تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 64 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 635

نام تاپيک: سریال جراحت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهرون--ترکیه :-& در حال رفت و آمد ...البته فعلا

پيش فرض

پس بچهه اکرم کی سقط میشه

البته اینقدر افتاد اینور اونور

فکر کنم سقط شد بیچاره

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

خوب میدونی پستت پاک میشه برای چی پست میدی؟!
    دوست عزیز! من پاک شدن پست کاربرا رو ابدا تائید نمی کنم... در جایگاهی هم نیستم که بیام راجع به درست یا غلط بودن حرفای جناب همکار نظر بدم...
    اما به عنوان کسی که از موقع عضویتم تو پی سی بیشتر از هر انجمنی به انجمن تلویزیون علاقه داشتم و انرژیم رو واسش گذاشتم، میخوام بگم که عملکرد خیلی از ماها تو امر پست دادن غلطه!
    خداییش وقتی Rebecca میاد میگه انجمن تی وی شده انجمن متفرقه، نمیشه منکرش شد! الان مثال بارزش تاپیک نون و ریحونه! یکی از دوستان رفته پست اشتباهی رو تو تاپیک داده (باید تو تاپیک در مسیر زاینده رود میدادش) دوستان، سریال رو رسما ول کردن و راجع به پست اشتباه اختلات می کنن!!
    آیا واقعا سطح تاپیک های این انجمن فقط در پراکنده حرف زدنه؟ یا تو سوتی گرفتنه؟ و یا در قضاوت کردن روی سریال پیش از پخش شدن سریاله؟! یا مدام مانور دادن روی بحثاییه که میشه با دکمه تشکر ادامه پیدا کردنش که بیمورده جلوگیری کرد؟!
    واقعا سریال میبینیم که بیایم...
    من نمیگم بیایم محفل نقد درست کنیم و بنده بشم فراستی (زبونم لال!) و شما بشی جیرانی!
    من میگم اگه قراره پست بدیم، چه خوبه هم سوتی بگیریم، هم راجع به فیلمنامه و ضرب آهنگش تو هر قسمت صحبت کنیم، نحوه بازی بازیگرها تو هر قسمت نقد کنیم، پیشبینی داستان و...! بعضی ها حتی نمیان تو حین سریال دیدن دو تا دیالوگ حرفه ای رو شکار کنن و تو تاپیک مطرح کنن!
    به نظر من متاسفانه بعضی موقع ها بحث تو تاپیک ها به قدر لوس و بی مزه میشه که آدم از خودش خجالت میکشه که مثلا تو فلان تاپیک پست داده!! واسه من به شخصه در پایان تاپیک فاصله ها همین حس ایجاد شد!
    پرحرفی کردم و چشاتونو خسته.... شرمنده...
    یاعلی

3. 10 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

تا اونجایی که من دیدم تو صورتش زد ولی نمیدونم چرا از دماغش خون اومد !! ولی حرکت خیلی زشتی بود ...
    شاید دماغش به شیشه ماشین خورد ! یا حداقل منظور کارگردان این بود که به دلیل جلوه های ویژه خفن متوجه نشدیم !
    البته اگه کلش رو از پشت می گرفت و صورتش رو می کوبید تو شیشه صحنه جذاب تر میشد !! یه سنت شکنی دیگه در تاریخ سینما تلویزیون ایران !
    برای اولین بار تو سریال های تلویزیون اون بد و بیراه هایی که 2 تا جوون موقع دعوا به هم می گن به واقعیت نزدیک بود منظورم دعوای تو ماشین بود البته کتک زدن رو فاکتور بگیرین !
    Last edited by mhv_kntu; 23-08-2010 at 07:46.

5. 2 کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

البته اگه کلش رو از پشت می گرفت و صورتش رو می کوبید تو شیشه صحنه جذاب تر میشد !
    شما چقدر خشنید...مگه گاد فادر میبینیم..
    یک سوال میدونم اینجا جاش نیست..
    از اول ماه رمضون هر روز ساعت 10:15 سریال خانه بدوش رو پخ می کردند اما امروز یکباره سریال پزشک دهکده را بجاش پخش کردن کسی میدونه علت چیه؟..

7. این کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Geronimo_AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کوی انتظار

پيش فرض

چون ز.ذ بود زد تو صورت زنش دماغش خون اومد؟!
    ..باشه حالا شما ما رو نزن!

نقد میکنیم!

این مادربزرگه همیشه نوشدارو بعد از مرگه ها... موقع عمل هیچی نمیگه وقتی تابلو شد میگه باید فلان میکردید و چنان!...یه ذره هم سر وقت نصیحت کنه ببینیم بلده؟

اقدس خانوم اینجا خیلی بد بازی میکنه فقط تو این قسمت یه خودی نشون داد... بوتاکس زده اینور اونورشو که قیافش در همه شرایط داره میخنده؟

امیر اکرم تو این مدت که به سن قانونی رسیدن چیکار میکردن پس؟... دانشگاه که نرفتن، پسره هم که حتی وردست باباش هم کار نمیکنه..؟!

دوستانی که نگران جریان سریالند یه سر به تلتکس شبکه 3 بزنن... البته حدیث اول سریال هم یه دیدی به آدم میده: خدا را شناختم به سست شدن اراده و گشودن گره ها

درضمن هنوز کلی ماجرا هستند که نصفه نیمه بیان شدند...اینجا نخاستن که همه چیه سریال موازی پیش بره مثه خیلی از سریالای الان.. یه چیزایی کاملا ناگفته مونده که شاید بعدا میخان روش مانور بدن
    ولی ریتم سریال به نظر من همچنان خوبه!

9. 3 کاربر از Geronimo_AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

شما چقدر خشنید...مگه گاد فادر میبینیم..
    یک سوال میدونم اینجا جاش نیست..
    از اول ماه رمضون هر روز ساعت 10:15 سریال خانه بدوش رو پخ می کردند اما امروز یکباره سریال پزشک دهکده را بجاش پخش کردن کسی میدونه علت چیه؟..
    دیشب زیرنویس کرد 16:30 دلیلش رو هم نمی دونم

11. این کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه John Cena723's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دیشب زیرنویس کرد 16:30 دلیلش رو هم نمی دونم
    دلیلش اینه که وقت اذان هی داره به ساعت 8 نزدیک میشه و اینا هم باید برنامه هاشون رو بکشند جلو.

13. این کاربر از John Cena723 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

از حاضر جوابی این امیرحافظ خوشم اومد! اونجا که راننده گفت، این یارو اسم داره و امرحافظ هم گفت حسین آقا! هوشنگ خان!!

15. 2 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه btheme's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    طهران

11

از حاضر جوابی این امیرحافظ خوشم اومد! اونجا که راننده گفت، این یارو اسم داره و امرحافظ هم گفت حسین آقا! هوشنگ خان!!
    کلا متن نعمت الله خیلی جذابه مخصوصا مونولوگ (تک گویی طولانی) که بعضی اوقات تو کاراکترها گنجانده شده خیلی خوب در اومده ولی حیف که کارگردانی در سطح بالایی نیست

17. این کاربر از btheme بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال BehzadKiNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تبریـــز

پيش فرض

تا اینجا سریال خیلی خوب پیش اومده و به اعصابم نرفته ولی یه حسی می گه فقط تا اینجا بود !
    از این به بعد قراره فقط بدبختی پشت سر بدبختی بریزه رو سر دوتا خانواده!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •