تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 22 از 515 اولاول ... 121819202122232425263272122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

کسی هست که فیزیک پایه خوشخوان رو خونده باشه؟ به نظرتون سطحش از میکرو طبقه بندی گاج بالاتره؟ تست تالیفی خفن هم داره؟

پروفشنال sinasalar2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

کسی هست که فیزیک پایه خوشخوان رو خونده باشه؟ به نظرتون سطحش از میکرو طبقه بندی گاج بالاتره؟ تست تالیفی خفن هم داره؟
    جون مادرتون تست تالیفی نزنید ! (حد اقل کم بزنید ) ببین دوست من درسته که تست های تالیفی نکات زیادی توشون هست ولی سطح این سوالات در اغلب مواقع از سطح کنکور بالاتره و غیر استاندارده (دلیلش هم اینه که مولف میشینه عرض 2 سال دو سه هزار تست تالیف میکنه و اگه خیلی هنر کنه میده چند تا شاگرد تاپش اونو بررسی کنن ولی تست های سراسری چطور؟ اونا چند تا ادم هستن که 7-6 ماه میشینن فقط 45 تا تست تالیف میکنن پس زدن تست های اونا عاقلانه تر به نظر میرسه ... )(البته اینم بگم که اگه ادم درسشو خوب یاد گرفته باشه باید بتونه تست استاندارد و غیر استاندارد رو حل کنه )
    اگر خیلی اصرار دارید که تست تالیفی بزنید شما اول باید تست های کنکور رو بزنید تا با دید طراحان کنکور اشنا بشی و ببینی چه نکاتی مد نظر طراحان سوال هست بعد اگر خواستی و وقت داشتی برو تست تالیفی بزن

3. این کاربر از sinasalar2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hosseingrami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

12

دوست عزيز نظر من اينه كه همين الان بشين فكر كن كه تو واقعا براي زندگيت به كار و پولو ... نياز داري
    بعد واسه خودت يه هدف( رشته ) ‌كه علاقه داري با دقت مشخص كن ( تمام جوانبش رو هم در نظر بگير ). اصلا هم كاري نداشته باش كه بستگي به رتبه و اينا داره . فكر كن كه كنكور نيست و تو دوست داري چه كاره بشي. اين مسئله و هدف رو براي هميشه حل كن . اين خودش بهت انرژي ميده و ديگه تا آخر راهت گم و سرگردون نميشي.
    سلام این شد یک حرف جسابی واقعا ممنون!
    ولی من مشکلم تو شروع کردن یعنی چه درسهایی رو اول بخونم چقدر بخونم کیا بخوندم؟مشکلم اینا هست!
    یک کتابی چیزی هست تا ما رو از مشاوره بی نیاز کنه!

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

جون مادرتون تست تالیفی نزنید ! (حد اقل کم بزنید ) ببین دوست من درسته که تست های تالیفی نکات زیادی توشون هست ولی سطح این سوالات در اغلب مواقع از سطح کنکور بالاتره و غیر استاندارده (دلیلش هم اینه که مولف میشینه عرض 2 سال دو سه هزار تست تالیف میکنه و اگه خیلی هنر کنه میده چند تا شاگرد تاپش اونو بررسی کنن ولی تست های سراسری چطور؟ اونا چند تا ادم هستن که 7-6 ماه میشینن فقط 45 تا تست تالیف میکنن پس زدن تست های اونا عاقلانه تر به نظر میرسه ... )(البته اینم بگم که اگه ادم درسشو خوب یاد گرفته باشه باید بتونه تست استاندارد و غیر استاندارد رو حل کنه )
    اگر خیلی اصرار دارید که تست تالیفی بزنید شما اول باید تست های کنکور رو بزنید تا با دید طراحان کنکور اشنا بشی و ببینی چه نکاتی مد نظر طراحان سوال هست بعد اگر خواستی و وقت داشتی برو تست تالیفی بزن
    من تابستون پارسال + طی سال سوم کل تست های فیزیک پایه گاج رو حل کردم و بعضی هاش رو علامت گذاشتم که امسال تابستون دوباره حل کنم. همونطور که شما گفتید، میخوام تو وقت اضافه تست های متنوع تر بزنم.

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

یه خبر بد! واسه کسایی که قلچی ثبت نام کردن از جمله خودم

مثل اینکه برنامه هاش کلا عوض شده و بدجور قاطی پاتی شده. توی هر آزمون، یک درس عمومی رو کامل گذاشتن. برنامه های تابستونش، دینی و ادبیات هم داره و از همه باورنکردنی تر اینکه تو ازمون 8 مرداد، کل ادبیات 2 و 3 تو برنامست!!!!!! شما فکر میکنید کی میتونه تو این سه چهار روز این همرو جم کنه؟ حالا جالب اینجاست که نوشتن این کار رو کردیم به این دلیل که پارسال درصدهای دروس عمومی بچه ها پایین اومده. یکی نیس بگه آقا کاظم! وقتی پارسال 3 تا درس تو برنامه بوده و کسی نتیجه ی خوبی نگرفته، چطور با 48 تا درس ادبیات تو یک آزمون میشه انتظار نتیجه خوب اورد؟؟؟؟ من که میگم درصدهای عمومی امسال ده برابر کمتر میشه.

شما چطوری میخواید با این برنامه کنار بیاید؟ بگید منم همون کارو کنم!

Last edited by lohrasbi; 26-07-2010 at 14:14.

7. 2 کاربر از lohrasbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sinasalar2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام این شد یک حرف جسابی واقعا ممنون!
    ولی من مشکلم تو شروع کردن یعنی چه درسهایی رو اول بخونم چقدر بخونم کیا بخوندم؟مشکلم اینا هست!
    یک کتابی چیزی هست تا ما رو از مشاوره بی نیاز کنه!
    کتاب هست : کنکورت را قورت بده مولف : پیروز فمی تفرشی انتشارات خیلی سبز ( فکر کنم اسم نویسنده ش همین باشه ... )
    اصولا شروع کردن هر کاری سخته ولی خوب باید شروع کرد دیگه مشکل شما نداشتن برنامه س ، اگر احیانا میخواید در طول سال برید موسسه ای ثبت نام کنید از الان برید برنامه شو گیر بیارید و ببینید تو تابستون باید چه کاری کنید
    اگر هم نمیخواید جایی ثبت نام کنید حتما برید برنامه ی یه موسسه ای رو از دوستی گیر بیارید(توصیه میکنم در این موقع از سال خودتون برای خودتون برنامه ریزی نکنید ... )
    ولی برای شروع یه کاغذ همین الان بردارید و پیش خودتون بگید برای روز اول حال خوندن چه درس هایی رو دارید و بنویسید اون درسارو ( بیشتر از دو سه تا کتاب نشه برای روزای اول) بعد کم کم لم کار دستتون میاد
    فقط لطف کنید از همین فردا شروع کنید که اگه انداختید هفته ی بعد اون هفته ی بعدی هیچ وقت نمیاد تا اول مهر ...

9. 2 کاربر از sinasalar2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه S.M.B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    خونمون D:

پيش فرض

دو تا از وبسایت های مشاوره خیلی خوب که من دوستشون دارم!!!
    PiroozGroup.Ir که وبسایت همون پیروز یا بهروز فمی تفرشی با گروهشون هست!
    Mosayebi.Ir که وبسایت مهندس مصیبی هست!

دو صد گقته چون نیم عمل نیست

منتظر نمان که پرنده ای بیاید و پروازت دهد
    در پرنده شدن خویش بکوش.
    معلم شهید دکتر علی شریعتی
    Last edited by S.M.B; 26-07-2010 at 15:46.

11. 2 کاربر از S.M.B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba-design's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    معمولا خونمون هستم

پيش فرض

یه خبر بد! واسه کسایی که قلچی ثبت نام کردن از جمله خودم

مثل اینکه برنامه هاش کلا عوض شده و بدجور قاطی پاتی شده. توی هر آزمون، یک درس عمومی رو کامل گذاشتن. برنامه های تابستونش، دینی و ادبیات هم داره و از همه باورنکردنی تر اینکه تو ازمون 8 مرداد، کل ادبیات 2 و 3 تو برنامست!!!!!! شما فکر میکنید کی میتونه تو این سه چهار روز این همرو جم کنه؟ حالا جالب اینجاست که نوشتن این کار رو کردیم به این دلیل که پارسال درصدهای دروس عمومی بچه ها پایین اومده. یکی نیس بگه آقا کاظم! وقتی پارسال 3 تا درس تو برنامه بوده و کسی نتیجه ی خوبی نگرفته، چطور با 48 تا درس ادبیات تو یک آزمون میشه انتظار نتیجه خوب اورد؟؟؟؟ من که میگم درصدهای عمومی امسال ده برابر کمتر میشه.

شما چطوری میخواید با این برنامه کنار بیاید؟ بگید منم همون کارو کنم!
    اینجاست که میگن طلا !!!!

پروفشنال Aryana_b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا...

پيش فرض

من از معلم زبانمون خوشم نمیاد میخوام دیگه سر کلاسش نرم به نظرتون میتونم خودم با کتابای اناری تو خونه بخونم طوری که کم نیارم و زبانم رو درصد بالا بزنم؟؟؟؟البته از اول مهر برای پیش معلم بهتر داریم زبانمم نهاییی 19.25 شدم

آخر فروم باز mohsen_rkh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    35°44'48.02"N / 50°54'12.70"E

پيش فرض

کتاب هست : کنکورت را قورت بده مولف : پیروز فمی تفرشی انتشارات خیلی سبز ( فکر کنم اسم نویسنده ش همین باشه ... )
    مهر ...
    بهروز فمی تفرشی (پیروز)

15. این کاربر از mohsen_rkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •