این محلول وقتی روی سر زده میشه روی پوست صورت تاثیر نداره؟ یعنی از طریق جریان خون وارد بشه؟من چون دختر هستم خیلی برام مهمه نکنه یه وقت روی صورت مو در بیاد؟
این محلول وقتی روی سر زده میشه روی پوست صورت تاثیر نداره؟ یعنی از طریق جریان خون وارد بشه؟من چون دختر هستم خیلی برام مهمه نکنه یه وقت روی صورت مو در بیاد؟
به نظر من که داره به خصوص باید مواظب باشی رو صورت نیاد کلا برای خانم ها به نظرم زیاد مناسب نیست
من خودم چند سال پیش ماینوکسیدل میزدم که البته قطع کردم ولی با اینکه خیلی مواظب بودم رو صورت نیاد ولی کلا رشد موها حتی ریش هم خیلی سریع میکرد یا موهای دست و بدن رو
یکی از دخترای فامیل هم رفته بود دکتر براش ماینوکسیدل نوشته بود گفتم بهش نگیره
========
یه چیز کلی هم بگم راجع به ماینوکسیدل
کلا یه چیز جالبی که هست من سن 13-14 سالگی زیاد دکتر میرفتم واسه موهام و ریزشش که البته فکر میکنم همون ریزش طبیعی بود و من حساسیت نشون میدادم دو سه دکتر مختلف میرفتم به محض اینکه میگفتم ریزش دارم دکتر نگاه نکرده ماینوکسیدل مینوشت دو سه سال بیخود زدم باز رفتم یه دکتر دیگه ماینوکسیدل نوشت گفتم نمیخوام دیگه هر دکتری میریم همینو میده![]()
الانم 3-4 ساله که قطع کردم همون مقدار ریزش اون موقع رو داره و موهامون هم پره پره گوش شیطون کر
ماینوکسیدل وقت و هزینه تلف کردن محضه ...چند سال پیش که هی باید یه ماه و نیم دو هزار تومن میدادیم میگرفتیم در روز دو بار میزدیم موهامون چرب میکرد بدتر الان که مثه همه چیز مطمئننا باید دو سه برابر شده باشه
وایسید کچل شید بعد با خیال راحت مو بکارید دیگه هم موهای ریخته شده نمیریزه
منم همین سوالو دارم ، برای منم پیش اومده
کسی نیست؟؟؟
یعنی خود به خود خوب شد؟؟؟!!؟!
خب اگه جواب نداده لابد روی شما جواب نداده
گفتم که فکر میکنم همون ریزش طبیعی بوده روزانه ریزش موی 50 الی 100 تار مو در روز طبیعی هست و بیشتر از این جای نگرانی هست من از 50 تا هم کمتر بود حساسیت نشون دادم
بعدشم من کاری به جواب یا جواب ندادنش ندارم کلا به وقت و هزینش نمی ارزه باید کل عمر بزنی تازه اونم چندان نتیجه خوبی نداره اونم شاید روی بعضی ها جواب بده
سلام
دوست عزیز اول با دکتر مشورت کنین،من خیلی ندیدم دخترها ماینوکسیدیل استفاده کنن،اما اینو بدین که معمولا جایی که ماینوکسیدیل بریزه مو در میادش
پس،اگر مصر به استفاده هستین،حواستون باشه که به صورت درازکش استفاده کنین،یعنی اگر جلوی موهاتون ریزش دارین و میخواین ریزش برطرف شه،دراز بکشین و از جایی که مو درومده محلول رو بچکونین،چون اگه به صورت نشسته باشه و به صورت مداوم محلول پایین تر از خط رویش موهاتون بریزه احتمال اینکه موهای کرک مانند دربیادش زیاده
*به دیگران هم مثل شما میگم،ماینوکسیدیل باید به صورت دائمی و مستمر استفاده بشه و گرنه اثری نداره
از همه کسانی که به من راهنمایی کردن ممنونم من ریزش مو مثل پسر ها و مردا ندارم جلوی موهام و وسطشون یه مقداری بینش فاصله ایجاد شده دکتر که میگفت من مشکلی نمی بینم! چند وقتی میشه از روغن نارگیل استفاده کردم اولا موهام خیلی نرم شده دوما از حالت سابق در اومده و احساس میکنم اگر ادامه بدم خوب بشه و سوما رنگش روشن شده فقط حیف سی هزار تومنی که دادم محلول خریدم
سلام
یکی از دوستان میخواد از این استفاده کنه برای ریش هاش چطوره؟ تاثیر داره؟
چجوری مصرف کنه؟ و چه نکاتی رو باید رعایت کنه؟ اگه صورتش جوش داشته باشه ضرر نداره؟
ایرانیش رو بگیره کافیه یا باید خارجی بگیره؟
ببخشید زیاد شد: )
سلام من یه پیشنهاد دارم , مگه نمیگن بعد از زدن ماینوکسیدیل نباید روی اون ناحیه آب ریخت که اگه بریزیم کاملا میریزه ,حالا اگه روی ریشمون بریزیم وچند دقیقه بعد بشوریم از شر ریشها راحت میشیم ها !!!!!!!!!!!
اگه بشه چه میشه!!!!!!!!!!
شرمنده کردین دوستان!! ممنون جواب هاتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)