برای گوشی من زده 3.9 و این که معنیش چیه منم نمی دونم.
برای گوشی من زده 3.9 و این که معنیش چیه منم نمی دونم.
سلام
من گوشی elm یا همون k970 رو تازه خریدم با قیمت حدودا 160 هزار تومن. (برای آیندگان عرض می کنم که الان فروردین 90 هست که دارم قیمت میدم)...لازم به ذکر هست که من قبلا چند ماه از k800 استفاده کردم و کمی هم zylo و می خوام مقایسه ای بین اینها بکنم...
از لحاظ زیبایی که k800 زیباترین گوشی از نظر منه... البته قهوه ایش رو عرض می کنم... جلوی k800 به مراتب زیباتر و کلاسیک تر از elm هست... پشت elm هم خیلی ساده و زیباست اما جلوش نه! از نظر حجم هم elm خیلی باریکتر و ظریفتره...
دوربین elm برعکس اونچه که بعضی دوستان تو تاپیک گفتن به مراتب بهتر از k800 هست... عکس برداریش خیلی خوبه چه در نور کم و چه در نور زیاد ( در مقایسه با k800 ) (البته منظورم از نور کم نور لامپ خونه هست و تو تاریکی و نور فقط فلاش کمی تار میفته) و فیلم برداریش هم که خیلی خیلی بهتر از k800 هست...
تایپ با elm راحت تر از k800 هست و در قسمت اس ام اس هم فضایی شبیه به چت کردن ایجاد شده..
بلندی صدای اسپیکر elm مثل k800 ضعیفه...
صدای با هندسفری elm نسبت به k800 کمتره... مثلا اگه یه آهنگ تند و پر سر و صدا رو با هندسفری elm و تا آخرین درجه صداش گوش بدید اصلا گوشتون اذیت نمی شه.. حالا این یعنی چی؟! یعنی اینکه آخرین درجه صدای k800 تو مکانهای معمولی مثل اتاق خواب گوشتون رو اذیت میکنه یعنی خیلی بلنده اما آخرین درجه صدای elm تو موقعیت مشابه یه صدای عادی و بدون اذیته... حالا مشکل کجاست؟! اینجاست که اگه قرار باشه یه روز تو اتوبوس یا مترو با هندسفری گوش کنید آخرین درجه صدای elm برای این کار و خوب شنیدن کمه اما k800 انقدر جا برای بلند کردن صدا داره تا تو سر و صدا هم جواب بده... البته من یه هندسفری دیگه خریدم که نسبت به هندسفری تو کارتون گوشیم صداش کمی بیشتره ولی بازم به k800 نمیرسه... اینو برای کسایی گفتم که زیاد تو محیطهای پر سر و صدا می خوان آهنگ گوش بدن... این مسئله واقعا جدیه! و علت اصلی هم خود گوشیه نه هندسفری...
کار کردن تو منوهاش مثل سایر سونی اریکسونها راحته..
نرم افزار مدیا پلیرش تو قسمت صوتیش وقتی میخواد هنگام پخش آهنگ اسم آهنگ رو نشون بده فونتش ریز و نازکه و خوب و یکدست نمایش داده نمیشه.. این ایراد مدیا پلیر رو تو zylo هم دیدم.. اما k800 که از نرم افزار دیگه ای استفاده میکنه این مشکل رو نداره... در ضمن اکولایزرش چند مدل از پیش تعیین شده داره برای انتخاب و مثل k800 تنظیم دستی رو قبول نمیکنه...
آنتن دهیش هم مثل k800 هست...
یه ایراد خیلی بزرگ داره که نمیدونم سازندگانش چرا این ایراد رو یه حسن تلقی کردن...
یه حسگر نوری داره که وقتی گوشی مقابل نور گرفته میشه صفحه پرنورتر میشه و اگه مقابل نور کم و مثلا تاریکی گرفته بشه نور صفحه کم میشه... تا اینجاش خوبه چون باتریش دیرتر تموم میشه اما ایرادش اینه که اولا این کم و زیاد شدن نور بصورت پله ای و با پرش اتفاق میفته که تو ذوق شما خواهد زد و دوم اینکه هیچ قسمتی تو منوی گوشی برای کنسل کردن این قابلیت وجود نداره و شما مجبورید تحملش کنید.. البته بعید نیست که یه کد مخفی برای غیر فعال کردنش وجود داشته باشه که تا امروز من هیچ جای اینترنت پیدا نکردم.. اگه کسی پیدا کرد به منم اطلاع بده...
یه حسنی که نسبت به k800 داره اینه که جوی استیک نداره و بجاش چهار تا دکمه داره.. البته من چون با k800 بازی نمی کردم تا وقتی داشتم جوی استیکش خراب نشد...
نگران نداشتن محافظ لنز دوربینش هم نباشید.. چون لنزش خیلی کوچیکه و دورش هم برآمدگی دادن تا آسیب نبینه... حالا اگه اتفاقا یه ضربه درست خورد تو همون نیم سانتیمتر دوربین دیگه از شانس بد شماست..
خب دیگه اینا تمام اطلاعات من بود که سعی کردم بدور از تعصب و بی طرفانه عرض کنم..
راستی تا یادم نرفته از zylo هم یه کم بگم..
دوربینش 3 هست که فوکوس نداره و فلاش هم نداره و عیب بزرگش اینه که چون فوکوس خودکار نداره معمولا عکسا رو تار میندازه.. فیلم برداریش بد نیست ولی به elm نمیرسه...
یه حسن جالب داره و اون اینکه کیفیت صدای اسپیکرش خیلی عالیه.. بلندیشو نمیگما منظورم شفافیت صدای اسپیکرشه.. بم جالبی داره...
Last edited by zhmasezhmase; 06-04-2011 at 09:34.
نه .. مال بنده 3.9 بود .////// ربطی به پیکسل گوشی نداره .......
دوستان توی سایت اریکسون وسایل جانبی گوشی یه اسپیکر هم بود . این رو از کجا میشه تهیه کرد ؟
دوستان یه بلندگو سونی اریکسون ساخته برای گوشی (کلا روی همه گوشی ها جواب میده )
ببینیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من که تو موبایل فروشی ها ندیدم ..
سلام..
من این گوشیو خیلی وقته خریدم اما ازش ناراضیم..
هم دوربینش بده.. هم خیلی از برنامه ها روش نصب نمیشه.. رم 4 گیگ روش انداختم که خیلی کند کرده سرعتشو مدام هنگ میکنه... اینترتشم جدیداً کار نمیکنه.. نمیدونم چی کار کنم؟؟/
کمکم کنید.
درسته وقتی رم بالا بزاری روش کند میشه . یک گیگ بهتر جواب میده .......
البته دوستان میشه بپرسم قاب سیاه برای درب پشت گوشی گیر میاد ؟
اگه مموري بالا ميندازيد روش بايد كه مموري از جنس خوب باشه و كلاسش هم بالا باشه.سلام..
من این گوشیو خیلی وقته خریدم اما ازش ناراضیم..
هم دوربینش بده.. هم خیلی از برنامه ها روش نصب نمیشه.. رم 4 گیگ روش انداختم که خیلی کند کرده سرعتشو مدام هنگ میکنه... اینترتشم جدیداً کار نمیکنه.. نمیدونم چی کار کنم؟؟/
کمکم کنید.
من يه مموري 2 انداختم روش هنگ ميكرد! مموريه آشغال بود... 4 گيگ روي اون گوشيم بود انداختم روش مثل مرد كار ميكرد
در ضمن اين كه ميفرماييد خيلي برنامه ها روش نصب نميشه حرف مسخره ايهاحتمالا شما ميخواد برنامه هاي سيمبين هم روش نصب كنيد نميشه ها؟
بابا اين گوشي جاواست! همه برنامه هاي جاوا هم روش نصب ميشه.
من بعيد ميدونمالبته دوستان میشه بپرسم قاب سیاه برای درب پشت گوشی گیر میاد ؟
آقا اگه ممکنمه یه چنتا نمونه عکس از دوربین این گوشی بزارین مخصوصا تو شب از عکس های بدش هم بزارین
با سلام خدمت دوستان
چند روزیه که تماسها ثبت نمیشوند
به نظر شما مشکل چیه ؟
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)