تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: این تاپیک رو تا چه حد مفید ارزیابی کردید؟

راي دهنده
56. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خیلی زیاد

21 37.50%
  • زیاد

6 10.71%
  • متوسط

11 19.64%
  • کم

18 32.14%
صفحه 22 از 23 اولاول ... 12181920212223 آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 228

نام تاپيک: از مهندس مجیدی بپرس - گام به گام تا کنکور سراسری سال 90

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

سلام

مهندس یه مشکل خیلی خیلی مهم واسه من پیشومده امیدوارم نظرتون رو بگید

واقعیتش من از خوندن خودم تو تابستون و در مجموع از سطح تسلطم بر دروس پایه خیلی ناراضیم و فکر می کنم اگه می خوندم شدیدا از این بهتر می شدم

واسه همین مطمئنم که تو کنکور 90 اون چیزی که شاید لیاقتشو دارم به هیچ وجه بدست نمیارم . یعنی تحت هیچ شرایطی من نمیتونم از همه یا بیشتر توانایی های که در خودم سراغ دارم دست پیدا کنم . در کل میدونم که من حتما تو سال 90موفق نمیشم و باید بشینم واسه سال بعدترش.

واسه همین تصمیم گرفتم که اگه شد امسال نرم پیش و بشینم دروس پایه رو به تسلط واقعی و فوق العاده برسونم و سال دیگه برم پیش . یعنی کنکور 90 رو فقط برای تست خودم و اینکه در چه سطحیم بدم .

حالا نمی دونم میشه نرم پیش یا نه . مشکلی پیش نماید عواقب این کار چیه . به نظرم اگه این کار بشه و مشکلی نباشه این بهترین کاره . چون منی که می دونم "یه ساله" به اون چیزی که می خوام نمیرسم و دوسال کار دارم چرا یه برنامه ریزی دوساله و خوب نکنم که سال اول پایه رو خیلی عالی بخونم و سال بعد پیش رو .

یعنی به جای اینکه سال اول "هم پایه هم پیش" رو قاطی کنم ( یه خورده از این و یه خورده از اون) بعدش سال دوم هم به همین ترتیب هم پیش بخونم هم پایه چرا پایه ها رو نیارم تو سال اول و پیش تو سال دوم ؟حالا نظر شما چیه ؟ لطفا بگید
    دوست گرامی شما اگر به فرض هم قرار باشه 2 سال بعد کنکور قبول بشی باز هم امسال برو پیش رو ثبت نام کن و نهایتا اگر خدای نکرده سال 90 قبول نشدی میشینید و واسه سال بعد میخونید .. اینکه شما امسال بشینی دروس پایه رو بخونی خیلی اشتباهه چون تو طول سال بعد وقت کافی نداری که هم پایه رو بخونی هم پیش رو و تسلطتون مثل کسانی میشه که معمولی دروسشون رو خوب خوندند .. شما حتما میبایست پیش دانشگاهی رو پبت نام کنید .. انشالله همین امسال هم کنکور قبول خواهید شد .. شما قصد کن که همین کنکور 90 رو قبول بشی و تمام تلاشت رو بکن و مطمئن باش قبول میشی .. این چند ماهی که از دست دادی قابل جبرانه و خیلی از مباحث پایه توی پیش مرور میشه .. اگر هم قبول نشدید مطمئنا اینجوری تسلط بیشتری دارید تا اینکه 1 سال بشینید پایه رو بخونید .. هرگز این اشتباهی که میخواهید انجام بدید رو انجام ندهید ..
    شاد و پیروز باشید

2. این کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض طرح جدید

تصمیم گرفتم واسه نظم گرفتن مطالعه ی زبان داوطلبین یه تاپیک جدید بزنم و توش آزمون های زبان بگیرم . بچه ها گزینه ها رو واسم بفرستند و من تصحیح کنم و سپس جواب آزمون و نتیجه ها رو اعلام کنم.. نفر اول رو هم معرفی کنم..
    چون سر جریان جزوه دادن نظرخواهی کردم و انقدر حرف و حدیث زیاد شد که کلا به منتفی شدن طرح انجامید اینبار نظرخواهی درکار نیست و تاپیک زده میشه و برنامه ازمون ها رو هم اعلام میکنم. واسه فیزیک هم چون رفع اشکال از طریق اینترنت یکم سخته متاسفانه فعلا قرار نیست تاپیکی زده بشه..
    برنامه رو طوری میریزم که واسه همه قابل انجام باشه ..
    برنامه آزمونها رو هم توی تاپیک جدید اعلام میکنم

4. این کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام
    فیزیک کلاس رفتم یه کتاب خوب معرفی کنید که بالای 70/80بزنم
    استاد بزرگ ترو خدا جواب بده
    راستی انرژی اتمی میگن خوبه یه توضیح بدید فیزیکم خوبه تست تالیفی خوبه بزنم آخه استادمون میگه واجبه اما نباید از تست سراسری غفلت کنی
    Last edited by reza0382; 19-09-2010 at 21:08.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

سلام
    فیزیک کلاس رفتم یه کتاب خوب معرفی کنید که بالای 70/80بزنم
    استاد بزرگ ترو خدا جواب بده
    راستی انرژی اتمی میگن خوبه یه توضیح بدید فیزیکم خوبه تست تالیفی خوبه بزنم آخه استادمون میگه واجبه اما نباید از تست سراسری غفلت کنی
    کتاب تست سازمان سنجش رو بخر.. طبقه بندی رو.. اونو که مسلط شدی واسه تالیفی من در خدمت هستم.. ولی یک کار کن که اون کتاب رو بتونی چشم بسته مرور کنی

7. این کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

خب داره اول مهر میشه ..
    دوستان گرامی لازمه تا 3 ام دیگه یک برنامه کلی واسه کار و درستون بریزید.
    منابع رو جمع و جور و دسته بندی کنید
    کتاب های اضافی رو بذارید کنار
    ساعات مطالعتون رو تعیین کنید و کار های دیگه..
    2 تا توصیه کلیدی دارم :
    1- واسه خوندن به صورت پله ای عمل کنید .. البته منظورم واسه پشت کنکوری هاست.. از روزی 3-4 ساعت هم شروع کنید خوبه.. فکر نکنید اگه روزی 10 ساعت از اول مهر بخونید جلو میوفتید.. هدف داشتن بیشترین آمادگی در سر کنکور هست.از ساعت مطالعه کم شروع کنید و به تدریج افزایش بدید.
    2- یک درس اختصاصی و یک درس عمومی که حس میکنید توش استعداد بیشتری دارید رو انتخاب کنید چون میبایست روی این دو درس سرمایه گذاری زیادی کنید.. همین 2 درس میتونن توی ناامیدی به کمکتون بیان.
    شاد و پیروز باشید

9. 2 کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام
    ممنون بابت جواب.
    در مورد کتاب سازمان سنجش یعنی آزمون هایی که از 80تا89برگزار میکنند داخل این کتاب است من که از این کتاب اطلاعی ندارم کتاب انرژی اتمی برای پیش خوبه آخه خیلی تعریفشو شنیدم میخوام آزمون های قلم چی رو بالای 90 بزنم اگه کنکور رو سخت اوردن کمتر 60 نزنم من فارغ التحصیل ام
    هر روز به طور متوسط 5/2 در روز فیزیک میخوانم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

یه سوال برای آینده
    آیا مهندسی برق یا مکانیک شزیف با تهران امتحانات ترم رو به سختی کنکور میارن خیلی دوست دارم تو این دانشگاه های خوب قبول بشم اما میترسم 3ترم اول مشروط بشم اگه میشه در این باره بیشتر توضیح بدید تا خیالم راحت بشه انقدر آشفته نشم ویه امیدی ویه انگیزه ای برای درس خوندنم باشه {اگه میشه توضیح کامل باشه}
    ممنون

داره خودمونی میشه faeze.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    زمین

پيش فرض

سلام مهندس مجیدی
    من سال پیش پیش دانشگاهی بودم و امسال برای اولین بار کنکور دادم میتونم به جرئت بگم که بهترین معلم های تهران رو داشتمو خودمم خیلی خوب خوندم یعنی روی همه ی مطالب تسلط زیادی داشتم
    و می خواستم مهندسی شیمی دانشگاه تهران یا امیر کبیر رو حتما قبول شم
    ولی سر جلسه کنکور واقعا یهو استرس گرفتم خراب کردم خیلی هم خراب کردم و رتبه جالبی نیاوردم
    و فزیک دانشگاه الزهرا قبول شدم ولی سر کنکور ازاد حتی وقت هم اضافه اوردم خیلی خیلی برای من که خیلی کار کرده بودم واقعا راحت بود و انتخاب اولو مهندسی شیمی دانشگاه علوم تحقیقات تهران قبول شدم الان رفتم ازاد ثبت نام کردم و تصمیم گرفتم هم زمان با دانشگاه رفتن برای سال بعدم بخونم

شما چی پیشنهاد می دید به بظر شما می تونم ???حتما هم باید دانشگاه رو برم .
    اگه می شه شما پیشنهاد می کنید چه چطور شروع کنم؟/
    Last edited by faeze.t; 24-09-2010 at 02:09.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

استاد، كتاب هاي كمكي براي سال دوم دبيرستان ( رشته ي رياضي ) براي پيشرفت سريع چيه ؟
    مثلا ازين قلم چي و گزينه ي دو و ... چي رو بگيرم خوبه و شما قبولش داري ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

سلام
    ممنون بابت جواب.
    در مورد کتاب سازمان سنجش یعنی آزمون هایی که از 80تا89برگزار میکنند داخل این کتاب است من که از این کتاب اطلاعی ندارم کتاب انرژی اتمی برای پیش خوبه آخه خیلی تعریفشو شنیدم میخوام آزمون های قلم چی رو بالای 90 بزنم اگه کنکور رو سخت اوردن کمتر 60 نزنم من فارغ التحصیل ام
    هر روز به طور متوسط 5/2 در روز فیزیک میخوانم
    سلام رضا.. عرض کردم خدمتتون... اول کتاب سازمان سنجش رو کار کنید بعد واسه تست تالیفی من در خدمتتون هستم.. دلتون رو هم به رتبه ی قلم چی خوش نکنید چون بودند اتفرادی که قلم چی خمیشه خوب نتیجه میگرفتند اما کنکور رو خوب نتیجه نگرفتند.. قلم چی ملاک دقیقی نیست.
    موفق و شاد باشید
    یه سوال برای آینده
    آیا مهندسی برق یا مکانیک شزیف با تهران امتحانات ترم رو به سختی کنکور میارن خیلی دوست دارم تو این دانشگاه های خوب قبول بشم اما میترسم 3ترم اول مشروط بشم اگه میشه در این باره بیشتر توضیح بدید تا خیالم راحت بشه انقدر آشفته نشم ویه امیدی ویه انگیزه ای برای درس خوندنم باشه {اگه میشه توضیح کامل باشه}
    ممنون
    یک طرز فکر اشتباهی هست که دانش آموزان فکر میکنند که هر چقدر دانشگاه مطرح تر باشه و خوش نام تر پس امتحاناتش سخت تره .. اصلا اینطور نیست و خیالتون راحت باشه که اینطور نیست و اتفاقا گاهی برعکس هم هست و مثلا شما اگه یک دانشگاه سطح پایین تر برید بیشتر مشروط میشید..بیشتر به جو دانشکده ربط داره و ربطی به دانشگاه نداره.. شما ذهنتو درگیر این مسایل نکن دوست عزیز.
    سلام مهندس مجیدی
    من سال پیش پیش دانشگاهی بودم و امسال برای اولین بار کنکور دادم میتونم به جرئت بگم که بهترین معلم های تهران رو داشتمو خودمم خیلی خوب خوندم یعنی روی همه ی مطالب تسلط زیادی داشتم
    و می خواستم مهندسی شیمی دانشگاه تهران یا امیر کبیر رو حتما قبول شم
    ولی سر جلسه کنکور واقعا یهو استرس گرفتم خراب کردم خیلی هم خراب کردم و رتبه جالبی نیاوردم
    و فزیک دانشگاه الزهرا قبول شدم ولی سر کنکور ازاد حتی وقت هم اضافه اوردم خیلی خیلی برای من که خیلی کار کرده بودم واقعا راحت بود و انتخاب اولو مهندسی شیمی دانشگاه علوم تحقیقات تهران قبول شدم الان رفتم ازاد ثبت نام کردم و تصمیم گرفتم هم زمان با دانشگاه رفتن برای سال بعدم بخونم

شما چی پیشنهاد می دید به بظر شما می تونم ???حتما هم باید دانشگاه رو برم .
    اگه می شه شما پیشنهاد می کنید چه چطور شروع کنم؟/
    سلام .. اول اینکه شما منو بردید تو خاطرات خودم .. یادش بخیر انتخاب اول دانشگاه آزاد من هم مهندسی شیمی علوم تحقیقات بود که البته رفتم سراسری ..
    ببینید فائزه خانوم کلا این که کسی بره دانشگاه و فکر کنه واسه کنکور سال بعد میخونه و قبول میشه یک تفکر فانتزی هست و در اکثر موارد هم این اتفاق رخ نمیده .. دلایل زیادی هم وجود داره.. مثلا خود دانشگاه هم خیلی کویت نیست که هم درس دانشگاه رو بخونید هم کنکور و مثلا اینکه شما با ورود به دانشگاه عملا از نظر اجتماعی بزرگتر میشید و درک میکنید که زندگی فقط کنکور نیست و کنکور واستون بی ارزش میشه و واسش نمیخونید..
    واقعا اگه دوست دارید سراسری بخونید یک سال بشینید پشت کنکور و خوب درس بخونید وگرنه که برید همون ازاد رو بخونید ... در ضمن یک نکته هم که به ذهنم رسید اینه که اگه روزانه الزهرا قبول شده باشید و ثبت نام نکنید 2 سال محروم میشید از تحصیل..
    در نهایت هم توصیه ی من به شما اینه که اگه واقعا درس و تحصیل واستون مهمه و علاقه دارید بشینید و واسه سراسری بخونید چون جو آزاد با سراسری فرق داره و حتی سراسری تبریز هم از آزاد تهران واسه تحصیل بهتره..اما اگر خیلی هم به درس علاقه ندارید همین آزاد رو برید و خودتونو اذیت نکنید..
    موفق و پیروز باشید
    استاد، كتاب هاي كمكي براي سال دوم دبيرستان ( رشته ي رياضي ) براي پيشرفت سريع چيه ؟
    مثلا ازين قلم چي و گزينه ي دو و ... چي رو بگيرم خوبه و شما قبولش داري ؟
    اصلا لزومی نداره واسه سال دوم دبیرستان کار خاصی بکنید.. از کتاب های کار انتشارات مدرسه یا کتاب های رزمندگان استفاده کنید .. چون زوده که وارد جو کنکور بشید .. مثلا واسه شیمی کتاب های آقای امین انتظامی از انتشارات مدرسه خوبه .. جفت موسساتی که گفتم سمت انقلاب دفتر فروش دارند و میتونید راحت پیداشون کنید.
    موفق باشید

15. این کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •