سلام منم دقیقاً شرایطم همینه.
لطف کنید یه راه حل بدید.
سلام منم دقیقاً شرایطم همینه.
لطف کنید یه راه حل بدید.
دوست عزیز .این دارو که کاملا مشخصه که هورمون مردانه است . به هیچ عنوان برای افزایش وزن مناسب نیست .
دنبال دارو برای افزایش وزن نباشید . بهترین کار تغذیه و فعالیت بدنی مناسب می باشد و نه دارو![]()
خواهشن اینو به هیچکس پیشنهاد نکنید!!!
این استرویید خوراکی هست
و یک چیز وحشتناک هست اکسی واسه کبد مثل سم میمونه و متیل هم یک چیز بدتر
خود بدنساز هاش همچین چیزی مصرف نمیکنه چه برسه به یک مبتدی
بهترین راه لاغری ورزش : دو شبانه و کم خوردن غدا هست اونم شبا..
منظورتون چیه
---------- Post added at 08:42 PM ---------- Previous post was at 08:40 PM ----------
دوست عزیز منظور دوستان درمان لاغریه نه لاغر شدن![]()
ای بابا اینجا دیگه شروع نکنین تو رو خدا ...
دادا فقط بهت پودر بومبا رو پیشنهاد میکنم ... خیلی زود جواب میده ... من خودم 2 دوره رفتم 15 کیلو چاق شدم .
هر کی منو میبینه کف میکنه ... فکر کنم تا الان به 10 20 نفری معرفی کردم همه چاق شدن ... همه دعام میکنن
فقط مواظب یخچالتون باش چون هر روز خالی میشه
![]()
Last edited by hamijoon; 24-07-2010 at 11:22.
آقا از من میشنوید زیاد خودتون رو درگیر دارو ها نکنید
من قدم 192 هست ، وزنم 68 کیلو بود تا قبل از عید ( به نی قلیون گفته بودم زکی....)
یه مدت به دلایلی مجبور شدیم روزی یه بار حداقل ماکارونی بخوریم
از اونطرف هم با یکی از بچه ها میرفتیم بدنسازی ، اصلا به خودم فشار نمیاوردم ، تو مایه های میله خالی کار میکردیم
الان حدود 10 کیلو اضافه کردم....
Last edited by amin khan; 24-07-2010 at 15:07.
داداشی کوتاه بیا
من بعد یکی دو روز اول اشتهام خیلی زیاد شد این اولین اثرش . بعد یه هفته که هرچی دمه دستم میومد میخوردم کم کم دیدم دارم پهلوهام چاق میشه . بعد لپ آوردم. اما اوتقدر دیده نمیشد اما بعد دو هفته دیگه هرکی منو میدید میگفت داری چاق میشیا ...
اول از همه بگم اگه واقعا میخوای چاق شی با این روش باید صبحونه رو زود بخوری . مثلا 8 9 صبحونه میخوری . بعد این پودرو به اندازه یه قاشق چایخوری پر حدودایه 1 ساعت قبل ناحار . وعده بعدیش هم قبل شام .
در این بین وعده هایه ویژه هم وجود داره ( Super Vadeh) . مثلا اگه قرار باشه یه چیزی با کالری بالا بخورم حتما 30 دقیقه قبلش یه لیوان بومبا میخورم . متوجه منظورم میشی؟ مثلا اگه قرار باشه بعداظهر برم بیرون معجون بخورم حتما یه وعده بومبا اضافه میکنم که حسابی جذب کنم .
البته من هر روز نمیخوردم . چون واقعا دیوونه کننده اشتها میده . شما هم اگه میبینی اشتهات زیاد شده مطمئن باش داره جواب میده یکم صبر کن کم کم آثارشو میبینی . اول تو قسمت پهلوهات و بعد صورت و شکم ...
آقا يعني توي اين سايت به اين بزرگي كسي نظري درباره چاق شدن نداره ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)