تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 22 از 39 اولاول ... 1218192021222324252632 ... آخرآخر
نمايش نتايج 211 به 220 از 382

نام تاپيک: Align کردن هاردهای وسترن دیجیتال و رفع مشکل کمبود سرعت

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

من هاردم 1 ترا سبز هست و اصلا" الاین هم نکردم فقط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کردم انصافا" خیلی بهتر شد ( البته در ویندوز 7 64بیتی ) ، پیشنهاد من هم به دوستان عزیز همینه .
    تو ویندوز سون نیازی به align کردن هاردهای وسترن گرین نیست

2. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من یه هارد IDE وسترن دارم که میخوام فایلها رو از توش انتقال بدم به یه هارد وسترن ساتا . ( هردو هم از قبل پارتیشن بندی شده ان .برای این کار چه کابلی لازمه ؟؟؟؟ (عکس کابل رو بذارید لطفا ) چی کار باید بکنم دقیقا ؟؟؟
    میشه یه توضیحی به من بدید ؟؟؟ ممنون . فقط یه کم فوریه . دمتون گرم .

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

آقا من یه هارد IDE وسترن دارم که میخوام فایلها رو از توش انتقال بدم به یه هارد وسترن ساتا . ( هردو هم از قبل پارتیشن بندی شده ان .برای این کار چه کابلی لازمه ؟؟؟؟ (عکس کابل رو بذارید لطفا ) چی کار باید بکنم دقیقا ؟؟؟
    در قسمت زیر مطرح کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

جوابتون در اون تاپیک داده شد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

درود
    من یک هارد اکسترنال 2 ترابایتی وسترن یو اس بی 3 دارم که توش اطلاعات زیادی داره
    تصمیم گرفتم که هارد رو باز کنم و به طور اینترنال ازش استفاده کنم
    ویندوز هم سون هست . بعد از اتصال هارد به سیستم و شناسائی توسط ویندوز ، دیدم هیچ درایوی اضافه نشده
    رفتم تو قسمت disk managment ویندوز در کنترل پنل ، دیدم میگه دیسک شما باید اینتیالایز بشه . به صورت mbr اینتیالایز کردم . ولی باز هم خبری از پارتیشن نشد .
    مجددا به تبدیل یو اس بی خودش وصل کردم دیدم با یو اس بی هم دیگه خبری از شناسائی پارتیشن نیست .
    لطفا کمک کنید که اطلاعات مهم روش دارم.
    یک دنیا سپاس

اگه نباشه جاش خالی می مونه ommolfesad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    سلول بي مرز

پيش فرض

تو ویندوز سون نیازی به align کردن هاردهای وسترن گرین نیست
    آره میدونم ، منظور اینه که با achi چه در سون و چه در xp به بهترین بازدهی هارد میرسید

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

آره میدونم ، منظور اینه که با achi چه در سون و چه در xp به بهترین بازدهی هارد میرسید
    ahci یک زمانبنیدی دیسک است برای دسترسی سریع تر هد به دیتا های هارد که این باعث میشه سرعت بالاتر بره در نصب سون رو حالت ahci هارد شناسایی میشه و مشکلی نداره
    ولی در xp در حالت ahcui هارد در نصب ویندوز شناسایی نمیشه اگه بخواین در xp از این قابلیت استفاده کنید دو راه است یا در حالت ide ویندوز xp نصب بشه و بعد در xp درایور ahci نصب بشه و از بایوس گذاشته بشه روahci یا ویندوز xp دستکاری شده که این درایور رو داشته باشه
    البته برای اینکه از این قابلیت استفاده کنید هارد هم باید این قابلیت یعنی NCQ رو داشته باشه

پروفشنال mohammad_77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کوچه بن بست

پيش فرض

سلام من يکي از اين هارد ها دارم که بيشتر براي بک آپ ازش استفاده مي کنم و يک پارتيشن داره ( از اولش نه فرمت کرده ام و نه به پارتيشنش دست زده ام ) مي خواستم بدونم اگر Align کنم اطلاعاتم ممکنه از بين بره يا نه ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام من يکي از اين هارد ها دارم که بيشتر براي بک آپ ازش استفاده مي کنم و يک پارتيشن داره ( از اولش نه فرمت کرده ام و نه به پارتيشنش دست زده ام ) مي خواستم بدونم اگر Align کنم اطلاعاتم ممکنه از بين بره يا نه ؟
    align برای هاردهای وسترن سری گرین است اگه میخواین align کنید فکر نکنم مشکلی ایجاد بشه و align بشه و برای اطلاعات هم فکر نکنم مشکلی باشه ولی چون اطلاعات دارین و پارتیشن خالی نیست align کردن مدت زمانش بیشتر میشه و چون تک پارتیشن است باید جامپر بزارین برای هاردتون یک جامپر رو پایه ی 7 و8

11. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amaranth_silent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام من دیروز این هاردو گرفتم موقع نصب ویندوز حجم کلی هاردو حدودا 935 گیگ زده در صورتی اینکخ نمیدئنم اون 70 گیگ باقی مونده کجا رفته حجم کمیم نیست ک بیخیلش بشم آیا طبیعیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •