رو چک کنید تا متوجه منظورم بشید. اینم از زرنگ بازی صبانت که سر ما پیاده کرده و فکر کرده ما خریم.
سلام این عکس از آخرین ثانیه های دانلود شبانه من از ساعت 7/10 صبح تا 7/44 سرعتش از 117 کمتر نممیشد ولی ساعت های دیگه به زورنهایتا به 90 میرسید
ودر نهایت 1.1 گیگ با هزار زحمت و رنج گرفتم از ساعت 3 تا 7/44 دقیقه :
![]()
با سلام
دوست عزيز كدوم منطقه و شهر هستيد؟
شايد در منطقتون دارن تعميرات انجام ميدن كه با كندي و قطعي روبه رو هستيد
موفق باشيد.
دوستان به جز مودم یه دستگاه دیگه هست که نمیدونم چی کار میکنه.مثل این که خط اینترنتو از خونه جدا میکنه...
اون لازمه؟
سللام به همه من تازه adsl گرفتم صبانت خواستم ببینم این تست سرعت طبیعیه اگر هم طبیعی نیست مشکل از چیه با تشکر
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)