کسی هست که فیزیک پایه خوشخوان رو خونده باشه؟ به نظرتون سطحش از میکرو طبقه بندی گاج بالاتره؟ تست تالیفی خفن هم داره؟
کسی هست که فیزیک پایه خوشخوان رو خونده باشه؟ به نظرتون سطحش از میکرو طبقه بندی گاج بالاتره؟ تست تالیفی خفن هم داره؟
جون مادرتون تست تالیفی نزنید ! (حد اقل کم بزنید)
ببین دوست من درسته که تست های تالیفی نکات زیادی توشون هست ولی سطح این سوالات در اغلب مواقع از سطح کنکور بالاتره و غیر استاندارده (دلیلش هم اینه که مولف میشینه عرض 2 سال دو سه هزار تست تالیف میکنه و اگه خیلی هنر کنه میده چند تا شاگرد تاپش اونو بررسی کنن ولی تست های سراسری چطور؟ اونا چند تا ادم هستن که 7-6 ماه میشینن فقط 45 تا تست تالیف میکنن پس زدن تست های اونا عاقلانه تر به نظر میرسه ... )(البته اینم بگم که اگه ادم درسشو خوب یاد گرفته باشه باید بتونه تست استاندارد و غیر استاندارد رو حل کنه )
اگر خیلی اصرار دارید که تست تالیفی بزنید شما اول باید تست های کنکور رو بزنید تا با دید طراحان کنکور اشنا بشی و ببینی چه نکاتی مد نظر طراحان سوال هست بعد اگر خواستی و وقت داشتی برو تست تالیفی بزن
سلام این شد یک حرف جسابی واقعا ممنون!
ولی من مشکلم تو شروع کردن یعنی چه درسهایی رو اول بخونم چقدر بخونم کیا بخوندم؟مشکلم اینا هست!
یک کتابی چیزی هست تا ما رو از مشاوره بی نیاز کنه!
![]()
من تابستون پارسال + طی سال سوم کل تست های فیزیک پایه گاج رو حل کردم و بعضی هاش رو علامت گذاشتم که امسال تابستون دوباره حل کنم. همونطور که شما گفتید، میخوام تو وقت اضافه تست های متنوع تر بزنم.![]()
یه خبر بد! واسه کسایی که قلچی ثبت نام کردن از جمله خودم
مثل اینکه برنامه هاش کلا عوض شده و بدجور قاطی پاتی شده. توی هر آزمون، یک درس عمومی رو کامل گذاشتن. برنامه های تابستونش، دینی و ادبیات هم داره و از همه باورنکردنی تر اینکه تو ازمون 8 مرداد، کل ادبیات 2 و 3 تو برنامست!!!!!! شما فکر میکنید کی میتونه تو این سه چهار روز این همرو جم کنه؟ حالا جالب اینجاست که نوشتن این کار رو کردیم به این دلیل که پارسال درصدهای دروس عمومی بچه ها پایین اومده. یکی نیس بگه آقا کاظم! وقتی پارسال 3 تا درس تو برنامه بوده و کسی نتیجه ی خوبی نگرفته، چطور با 48 تا درس ادبیات تو یک آزمون میشه انتظار نتیجه خوب اورد؟؟؟؟ من که میگم درصدهای عمومی امسال ده برابر کمتر میشه.
شما چطوری میخواید با این برنامه کنار بیاید؟ بگید منم همون کارو کنم!
Last edited by lohrasbi; 26-07-2010 at 14:14.
کتاب هست : کنکورت را قورت بده مولف : پیروز فمی تفرشی انتشارات خیلی سبز ( فکر کنم اسم نویسنده ش همین باشه ... )
اصولا شروع کردن هر کاری سخته ولی خوب باید شروع کرد دیگهمشکل شما نداشتن برنامه س ، اگر احیانا میخواید در طول سال برید موسسه ای ثبت نام کنید از الان برید برنامه شو گیر بیارید و ببینید تو تابستون باید چه کاری کنید
اگر هم نمیخواید جایی ثبت نام کنید حتما برید برنامه ی یه موسسه ای رو از دوستی گیر بیارید(توصیه میکنم در این موقع از سال خودتون برای خودتون برنامه ریزی نکنید ... )
ولی برای شروع یه کاغذ همین الان بردارید و پیش خودتون بگید برای روز اول حال خوندن چه درس هایی رو دارید و بنویسید اون درسارو ( بیشتر از دو سه تا کتاب نشه برای روزای اول) بعد کم کم لم کار دستتون میاد
فقط لطف کنید از همین فردا شروع کنید که اگه انداختید هفته ی بعد اون هفته ی بعدی هیچ وقت نمیاد تا اول مهر ...![]()
دو تا از وبسایت های مشاوره خیلی خوب که من دوستشون دارم!!!
PiroozGroup.Ir که وبسایت همون پیروز یا بهروز فمی تفرشی با گروهشون هست!
Mosayebi.Ir که وبسایت مهندس مصیبی هست!
دو صد گقته چون نیم عمل نیست
منتظر نمان که پرنده ای بیاید و پروازت دهد
در پرنده شدن خویش بکوش.
معلم شهید دکتر علی شریعتی
Last edited by S.M.B; 26-07-2010 at 15:46.
اینجاست که میگن طلا !!!!یه خبر بد! واسه کسایی که قلچی ثبت نام کردن از جمله خودم
مثل اینکه برنامه هاش کلا عوض شده و بدجور قاطی پاتی شده. توی هر آزمون، یک درس عمومی رو کامل گذاشتن. برنامه های تابستونش، دینی و ادبیات هم داره و از همه باورنکردنی تر اینکه تو ازمون 8 مرداد، کل ادبیات 2 و 3 تو برنامست!!!!!! شما فکر میکنید کی میتونه تو این سه چهار روز این همرو جم کنه؟ حالا جالب اینجاست که نوشتن این کار رو کردیم به این دلیل که پارسال درصدهای دروس عمومی بچه ها پایین اومده. یکی نیس بگه آقا کاظم! وقتی پارسال 3 تا درس تو برنامه بوده و کسی نتیجه ی خوبی نگرفته، چطور با 48 تا درس ادبیات تو یک آزمون میشه انتظار نتیجه خوب اورد؟؟؟؟ من که میگم درصدهای عمومی امسال ده برابر کمتر میشه.
شما چطوری میخواید با این برنامه کنار بیاید؟ بگید منم همون کارو کنم!
من از معلم زبانمون خوشم نمیاد میخوامدیگه سر کلاسش نرم به نظرتون میتونم خودم با کتابای اناری تو خونه بخونم طوری که کم نیارم و زبانم رو درصد بالا بزنم؟؟؟؟البته از اول مهر برای پیش معلم بهتر داریم زبانمم نهاییی 19.25 شدم
بهروز فمی تفرشی (پیروز)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)