تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 34 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 339

نام تاپيک: سریال در مسیر زاینده رود

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

نگاهی به سریال «در مسیر زاینده رود» ساخته حسن فتحی
    یک تراِژدی مدرن و آبرومند

سینمای ما - رامتین شهبازی: مجموعه تلویزیونی «در مسیر زاینده‌رود» که این شب‌ها از شبکه اول سیما پخش می شود به نظرم یکی از دراماتیک‌ترین سریال‌هایی است که در سالهای اخیر شاهد تولید و پخش آن بوده‌ایم، چرا که علیرضا نادری و حسن فتحی به دلیل سابقه تئاتری خوبشان، درام را به خوبی می‌شناسند.
    شاید به همین دلیل است که همان چیزی که به عنوان چالش دراماتیک در این سریال با آن روبرو هستیم برخاسته از بینش کارگردان و فیلمنامه‌نویس مجموعه است. اتفاقات جاری در این داستان سبب‌ساز یک موقیعت دراماتیک می‌شود و همین موضوع جذابیت داستان را چند برابر می‌کند، کشمکش‌های شخص با شخص و یا تقدیر، برخی از همین موقیعت‌های دراماتیک است. یقین دارم وجود علیرضا نادری در مقام نویسنده و حسن فتحی به عنوان کارگردان توانسته زبانی را برای بیان مفاهیم این مجموعه به کار ببرد که با مخاطب عام به خوبی ارتباط برقرار کند.

از سویی وجود چنین مجموعه‌ای نویدبخش این موضوع است که مجموعه‌های تلویزیونی ما کم کم از حالت ملودرام‌های روتین خارج شده و سبک فاخرتری به خود می‌گیرد. نزدیک شدن به تراژدی مدرن در سریال «در مسیر زاینده‌رود» یکی از اتفاقات خوب این مجموعه است که تاثیرش را به راحتی در میان عامه مردم و مخاطبان کار می‌بینیم.
    هر چند گاهی ممکن است بار اخلاقی این کار در برخی مواقع گل درشت به نظر برسد که باز هم گمان می‌کنم این موضوع جزو خصلت‌های این کار است چرا که مخاطب عام نیاز دارد تا به برخی مسائل بازتر نگاه شود.احساس می‌کنم تجربه موفق حضور زوج علیرضا نادری و حسن فتحی در آخرین اثر سینمایی‌شان یعنی «کیفر» به پختگی و بلوغ مجموعه «در مسیر زاینده‌رود» بسیار کمک کرده و شاید علت اصلی برجسته شدن این اثر شده است.
    البته از آنجایی که در حال حاضر اواسط سریال را نظاره‌گر هستیم قضاوت درباره کلیت کار کمی عجولانه است، اما به جرات می‌توان گفت تا همین لحظه سریال «در مسیر زاینده‌رود» یکی از بهترین کارهای مناسبتی ماه مبارک رمضان بوده است.
    در چند روز گذشته برخی به لهجه اصفهانی بازیگران سریال ایراد گرفته بودند که به نظر من کمی ایراد عجیبی است. چرا که اولا این سریال یک روایت بسیار جدی را در خود جای داده و به هیچ وجه قصد به سخره گرفتن لهجه یا قومیت خاصی را ندارد. حتی من این سریال را با یکی از دوستانم که اصالتا اصفهانی است تماشا کردم و او از این سریال و لهجه رضایت داشت، هر چند باید بپذیریم بازیگران اصالتا اصفهانی نیستند و از این بابت ممکن است کاستی‌هایی در کار احساس شود.
    و ثانیا معتقدم نباید با این ایرادات سطحی دست و پای سینماگران را ببندیم؛ مجموعه‌‌های تلویزیونی ما نیاز دارند تا از فضای تهران خارج شوند و محیط‌های دیگری را تجربه کنند.
    بازی بازیگران این مجموعه نیز نکته بسیار قابل توجهی است چرا که حسن فتحی در این کار بیشتر از بازیگران تئاتر استفاده کرده است و اتفاقا این یکی از نقاط قوت کار است. برای نمونه حضور دکتر مهدی سلطانی در نقش (حاج بهزاد) این نقش را باور پذیرتر کرده است، سلطانی سال‌ها است که تجربه حضور در صحنه تئاتر را دارد و دارای دکترای تئاتر است، به همین دلیل است که به راحتی با او ارتباط برقرار می‌کنیم. اگرچه معتقدم حضور این دست بازیگران تئاتری برای ایفای نقش‌های ملی بسیار خوب و حساب‌شده است.
    در مجموع می‌توان کار حسن فتحی را مجموعه‌ای آبروند و قابل دفاع ارزیابی کرد و منتظر ماند تا پایان کار و دید آیا شتاب‌زدگی برای تولید مجموعه‌های مناسبتی «درمسیر زاینده‌رود» را هم تحت‌الشعاع قرار خواهد داد یا خیر

منبع خبر: سینمای ما
    آدرس منبع خبر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 4 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

حرف‌های احسان خواجه‌امیری، آهنگساز و خواننده سریال «در مسیر زاینده رود»
    نسل موسیقی، نسل مو سیخ‌سیخی شده است

یکی از علت‌های پیشرفتم این بوده که از اشتباه‌های پدرم درس گرفتم

سینمای ما - احسان خواجه امیری آهنگساز و خواننده پاپ کشورمان طی گفتگویی به اظهار نظر درباره محمد اصفهانی، موسیقی پاپ کشور و ... پرداخت. خواجه امیری در این گفتگو ضمن انتقاد از وضعیت موسیقی گفت: من در خواننده های پاپ صدای محمد اصفهانی را خیلی دوست دارم. هر کس بگوید من از گذشتگانم تاثیر نپذیرفته ام صد درصد دروغ گفته است. او اسطوره من نبود اما هنوز کارهایش را باعلاقه گوش می کنم.
    احسان خواجه امیری ادامه داد:کارهای ایرج و برخی اساتید موسیقی سنتی را هم گوش می کنم.نسل موسیقی ما عوض شده است.دکتر اصفهانی خوب می خواند اما نسل موسیقی، نسل مو سیخ سیخی شده است.اینها هستند که که موسیقی این نسل را می سازند.خیلی سخت است که آقای اصفهانی بتواند کارهایی بهتر از کارهای قبلی اش بسازد.،

خواجه امیری دررابطه با حضور در یک خانواده هنری می گوید:پدر من اخلاقش غیر حرفه ای است. این را خیلی رک می گویم.به نظرم بدون تردید بزرگترین خواننده تاریخ موسیقی ایران است.خیلی از استادان گفتند که اگر ما صدای ایرج را داشتیم دنیا را فتح می کردیم. مثل این می ماند که شما با یک ماشین آخرین سیستم 5 هزار سی سی 20 کیلومتر در ساعت هم نتوانی بروی.
    برای همین پدرم اصلا مدیر خوبی نبود. به نظرم یکی از علت های پیشرفتم این بوده که از اشتباه های پدرم درس گرفتم.نمی خواهم بگویم من اصلا اشتباه نکرده ام. شاید اگر برگردم عقب خیلی از کارها را تکرار نمی کنم. برای همه این اشتباهات طبیعی است.

منبع خبر: سینمای ما
    آدرس منبع خبر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 7 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ایراد لهجه اصفهانی "در مسیر زاینده‌رود" غیر عمدی است

سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان تاکید کرد هدف تهیه‌کنندگان مجموعه تلویزیونی "در مسیر زاینده‌رود" ارزشمند دانست و ایرادهای پیش آمده در لهجه اصفهانی این سریال غیر عمدی است.

ابوالفضل قربانی، سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: بعد از بررسی‌های انجام شده درباره مجموعه تلویزیونی "در مسیر زاینده‌رود" به این نتیجه رسیدیم که هدف تهیه‌کنندگان این سریال ارزشمند بوده و صرفاً برای معرفی اصفهان و آثار آن بوده که جای قدردانی و تشکر دارد.

وی در ادامه افزود: ما متوجه شدیم ایرادهای پیش آمده در لهجه اصفهانی مجموعه "در مسیر زاینده‌رود" غیر عمدی بود و به خاطر زمان کم در تولید این پروژه به وجود آمده است. البته پیشنهاد داده‌ایم تا تهیه‌کننده در جلسه شورای شهر اصفهان حاضر شود و درباره روند تولید مجموعه تلویزیونی "در مسیر زاینده‌رود" توضیحاتی ارائه دهد.

سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان در پایان خاطر نشان ساخت: ما پذیرفتیم عوامل مجموعه "در مسیر زاینده‌رود" قصد توهین به لهجه اصفهانی را نداشتند و اشکالات غیر عمدی بوده است. امیدوارم دوستان دیگر برنامه‌ساز که قصد تولید آثاری با معرفی شهر اصفهان را دارند تلاش بیشتری کنند و زمان بیشتری برای صحیح ارائه کردن لهجه اصفهانی داشته باشند.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

تصويربرداري سريال «در مسير زاينده رود» تا عيدفطر ادامه دارد

خبرگزاري فارس: ساخت مجموعه تلويزيوني «در مسير زاينده رود» به كارگرداني «حسن فتحي» نيز امسال به كمبود زمان مبتلا شده و تصويربرداري اين سريال تا عيد فطر ادامه خواهد داشت.

به گزارش خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، علي‌رغم وعده هرساله مديران رسانه ملي براي برنامه ريزي در ساخت آثار نمايشي در زمان كافي و مناسب، امسال نيز سريال‌هاي رمضاني رسانه ملي به كمبود وقت و زمان مبتلا شده‌اند و با فشار كاري بالايي آثار خود را به آنتن مي‌رسانند.
    يكي از اين آثار، سريال «در مسير زاينده رود» به كارگرداني «حسن فتحي» است كه با فشار كاري بالايي در حال ساخت است.
    فتحي و گروهش در حال حاضر با روزي بيش از 12 ساعت كار، تصويربرداري را ادامه مي دهند تا بتوانند سريال را به آنتن برسانند و تصويربرداري سريال تا عيد سعيد فطر ادامه خواهد داشت.
    بنابراين گزارش، اين مجموعه كه تهيه‌كنندگي آن بر عهده اسماعيل عفيفه است، داستان «مهران سارنگ» فوتباليست جواني را روايت مي‌كند كه براي عقد قرارداد با باشگاهي تازه تأسيس به اصفهان سفر كرده و در پي اين سفر به واسطه تصادف رانندگي با «مسعود مصيب» جوان نخبه اصفهاني با وي درگير و دچار چالشي جدي مي‌شود.
    كارگرداني اين مجموعه را حسن فتحي بر عهده دارد كه پيشتر مخاطبان تلويزيوني از او آثاري چون «پهلوانان نمي‌ميرند»، «روشن‌تر از خاموشي»، «ميوه ممنوعه»، «شب دهم»، «مدار صفردرجه» و «اشك و لبخندها» را ديده‌اند.
    فيلمنامه «در مسير زاينده رود» را نيز عليرضا نادري نوشته كه سابقه نگارش نمايشنامه‌هاي مطرحي چون چهار حكايت از چندين حكايت رحمان، پچ‌پچه‌هاي پشت خط نبرد، كوكوي كبوتران حرم را در كارنامه هنري‌اش دارد.
    در مجموعه جديد فتحي مانند هميشه عده‌اي از شناخته شده‌ترين بازيگران سينما، تئاتر و تلويزيون نقش‌آفريني مي‌كنند و حسين محجوب، مهرانه مهين ترابي، مسعود رايگان، اشكان خطيبي، بهنوش طباطبايي، مهرداد ضيايي، پرديس افكاري، مهدي سلطاني، افسانه پاكرو، هومن برق نورد، الهه حسيني، فرخ نعمتي، حميدرضا آذرنگ، مهدي باقربيگي، مهران نائل، نيما نادري و... بازيگراني هستند كه در اين اثر به هنرنمايي پرداخته‌اند.
    در ساخت اين مجموعه عواملي چون افشين احمدي (مديرتصويربرداري)، خسرو كيوان‌مهر (مدير صدابرداري)، پيام فروتن (طراح صحنه و لباس)‌، سعيد ملكان (طراح چهره پردازي)، بابك رضاخاني (تدوين)، مجتبي خادم‌زاده (مدير برنامه‌ريزي)، علي مردانه (دستيار اول كارگردان)، محمد فوقاني (عكاس)، محمدرسول صادقي (مشاور رسانه‌اي)، ناصر هاديان‌فر (مدير تداركات)، نعمت گودرزوند چگيني (دستيار تهيه)، عليرضا احمدي كيا (مدير توليد) همكاري مي‌كنند.
    همچنين افشين يداللهي به عنوان ترانه سرا و احسان خواجه اميري در مقام آهنگساز و خواننده با مجموعه «در مسير زاينده رود» همكاري دارند.

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

من چون اصفهانی نیستم نمیتونم قضاوت درستی داشته باشم . بهتره که این رو هم در نظر بگیریم که اگر سریالی در مورد شهر یا استان ما هم ساخته میشد ممکن بود ما هم اعتراض هایی داشته باشیم ، اما اشکالات و ایراد ها به نشون دادن فرهنگ و معماری و لهجه اصفهان از ابتدای سریال بهش اشاره شد و بهتره تا بین کابرها درگیری پیش نیومده و کار به توهین نکشیده ( که نمونه اش رو هم دیدیم ) و هر دو طرف رو ناراحت کنه ، این بحث رو تموم کنین . از این به بعد پستها در مورد سریال باشه ( بله میدونم این اعتراضها هم جزئی از سریاله ! اما تا همینجا کافیه . نظر اکثریت هم فکر میکنم همین باشه .

8. این کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

تکتیر! D:

=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

این دختره عروس اون پیریه! غجب نقش باحالی داره!
    بسیار لذت میبرم!
    فقط اونجا که گفت قتل پسره دوساله که زیر خاکه منظورش چی بود؟!
    من درست حسابی ندیدم بعد اون رو!

10. این کاربر از Behsood بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

تکرارش ساعت چنده؟

داره خودمونی میشه ghfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقش جهان

پيش فرض

با توجه به اولتیماتوم جناب rebeccaاز بحث لهجه صرف نظر میکنیم.در باره سریال باید گفت موضوعش ناب و تازس.اما این موضوعیه که تو هر سه سریال امسال میبینیم:(قتل)
    اما در هر کدام به شکلی متفاوت که البته جراحت تقریبا نزدیک به این سریاله(و با بازی بی نقص و فوق العاده امین تارخ)
    ملکوت در پشت صحنه و تم فیلم از تصادف و فرار از صحنه میگه که اونم نوعی قتله.
    نکته قابل توجه این فیلم که از نقاط ظعف بزرگ اونه شخصیت حاج بهزاده که بجای پهلوون بودن بیشتر بی تفاوته.یعنی در وادیه برادر مرده ها اونم از نوع کشته شده ها نیست.
    مسئله دیگه اینکه چندان چهره خوانواده مقتول مانند عزا دارها نیست به جز یه پیرهن مشکی.
    صورتهای تراشیده!!!!!!!!!!!!! اونم واسه داغداران یه جوون از نوع نخبه(به خصوص حاج بهزاد که صورتش برق میزنه)این در بین ما اصفهانیا اصلا دیده نشده که حتما دوستامون تائید میکنن.
    اما نکته قابل انتقاد اینه که حسن اقای فتحی کارگردان اثر بی نقصی چون مدار صفر درجه (که من از عاشقای این سریال بوده و هستم و همیشه از اون به نیکی یاد میکنم)نباید اینگونه بدون مطالعات کامل و اطلاعات دقیق از فرهنگ شهری همچون اصفهان
    قطب صنعت و هنر ایران.پایتخت جهان اسلام و ... دست به ساخت این سریال میزد.که این ضعف به وفور در سریال مشهوده.
    به نظر من این اعتراظات باید بشه تا هیچ کارگردانی جرات بی گدار به اب زدن رو نکنه.حتی اگه باعث بشه شبکه استانی ما خودش دست به ساخت سریال بزنه که در اون موفق هم بوده.نیازی به اسم بردن این سریال ها نیست.

ودر اخر اینکه اگر یک روز سریالی مغایر با فرهنگ تهرانیا ساخته بشه همین هایی که حالا به ما میگن بی خیال، خودشون اون کارگردان رو تا چوبه دار میبرن.

از پراکنده گویی هام عذر خواهی میکنم .میخواستم خلاصه باشه.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

در شب‌هاي قدر،
    «جراحت» و «ملكوت» پخش مي‌شوند
    توقف پخش «نون و ريحون» و «در مسير زاينده‌رود»

همزمان با آغاز شب‌هاي قدر پخش سريال‌ «نون و ريحون» و «در مسير زاينده رود» متوقف مي‌شود و سريال‌هاي «جراحت» و «ملكوت» پخش خواهند شد.

به گزارش خبرنگار سرويس تلويزيوني خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، شبكه اول سيما طي روزهاي يكشنبه و دوشنبه( هفتم و هشتم شهريورماه) مجموعه داستاني «سوزنبان» را پخش خواهد كرد. اين شبكه همچنين (نهم شهريورماه) خلاصه قسمت‌هاي سريال «در مسير زاينده رود»(به كارگرداني حسن فتحي) را به روي آنتن مي‌برد و از چهارشنبه(دهم شهريورماه) پخش سريال مناسبتي اين شبكه به روال عادي بازخواهد گشت.

شبكه دو سيما كه از روز گذشته پخش سريال «قسم» را آغاز كرده است، اين مجموعه سه قسمتي را دوشنبه و چهارشنبه پس از گفتگوي ويژه خبري به روي آنتن مي‌فرستد؛ ضمن اينكه پخش سريال مناسبتي « ملكوت»(محمدرضا آهنج) در شب‌هاي قدر ادامه دارد.

شبكه سه سيما در شب‌هاي قدر سريال «جراحت» را پخش خواهد كرد. اين شبكه سه‌شنبه سريال عسگرپور را به روي آنتن نمي‌فرستد تا يك فيلم سينمايي جايگزين اين سريال باشد.

شبكه تهران كه سريال « نون و ريحون»(فرزاد موتمن) را پخش مي‌كند در شبهاي قدر اين سريال را به روي آنتن نمي‌فرستد. اين شبكه در باكس « نون و ريحون» سريال «شايد براي شما هم اتفاق بيفتد» را قرار داده است. همچنين جشن رمضان در شبهاي قدر به سوگ رمضان تغيير نام مي‌دهد و روز شهادت نيز فيلمي سينمايي با نام « فقط دوساعت» از اين شبكه پخش خواهد شد. سريال « نون و ريحون» از پنج‌شنبه مجددا به روي آنتن شبكه تهران مي‌رود.

به گزارش ايسنا، همزمان با فرا رسيدن شب‌هاي قدر، ويژه برنامه‌هاي احيا و سخنراني شب 19 ، 21 و 23 ماه مبارک رمضان( يکشنبه، سه شنبه و پنجشنبه) مهديه تهران، حرم امام رضا(ع) ، حرم حضرت معصومه (س) ، مسجد اعظم قم ، مسجد دانشگاه تهران ، حرم حضرت عبدالعظيم (ع)، مدرسه شهيد مطهري، حرم شاه چراغ، حسينه همدانيها، مسجد مقدس جمکران، دانشگاه امام صادق (ع)، مصلاي تهران و امامزاده صالح (ع) به طورزنده ازشبکه‌هاي يک، دو، سه ، چهار، تهران و قرآن پخش مي‌شود.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اعتراض اصفهانی‌ها به سریال در مسیر زاینده رود

محمد تقی رهبر با مطرح کردن اعتراض اصفهانی‌ها به سریال در مسیر زاینده رود از تذکر به رئیس صدا و سیما در این رابطه خبر داد.

به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، محمدتقی رهبر نماینده اصفهان در حاشیه برگزاری جلسه روز یکشنبه مجلس در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب با اشاره به پخش سریال در مسیر زاینده رود که شبها از صدا و سیما پخش می‌شود گفت: این سریال مردم اصفهان را که سابقه فرهنگی و تمدن بالایی داشته و شهیدان بسیاری را در راه انقلاب دادند مورد اهانت قرار داده است.

وی گفت: هم به لحاظ تقلید در نحوه سخن گفتن اصفهانی‌ها و هم محتوای مطالب اهانت در این سریال وجود دارد و در این زمینه مردم اصفهان طوماری خطاب به رئیس صدا و سیما تهیه کرده‌اند.

این نماینده مجلس اضافه کرد: بنده نیز در گفتگویی که با معاون پارلمانی صدا وسیما داشتم خواستار انعکاس این اعتراض به رئیس صدا و سیما شدم. البته در نماز جمعه اصفهان نیز این مورد یادآوری شده است.

رهبر از تهیه نامه اعتراضی دانشجویان اصفهانی خطاب به صدا و سیما خبر داد و گفت: نظر ما این است که نباید صدا و سیمایی‌ها دور هم نشسته ببرند و بدوزند بلکه باید حساب شده تر کار کنند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •