ریست کردید ؟
ریست کردید ؟
حمله ای در کامپیوتر شما انجام نمیشه عزیز, قبلا هم گفتم . لطفا دقیق بخونید که متوجه بشید.
شما وقتی فایلی رو بلاک میکنید یعنی اینکه شما به هیچ برنامه ای اجازه نمیدید که به اون فایل دسترسی داشته باشه. حتی خود کمودو هم نمیتونه به اون فایل دسترسی داشته باشه و یا تغییراتی در اون انجام بده. حالا وقتی کمودو و یا حتی Explorer میخوان اون فایل رو باز بکنند در نتیجه چون فایل بلاک شده نمیتونند این کار رو بکنند و در گزارش +Defense هم این وقایعی که خودتون تعیین کردید ثبت میشه.
شما بجای اینکه در Sandbox بر روی فایل کلیک راست بکنید و Terminate رو بزنید Move to Blocked files رو زدید که نباید این کار رو میکردید.
الان شما برید به مسیر +Defense و بعد روی Computer Security Policy کلیک کنید تا باز بشه. در اونجا برید به قسمت Blocked Files و هر فایلی که اونجا دارید رو اول انتخاب کنید و بعد از سمت راست Remove رو بزنید.
حالا میتونی بری و فایل Setup رو پاک کنی.
پیشنهاد هم میکنم پست های زیر رو خیلی با دقت و در آرامش کامل بخونی و چیزی رو از قلم نندازی. وگرنه همین بلایی سرت میاد که الان اومده.![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
defense +حملات بلاک میکنه اما نمیتونم حذفش کنم و اخرین حملش برای 30 دقیق پیشه بعد از اسکن کردن با مالواربایت و هیتمن مالواربایت سه تا فایل رو ریمو کرد و بعد ری استارت کردم اما باز بعدش حملات ادامه داشت
---------- Post added at 08:12 PM ---------- Previous post was at 08:08 PM ----------
ممنون مثل اینکه استرس رفته بودبالا اخه امروز باشگاه زیاد فشار روم اومد ممنون
اخه من مطمئن بودم که بلاک شده ولی نمیتونستم پیداش کنم وبعد از اینکه گفتید این گزارش مربوط به defense + نیست خودم هم شک کردم و استرسم زد بالا
این پست ها رو قبلن خوندم اما حتمن باز هم میخونم
---------- Post added at 08:16 PM ---------- Previous post was at 08:12 PM ----------
از همون مسیر که گفتید رفتم و delete رو زدم خودش حذفش کرد
واقعن افرین به کومودو من که دیگه بهش ایمان اوردم دمش کرم.
اشکال نداره پیش میاد.
تا آدم خودش چند بار چیزی رو تجربه نکنه نمیتونه خوب اونو درک کنه. الان هم که دیگه شما تجربه دار شدید
خوبه که بالاخره مشکل حل شد![]()
این سومین باره دارم می پرسم!
Last edited by santamove; 06-10-2010 at 22:47.
من فکر نکنم هیچ انتی ویروسی بیاد و قسمتی رو برای این طور موضوعات داشته باشه؟
santamove جان چقدر عجله داری شما.
نه عزیز شما نه تنها با کمودو بلکه با هیچ آنتی ویروس و فایروال دیگه ای نمیتونی این کار رو بکنی. چون این سایت ها از روی آی پی و کوکیز های شما هستند که میتونند این اطلاعات رو بدست بیارند. اگر میخوای که این اطلاعات دست این سایت ها نیوفته و یا نشون داده نشه باید کوکیز هاتو برای این سایت ها ببندی و از طرفی هم میتونی آی پی این سایت ها رو در کمودو بلاک کنی.
در ضمن حتی اگر این اطلاعات در این سایت ها نشون داده بشه هیچ ضرری رو از لحاظ امنیتی نمیتونه برای سیستم شما داشته باشه. نگران نباش. این سایت ها هم سایت های مطمئن و رجیستر شده ای هستند. الکی که نیست. اگر این سایت ها به هر شکلی بخوان از سیستم کاربران سو استفاده بکنند توسط آنتی ویروسها بعنوان سایت های آلوده تشخیص داده میشدند.
آیا ClearCloud با وار شدن به سایت هایی که نام بردید اونها رو بلاک میکنه و مانع ورودتون میشه؟ خیر... پس سایت آلوده ای نیست و نگران نباش.![]()
اینم لیست پارتنرهای کومودو،بی خودی کومودو رایگان محصولاتشو نمیده بیرون،چون پشتش بزرگترین غول سخت افزاردنیا ایستاده!!
![]()
من خیلی به کومودو رو دوست دارم . اگر منم پولدار بودم و شرکت داشتم حتما یکی از پارتنرهاش می شدم . خیلی کارش درسته @!
از لطف های دوستان عزیزم که این تاپیک و کومودو رو فعال نگه داشتند نهایت تشکر را دارم .
مخلص همه دوستان .
هادی.
لطفا دوستانی که راجع کومودو تو تاپیکای دیگه پست های بسیار مفیدی می دن،لینکشو تو این تاپیک بذارن،تا این تاپیک جامعیتش از بین نره،ممنونم
مثلا آقا مهران این مطلب بسیار بسیار مفید و جالب رو در بخش دانلود بدافزار گذاشته،ازش خیلی ممنونم
تست COMODO Internet Security در مقابل مخرب ها
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by santamove; 07-10-2010 at 14:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)