تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 93 اولاول ... 121819202122232425263272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 928

نام تاپيک: LCD وLED های سری جدید LG

داره خودمونی میشه 7xxhosseinxx7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    یک هفته است که ما این تلویزیون le 8500 را خریدیم و هنوز سرگردان هستیم
    آقا راهنمایی بفرمایید چه خاکی بر سرمان کنیم ؟چرا این تلویزیون دیجیتال یافت نمی شود ؟
    چند بار ریست فکتوری کردم،انواع جستجو را انجام دادم چه دستی چه اتوماتیک ولی پیدا نشد که نشد
    این همه پول بدی بالاش باز هم اعصابت خورد بشه من که کلافه شدم
    از دوستانمان jabarsink 2000 و amir hezarkhani که با این تلویزیون آشنایی دارند درخواست دارم راهنمایی کنند
    درب جستجوی دستی برای dtv هم هر کانالی را میزنی می نویسه:سیگنال موجود نیست
    علت چیه؟
    در ضمن می خوام چک کنید ببینید اسم مدل یا پروداکت اینه: 42le8500-ta.amdwlh
    خواهشا خبرم کنید
    با نمایندگی شهرمون که تماس می گیرم میگن ممکنه تیونر دیجیتال نداشته باشه میگم اگه نداره پس چرا تو منوش جستجوی کانال دیجیتال موجوده؟به جا اینکه یه جواب منطقی بدن همش حاشیه میرن
    یه نقطه ضعف دیگه این دستگاه اینه که زیرنویس فارسی را درست نمایش نمی ده.کاری نمیشه کرد؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    آقا راهنمایی بفرمایید چه خاکی بر سرمان کنیم ؟چرا این تلویزیون دیجیتال یافت نمی شود ؟
    چند بار ریست فکتوری کردم،انواع جستجو را انجام دادم چه دستی چه اتوماتیک ولی پیدا نشد که نشد
    از دوستانمان jabarsink 2000 و amir hezarkhani که با این تلویزیون آشنایی دارند درخواست دارم راهنمایی کنند
    علت چیه؟
    خواهشا خبرم کنید
    با نمایندگی شهرمون که تماس می گیرم میگن ممکنه تیونر دیجیتال نداشته باشه میگم اگه نداره پس چرا تو منوش جستجوی کانال دیجیتال موجوده؟به جا اینکه یه جواب منطقی بدن همش حاشیه میرن
    یه نقطه ضعف دیگه این دستگاه اینه که زیرنویس فارسی را درست نمایش نمی ده.کاری نمیشه کرد؟
    درمورد سوال های شما گفتم که به خدا رشت قابلیت تماشای تلویزیون دیجیتال نیست.
    این مدل هم که شما دارید تازه تمام کردیم هر زمان که رسید نگاه میکنم.
    در مورد زیرنویس قابل حل است در منو راحت میتونید انواع زیرنویس را انتخاب کنید.
    در ضمن نوع زیر نویس را اعلام کنید من با srt مشکل داشتم اما sub را مثل هلو پخش کرد.
    قابلیت پخش فرمت های مختلفش هم حرف نداره فرمت نداشتم بدم باز نکنه حتی با صدای 5 کاناله وdts.
    با تشکر.
    هادی

3. این کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    علت چیه؟
    خواهشا خبرم کنید
    با سلام
    در مورد تیونر دیجیتال خیلی بعید به نظر می آد که نداشته باشه مخصوصا که تو سایت الجی ایران به وضوح این مورد اومده
    یادم می آد شما گفتی آنتنت از این مدلهای لوله ای. منظورت رو نفهمیدم
    در ضمن برای کانالهایدیجیتال با توجه به اینکه فرکانسها رو نمی دونیم باید بصورت اتومات جستجو شود
    در ضمن، به خدمات مشترکین الجی تماس بگیر
    در مورد مدل کجا رو باید چک کنم
    و در مورد زیر نویس فارسی هم این مورد رو قبلا گفته بودم من به سایت رسمی الجی ایمیل زدم جواب دادند که احتمالا نیاز به آپدیت فیرم ویر می باشد و گفتن با گلدیران تماس بگیرید . اونهم که مشخص است چند تا دختر بی سواد گذاشتند پشت تلفن اصلا نمی فهمید من چی میگم.ولی در نهایت باید منتظر فیرویر جدید باشید تو سایت LG.COM/IR
    ولی زیرنویس برای فایلهای avi یه راه حل داره و اون استفاده از برنامه AVIADDXSUB و اینترنال کردن زیرنویس در فیلمهایی با فرمت avi است در این صورت زیرنویس درست نمایش داده می شود در این روش زیرنویس به فیلم اضافه می شه و دیگه نیازی به فایل زیرنویس به صورت جداگانه نمی باشد و تقریبا 1MB به حجم فیلم اضافه میشه

5. این کاربر از amir hezarkhani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

درمورد سوال های شما گفتم که به خدا رشت قابلیت تماشای تلویزیون دیجیتال نیست.
    این مدل هم که شما دارید تازه تمام کردیم هر زمان که رسید نگاه میکنم.
    در مورد زیرنویس قابل حل است در منو راحت میتونید انواع زیرنویس را انتخاب کنید.
    در ضمن نوع زیر نویس را اعلام کنید من با srt مشکل داشتم اما sub را مثل هلو پخش کرد.
    قابلیت پخش فرمت های مختلفش هم حرف نداره فرمت نداشتم بدم باز نکنه حتی با صدای 5 کاناله وdts.
    با تشکر.
    هادی
    سلام آقا هادی
    اطفا میشه توضیح بدید تو کدام منو میشه انواع زیرنویس رو انتخاب کرد
    در ضمن من چندتا فیلم MKV با صدای DTS رو از USB پخش کردک یه پنجره باز شد با این عنوان که کدینگ صدا شناخته نشد و بصورت بدون صدا فیلم پخش شد در ضمن تو manual این مدل هم نوشته که صدای DTS ساپورت نمی شود
    شما با چه فرمتی فیلم پخش کردین که به مشکل بر نخوردین؟
    با تشکر

7. این کاربر از amir hezarkhani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام آقا هادی
    اطفا میشه توضیح بدید تو کدام منو میشه انواع زیرنویس رو انتخاب کرد
    در ضمن من چندتا فیلم MKV با صدای DTS رو از USB پخش کردک یه پنجره باز شد با این عنوان که کدینگ صدا شناخته نشد و بصورت بدون صدا فیلم پخش شد در ضمن تو manual این مدل هم نوشته که صدای DTS ساپورت نمی شود
    شما با چه فرمتی فیلم پخش کردین که به مشکل بر نخوردین؟
    با تشکر
    زمان پخش فیلم .
    OK بزنید 3 تا منو میاد یکی از منو ها مخصوص زیر نویس است .
    صدای DTS هم ساپورت میشه .
    این فیلم با 2 فرمت صدا به راحتی شناخته شد و پخش شد در همان منو راحت میتونید صدا را هم تغییر دهید.

با تشکر.
    هادی

---------- Post added at 09:22 AM ---------- Previous post was at 09:20 AM ----------

با سلام
    در مورد تیونر دیجیتال خیلی بعید به نظر می آد که نداشته باشه مخصوصا که تو سایت الجی ایران به وضوح این مورد اومده
    یادم می آد شما گفتی آنتنت از این مدلهای لوله ای. منظورت رو نفهمیدم
    در ضمن برای کانالهایدیجیتال با توجه به اینکه فرکانسها رو نمی دونیم باید بصورت اتومات جستجو شود
    در ضمن، به خدمات مشترکین الجی تماس بگیر
    در مورد مدل کجا رو باید چک کنم
    و در مورد زیر نویس فارسی هم این مورد رو قبلا گفته بودم من به سایت رسمی الجی ایمیل زدم جواب دادند که احتمالا نیاز به آپدیت فیرم ویر می باشد و گفتن با گلدیران تماس بگیرید . اونهم که مشخص است چند تا دختر بی سواد گذاشتند پشت تلفن اصلا نمی فهمید من چی میگم.ولی در نهایت باید منتظر فیرویر جدید باشید تو سایت LG.COM/IR
    ولی زیرنویس برای فایلهای avi یه راه حل داره و اون استفاده از برنامه AVIADDXSUB و اینترنال کردن زیرنویس در فیلمهایی با فرمت avi است در این صورت زیرنویس درست نمایش داده می شود در این روش زیرنویس به فیلم اضافه می شه و دیگه نیازی به فایل زیرنویس به صورت جداگانه نمی باشد و تقریبا 1MB به حجم فیلم اضافه میشه
    در مورد اپدیت فریمور خودتان را بیخود خسته نکنید .
    هیچ سایت ایرانی این اپدیت را قرار نمیده.
    تنها راه:
    شما در منو جستجو کنید ببینید گزینه اپدیت نرم افزار دارید (مانند بولوری های LG اگر دارید به من خبر بدهید.
    با تشکر.
    هادی
    Last edited by jabarsink2000; 17-10-2010 at 09:26.

9. این کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام

از دوستان کسی اطلاع داره که pk950 امده بازار یا نه ؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

زمان پخش فیلم .
    OK بزنید 3 تا منو میاد یکی از منو ها مخصوص زیر نویس است .
    صدای DTS هم ساپورت میشه .
    این فیلم با 2 فرمت صدا به راحتی شناخته شد و پخش شد در همان منو راحت میتونید صدا را هم تغییر دهید.

با تشکر.
    هادی

---------- Post added at 09:22 AM ---------- Previous post was at 09:20 AM ----------

در مورد اپدیت فریمور خودتان را بیخود خسته نکنید .
    هیچ سایت ایرانی این اپدیت را قرار نمیده.
    تنها راه:
    شما در منو جستجو کنید ببینید گزینه اپدیت نرم افزار دارید (مانند بولوری های LG اگر دارید به من خبر بدهید.
    با تشکر.
    هادی
    با تشکر از جواب سریعتون
    من منوها رو در زمان پخش دیدم زبان زیرنویس غیر فعال است البته با Ok امتحان نکردم که امشب امتحان می کنم و نتیجه اش رو اعلام می کنم
    این مدل SRT رو ساپورت می کنه ولی با کاراکترهای فارسی مشکل داره ، فرمت SUB هم بصورت TEXT است به همین خاطر اون رو هم امتحان نکردم که اون رو هم به گفته شما امتحان می کنم
    در ضمن برای آپدیت من سایت الجی رو معرفی کردم البته بدلیل جدید بودن این مدل بعید است به این زودی ها چیزی براش پیدا بشه
    برای آپدیت فکر نکنم منوی خاصی باشه احتمالا بصورت اتومات و از طریق USB آپدیت می شود

با سپاس
    امیر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با تشکر از جواب سریعتون
    من منوها رو در زمان پخش دیدم زبان زیرنویس غیر فعال است البته با Ok امتحان نکردم که امشب امتحان می کنم و نتیجه اش رو اعلام می کنم
    این مدل SRT رو ساپورت می کنه ولی با کاراکترهای فارسی مشکل داره ، فرمت SUB هم بصورت TEXT است به همین خاطر اون رو هم امتحان نکردم که اون رو هم به گفته شما امتحان می کنم
    در ضمن برای آپدیت من سایت الجی رو معرفی کردم البته بدلیل جدید بودن این مدل بعید است به این زودی ها چیزی براش پیدا بشه
    برای آپدیت فکر نکنم منوی خاصی باشه احتمالا بصورت اتومات و از طریق USB آپدیت می شود

با سپاس
    امیر
    برای اپدیت فریمور نمیدن.
    ما که 6 ماه داریم هیچ فریموری نداریم.
    2.دو راه برای ا پدیت محصولات ال جی هست یکی همین راه با فلش یکی که یک گزینه در منو است برای اپدیت که باید به اینترنت وصل شوید خودش سرچ میکنه اپدیت را دانلود میکنه وخودش نصب میکنه.
    بولوری ال جی که من باهاش کار میکنم راحت از اینترنت دانلود میکنه وخودش نصب میکنه.
    با تشکر.
    هادی

13. این کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

برای اپدیت فریمور نمیدن.
    ما که 6 ماه داریم هیچ فریموری نداریم.
    2.دو راه برای ا پدیت محصولات ال جی هست یکی همین راه با فلش یکی که یک گزینه در منو است برای اپدیت که باید به اینترنت وصل شوید خودش سرچ میکنه اپدیت را دانلود میکنه وخودش نصب میکنه.
    بولوری ال جی که من باهاش کار میکنم راحت از اینترنت دانلود میکنه وخودش نصب میکنه.
    با تشکر.
    هادی
    با سلام
    آقا هادی من مواردی که فرمودین رو چک کردم
    همونطور که حدس می زدم هیچ کدوم از زیرنویسهای فارسی درست نمایش داده نمی شوند نه SRT نه SUB . در ضمن تمام فرمتهای زیرنویس قابل نمایش بصورت Text است که قطعا همشون همین مشکل رو دارند
    در ضمن DTS هم ساپورت نمی شه . تو کاتالوگ هم اشاره شده
    DTS Audio codec is not supported.

وقتی در هنگام پخش کلید ok رو میزنم نویگیتور مربوط به play back ظاهر میشه که میشه فیلم رو عقب جلو کرد
    ولی منویی که شما فرمودین فقط با فشردن کلید منو ظاهر می شه که به جز خاموش / روشن کردن زیرنویس بقیه آیتمها غیر فعال اند

آیا شما مواردی رو که اشاره کردید روی تلویزیون LE8500 انجام دادید
    با تشکر
    امیر

15. این کاربر از amir hezarkhani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با سلام
    آقا هادی من مواردی که فرمودین رو چک کردم
    همونطور که حدس می زدم هیچ کدوم از زیرنویسهای فارسی درست نمایش داده نمی شوند نه SRT نه SUB . در ضمن تمام فرمتهای زیرنویس قابل نمایش بصورت Text است که قطعا همشون همین مشکل رو دارند
    در ضمن DTS هم ساپورت نمی شه . تو کاتالوگ هم اشاره شده
    DTS Audio codec is not supported.

وقتی در هنگام پخش کلید ok رو میزنم نویگیتور مربوط به play back ظاهر میشه که میشه فیلم رو عقب جلو کرد
    ولی منویی که شما فرمودین فقط با فشردن کلید منو ظاهر می شه که به جز خاموش / روشن کردن زیرنویس بقیه آیتمها غیر فعال اند

آیا شما مواردی رو که اشاره کردید روی تلویزیون LE8500 انجام دادید
    با تشکر
    امیر
    تمام lcd هایی که قابلیت پخش hd divx دارند از یک منو ویک سیستم پشتیبانی می کنند.
    یعنی من بر روی یک مدل تست کنم بقیه مدل ها این کار راانجام میدهند.(فقط در LG)
    زیر نویس هم بنده تست کردم هیچ مشکلی نداشت .
    صدای DTX هم بر روی LCD660/LE5500 تست شد باز هم هیچ مشکلی نداشت.
    شما کاتالوگ هم توجه نکن.شما از LCD که به هر نفر تحویل داده میشه یه چیز نداره چه توقعی دارید.
    کاتالوگ زمانی مورد قبول است که یک مدل وارداتی باشد مثلا من بولوری LG دارم (از نوع وارداتی بدون گارانتی)راحت به اینترنت وصل میشم راحت نرم افزار اپدیت میکنم هیچ مشکلی هم ندارم چنر بار هم مشکل داشتم به کاتالوگ مراجع کردم.
    این جور که معلوم هست از این به بعد برای اثبات هر موضوع باید عکس بگیرم.
    با تشکر.
    هادی
    Last edited by jabarsink2000; 18-10-2010 at 10:15.

17. 2 کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •