تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 33 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 321

نام تاپيک: ریو Rio

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    قائمشهر

پيش فرض

دوستان وقتی حالت بخاری ماشینو میزنی آیا شدت بادش کمتر از حالت باد سرد باید باشه؟(از هر یک از دریچه ها:جلو-زیر و...)
    من احساس میکنم که شدتش کمتره ولی همسایمون که دید گفت فکر میکنی که کمه ولی فرقی نداره.

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

دوستان وقتی حالت بخاری ماشینو میزنی آیا شدت بادش کمتر از حالت باد سرد باید باشه؟(از هر یک از دریچه ها:جلو-زیر و...)
    من احساس میکنم که شدتش کمتره ولی همسایمون که دید گفت فکر میکنی که کمه ولی فرقی نداره.
    بستگی داره که دریچه تهویه روی چه حالتی تنظیم شده باشه!!
    اگر دریچه روی حالت گردش هوای داخل باشه قدرتش بیشتره
    ولی اگر روی حالت هوای بیرون خودرو باشه اگر شیشه ها بالا باشه به تبع بدلیل بسته بودن محیط داخل قدرتش کمتر میشه

3. 2 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

خیلی ممنون.
    87 که دیگه واقعا" مردی برا خودش.
    آره ABS داره چهارکاناله و روشم زده MANDO KIA
    راستش من هم تو این فکر بودم که لاستیک و رینگ بگیرم.موقع ثبت نام لاستیکاش ایرانی بود و تا قبل مرداد هم یزد تایر روش بود.پدرم هم قبول کرده بود که برای تعویض لاستیک یکدفعه رینگو هم عوض کنیم تا این حد هم پیش رفتیم که قبل از تحویل ماشین رینگ و لاستیکش رو بگیریم.ولی از وقتی که متوجه شدیم لاستیکاش رو کره ای گذاشتن پدرم گفت نمیخواد عوض کنیم.هر چقدر هم اصرار کردم قبول نکرد.گفت ایشالا برا دفعه بعد که میخوایم لاستیک بگیریم یه دفعه اون موقع رینگ و لاستیک رو عوض کنین.
    بدبختی اینه که یه مارکی گذاشتن روش که به هیچ وجه تو بازار نیست.(Kumho Power STAR).شده دقیقا" مثل پراید 79 مون که تحویل گرفته بودیم زیرش لاستیک Kumho Powermax II بود و به هیچ وجه تو بازار نبود و وقتی بعد 4 سال برا تعویضش رفتیم هیچ جا اون مارک رو نداشتن و میگفتن که مدل خیلی خوبیه و فقط هم شرکت وارد میکنه و تو بازار نیست.(با دیدن لاستیک زاپاس میگفتن).اینم شده عین همون.
    مبارک باشه
    کیفیت لاستیک یه مسئلس،سایزش یه مسئله دیگه
    این سایز واقعا هم از نظر ظاهری هم از نظر فنی زار میزنه واسه ریو
    شما اگه لاستیکش رو پهن تر و بلندتر کنی هم هندلینگش بهتر میشه،هم ترمز گیری ماشین بهتر میشه و هم سواریش
    ظاهرشم که دیگه جای خود داره
    به نظرم ارزش داره

5. 2 کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه kING ANSHAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    AHVAZ

پيش فرض

وحیدرضاجان تبریک.امیدوارم خوش رکاب باشه واستون.من برج3 ثبت نام کردم متاسفانه مجبوربفروشش شدم.الان میخام ثبت نام کنم.ولی یه اما اگرهای تواین کارانداختن که ادم تکلیف خودشونمیدونه.یدفه میگن گرون میشه.یدفه میگن تا اخرسال بیشترتولیدنمیشه.واسه امکانات یه دفه میگن اینه برقیه یبار دیگه میگن نداره.ما نمیدونیم با این جماعت شترمرغ چکارکنیم داداشی.اگه تولیدش متوقف بشه که خیلی بدمیشهخ

---------- Post added at 03:03 PM ---------- Previous post was at 03:00 PM ----------

پوریا داداشی درود برتو.تونظرت راجب رینگو لاستیک ریوچیه دادا؟چی بزاریم بهتره؟چه مارکی؟چه سایزی؟

7. این کاربر از kING ANSHAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

وحیدرضاجان تبریک.امیدوارم خوش رکاب باشه واستون.من برج3 ثبت نام کردم متاسفانه مجبوربفروشش شدم.الان میخام ثبت نام کنم.ولی یه اما اگرهای تواین کارانداختن که ادم تکلیف خودشونمیدونه.یدفه میگن گرون میشه.یدفه میگن تا اخرسال بیشترتولیدنمیشه.واسه امکانات یه دفه میگن اینه برقیه یبار دیگه میگن نداره.ما نمیدونیم با این جماعت شترمرغ چکارکنیم داداشی.اگه تولیدش متوقف بشه که خیلی بدمیشهخ

---------- Post added at 03:03 PM ---------- Previous post was at 03:00 PM ----------

پوریا داداشی درود برتو.تونظرت راجب رینگو لاستیک ریوچیه دادا؟چی بزاریم بهتره؟چه مارکی؟چه سایزی؟

والا اول بگم که خیلی بعیده تولیدش متوقف شه،فعلا ماشین های فرانسوی که تحریمشون شدیدتر هست دارن تولید میشن،این که کره اییه...
    خیلی بعیده به نظرم

در مورد رینگ و لاستیک : والا خیلی وقته سر نزدم به بازار،من خودم 87 رینگ Viva خریدم که Taiwan پشتش حک شده بود،تا الان هم مشکلی نداشته،اون موقع حلقه ای 85 خریدیمش
    لاستیک هم مارک های خوبی مثل Kumho.toyo الی آخر هستن،فقط بگم هرچی میخری بخر فقط لاستیک آج 7یی 8یی نرخ،چون اصلا پایدار نیست و فقط زیبایی داره

سایز لاستیک هم به نظر من 195/15 و 185/15 واسه ریو مناسبه،من خودم 195/15 گذاشتم،سواری خوبی داره الان

9. این کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    قائمشهر

پيش فرض

خیلی ممون.
    در مورد توقف تولید که باید بگم فعلا" معلون نیست چی کار میخوان بکنن.البته آلان پیش فروش کردن با سود 6 درصد و تحویل آذر 90.

ولی حرف مهندسین سایپا واقعا" عجیبه که میگه "کیا به ما اجازه نصب ایربگ نمیده".آخه مگه میشه.این ماشین که بصورت فابریک 2 تا ایربگ داشته و سایپا مثل بقیه چیزا از روش کنده.حالا این دروغ به این بزرگی رو میزنن!!!!

دیروز داشتم دفترچه راهنمای ماشینو میخوندم دیدم سایپا دزدیش فراتر از این حرفا هست و خیلی امکانات بیشتر از این که هست رو از ریو حذف کرده.مثل آلارم جاماندن سویئچ داخل خودرو - کپسول آتشنشانی!!!!!!(دیگه به اینم رحم نکرده) - چراغای پشت آمپر مثل گرمکن عقب و خیلی چیزای دیگه شما بهتر از من میدونید.

دوستان یه سوال.دیروز که جعبه آچار ماشینو باز کردم فقط داخلش پیچ گوشتی و آچار چرخ بود و خبری از انبر دست و آچار تخت و اینجور چزا نبوده.آیا برا شماها هم همینطوریه؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

بچه هایی که جدید خریدن 2 تا چیز یادتون نره
    -اول اینکه فیلتر هوای اتاق رو بزارین،چون از روش پیچوندن !
    -دوم اینکه حتما حتما روی جای دست های جلو (قسمت نقره ای) یه محافظی چیزی بکشین چون رنگش میره

12. این کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    قائمشهر

پيش فرض

بچه هایی که جدید خریدن 2 تا چیز یادتون نره
    -اول اینکه فیلتر هوای اتاق رو بزارین،چون از روش پیچوندن !
    -دوم اینکه حتما حتما روی جای دست های جلو (قسمت نقره ای) یه محافظی چیزی بکشین چون رنگش میره

ممنون پوریا جان.همه از دزدی های سایپا اطلاع دارن و از شما هم برا اینکه مجدد یاداوری کردی ممنونم
    یه سوال : این فیلتر هوای اتاق رو از کجا نص میکنن؟ یه جا خونده بودم که از داخل اتاق و پشت در داشبورد یعنی اینکه در داشبورد رو در میارن و از اون پشت داخل جایی که داره وصل میکنن.آیا این حرف درسته یا از داخل کاپوت وصل میکنن؟
    خودمون میتونیم وصل کنیم؟

مرسی

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

ممنون پوریا جان.همه از دزدی های سایپا اطلاع دارن و از شما هم برا اینکه مجدد یاداوری کردی ممنونم
    یه سوال : این فیلتر هوای اتاق رو از کجا نص میکنن؟ یه جا خونده بودم که از داخل اتاق و پشت در داشبورد یعنی اینکه در داشبورد رو در میارن و از اون پشت داخل جایی که داره وصل میکنن.آیا این حرف درسته یا از داخل کاپوت وصل میکنن؟
    خودمون میتونیم وصل کنیم؟

مرسی
    والا بابام واسه ما رو خودش برد نصب کردن براش
    دقیقا یادم نیست،اما تا اونجایی که میدونم طبق همون حرف شماست،یعنی از توی اطاق و پشت داشبورد،قیمت زیادی هم نداره اما حتما باید بزارین

15. این کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    قائمشهر

پيش فرض

پوریا جان یه سوال دیگه.تو حالت خلاص وقتی گاز میدی دور موتور ماشینتون تیکه تیکه بالا میره و به همین صورت تیکه تیکه پایین میاد یا اینکه نرم بالا میره و نرم پایین میاد؟(منظورم بدون وقفه هست)

اگه یکدفعه گاز بدی تیکه تیکه بالا و پایین میشه ولی اگه نرم گاز بدی نرم بالا و پایین میشه.برا شما چطوریه؟

(منظورم اینه که مثلا" از دور موتور یک تا 2 میره بعد یک مکث میلی ثانیه ای داره بعد دوباره بالا میره مثلا تا 3 باز هم یه مکث و...)

گفتم تو حالت خلاص چون از نمایندگی تا خونه رو هم نرم گاز داده بودم و هم حواسم به دور موتور نبود که ببینم چجوریه و تا الان هم که پلاکمون تو نیروی انتظامیه(بخاطر عدم تطبیق مشخصات) فقط تو خونه روزی یک بار روشن میکنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •